Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Σορυ ΑΔΕΡΦΙΑ αλλά έχουμε ξεφύγει... Φόρουμ είναι κρατήστε ένα επίπεδο... Mods τι είναι αυτά ρε σεις τι χαρτάκια και λαλακίες...

Να γράψω και εγώ τι πιστεύω να πω την δικιά μου λαλακία;;; Άιντε ξεφύγαμε...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

BIacky έγραψε:Οταν στο πρωτο δεκαλεπτο που εχει φαει κοκκινη η αεκ λεει ο speaker ο προπονητης του Παοκ εδωσε εντολη να μην παρουν ρισκα οι παικτες του και οταν αρχιζει το 2ο ακουω παλι να λεει περιμεναμε τον Παοκ να μπει να πιεσει αλλα φυσικα και παλι για ενα δεκαλεπτο μας εχει κλεισμενους στα καρε η αεκ....ε ρε Λουτσεσκου δεν πανε να σε στηριζουν ολοι για εμενα τελειωσες(αν εκανα εγω κουμαντο εσυ δεν γυρνουσες πισω απο Λαρισα)....

Για ποιον "Παοκ" ακριβώς μιλάς;;;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

τι σας φταιει ο λουτσεσκου δε μπορω να καταλαβω. ειναι δουλευταρας, γνωστης, δικαιος και ειλικρινης (sic).
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

BIacky έγραψε:
nasos66 έγραψε:O Γιώργης στηριζει την επιλογή του να στηριξει τον Πελκα,και να φερει πισω τον Χαρριση τον Λαμπρου και το ν Χατζι για να φτιαξει ομαδα με ελληνες παιχτες,και θελει να φυγει τους Μπισε.Τζαλμα,Κανιας,και ισως Κρεσπο κ Σακχωβ.
Και ο Λουτσεσκου είναι ο γιες μεν του.
Αυτό βλεπω εγω.

Κατά τη γνωμη μου είναι σωστη η θεση η ομαδα να εχει ελληνες,αλλα όχι αυτους,οχι τωρα,και όχι αποφασεις κ διαχειρηση από ασχετους αλλα από γνωστες του αντικειμενου.

Τα εχει κανει σκατα εν ολιγης.
Ε τοτε γιατι έριξε ενα σκασμο λεφτα για μεταγραφες το καλοκαιρι βρε αδερφε;εστω και αν συνεβαινε αυτκ ε τοτε ας εφερνε και τον Αγγελο πισω τι να πω....μας εχουνε χαζεψρι εκει στην διοικηση....
BIacky εγω είμαι σιγουρος ότι θελει το καλο της ομαδας αλλα απλα κανει λαθη.Ειναι μικρος,ενθουσιωδης και δεν ξερει το αντικειμενο.Για μένα το πιο σημαντικο ερωτημα είναι ποιοι τον συμβουλευουν?Γιατι καποιοι του πουλανε παπαδες και αυτος τους τρωει αμάσητους.Δηλαδη αυτοι που των συμβουλευουν είναι ασχετοι η περνανε τα δικα
τους θελω μεσα στην ομαδα?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Πως να αποστασιοποιηθούμε δηλαδή; Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την ομάδα που αγαπάμε;
Και γιατί ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σεβαστούμε τις επιλογές της διοίκησης; Από που προκύπτει αυτό το αξίωμα;

