10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απ το πρωτο κειμενο και τα "πέρασες και δεν ακούμπησες" καταλαβα οτι ριχνεις ολη την ευθηνη σ αυτον προσωπικα.
Λαθος? :?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι; Το ποιος ή τι φταίει και γιατί, τα αίτια δηλαδή, δεν τα αναφέρω πουθενά... 8-)

Δεν χρειάζεται θαρρώ αφού θέλω να τονίσω-κριτικάρω μονάχα το αποτέλεσμα... ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πασο.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Εγω παντως ξερω οτι στο τελευταιο παιχνιδι τον εβαλε για δεκα λεπτα περιπου και σε ολα αυτα τα δεκα λεπτα ειτε ηταν ακινητος ειτε περπατουσε. Στο 80κατι εγινε η φαση με τον Πετριτς και ευτυχως δεν την πληρωσαμε. Αν δεν μπορει 'η δεν θελει ουτε δεκα λεπτα να τρεξει που η ομαδα καιγεται για να κρατησει το αποτελεσμα, τι να πουμε απο εκει και περα?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα τμήματα στίβου αρχίζουν και ανεβαίνουν ποιοτικά, με επιτυχίες στα εγχώρια πρωταθλήματα.
Αν θέλετε αθλητές του Π.Α.Ο.Κ. να τρέχουν, δείτε τους δρομείς μας!

Κι ο Kace τρέχει και ο Κουτσιανικούλης έτρεχαν. Ο τελευταίος μάλιστα μια ψιλοτεχνική την είχε. Πού είναι τώρα;

Ο Berbatov είναι αυτός που είναι και τα λεφτά και τη δόξα που απέκτησε από το ποδόσφαιρο, δεν την έχει ούτε το υπόλοιπο roster μας συνολικά! Αυτά δεν έγιναν τυχαία...
Την αντίληψη χώρου που έχει, το πού πρέπει να σταθεί και να κινηθεί για να πάρει τη μπάλα, πού πρέπει να τη δώσει, πώς να κάνει κοντρόλ και πώς να βάλει το σώμα του να τη κρατήσει, είναι δείγματα εμπειρίας και ικανότητας. Δεν χρειάζεται 90' στο γήπεδο για να τα δείξει αυτά ο Berbatov! Ήμαρτον, λες και μιλάμε για τον Αναστασάκο...

Τρεις να τον μαρκάρουν τον Berbatov, δεν του παίρνουν τη μπάλα ούτε με λάδωμα..

Αν έτρεχε + μάρκαρε κιόλας, δεν θα ερχόταν εδώ ούτε σαν προσκεκλημένος στα VIP...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ΜΠΡΑΒΟ Ρόμαν, έτσι ακριβώς γιατί στο τέλος θα πάρουμε τα βουνά με αυτά που διαβάζουμε!
Πολλοί είχαμε γράψει στο τόπικ αυτό (από τις πρώτες κιόλας μέρες) ότι στο τέλος θα τον βγάλουμε άμπαλο, περιπατητή, είρωνα, μπλαζέ και ντίβα! Ήρθε η ώρα λοιπόν.. :lol: :|
Ελπίζω μην δώσει καμιά αρνητική (αυτο)συνέντευξη για την ομάδα μας γιατί στο τέλος θα ψωνίζουμε παίχτες μόνο από το τοπικό! Να σας πω την αλήθεια, κούρασε όλη αυτή η αντιπαράθεση για τον Μπέρμπα. Λέμε λέμε λέμε λέμε τα ίδια και τα ίδια και συνέχεια η κουβέντα κάνει μια μονότονη επανεκκίνηση και πάλι από την αρχή! Ας αφήσουμε τον προπονητής μας (που έχει δείξει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και επαγγελματισμό στο νέο του ρόλο), ν' αποφασίσει αυτός για την συνέχεια και ΑΝ αξίζει ο Μπέρμπα να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ!
Θα ήθελα όμως να δω τι σχόλια θα κάνουμε όταν στον επόμενο σταθμό της καριέρας του (εννοώ σε κάποιο ανταγωνιστικό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όχι αραβίες και τέτοια) πετάει τεμάχια και ασίστ δείχνοντας τον γνωστό Μπέρμπα! Τότε πως θα νιώσουμε όλοι εμείς οι .... μπαλαδόφατσες που τολμήσαμε να τον πούμε ακόμα και Περπάτοφ στο φόρουμ αυτό!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εδώ τον Μπερμπάτοφ τον παρακαλούσε ο Σερ Αλεξ να τρέχει λίγο παραπάνω στην προετοιμασία και εδώ θέλαμε να δούμε τον Στέλιο Ηλιάδη σε Βουλγαρική βερσιόν.

