Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Ποιος Vitor ρε γαμωτο.Αν θες να αλλαξεις επιπεδο,παικτες σαν τον Vitor τους εχεις για τεταρτοπεμπτους
- Μπαρκαρούτσος
Ναι αλλά σαν Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορούμε να πληρώνουμε έναν ποδοσφαιριστή 300.000€ για να βλέπει τους αγώνες από τον πάγκο, να κάνει προπονήσεις και να υπογράφει αυτόγραφα.
Μόνιμο παγκίτη θα έχεις ποδοσφαιριστή των 50.000€-100.000€ που αν κληθεί να αγωνιστεί, πρέπει να αποδώσει για 300.000€ - 500.000€, ώστε να μπορεί μια μέρα να σε φέρει στα ταμεία 5.000.000€ από πώληση.
Μόνιμο παγκίτη θα έχεις ποδοσφαιριστή των 50.000€-100.000€ που αν κληθεί να αγωνιστεί, πρέπει να αποδώσει για 300.000€ - 500.000€, ώστε να μπορεί μια μέρα να σε φέρει στα ταμεία 5.000.000€ από πώληση.
- ΑποστόληςΑ
Λόγω Christian AtsuKostas_Peraia4 έγραψε:Παντως περα απο την πλακα,δεν εχει αργησει λιγο του Djalma?Λετε να στραβωσε?
Ωραια ολα αυτα αλλα αν θελουμε πολυθεσιτη που να μας ανεβαςει επιπεδο ας παμε να κλεισουμε τον Ματεους που εμεινε ελευθερος απο την Ντνιπρο. Ο Φανουρης δεν ειναι επιλογη ενισχυσης γιατι πρωτα απο ολα σαν αθλητης και σαν χαρακτηρας δεν ειναι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης. Δεν εχει τρεξιματα και αντοχες σε ματς υψηλου ρυθμου ουτε δυναμη μεσα στο κουτι να τον καταλαβαινουν τα αντιπαλα μπακ. Ελπιζω να μην επιστρεψει διοτι θα μιλαμε για πισογυρισμα.Magpies4 έγραψε:Λογικά ρεζέρβα πολυτελείας (περιφερειακός επιθετικός). Επειδή έχει το γκολ και είναι ανακατωσούρας (και στην Ρασίγκ το απέδειξε όποτε μπήκε), είναι ιδανικός στο να μπει αλλαγή και να παίξει τον ρόλο υδραυλικού που συνήθως χρειαζόμαστε. Ο Ιβιτς είναι έξυπνος και μάλλον καταλαβαίνει ότι τέτοιου ειδους παίκτες, όταν ήδη τους έχεις στην ομάδα σου δεν τους δίνεις όσο όσο δανεικούς (α ρε Τούντορα).joshua έγραψε:Ο Περειρα αν γυρισει ως τι θα γυρισει? Διδυμο με Κλαους? Ψευτοεπιτελικος αναλογα το παιχνιδι αντι του Σαχοφ? Θα κανουμε αλλη κινηση για επιθετικο? Θα κανουμε για επιτελικο? Πολλα τα ερωτηματα αλλα φυσικα ειναι νωρις.
Ο Βλανταν τα καταφερε πολυ καλη στην αγωνιστικη διαχειριση και την ψυχολογικη προετοιμασια της ομαδας στα PO. Hταν αψογος. Ομως σαν μονιμος πλεον προπονητης του ΠΑΟΚ υπαρχει η απαιτηση και με την βοηθεια του Μιχελ να στησει ομαδα πανω σε σοβαρο ποδοσφαιρικο πλανο. Το πλανο ειμαι πολυ αισιοδοξος οτι το εχει σχεδιαςει σωστα στο μυαλο του και ελπιζω να μας δωσει παραπανω πληροφοριες αυριο στην συνεντευξη αλλα και οσο θα εξελισετε ο μεταγγραφικος σχεδιασμος. Εκει που ειμαι λιγο ανυσηχος και λογο απειριας ειναι στο ποσο ικανος και αποτελεσματικος θα αποδειχθει στις επιλογες/ εισηγησεις ποδοσφαιριστων απο τις λιστες του Μιχελ και των σκαουτερς και ποσο καλος θα αποδειχθει στο ξεσκαρταρισμα του ροστερ.