Όχι μαν μου. Εμείς, ο κόσμος, ήμασταν εδώ πριν τον κάθε Λουτσέσκου και κάθε Σαββίδη. Εμείς φτάσαμε τον ΠΑΟΚ εκεί που είναι και εμείς τον κρατήσαμε ζωντανό στα πέτρινα χρόνια. Αν κάποιος δικαιούται σεβασμό είμαστε ΕΜΕΙΣ.
Ε και τι να γίνει δηλαδή; Ας κάνουν συλλαλητήριο όσοι διαφωνούν με την παραμονή του έξω από το γήπεδο. Η λύση ποιά είναι; Με κάποιον τρόπο να μεταστραφεί η γνώμη των διοικούντων; Πιστεύουν ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Είναι άμπαλοι; Οκ; Ας υποστούν και το τίμημα. Επειδή διαβάσα αρκετές φορές χτες κάτι γνώμες του στυλ "άλλα χρόνια θα είχαμε πάρει την κατάσταση στα χέρια μας" και σουξου μουξου και μπήξε δείξε, ο σεβασμός προς τον κόσμο πώς πρέπει να δειχθεί; Πιο παλιά κραζόταν ο Σαββίδης, επειδή λάμβανε σοβαρά τη γνώμη άσχετων στρατηγαίων κλπ και έπεφτε σε λάκκες εκ του αποτελέσματος. Τώρα; Για εμένα θα είναι προσβολή, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, να κωλώσει και υπό τη λαϊκή κατακραυγή να τον σουτάρει σε 2 βδομάδες ξέρω εγώ. Εγώ την οπτική μου εξέφρασα. Τι νομίζω εγώ ότι είναι καλύτερο. Εφόσον χαλιέμαι τόσο πολύ, κάνω μια μικρή παύση. Δε μου γουστάρει να πάω γήπεδο και να ασχολούμαι κατά βάση με τον Ρουμάνο ούτε να ακούω 95 λεπτά γκρίνια. Άλλος μπορεί να το καραγουστάρει.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τίποτα να μην γίνει. Ας εκφραστεί ο κόσμος ελεύθερα και ας εκφράσει την αγανάκτησή του όπως του κ@υλώσει του καθενός. Αυτό τουλάχιστον το έχουμε κερδίσει.
Ούτε αποστασιοποίηση ούτε τίποτα. Αν θέλουν να στηρίξουν Λούτσο ας τον στηρίξουν και αν θέλω να τον κράξω θα τον κράξω. Και φυσικά θα κράξω και την διοίκηση που ζητάει τα χρήματά μου για να μου φέρει τον προπονητή της Ξάνθης.
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
pavire

Δημοσίευση από pavire »

Αυτός ο λαός του ΠΑΟΚ δεν σταματάει να με εκπλήσσει δηλαδή κύριοι,επειδή μάλλον είμαι πολύ ηλίθιος και δεν μπορώ να καταλάβω,πού είναι το λάθος του προπονητή μας?

-Έπρεπε να πει στον zabrano των 2 εκατομμυρίων να προσέχει επειδή έχει κάρτα?
-Έπρεπε να πει στον kantouri των 2 εκατομμυρίων να τρέχει και να μην πηδάει σαν κότα πάνω απ'τα τάκλιν και να μην αναλώνεται διαρκώς στο πώς θα τσακωθεί και πως θα προκαλέσει νεύρα??
-Έπρεπε να πει στον prijovic των 10 εκατομμυρίων(που ορισμένοι κλαίνε αν την δώσουμε την παιχτάρα μας μόνο με δέκα) να πάρει και καμιά κεφαλιά από τον 1.70 σιμοες ή μήπως να του πει ότι για να βάλεις γκολ πρέπει πρώτα να χτυπήσει η μπάλα στο πόδι σου??
-Έπρεπε να πει στον cimirot του 1 εκατομμυρίου ότι υπάρχει και από την άλλη μεριά γήπεδο και να μην πασάρει μόνο προς τα πίσω ή μήπως να του πει ότι πάσα δεν κάνουμε με το καλάμι??
-Έπρεπε να πει στον διεθνή αριστερό μπακ της κροατίας κοιτάμε που βγάζουμε μια σέντρα?

Και όλα αυτά(τα αυτονόητα για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή της γ' Εθνικής) έπρεπε να τα πει ο προπονητής των 300χιλιάδων

Υ.Γ:1)Αφού τον στηρίζει αυτός που χάνει τα εκατομμύρια εγώ είμαι μαζί του...Για να τραβήξουμε σιγά σιγά τα αφτάκια ορισμένων καλοπληρωμένων αστέρων που αν δεν τους έδινε ψωμί ο ιβάν θα έτρεχαν στις Ασιες να βρούνε τέτοια συμβόλαια.
2)Μόνη ελπίδα να τους παρασύρει στον ρυθμό του είναι ο Αντελινο που ξέρει που βρίσκεται και τις συνέπειες να μην σέβεσαι τον δικέφαλο που φοράς...Ντροπή σας ξεφτίλες
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Έτσι, κριτική ΚΑΙ προς τους παίκτες
Καλώς ήρθες pavire
pavire