Εγώ ένα θα πω για τον Μπερμπάτοφ και τίποτα άλλο γιατί βαρέθηκα:

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κ επιδέξιους κώλους.Κ όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

hasio_john έγραψε:Τότε πως θα νιώσουμε όλοι εμείς οι .... μπαλαδόφατσες που τολμήσαμε να τον πούμε ακόμα και Περπάτοφ στο φόρουμ αυτό!

Τη πατρότητα αυτής της λέξης, τη διεκδικώ εγώ! http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... v#p1011318
RoMaN έγραψε:Πάλι άσφαιρος. 1 γκολ σε 5 αγώνες...
Perpatov, μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις...
3 Οκτώβρη του 2015

αν και ο Pirate_salonicahttp://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5&p=989920 είχε προβλέψει στις 26 Αυγούστου
pirate_salonica έγραψε:Εγώ δεν ψήνομαι για κανένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για μπροστά... αλλά δεν ξενέρωσα κιόλας που δεν πήραμε τον Τοιβόνεν. Ο Μπερμπάτοφ στην Σούπερ Λίγδα θά'ναι... Περπάτοφ. Δεν τον θέλω.
:lol: :lol:
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Τι σχεση εχουν ολα αυτα με αυτο που εγραψα εγω? Δεν μιλησα ουτε για το τι εκανε στην καριερα του, ουτε το ποσο και αν εχει τρεξει στην ζωη του μεσα στο γηπεδο, ουτε καν για το ποσο ετρεξε την σεζον αυτη ολοκληρη στην ομαδα μας. Εγω μιλησα ξεκαθαρα για την νοοτροπια στα δεκα αυτα λεπτα, σε ενα ματς που ειναι στο τελος της σεζον και οι παιχτες ηταν ηδη κουρασμενοι απο το 50', σε ενα παιχνιδι που παιζοταν το αυριο της ομαδας και που παραλιγο να κριθει στην ευκαιρια του Πετριτς, και για εναν παιχτη που ναι μεν μπηκε για να κρατησει μπαλλα, αλλα για να κρατησει την μπαλλα θα πρεπει πρωτα να εχουμε κατοχη. Και για να εχουμε κατοχη θα πρεπει να την κλεψουμε οταν την εχουν αυτοι. Ο Μπερμπα απλα περπατουσε μεσα στο γηπεδο και επρεπε οι 9 υπολοιποι που ηταν κομματια να παιξουν για δεκα. Για αυτα τα κρισιμα δεκα λεπτα μιλησα εγω, ασχετα ειναι ολα τα αλλα που λετε. Οπως επισης ασχετο ειναι το τι θα κανει του χρονου αν μεινει μετα απο προετοιμασια κτλ κτλ, μπορει να βαλει και 40 γκολ και μακαρι. Μα και παλι ομως ειναι ασχετο με αυτο που εγραψα, απλα Ελληνικα.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Όλα σωστά αλλά "ου γαρ έρχεται μόνον". Δυστυχώς, για όλους μας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πάντως, για να συμφωνήσω και με τον Odi, προσωπικά Π.Α.Ο.Κ. είμαι κι όχι Μπερμπάτοφ...90 χρόνια :nairepaok:

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο κιόλας υποστηρίζω, ότι εμείς είμαστε το μεταξωτό βρακί το οποίο δεν ταίριαξε στον αδέξιο (και κρύο, παγωμένο όπως περίτρανα πλέον αποδείχτηκε) κ@λο του Μπερμπάτοφ!!! :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και να συμπληρωσω με μιζερο :?: τροπο πως :
10 Berbatov = 1 Ibrahimovic
(είναι και σειρές 1981)
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Aν έδειχνε έστω και λίγο θέληση, σε κάποια φάση στην διάρκεια της χρονιάς, νομίζω κανένας δεν θα είχε αντιρρήσεις με την παραμονή του. Αλλά από την στιγμή που ούτε θέληση έδειξε, ούτε και πρόσφερε αγωνιστικά κάτι περισσότερο από τον ..Μυστακίδη, πραγματικά δεν βλέπω λόγο να παραμείνει και να μην έρθει στην θέση του ένας (κατωτερος ποιοτικά προφανώς) ενεργός ποδοσφαιριστής με φιλοδοξίες και όρεξη?
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μεταξωτά βρακια επιδεξιους κ@λους διαβάζω τελικά και σ αυτό το θέμα πάλι κ@λος γίναμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ας όψεται το F/M... :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”