Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- painkiller4
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Δυστυχως σαυτο που λες δε μπορω να πω οτι δεν εχεις αδικο.
Α ρε ΠΑΟΚ μια ζωη να ανασταινεις καθε λογης πεθαμενο.
Α ρε ΠΑΟΚ μια ζωη να ανασταινεις καθε λογης πεθαμενο.
- john4serres
βαζελος ΠΑΟΚ την κυριακη
ή 3-0 και ανασταση στραμα
ή 0-3 και απόλυση στράμα
ή 3-0 και ανασταση στραμα
ή 0-3 και απόλυση στράμα
- Josey Wales
Τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;hasio_john έγραψε:Αδερφέ, μεταξύ μας τώρα, το ξέρουμε όλοι πως ο ΠΑΟΚ μόνο είναι ικανός ν' αναστήσει ακόμα και τον σάπιο Στραματσονι που μοιάζει πιο εύκολο να πιστέψεις πως ο Άη Βασίλης υπάρχει παρά πως ο άλλος είναι προπονητής!painkiller4 έγραψε:2-1 ο Βαζελος μαλλον τελειωνει ο Στραματσονι ελπιζω να τον εχουν ως την Κυριακη.
Δεν υπάρχει Αη Βασίλης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δυσκολο να σουταρει τον στραματσοτι ο αλαφουζος....
Ολες οι μεταγραφες ειναι ''παιδια'' του....και μαλιστα απληρωτοι!!!
Οποτε μαλλον θα αντιδρασουν...
Αν γινει κατι τετοιο, τοτε μαλλον αυτοι θα αναστησουν εμας
Ολες οι μεταγραφες ειναι ''παιδια'' του....και μαλιστα απληρωτοι!!!
Οποτε μαλλον θα αντιδρασουν...
Αν γινει κατι τετοιο, τοτε μαλλον αυτοι θα αναστησουν εμας
- back in black
Μπράβο στον ΟΦΗ. Ωραία κερκίδα .
Καλό για εμάς που πάιξανε με σχεδόν τη βασική τους ομάδα (Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ζέκα, Γουακάσο κλπ) σε ένα γήπεδο βάλτο.Λογικά θα είμαστε πιο φρέσκοι, αν αυριο πάιξουμε με τις εφεδρείες μας.
Κακό αποτέλεσμα για εμάς, γιατί η ζέλα έχει 1 μολις νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της και ψάχνει θεούλη να την αναστήσει, κάτι στο οποίο έχουμε εξειδίκευση, όπως πολύ σωστά είπαν οι προλαλλήσαντες.
Καλό για εμάς που πάιξανε με σχεδόν τη βασική τους ομάδα (Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ζέκα, Γουακάσο κλπ) σε ένα γήπεδο βάλτο.Λογικά θα είμαστε πιο φρέσκοι, αν αυριο πάιξουμε με τις εφεδρείες μας.
Κακό αποτέλεσμα για εμάς, γιατί η ζέλα έχει 1 μολις νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της και ψάχνει θεούλη να την αναστήσει, κάτι στο οποίο έχουμε εξειδίκευση, όπως πολύ σωστά είπαν οι προλαλλήσαντες.
- ace79grpaok
Την Κυριακή το παιχνίδι στην ζελα είναι διπλό από εδώ έως το ηράκλειο.Περσυ δεν σε κέρδισε πουθενά η ζελα ,με αυτά τα άκρα που έχουν και κάτι ιβανοφ πίσω τον γκ;ρρι θ; τον βλέπουν μόνο όταν πανηγυρίζει τα γκολ και ατι ημιχρονο.Ο ιβιτς έσφιξε τ; λουρια και θα φανεί από εδώ και στο έξης η στιριξη που πήρε από ιβαν θα είναι φοβητρο για όποιον πάει να κουνηθεί αΠο εδώ και πέρα.Ζελα- ΠΑΟΚ 0-3 την Κυριακή και ο στραματσονι το ίδιο βράδυ με αλιταλια.
- hasio_john
Παναθηναϊκός: Μένει -για την ώρα- ο Στραματσόνι! “Δεν τα παρατάω”!
Παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται για να απομακρύνει τον Αντρέα Στραματσόνι από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον Ιταλό τεχνικό, που δήλωσε πως δεν έχει καμία διάθεση να παραιτηθεί.
Δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή σκέψη απομάκρυνσης του Αντρέα Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό.
Παρότι η... κατηφόρα της ομάδας συνεχίζεται (στο -7 στον Ολυμπιακό στην Superleague) και είναι κοντά στο να αποκλειστεί από το Κύπελλο, -σε πρώτη φάση- ο Ιταλός τεχνικός παραμένει στον πάγκο του.
Οι επόμενες ώρες πάντως θα είναι δεδομένα κρίσιμες καθώς ο κόσμος των “πρασίνων”... βράζει ενώ φαίνεται να υπάρχουν έντονες πιέσεις, προκειμένου ο Γιάννης Αλαφούζος να 'τελειώσει” τον Ιταλό τεχνικό.
Στραματσόνι: “Ποτέ δεν τα παρατάω”
Ο ίδιος ο Στραματσόνι εμφανίστηκε... σκασμένος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ, είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του -κυρίως για την αντίδρασή τους μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν- ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί.
“Ήταν απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε και δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Είναι απαράδεκτος για όλους μας ο τρόπος που χάσαμε. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είναι δυνατό για το επίπεδο του Παναθηναϊκού να έχουμε τέτοια αντίδραση μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Γι’ αυτό και είμαι τρελαμένος. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας”, τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΟΦΗ.
