33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Guitarman »

Φαρμακοποιέ, είναι λογικό να είναι ο κόσμος τρελαμένος. Και εγώ πλέον τον διέγραψα (αν και τον υποστήριζα μέχρι πολύ πρόσφατα). ΑΛΛΑ αν κράζουμε μόνο τον Κλάους είναι σαν να χτυπάμε το σαμάρι... Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ πως το πρόβλημα είναι πως η διοίκηση δεν έχει την πυγμή να καθαρίσει την σαπίλα. Τα κολιτιλίκια, τα ΔΝΑ κτλ κτλ έχουν στοιχίσει πολύ ακριβά στην ομάδα και στον ίδιο το Σαββίδη. Αυτός πρέπει να ξυπνήσει. Αυτό όμως προϋποθέτει σύγκρουση και με τον ίδιο το γιο του (ίσως)...
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Ή ίσως είναι και μια ευκαιρία που πρέπει να δώσει στο γιο του να ανδρωθεί και να δει αν τα κολλητιλίκια θα παραμείνουν και μετά. Θα ξενερώσει όπως και να έχει, αν τον έχω ψυχολογήσει σωστά, αλλά θα βλέπει πιο ψυχρά ορισμένα πράγματα και θα αποφύγει κάποιες ευκαιριακές οικειότητες -εάν φυσικά είναι ευκαιριακές-
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Φτασαμε σε σημειο να εχουμε τον Κλαους αρχηγο/ηγετη(εναν ανθρωπο που δεν ειχε ποτε ηγετικη προσοπικοτητα ασχετα απο οποια καραγκιοζιλικια) και σταρ σεντερ φορ της ομαδας (ενας μετριος παικτης μεχρι για αλλαγη σε μεγαλη ομαδα) και αντι αυτο να μας προβληματισει και να θεωρηθει σημαδιακο για το ποσο χαμηλα εφτασε ο συλλογος, εμεις πανηγυρίζαμε γιατι εγινε το "πουλεν" βασικος και σταρ.

Α ρε ΠΑΟΚ που σε καταντησαν.

Ας προβληματιστουμε λιγο, οχι μονο για το τι θα κανουμε με τον Κλαους τωρα αλλα και για το πως φτασαμε σε αυτο το σημειο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ειμαι σελιδα 229...και απο κεκτημενη ταχυτητα-βαρεμαρα-νυστα αντι να πατησω την 230 πατησα την 1...
Αν αλλαξεις τις ημερομηνιες των πρωτων σελιδων με σημερινες...θα ναι σαν να μην περασε μια μερα...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Το αιδοιο σέρνει πλοίο απο παλιά ..το οξυζενέ νεο ελληνικό μποζουκο αιδοιο οχι μονο το σέρνει αλλα και το βυθίζει ..αρε κλαους πρώτον συρόμενος πίσω απο αυτο το βλήμα στα χαζό κοσμικά και τον αντρισμο σου χάνεις αλλα και σαν παίκτης εχεις πιάσει πάτο ..που μυαλό να μείνει
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ποσο μ@λ@κ@ς πιαστηκα που μαλωνα με φιλους αδερφια γνωστους οταν εσκιζα τα ρουχα μου οτι επρεπε να ανανεωσεις...σε πιστευα οχι γιατι ήσουν κανενας ζογκλερ αλλα γιατί αυτο το γαμημενο χαρισμα που σου έδωσε ο μεγαλοδυναμος με δουλεια δικη σου μπορουσες να κανεις παπαδες...αντ αυτου εσυ καθησες σε ενα απιστευτα ψηλο συμβολαιο και γαμηθηκανε τα παντα..δε με ενοχλει αν πινεις καπνιζεις γαμας...στα παπακια μου..με ενοχλει που το παιζεις οπαδος του ΠΑΟΚ και δε καταλαβαινεις γαμω την αμαρτια μου τιποτα...εμεις αρρωσταινουμε και μαλωνουμε με τις οικογενειες μας για την ΚΑΨΟΥΡΑ μας κ εσυ μετα απο συνεχομενα κλαρινα και απαραδεκτες εμφανισεις εισαι μεσα γουστα..ηθελες να πας στον χαρουλη..;;πηγαινε πριβε..μη δινεις δικαιωματα ρε πουστη μου...σε σιχαθηκα ειλικρινα..σε φανταζομουνα να γινεις σαν τον τοττι (οχι παιχτικα εννοειται...)...ετσι σημαια..μεχρι να γερασεις στην ομαδα που αγαπας και κακα τα ψεμματα αγαπηθηκες..κανενας ελληνας παιχτης δεν ειχε τετοια ασυλια και προστασια οπως εσυ...εεεε πλεον δε θελω να σε βλεπω ουτε ζωγραφιστο...με κουρασες..με αηδιασες..νισαφι πια..
Ποσο τυχαιο ειναι.που μονο ο σαντος τον ξαπεστειλε απο την ομαδα..;;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αυτό
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Οσον αφορα τον Κλαους θα αλλαζαν πολλα τον Απριλιο του '14. ( :evil: :twisted: )