- ΑποστόληςΑ
Ο Κουλούρης και ο Φακ οφείλουν να γυρίσουν γιατί ανήκου σ' εμάς. Το τι θα γίνει με τη νέα περίοδο θα το δούμε. Ο Βίτορ όμως είναι ελεύθερος και δεν έχει νόημα να βιαστούμε να τον ανανεώσουμε από τις 9 Ιουνίου, όταν οι περισσότεροι παίικτες έρχονται Ιούλιο και Αύγουστο.obanebane έγραψε:Ευχομαι να μην τρωμε ακυρα δεξια και αριστερα,ολα αυτα τα Κουλουρης φακ πισω βιτορ ανανεωση προβληματιζουν.
- zarathustra79
- και 1 επισκέπτης
όπως τον περιγραφεις μου κανει για πιτσιρικας... αλλα αν είναι μονιμος παγκιτης πως θα εξελιχθεί???RoMaN έγραψε:Ναι αλλά σαν Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορούμε να πληρώνουμε έναν ποδοσφαιριστή 300.000€ για να βλέπει τους αγώνες από τον πάγκο, να κάνει προπονήσεις και να υπογράφει αυτόγραφα.
είμαι της αποψης ο μονιμος παγκιτης να είναι παικτης τυπου Μαλεζα. εμπειρος, φθηνος, καλος χαρακτηρας... μια φορα θα τον χρειαστείς να εχει παραστασεις να ξερει να σταθει.
τωρα αν θελουμε να κανουμε και τον Βιτορ μονιμο παγκιτη, δικο του πρόβλημα και του Σαββιδη που πληρωνει!!!
Αν τχών έρθει αυτός ο Gustavo Bou εδώ θα είναι ίσως το μεγαλύτερο φόβητρο του ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος είναι τέρας.
Βίτορ παικτάρας πορτογαλλος σχολή με μεγάλα stopper , βασικός σε ομάδα που βγήκε champions league, ενώ και στο manager τον πήρα west ham και έκανε παπάδες.
ΠΑΙΚΤΆΡΑΣ.. και έρχεται και για τρίτη λύση.Ποιον περιμένετε ως τρίτο senter back,σορρυ αλλά ο Hummels πήγε Bayern.
Peripteros έχεις τους σιωπηρους σου φανs. Δώσε πόνο. Και εσύ Josh.
Κάποιοι ας έχουν και ψηλά τον πήχη.
Ειδικά όταν τα τελευταία χρόνια βλέπουν ανυπάκτους παικταράδες να ακριβοπληρώνονται και τελικά να μην είναι παικταράδες είναι λογικό να υπάρχει φόβος .
Εκείνος ο μάγος που σκούζαν όλοι από την Boca και ξέρω εγώ που τον πήρε η Τρίπολη ακούμπησε?
PS: Μέχρι τώρα ο Ματος είναι σούπερ κίνηση και ο Sakov σούπερ ρίσκο. Στα χαρτιά πάντα.
ΠΑΙΚΤΆΡΑΣ.. και έρχεται και για τρίτη λύση.Ποιον περιμένετε ως τρίτο senter back,σορρυ αλλά ο Hummels πήγε Bayern.
Peripteros έχεις τους σιωπηρους σου φανs. Δώσε πόνο. Και εσύ Josh.
Κάποιοι ας έχουν και ψηλά τον πήχη.
Ειδικά όταν τα τελευταία χρόνια βλέπουν ανυπάκτους παικταράδες να ακριβοπληρώνονται και τελικά να μην είναι παικταράδες είναι λογικό να υπάρχει φόβος .
Εκείνος ο μάγος που σκούζαν όλοι από την Boca και ξέρω εγώ που τον πήρε η Τρίπολη ακούμπησε?
PS: Μέχρι τώρα ο Ματος είναι σούπερ κίνηση και ο Sakov σούπερ ρίσκο. Στα χαρτιά πάντα.
