Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Φιλε τσιριγωτη ή οντος δεν καταλαβαινεις τι λεν τα παιδια ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις και σε δουλεια να βρισκομαστε...Αν δεν ειναι κατι απ τα 2 παραπανω καλυτερα να μην πω το τριτο γιατι εσυ θα τσατιστεις κι εγω θα παω για μπανιο...
Και για να το ξαναπουμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μπας και το καταλαβουν καποιοι...
Το 99,9% του κοσμου του ΠΑΟΚ δεν του αρεσει αυτο που βλεπει την ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ...
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπειι να αρχισουν αφορισμοι, ντου, βρισιδια, γιουχες κτλ...
Απλος οι περισσοτεροι βλεπουν-ω καποια πραγματα που αν αποκτησουν διαρκεια θα ειμαστε σε καλο επιπεδο...
υ.γ. Μιας και παρακολουθω την Λιβερπουλ απο το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο θα αναφερω ενα γεγονος.
Η Λιβερπουλ απο το 1892 μεχρι σημερα εχει αλλαξει 22 προπονητες.Ο Κλοπ ειναι ο 23 προπονητης σε 123 χρονια ιστοριας...Εμεις αλλαξαμε 23 στα τελευταια 15 χρονια...
Θα μου πειτε οτι Λιβερπουλ και ΠΑΟΚ δεν ειναι συγκρισιμα μεγεθη...ομως καλο ειναι να περνουμε και καποια μαθηματα απο τα μεγαλα κλαμπ της Ευρωπης...αν θελουμε να γινουμε κι εμεις μεγαλοι
Στο επισημο σαιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορουμε να διαβασουμε το εξης:
Στα 89 χρονια ζωης του ΠΑΟΚ η σκυταλη στον παγκο του συλλογου εχει αλλαξει 87 φορες.
Και για να το ξαναπουμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μπας και το καταλαβουν καποιοι...
Το 99,9% του κοσμου του ΠΑΟΚ δεν του αρεσει αυτο που βλεπει την ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ...
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπειι να αρχισουν αφορισμοι, ντου, βρισιδια, γιουχες κτλ...
Απλος οι περισσοτεροι βλεπουν-ω καποια πραγματα που αν αποκτησουν διαρκεια θα ειμαστε σε καλο επιπεδο...
υ.γ. Μιας και παρακολουθω την Λιβερπουλ απο το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο θα αναφερω ενα γεγονος.
Η Λιβερπουλ απο το 1892 μεχρι σημερα εχει αλλαξει 22 προπονητες.Ο Κλοπ ειναι ο 23 προπονητης σε 123 χρονια ιστοριας...Εμεις αλλαξαμε 23 στα τελευταια 15 χρονια...
Θα μου πειτε οτι Λιβερπουλ και ΠΑΟΚ δεν ειναι συγκρισιμα μεγεθη...ομως καλο ειναι να περνουμε και καποια μαθηματα απο τα μεγαλα κλαμπ της Ευρωπης...αν θελουμε να γινουμε κι εμεις μεγαλοι
Στο επισημο σαιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορουμε να διαβασουμε το εξης:
Στα 89 χρονια ζωης του ΠΑΟΚ η σκυταλη στον παγκο του συλλογου εχει αλλαξει 87 φορες.
μπορεί να λένε μερικοί ότι έχουν κουραστεί να ακούνε για υπομονή και υπομονή και πίστη κτλ κτλ.
η απορία μου είναι, όλα αυτά τα χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ, πραγματικά υπομονή και όχι μονο στα λόγια, κάναμε; αλήθεια.
και τί έγινε όταν το κάναμε αυτό; αλήθεια.
η απορία μου είναι, όλα αυτά τα χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ, πραγματικά υπομονή και όχι μονο στα λόγια, κάναμε; αλήθεια.
Όχι μόνο επί σαντος και εκεί αν δεν στήριζε ο ζαγορακης δύσκολα θα έμενε θυμάστε τον πανηγυρισμο του σαντος μετά από το ματς με Ηρακλή με το γκολ του ιβιτς στο 88 τότε είχαμε συνεχόμενα ατυχα αποτέλεσματα και πίεση τεράστια στην διοίκηση να τον διώξει
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
-
Καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλετε να πείτε οι περισσότεροι. ΑΛΛΑ δε θέλω να γίνω μετά χριστον προφήτης, για αυτό το λέω τώρα. Άλλωστε ο σοφός λαός λέει πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται
K_geo έγραψε:μπορεί να λένε μερικοί ότι έχουν κουραστεί να ακούνε για υπομονή και υπομονή και πίστη κτλ κτλ.