Όσο για το αν όσα έχουν συμβεί στον Παναθηναϊκό τον απογοητεύουν σε βαθμό να τα παρατήσει, είπε: “Δεν τα παρατάω. Φυσικά και έχω όρεξη. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια κι ότι έχω πετύχει το έχω πετύχει με δουλειά. Θα δίνω πάντα το καλύτερο για τη δουλειά μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Είμαστε σε μια άσχημη κατάσταση όλοι και πρέπει να αντιδράσουμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι”.
Τέλος, σχετικά με το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο, είπε: “Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, αλλά διαφορετικό από το σημερινό. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό με τους παίκτες”.
Παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται για να απομακρύνει τον Αντρέα Στραματσόνι από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον Ιταλό τεχνικό, που δήλωσε πως δεν έχει καμία διάθεση να παραιτηθεί.
Δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή σκέψη απομάκρυνσης του Αντρέα Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό.
Παρότι η... κατηφόρα της ομάδας συνεχίζεται (στο -7 στον Ολυμπιακό στην Superleague) και είναι κοντά στο να αποκλειστεί από το Κύπελλο, -σε πρώτη φάση- ο Ιταλός τεχνικός παραμένει στον πάγκο του.
Οι επόμενες ώρες πάντως θα είναι δεδομένα κρίσιμες καθώς ο κόσμος των “πρασίνων”... βράζει ενώ φαίνεται να υπάρχουν έντονες πιέσεις, προκειμένου ο Γιάννης Αλαφούζος να 'τελειώσει” τον Ιταλό τεχνικό.
Στραματσόνι: “Ποτέ δεν τα παρατάω”
Ο ίδιος ο Στραματσόνι εμφανίστηκε... σκασμένος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ, είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του -κυρίως για την αντίδρασή τους μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν- ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί.
“Ήταν απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε και δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Είναι απαράδεκτος για όλους μας ο τρόπος που χάσαμε. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είναι δυνατό για το επίπεδο του Παναθηναϊκού να έχουμε τέτοια αντίδραση μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Γι’ αυτό και είμαι τρελαμένος. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας”, τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΟΦΗ.
Όσο για το αν όσα έχουν συμβεί στον Παναθηναϊκό τον απογοητεύουν σε βαθμό να τα παρατήσει, είπε: “Δεν τα παρατάω. Φυσικά και έχω όρεξη. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια κι ότι έχω πετύχει το έχω πετύχει με δουλειά. Θα δίνω πάντα το καλύτερο για τη δουλειά μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Είμαστε σε μια άσχημη κατάσταση όλοι και πρέπει να αντιδράσουμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι”.
Τέλος, σχετικά με το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο, είπε: “Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, αλλά διαφορετικό από το σημερινό. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό με τους παίκτες”.
- john4serres
οταν ολες οι μεταγραφες ειναι 100% στραματσιονι, δυσκολα να φυγει
μετα ισως γινουν ακομη πιο ρδελομπου οι βαζελοι
μετα ισως γινουν ακομη πιο ρδελομπου οι βαζελοι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Στραματσιόνι: Πότε δε τα παραταω!
Έτσι μπράβο!
Έτσι μπράβο!
- The_Stalker
Εγώ το βλέπω χλωμό να μένει γιατί αν τους κερδίσουμε με στραπα στον πάγκο θα γίνει της καραπ@@τανάρας το καρακάγκελο. Ενώ με άλλον οι αντιδράσεις για την πίπα που θα μας κάνουν θα είναι ηπιότερες.
Ελπιδοφόρες πάντως οι εμφανίσεις στιλ - κοτσιόλη (για εμάς πάντα).
Ελπιδοφόρες πάντως οι εμφανίσεις στιλ - κοτσιόλη (για εμάς πάντα).
Την Κυριακή ΑΝ κατέβουνε με Στραματσιόνι κ ΑΝ πάρουμε αποτέλεσμα μας ισοφαρίζουνε το περσυνό ρεκόρ. Θα έχουνε κ αυτοί 1 νίκη σε 11 ματς.
- ace79grpaok
Ας πληρώσει κάνα παίκτη ο αφραγκουζος και μετά ας προσπαθήσει να διώξει τον Ιταλό.
- hasio_john
Τα αρδ-πηγαδάκια πάντως λένε πως δεν την βγάζει μέχρι την Κυριακή!
Βέβαια κάποιος πρέπει να μας πει και πως θα πλερώσει ο αφραγκούζος την αποζημίωση/απόλυση του Ιταλού.
Αν τραβήξει το σχοινί ο τελευταίος και διεκδικήσει ότι του αναλογεί σε περίπτωση πρόωρης διακοπής συμβολαίου, βλέπω την ζέλα να παίζει με τον ρούλη πολύ σύντομα! Βροοοοουμμμμμμ!!!
Βέβαια κάποιος πρέπει να μας πει και πως θα πλερώσει ο αφραγκούζος την αποζημίωση/απόλυση του Ιταλού.
Αν τραβήξει το σχοινί ο τελευταίος και διεκδικήσει ότι του αναλογεί σε περίπτωση πρόωρης διακοπής συμβολαίου, βλέπω την ζέλα να παίζει με τον ρούλη πολύ σύντομα! Βροοοοουμμμμμμ!!!