- Μπαρκαρούτσος
και 1 επισκέπτης έγραψε:όπως τον περιγραφεις μου κανει για πιτσιρικας... αλλα αν είναι μονιμος παγκιτης πως θα εξελιχθεί???RoMaN έγραψε:Ναι αλλά σαν Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορούμε να πληρώνουμε έναν ποδοσφαιριστή 300.000€ για να βλέπει τους αγώνες από τον πάγκο, να κάνει προπονήσεις και να υπογράφει αυτόγραφα.
είμαι της αποψης ο μονιμος παγκιτης να είναι παικτης τυπου Μαλεζα. εμπειρος, φθηνος, καλος χαρακτηρας... μια φορα θα τον χρειαστείς να εχει παραστασεις να ξερει να σταθει.
τωρα αν θελουμε να κανουμε και τον Βιτορ μονιμο παγκιτη, δικο του πρόβλημα και του Σαββιδη που πληρωνει!!!
Φυσικά και περιγράφω πιτσιρικά!
Παίχτες τύπου Μαλεζά, που πλησιάζουν τη δύση της καριέρας τους, συνήθως θέλουν να παίζουν βασικοί, έστω και σε χαμηλότερου επιπέδου ομάδα..και όταν φύγουν, συνήθως δεν παίρνεις ούτε €.
Ο μόνιμος παγκίτης πιτσιρικάς, θα εξελιχθεί στις προπονήσεις πλάι στους έμπειρους με παραστάσεις, τίτλους κτλ που θα έχεις βασικούς στο roster σου..και με πολλή, πολλή, πολλή ατομική δουλειά. Αλλιώς, Λιβαδειά, γριά, Πλατανιάς, Σέρρες...έχουμε πολλές ομάδες.
- GiorgosAtha
Είναι σίγουρο ότι του έχουμε κάνει πρόταση ανανέωσης ή απλά το θεωρούμε δεδομένο επειδή το γράψαν οι ΑΡΔ -ίσως και σε συνεννόηση με τον manager του- μπας και κινητοποιηθούν άλλοι ενδιαφερόμενοι και τσιμπήσει κάνα φράγκο παραπάνω?
Μου φαίνεται περίεργο που υπάρχει τόση πρεμούρα να ανανεώσει από τόσο νωρίς -λες και τον πολιορκεί η Juve και η Barca- ένας παίχτης που θεωρητικά δεν θα έχει θέση βασικού. Αφού κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουμε μεταγραφή -τουλάχιστον- ενός σεντρεμπαγκ και θα πάμε με δίδυμο Μεταγραφή - Τζαβέλλας.
ΥΣ. Ποιο πιθανό μου φαίνεται στην χειρότερη των πιθανοτήτων να πάμε με δίδυμο Μαλεζάς - Τζαβέλλας παρά Vitor βασικό...
Μου φαίνεται περίεργο που υπάρχει τόση πρεμούρα να ανανεώσει από τόσο νωρίς -λες και τον πολιορκεί η Juve και η Barca- ένας παίχτης που θεωρητικά δεν θα έχει θέση βασικού. Αφού κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουμε μεταγραφή -τουλάχιστον- ενός σεντρεμπαγκ και θα πάμε με δίδυμο Μεταγραφή - Τζαβέλλας.
ΥΣ. Ποιο πιθανό μου φαίνεται στην χειρότερη των πιθανοτήτων να πάμε με δίδυμο Μαλεζάς - Τζαβέλλας παρά Vitor βασικό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 09 Ιουν 2016, 13:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Περιπτερος έγραψε:Ρε συ Μάικ έχετε σύνδεσμο ; είσαστε οργανωμένοι ; γιατι είσαστε πολλοί και πολύ ...
Οργανωθείτε παιδιά γιατί η ομαδική έχει και ανταγωνισμό.
τα λεμε σε δυο εβδομάδες. ελπίζω να μπορείς τότε να εκφραστείς με μεγαλύτερο σεβασμό στην αντίθετη άποψη και δη σε συνοπαδούς σου.
πέρα απο το ότι η απαξίωση όλων που προσπαθείς μέρες τώρα, έχει κουράσει απίστευτα. Αν σε "χαλάει", μην ασχολείσαι. τα λεμε σε 15 ημέρες.
εγω, που θελω τον Κλάους βασικό, δεν με πειράζει καθόλου το να έχω μπακ απ του τους Φακούντο και Κουλούρη. σοβαρά τώρα.