2 γκολ σε ημιτελικους με τον γαυρο, τελος του αγωνα παμε τελικο, τον σηκωνουμε στους ωμους, αποθεωση πραγματικη !
Κριμα ομως που για μια μαλακια (πεταξε την μπαλα για καθυστερηση) πηρε κιτρινη καρτα και εχασε τον τελικο.

Με Κλαους (και Νατχο :oops: ) στον τελικο θα παιζαμε καλυτερα, το μονο σιγουρο.
Αν ο Κλαους σκοραρε στον τελικο και παιρναμε και το κυπελλο, δεν θα αλλαζε ολοκληρωτικα η ψυχολογια στο ολο κλιμα ομάδας/κόσμου ;

Θα γινοταν ο ορισμος της σημαιας..

Δυστηχως δεν εγινε τιποτα και ολα πανε σκατα.
Αυτα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και με τον Γλύκο να τρώει ό,τι πήγαινε μέσα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

efthimis_paok έγραψε:Ο νέος 33-19.
Ο οποιος απλα ακουγε τα χειροτερα και δεν προκαλουσε μετα απο φαπες με το να πηγαινει σε καθε τρυπιου τις εκδηλωσεις σαν τον κλαρινογαμπρο αρχηγο μας ο οποιος δειχνει τρομερη απαθεια
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αυτό είναι αλήθεια
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Για τον συγκεκριμενο τα ελεγαν και περισυ οι οργανωμενοι μεσα απο τις εκομπες τους.

Δεν πρεπει να ειναι αρχηγος του ΠΑΟΚ.

Δεν εχει αυτο ηγετικο πως να το κανουμε.. για να πηγαινει σε παρτυ αεριτζιδων ειναι μανουλα. Μεχρι εκει.

Ακομα περιμενουμε να μιλησει .. :lol: :lol: :lol: :lol:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Για τον συγκεκριμενο,τα εχω γραψει στις 9 Ιουνιου του '15,εδω μεσα!Πολλοι διαφωνησαν...αλλοι,ειρωνευτηκαν....

Καποιοι-η συντριπτικη πλειοψηφια,εδω μεσα-,αντι να δουν το γεγονος,τα ειχαν βαλει με τους ΑΡΔ.

Τωρα,γιατι δεν τα βαζετε μαζι τους?...Αλλαξε κατι?...

Τωρα,δεν εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει στην προσωπικη του ζωη?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

capern έγραψε:Ή ίσως είναι και μια ευκαιρία που πρέπει να δώσει στο γιο του να ανδρωθεί και να δει αν τα κολλητιλίκια θα παραμείνουν και μετά. Θα ξενερώσει όπως και να έχει, αν τον έχω ψυχολογήσει σωστά, αλλά θα βλέπει πιο ψυχρά ορισμένα πράγματα και θα αποφύγει κάποιες ευκαιριακές οικειότητες -εάν φυσικά είναι ευκαιριακές-
Οπότε εκτός από πειράματα με άπειρους προπονητές, θα έχουμε και πειράματα με άπειρους παράγοντες.

