Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Πήραν και αλλον αριστερα η Φενερ τον Moussa Sow ,ο Στοχ περνάει τον τρελογιατρό? Επισης για Qintero δεν κυκλοφορεί τιποτα . Καθηστε να δουμε αν θα κάνουμε μεταγραφη μεχρι τις 8.
- ace79grpaok
αρα παμε μονο για μικουpilotos έγραψε:Μανιακέ ο Ιθπανόθ ξεκίνησε για την Κορούνια...
@ace79grpaok
gkoran γραψε κανα σεντονι ρε να μπαναριστουμε και απο το σδνα :]
Σορρυ μπλε παλικάρια αλλα ρε εις και εκει μπαν του γκοραν ψάχνεις έλεος
-
Και ο Τιαμ φορ ειναι που παίζει και πλάγια...pirate_salonica έγραψε:Πάντως κάτι μου λέει πως θα μείνουμε με τον Τιάμ και πως δε θα έρθει φορ... δεν προλαβαίνουμε... μακάρι να είμαι λάθος!
- pirate_salonica
- ace79grpaok
αφου γελαω ρεεche4 έγραψε:@ace79grpaok

Το ανάποδοpanpangr77 έγραψε:Και ο Τιαμ φορ ειναι που παίζει και πλάγια...pirate_salonica έγραψε:Πάντως κάτι μου λέει πως θα μείνουμε με τον Τιάμ και πως δε θα έρθει φορ... δεν προλαβαίνουμε... μακάρι να είμαι λάθος!
- Kostas_Peraia4
Ο ΠΟΡΚΥ ειναι στα duty free.Aγοραζει κατι κολωνιες εμαθαpainkiller4 έγραψε:Να δώσει χαιρετισμούς στον Πορκυ
Σε όλα έχει συμφωνήσει ο Μίκου με τον ΠΑΟΚ όσον αφορά τους προσωπικούς όρους της συμφωνίας και εκείνο που μένει είναι να τα βρει ο «δικέφαλος του Βορρά» με την Ράγιο Βαγιεκάνο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης στον Metropolis 95,5
Για το αν θα έρθει στον ΠΑΟΚ: «Θέλω πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες συζητούν για τη μεταγραφή μου και πιστεύω ότι τα θέματα θα λυθούν σύντομα και θα είμαι εκεί. Γνωρίζω ότι σε επτά ώρες τελειώνουν οι μεταγραφές, όμως, οι όποιες συμφωνίες μπορούν να προκύψουν γρήγορα μέσω φαξ ή email».
Για τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ: «Σαν παίκτης έχω συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, θέλω να έρθω, το ζήτημα, όμως, είναι οι ομάδες που μιλούν για τα οικονομικά και πρέπει να συμφωνήσουν σε μια τιμή. Ναι είναι πολύ κοντά και από όσο γνωρίζω είμαστε έτοιμοι να συμφωνήσουμε και να υπογράψουμε».
Για τις γνώσεις του για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια σημαντική ελληνική ομάδα με συμμετοχές στο στο Γιουρόπα Λιγκ, μου αρέσει πολύ και η πόλη. Γνωρίζω, επίσης, τον Κρέσπο και τον Ράζβαν Ρατς».
Για το αν μίλησε με Κρέσπο ή Ρατς για ΠΑΟΚ και τι του είπαν: «Είναι μια καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ. Οι συνθήκες είναι άριστες για δουλειά, όπως και το αθλητικό κέντρο. Λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο η ομάδα και αμφότεροι τρέφουν πολύ καλά συναισθήματα».
Για το αν είναι έτοιμος να έρθει στη Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν έτοιμες είναι οι βαλίτσες. Το θέμα είναι να υπάρξει επίσημη συμφωνία».
Για το πότε περιμένει να προκύψει η επίσημη συμφωνία: «Το θέμα είναι τα χρήματα. Για τα χρήματα συζητούν οι δύο ομάδες. Δεν ξέρω αν είναι μεγάλη ή μικρή η διαφορά. Εγώ έχω συμφωνήσει».
Για το αν ρώτησε τους ανθρώπους της Ράγιο για τη μεταγραφή: «Δεν τους έχω ρωτήσει. Ήμουν στην προπόνηση μέχρι τώρα και δεν πρόλαβα να μιλήσω μαζί τους».
Για το τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ: «Πετυχαίνω γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Αγωνίζομαι είτε ως φορ, είτε πίσω από τον φορ. Έχω συμμετάσχει σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ. Έπαιξα στη Βαλένθια, στη Σέλτικ. Μπορώ να προσαρμοστώ και να βοηθήσω ανάλογα με τους στόχους της κάθε ομάδας».
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ εμπιστεύομαι Μπούντου και σας το έχω ξαναπεί. Απόψε θα είναι εν τέλει η μόνη δημοσιογράφος που δικαιώθηκε 100% σε μεταγραφική περίοδο.
Πάω αεροδρόμιο, έχω μια δουλειά.............
Σε ευχαριστώ που το κοίταξες!
Πάω αεροδρόμιο, έχω μια δουλειά.............
Mīngus έγραψε:Έχεις δίκιο. Στο κείμενο γράφουν άλλα.RoMaN έγραψε:
Έχω δει την συν. τύπου και είμαι 80% σίγουρος ότι λέει "CF ή πλάγιος"!
Δεν έχω κοιμηθεί και το βράδυ και σε δίνω το benefit of the doubt, αλλά τώρα πραγματικά δεν μπορώ να το ελέγξω...με πνίγετε! :mrgreen
Στο βίντεο λέει ''μπορεί επιθετικός, μπορεί κάποιος πλάγιος''.
Σε ευχαριστώ που το κοίταξες!

- pirate_salonica
Αυτό το "περιμένουμε να συμφωνήσουν οι ομάδες" είναι η "ε ε έρχεται" η "ζητάν πολλά,άσ'το..." Δεν βγαίνει άκρη.
ace79grpaok έγραψε:αφου γελαω ρεεche4 έγραψε:@ace79grpaok
Σορρυ μπλε παλικάρια αλλα ρε εις και εκει μπαν του γκοραν ψάχνεις έλεος![]()
![]()
![]()
![]()
Θεουληδες βαριεμαι να γραψω για λουκας εκει
Θα γινόταν τρελό πανηγύρι
Με τιαμ και τιποτα αλλο εισαι εντάξει
Για πες
-
πλαγιος που παιζει και φορpirate_salonica έγραψε:Όχι πλάγιος που παίζει και φορ?

Ο Τιαμ ειναι αυτο ακριβως που ψαχνουμε αυτη την στιγμη και που εχουμε αναγκη. Ο Μικου και ο Αλβαρεζ ειναι η αναβαθμιση στο ροστερ που ολοι θελουμε να γινει. Προτεραιοτητα στην αναγκη γιατι αναβαθμιση χρειαζεται ολο το ροστερ ετσι και αλλιως
- Αμπελαλε-4-
PORKY24 & PAOKVOICE η μεγαλυτερη προπαγανδιστικη κινηση των ΑΡΔ για τα Φασολια Γιγαντες! Αν περνατε εδω ρεπορταζ τους εξαπλωνεται η κινηση αυτη! Πατηστε τους ενα Σουλταν Μερεμετ και θα δειτε πως θα ηρεμησουμε ολοι!