Κατα τα άλλα, τα ονόματα που ακούγονται (ειδικά μεσοεπιθετικά) είναι πολύ "βαριά" για να είναι αληθινά, ειδικά του Ουρουγουανού ΠΑΙΧΤΑΡΑ που φέτος στο β μισό ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ για τη Μιντλεσμπρο που ανέβηκε στην Πρέμιερ... αλλά όσο ζώ...ελπίζω...
ότι και να είναι πάντως, και πέρα απο την ενίσχυση σε άλλες θέσεις (ΤΦ, 6αρι, εξτρεμ,φορ ή ότι άλλο θέλετε), τα λεφτά όλα θα είναι το ποιον θα επιλέξουν για άμυνα και για 10αρι. ακόμα και αν μείνει ο Βίτορ (που θεωρώ ότι τα 350 είναι fair price), πιστεύω αμυντικό θα πάρουμε...
Κατα τα άλλα, τα ονόματα που ακούγονται (ειδικά μεσοεπιθετικά) είναι πολύ "βαριά" για να είναι αληθινά, ειδικά του Ουρουγουανού ΠΑΙΧΤΑΡΑ που φέτος στο β μισό ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ για τη Μιντλεσμπρο που ανέβηκε στην Πρέμιερ... αλλά όσο ζώ...ελπίζω...
ότι και να είναι πάντως, και πέρα απο την ενίσχυση σε άλλες θέσεις (ΤΦ, 6αρι, εξτρεμ,φορ ή ότι άλλο θέλετε), τα λεφτά όλα θα είναι το ποιον θα επιλέξουν για άμυνα και για 10αρι. ακόμα και αν μείνει ο Βίτορ (που θεωρώ ότι τα 350 είναι fair price), πιστεύω αμυντικό θα πάρουμε...
Marianov6 έγραψε:Ας δουνε και αυτον λεω εγω http://www.transfermarkt.gr/daniel-agge ... eler/22832
Για χρονια παιχταρας στην Λιβερπουλ, το 2013 τον ηθελε η Μπαρτσελονα (μιλαμε για μολις πριν 2,5 χρονια) και πληρει και τις προυποθεσεις του σκαουτινγκ μας= εχει παιξει αντιπαλοςΕιναι εγκεφαλικος παιχτης που κατεβαζει την μπαλλα, τεραστια εμπειρια και θηριο μιας και ειναι 1,91. Εφυγε απο την Λιβερπουλ γιατι τα χαλασε με τον τελευταιο του προπονητη εκει και δεν τον ενδιεφεραν τα λεφτα, γι'αυτο και γυρισε στην Μπροντμπι απ'οπου και ξεκινησε. Το οτι φαγανε 5 απο εμας το καλοκαιρι δεν λεει κατι γιατι αφενος η αμυνα δεν ειναι ευθυνη ενος παιχτη και αφετερου ηταν τραυματισμενος εκεινη την περιοδο με αποτελεσμα να χασει ολη την προετοιμασια. Την εμπειρια που θα σου δωσει αυτος δεν την βρισκεις ευκολα.
Daniel Agger has announced his retirement from football. The 31-year-old ex-Liverpool defender, who made 232 games for the Reds, said on Twitter: "It's sad, but it is the right decision to stop. I'm proud of my career." His contract with Danish side Brondby runs out this month.
http://www.transfermarkt.co.uk/ex-liver ... ews/238244
Καλά που δεν του κάναμε πρόταση, όχι ένσημα αλλά συνταξιοδοτικά θα μάζευε
- GiorgosAtha
+ όσα θες...K_geo έγραψε:εγω, που θελω τον Κλάους βασικό, δεν με πειράζει καθόλου το να έχω μπακ απ του τους Φακούντο και Κουλούρη. σοβαρά τώρα...
Για να πάρουμε φορ βασικούρα πρέπει πρώτα να φύγει ο Κλάους.
ΥΣ. Το ίδιο ισχύει και για το εξτρέμ... αν δεν φύγει ο Mak θα πάμε ως έχει... Mak, Rod μαζί με κάποιον όπως ο Djalma -μπορεί και δύο-.