Τι να πω...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimitris_L4 έγραψε:Ποσο μ@λ@κ@ς πιαστηκα που μαλωνα με φιλους αδερφια γνωστους οταν εσκιζα τα ρουχα μου οτι επρεπε να ανανεωσεις...σε πιστευα οχι γιατι ήσουν κανενας ζογκλερ αλλα γιατί αυτο το γαμημενο χαρισμα που σου έδωσε ο μεγαλοδυναμος με δουλεια δικη σου μπορουσες να κανεις παπαδες...αντ αυτου εσυ καθησες σε ενα απιστευτα ψηλο συμβολαιο και γαμηθηκανε τα παντα..δε με ενοχλει αν πινεις καπνιζεις γαμας...στα παπακια μου..με ενοχλει που το παιζεις οπαδος του ΠΑΟΚ και δε καταλαβαινεις γαμω την αμαρτια μου τιποτα...εμεις αρρωσταινουμε και μαλωνουμε με τις οικογενειες μας για την ΚΑΨΟΥΡΑ μας κ εσυ μετα απο συνεχομενα κλαρινα και απαραδεκτες εμφανισεις εισαι μεσα γουστα..ηθελες να πας στον χαρουλη..;;πηγαινε πριβε..μη δινεις δικαιωματα ρε πουστη μου...σε σιχαθηκα ειλικρινα..σε φανταζομουνα να γινεις σαν τον τοττι (οχι παιχτικα εννοειται...)...ετσι σημαια..μεχρι να γερασεις στην ομαδα που αγαπας και κακα τα ψεμματα αγαπηθηκες..κανενας ελληνας παιχτης δεν ειχε τετοια ασυλια και προστασια οπως εσυ...εεεε πλεον δε θελω να σε βλεπω ουτε ζωγραφιστο...με κουρασες..με αηδιασες..νισαφι πια..
Ποσο τυχαιο ειναι.που μονο ο σαντος τον ξαπεστειλε απο την ομαδα..;;
Συμφωνώ με την αγανάκτηση του @Dimitris_L4, δίχως να "σιχαίνομαι" όμως τον "αρχηγό" μας, ούτε φυσικά του προτείνω να κάνει όσα κάνει κρυφά για να μην μου (μας) δίνει δικαιώματα να μην θέλω (θέλουμε) να τον δω (δούμε) ούτε ζωγραφιστό...Όμως...

Από πέρυσι που "ανέβηκε" η φωτό με τις μπαλαρίνες και τον χαβά που κάνει κοιτάζοντας την μαζί με το άλλο "παιδάκι", τον Γκάρυ, χαζογελώντας κάτω απ τα μουστάκια τους, έγραψα ότι οφείλει να βγει και να ζητήσει συγγνώμη ΚΑΙ απ τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ., γιατί αυτές δεν είναι συμπεριφορές αρχηγού του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Το καλοκαίρι, σε ανύποπτο χρόνο και υπερασπίζοντας την παιχτική του αξία σαν φορ, έγραψα ότι "αν του αφαιρέσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα απαλλαγεί απ το βάρος και την πίεση που πιθανά του προσδίδει η αρχηγία και θα αποδώσει πιθανά καλύτερα..."!!!! Τώρα πλέον δεν πιστεύω ότι θα τον ένοιαζε κάτι τέτοιο...