Πιστεύω - όσο κι αν δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του και το λέω με βαριά καρδιά - ότι το χειρότερο παράδειγμα έλλειψης υπομονής από όλες τις περιπτώσεις ήταν σε αυτήν του Δώνη. Αν ο Δώνης είχε μείνει στον ΠΑΟΚ η ομάδα θα είχε στρώσει τώρα. Για τους υπόλοιπους δεν νομίζω να είχαμε πετύχει κάτι παραπάνω.
Μεγάλο ερωτηματικό ο Τούντορ αλλά όσο τον στηρίζει ο Αρενσεν τα χέρια του Σαββίδη είναι δεμένα. Εκτός αν πραγματικά χάσει την υπομονή του και φύγουν πακέτο, πραγμα που θα στερούνταν οποιασδήποτε λογικής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 30 Νοέμ 2015, 17:28, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πρώτες ρεχαγκελ και τουντορ ήττα από Φιλανδία και Θρασύβουλα 5-1 και 4-2 αυτό για αν φαίνεται η καλή μέρα από το πρωί πολλές πολλές φορές δεν φαίνεται καθόλου από το πρωί
Φανηκε όμως από την δεύτερη μέρα με Ρεχαγκελ, ακόμα κι από τον όμιλο από τον οποίο είχαμε αποκλειστεί πχ στο 2-2 με Αγγλία ).
Με τον Τούντορ φτάσαμε 5η μέρα κι ακόμα να φανεί.
Στην 5η πολύ νωρίς έγραψα και για σαντος τι έγινε στο ματς με τις γριές τεράστια πίεση και αν στραβωνε το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν άντεχε η διοίκηση να τον κρατήσει ευτυχώς καθάρισε ο ιβιτς
Αν και έχω διαφορετική άποψη για τις προπονητικές ικανότητες του Δώνη, δεν αποκλείω το γεγονός να έχεις και δίκιο. Αυτό δε θα το μάθουμε.spyretto έγραψε:K_geo έγραψε:μπορεί να λένε μερικοί ότι έχουν κουραστεί να ακούνε για υπομονή και υπομονή και πίστη κτλ κτλ.
Πιστεύω - όσο κι αν δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του και το λέω με βαριά καρδιά - ότι το χειρότερο παράδειγμα έλλειψης υπομονής από όλες τις περιπτώσεις ήταν σε αυτήν του Δώνη. Αν ο Δώνης είχε μείνει στον ΠΑΟΚ η ομάδα θα είχε στρώσει τώρα. Για τους υπόλοιπους δεν νομίζω να είχαμε πετύχει κάτι παραπάνω.
Μεγάλο ερωτηματικό ο Τούντορ αλλά όσο τον στηρίζει ο Αρενσεν τα χέρια του Σαββίδη είναι δεμένα. Εκτός αν πραγματικά χάσει την υπομονή του και φύγουν πακέτο, πραγμα που θα στερούνταν οποιασδήποτε λογικής.
Αλλά λόγω τις πίεσης που δέχτηκε και δεν κατάφερε να σηκώσει, έχασε και ο ίδιος την υπομονή του.
Δεν νοείται ο προπονητής σου να πιάνεται στα χέρια με πιτσιρίκια που τον βρίζουν έξω από τα αποδυτήρια.
Πολύ προβληματικός χαρακτήρας και ειδικά υπό πίεση, κακός συνδυασμός για τον ΠΑΟΚ.
Το λέω και σε σένα και στον Τσιριγώτη. Δείτε (δεν λέω ξανά) το ματς με τον βάζελο. Λίγες φορές έχουμε πατήσει έτσι αυτή τη σιχαμένη ομάδα και ακόμη λιγότερες τους ρίξαμε και τρία μπαλάκια.spyretto έγραψε:Φανηκε όμως από την δεύτερη μέρα με Ρεχαγκελ, ακόμα κι από τον όμιλο από τον οποίο είχαμε αποκλειστεί πχ στο 2-2 με Αγγλία ).
Γιατί συνεχώς το ξεχνάτε, δεν ξέρω.
ΥΓ: Δεν λέω για Μπρόντμπι (μια χαρά μικρομεσαία ευρωπαϊκή ομάδα, εδώ την βγάλαμε χωριό, βασιζόμενοι στο ότι της ρίξαμε πέντε), κούλα, ακόμη και Ντόρτμουντ.
Μπραβο που επιλέγει παικτες που δεν ήρθαν το ξαλοκαιρι απο μετεγγραφες όπως Μυστακίδη
Δειχνει καλα πραγματα αυτο
Δειχνει καλα πραγματα αυτο
- kataramenos5
Εχασε τ' αποδυτήρια; η απάντηση από τον Κλάους και τα υπόλοιπα παιδιά σήμερα.
Συνεχίζουμε.
Συνεχίζουμε.