Δημοσίευση από pavire »

trouman έγραψε:Έτσι, κριτική ΚΑΙ προς τους παίκτες
Καλώς ήρθες pavire
Δεν προκειται για κριτικη φιλε μου αλλα για να παρω αυτα τα λεφτα θα ειχα ματωσει και τα ματια μου στην δουλεια..Δ
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Η ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι 100% δική του. Η ευθύνη για το ότι βρίσκεται ο συγκεκριμένος στο πάγκο του ΠΑΟΚ είναι της διοίκησης. Προσπάθησαν να διορθώσουν ένα λάθος με δεύτερο λάθος και τώρα από πείσμα επιμένουν να στηρίζουν το λάθος.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Σε αντίθεση με την επικρατούσα άποψη, θέλω να μείνει ο Λουτσέσκου.
- Να μείνει και να στηριχθεί μέχρι το τέλος, απο αυτούς που τον επέλεξαν για να μοιρασθούν ισότιμα την αποτυχία ή την επιτυχία.
- Να στηριχθεί με επίσημο τρόπο, όχι μεσα απο κύκλους, τετράγωνα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ, επίσημα και αποφασιστικά, για να εισπράξουν μαζί του την πίεση και οι διοικούντες και για να μοιρασθούν μαζί του τις ευθύνες και οι ακριβοπληρωμένοι μας παικταράδες.
Όταν δω να γίνεται αυτό, τότε θα κρίνω τον Λουτσέσκου και τον κάθε Λουτσέσκου, που πολύ τους (μας) βολευει να φορτώνεται πάσα νόσο και πάσαν μαλακία του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

o ρουμανος χθες απεδειξε κατι

ειναι μανουλα να παιζει κλειστα και να προσπαθει να κερδισει μισο μηδεν.
αλλα μολις του πεις να διασπασει αμυνες,να παιξει με την μπαλα κατω ακομα και με αριθμητικο πλεονεκτημα σηκωνει τα χερια ψηλα,δεν το γνωριζει αυτο το πραγμα
μπορει στο μελλον,αλλα τωρα τπτ

εμενα με θιγει παντως την νοημοσυνη μου ως φιλαθλο οταν μου μιλαει για κομπλεξ με την Αθηνα κ.λπ φερνει και πaραδειγμα παιχτη(!),μιλαμε τωρα εχει παιξει ποσα ματς εκτος εδρας ακομα και με τα λαγκαδικια και εχει βαλει ενα γκολ,ενω γκελαρει και με την λαρισα
την ωρα που η ομαδα ειναι φουλ των ξενων λιγων μηνων ,οι οποιοι δεν γνωριζαν ουτε που πεφτει η θεσσαλονικη εως πριν λιγους μηνες

και βγαινει και μιλαει για κομπλεξ!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

pavire έγραψε:Αυτός ο λαός του ΠΑΟΚ δεν σταματάει να με εκπλήσσει δηλαδή κύριοι,επειδή μάλλον είμαι πολύ ηλίθιος και δεν μπορώ να καταλάβω,πού είναι το λάθος του προπονητή μας?

-Έπρεπε να πει στον zabrano των 2 εκατομμυρίων να προσέχει επειδή έχει κάρτα?
-Έπρεπε να πει στον kantouri των 2 εκατομμυρίων να τρέχει και να μην πηδάει σαν κότα πάνω απ'τα τάκλιν και να μην αναλώνεται διαρκώς στο πώς θα τσακωθεί και πως θα προκαλέσει νεύρα??
-Έπρεπε να πει στον prijovic των 10 εκατομμυρίων(που ορισμένοι κλαίνε αν την δώσουμε την παιχτάρα μας μόνο με δέκα) να πάρει και καμιά κεφαλιά από τον 1.70 σιμοες ή μήπως να του πει ότι για να βάλεις γκολ πρέπει πρώτα να χτυπήσει η μπάλα στο πόδι σου??
-Έπρεπε να πει στον cimirot του 1 εκατομμυρίου ότι υπάρχει και από την άλλη μεριά γήπεδο και να μην πασάρει μόνο προς τα πίσω ή μήπως να του πει ότι πάσα δεν κάνουμε με το καλάμι??
-Έπρεπε να πει στον διεθνή αριστερό μπακ της κροατίας κοιτάμε που βγάζουμε μια σέντρα?