Το ρεζουμέ πάντως είναι ότι πρωτίστως δεν φταίει ο ίδιος (το έγραψα εδώ σχετικά πρόσφατα), αλλά μονάχα δευτερευόντως και εξηγούμαι άμεσα:

Πριν απ αυτόν φταίνε οι γονείς και οι δάσκαλοι του για την παιδεία, τις αρχές και τα ιδανικά που (δεν) του εμφυσήσανε και κατόπιν αυτοί που τον "βάφτισαν" αρχηγό, δίχως να έχει το ανάλογο back up του απαραίτητου χαρακτήρα, ούτε (απ όσα βλέπουμε πλέον ΜΟΝΟ μέσα στο γήπεδο) όμως και την υποδομή-διάρκεια σαν ο καλύτερος παίχτης μας!!!! Τι έμεινε λοιπόν ως έναυσμα γι αυτήν την απόφαση? "Είναι απ τα σπλάχνα μας..."!!!!
Ε και? Αναρωτιέμαι του λόγου, μάλλον εύλογα θαρρώ...Είναι αυτό αρκετό, έστω κι αν απ το "σπλάχνο μας" παραδειγματίζονται αρνητικά και πολλοί άλλοι (κυρίως νεαροί, ε Μύστα?) παίχτες μας??? :oops:

Πρωταρχικά λοιπόν φταίνε όσοι του προσφέρανε (αλλά και δεν του προσφέρανε) απλόχερα αυτά που έχει (αλλά και που δεν έχει) και μετά ο ίδιος που "έπεσε με τα μούτρα στο βραστό" όπως θα κανε ο κάθε "πεινασμένος"!!!!

Τι να περιμένει όμως κάποιος από ανθρώπους που βάζουν σαν προτεραιότητα τις επικοινωνιακές τακτικές και το οικονομικό κέρδος, δίχως καν να εξετάσουν ενδελεχώς όλους τους πιθανούς τρόπους πρόκλησης της επιτυχίας (και αποτυχίας φυσικά) των σκοπών τους, πριν αποφασίσουν να επενδύσουν σ αυτές τις συγκεκριμένες τακτικές?

Τι να περιμένει κάποιος από ένα παιδάκι που μεγάλωσε μέσα σε ένα γήπεδο κλωτσώντας μια μπάλα και αδιαφορώντας για το θέμα της παιδείας του, των αρχών και των ιδανικών του, μαζί (πιθανότατα) με τους γονείς και τους δασκάλους του???

Εξ άλλου όπως λένε πολύ σωστά...

"Δώσε σε κάποιον χρήμα και εξουσία για να σε δείξει τον πραγματικό χαρακτήρα του..."

Συμπέρασμα: Εδώ και δυόμισι χρόνια λοιπόν αυτό το παλικαράκι τα έχει και τα δύο (χρήμα και εξουσία) σε υπέρμετρο (σε σχέση απ ό,τι μπορεί να διαχειριστεί όπως δείχνει) βαθμό και ιδού τα απτά αποτελέσματα, ειδικότερα φυσικά μέσα στο γήπεδο, αφού αυτό μας ενδιαφέρει πρώτιστα σαν οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Η πτώση του αυτά τα χρόνια είναι βαθμιαία, συνεχής και ασταμάτητη, σε βαθμό κατάπτωσης πλέον φέτος!!!!

Ένα έχω μονάχα να του μηνύσω λοιπόν αυτού του κυρίου:

Στέφανε Αθανασιάδη, Π.Α.Ο.Κ.(σύμφωνα με το signature μου στο forum) ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...πλέον!!!!
Λυπάμαι δε πάρα πολύ όσο παραμένεις έτσι και δεν προσπαθείς με κάποιους τρόπους για να το αλλάξεις!!!!

Υ.Γ. Ας αφουγκραστεί πλέον καλά ο Ιβάν και θα ακούσει πια σίγουρα τους ηχηρούς τριγμούς απ τα................. κόκκαλα του αείμνηστου Προέδρου του Π.Α.Ο.Κ. Γιώργου Παντελάκη!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 08 Νοέμ 2016, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”