Και όλα αυτά(τα αυτονόητα για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή της γ' Εθνικής) έπρεπε να τα πει ο προπονητής των 300χιλιάδων

Υ.Γ:1)Αφού τον στηρίζει αυτός που χάνει τα εκατομμύρια εγώ είμαι μαζί του...Για να τραβήξουμε σιγά σιγά τα αφτάκια ορισμένων καλοπληρωμένων αστέρων που αν δεν τους έδινε ψωμί ο ιβάν θα έτρεχαν στις Ασιες να βρούνε τέτοια συμβόλαια.
2)Μόνη ελπίδα να τους παρασύρει στον ρυθμό του είναι ο Αντελινο που ξέρει που βρίσκεται και τις συνέπειες να μην σέβεσαι τον δικέφαλο που φοράς...Ντροπή σας ξεφτίλες

ισχυουν ολα οσα λες φιλε,ωστοσο η αποδοση των παικτων ειναι δευτερευον και εξηγω. Και εμενα αν βαλεις στον παγκο και εχουμε Πριγιοβιτς που να σκοραρει στην μονη ευκαιρια που του δινεται, οπως εκανε με Γιαννενα και Παναιτωλικο,αλλα δεν εκανε χτες, η εναν Βιερινια που να στελνει τα σουτ στο γαμα θα κερδιζω ασχετα αν παιζω αποκρουστικο ποδοσφαιρο

Η ομαδα σε ποσα ματς τωρα δεν παιζει ορθολογικο ποδοσφαιρο. Για παραδειγμα με Ιβιτς πατουσαμε συχνα περιοχη και καποιες φορες χαναμε βαθμους γιατι εχαναν οι παικτες τα αχαστα,αλλες φορες γιατι ειχαμε τον Τζαβελλα,αλλες φορες γιατι ο Πασχαλακης γινοταν Μπουφουν,πραγματα που δεν μπορει δυστυχως να τα επιρρεασει ο προπονητης.

Ωστοσο,τιποτα απο αυτα δεν συμβαινει φετος.Ουτε χασαμε βαθμους γιατι δεν μας κατσαν οι φασεις. Ουτε ο Ανεστης της αεκ εκανε 5 αποκρουσεις κατσε καλα. Ουτε ειχαμε Τζαβελλα που να μαρκαρει με τα ματια. Θα μου πεις ειχαμε ηλιθιο Ζαμπρανο,ισχυει.

Αλλα και αλλες χρονιες ειχαμε κοκκινες Γκαρσια,Τζαβελλα και δεν υπηρχε αυτο το απαισιο,ανοργανωτο και ανοστο ποδοσφαιρο. Με Ιβιτς μαλιστα στα πλευ οφ ειχαμε παρει 2 ισοπαλιες με βαζελο και αεκ ενω παιζαμε με 10 και στα 2 ματς.
pavire

Δημοσίευση από pavire »

trouman έγραψε:Έτσι, κριτική ΚΑΙ προς τους παίκτες
Καλώς ήρθες pavire
Δεν πρόκειται για κριτική αλλά για να πάρω μια μέρα το μεροκάματο τους θα είχα ματώσει και τα μάτια μου.Την αδιαφορία που είδα εχθές δεν την έχω ξαναδεί.Αυτό είναι που με εξόργισε.Την ευθιξία και το ήθος πρέπει να το έχεις δεν μπορεί να στο προκαλέσει κανένας προπονητής καμιά διοίκηση...Ας έτρεχαν όσο οι άλλοι και τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τακτικές και αμυντικούς προσανατολισμούς...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pavire, καλώς όρισες!

Αν μας διαβάζεις καιρό, πιθανότατα ξέρεις ότι τα πρώτα 150 posts των νέων μελών πρέπει να διαβαστούν πρώτα από τους mods (που συνήθως εμφανίζονται με μπλε όνομα, εγώ πχ όχι) και να εγκριθούν τυπικά, ότι δεν είναι off-topic, δεν βρίζουν και δεν είναι γενικά εκτός κανόνων.

Η έγκριση δεν γίνεται αυτόματα και πρέπει κάποιος mod να είναι μέσα εκείνη την ώρα και να δει το post σου.

Ζητούμε κατανόηση τις ώρες αιχμής.

Λίγη υπομονή μετά τα πρώτα 150...

Καλώς όρισες και πάλι! Διάβασε και τους κανόνες που θα δεις στην υπογραφή μου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”