Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από desperando »

barlow4 έγραψε:
abg12d34 έγραψε:εγω πιστευω οτι το μεγαλο προβλημα....αγαπητε συνδεσμιτη .....ειναι οτι το παρεακι μεσα απο τους συνδεσμους σε επεισαν οτι εισαι ενας απο εμας αρα εμεις ειμαστε απο τους αλλους.....

μεινετε στο συνδεσμο εσεις και οι παρεες σας και μην μας ζαλιζεται τον ερωτα.....

τα λογια τα ευκολα και τα βαθυστοχαστα

ρεεεεεεεε γιατι τι γυρνατε απο εδω και απο εκει....
παντελονια φορατε ΠΑΟΚ ειστε......
βγεστε και πεστε στα ισιααα.....
ιβαν τον πουλο

το ενα σας μυριζει το αλλο σας χαλαει γιατι αυτος ετσι γιατι ο αλλος αλλιως......

εγω ρε τον τζαβελα τον γουσταρω

εσενα δεν γουσταρω που γιουχαρεις παικτη σε ωρα αγωνα που φοραει την ασπρομαυρη....
ασε τις διχαστικες καταδικες.εσυ συνδεσμιτη και τα λοιπα γραφικα.κανεις δεν ειπε "εσυ μη συνδεσμιτη".
και στην τελικη εγω ας πουμε δεν ειμαι ουτε υπηρξα ποτε συνδεσμιτης.
εγω αναφερω οτι η αποστασιοποιηση του ιβαν απο τους οργανωμενους αδειασε το γηπεδο.
και εσυ λοιπον τωρα που οι σθνδεσμοι δεν εχουν τη δυναμικη που ειχαν και δεν βρισκουν θεση στο γηπεδο γιατι δεν το γεμιζεις?οριστε πολλοι ειχαν φορτωσει ολα τα δεινα στους οργανωμενους.που ειναι να το γεμισουν τωρα που οι συνδεσμοι ειναι μακρυα.ΠΑΟΚ με προεδρο λεφτα και χωρις ρετσινοπνιχτες οργανωμενους.πεδιον δοξης λαμπρον.
αγκομαχει ο ανθρωπος χωνοντας εναν σκασμο λεφτα να γεμισει το γηπεδο να μας αλλαξει επιπεδο και δε γεμισουμε το γηπεδο.γιατι?ποσο απαραδεκτοι ειμαστε.αφου το προβλημα των ζαλισμενων οργανωμενων με τα παρεακια τους λυθηκε μαζι με το οικονομικο γιατι η Τουμπα εγινε καυταντζογρειο?
και σε ρωταω εγω που δεν ειμαι συνδεσμιτης και ειμαι πλεον πολυ μακρια απο την δικη τους φιλοσοφια γιατι εχω να πω στην Τουμπα 3 μηνες ενω σε αυτο το διαστημα εχω δει 2 παιχνιδια των νεων?

υγ οσο για τον τζαβελλα που σημερα ολοι τον λενε γατι και να φυγει απο την μεγαλη μας αγαπη ειναι οι ιδιοι που οταν ειχε χαλασει εξ αρχης η μεταγραφη ωρυονταν για τον παικταρα και τα βαζαν με την κακια παε που δεν εκλεινε τον παικτη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μας δινεις τεραστια χαρα που μπαινεις στο μπασκετ. Εκει υπαρχει πλανο και ατομα που ξερουν τι κανουν. Μπραβο!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

despe δεν εξιδανικευω κανεναν.ουτε τους οργανωμενους ουτε τους μη οργανωμενους ουτε κανεναν.λεω οτι για ενα διαστημα λειτουργουσαμε σαν μια γροθια γιατι δεν ψαχναμε εχθρους αναμεσα μας και στηριζαμε ολοι μαζι την ομαδα.δεν υπηρχαν κακοι οργανωμενοι και καλοι οικογενειαρχες.υπηρχε αλληλοστηριξη.και πιστη σε καποιες κοινες αρχες.εδω κοντευουμε να πουμε οτι εφοσον πληρωνει ο ιβαν ας κανει και το εμβλημα ροζ.δεν πρεπει να εχουμε γνωμη σε τιποτα που αποφασιζει οι παε.τις αρχες ξανατονιζω τις οριζουν το μεγεθος,η ιστορια και ο λαος.οχι οποιος πληρωνει.αυτα οφειλει να διατηρησει και να σεβαστει για την ιστορικη συνεχεια και το καλο της επενδυσης του.
ο ιβαν πηρε αποσταση απο ενα κομματι του λαου σημαντικο.βρηκε και πολλους (οχι οσους του χρειαζονταν) υποστηρικτες και διχαστηκαμε.και αυτο ειναι bad business.μακαρι να το διορθωσει για το δικο του καλο και συμφερον.ειδαλλως του ευχομαι να παψει συντομα να συμμετεχει το αρρωστο πρωταθλημα της επο και η νεα κυβερνηση να δημιουργησει ενα πραγματικο ανταγωνιστικο περιβαλλον για τη δημιουργια ενος καθαρου και ανταγωνιστικου προιοντος ωστε να εχει και νοημα η οποια τεχνοκρατικη διαρθρωση της εταιριας του.το θεωρω απιθανο προς το παρον.
και στην περιπτωση που γινει αυτο πιστεψε με και εγω κ20 θα βλεπω και ερασιτεχνικο.αλλα αυτο ειναι προσωπικο και δε συμβαδιζει με την μοιρα του ΠΑΟΚ για εκτοξευση και επιτυχιες απαραιτητα.
αυτη τη στιγμη εχουμε ενα ακρως διεφθαρμενο πρωταθλημα,με πραγματικα χαμηλης ποιοτητας ποδοσφαιριστες με πολυ κακες υποδομες και παροχες προς τον πελατη και πολυ λιγο κοσμο που ενδιαφερεται.και μεσα σε ολο αυτο εχουμε και καλους και κακους οπαδους κατοπιν επιλογων της διοικησης.θες απο αγνοια θες απο κακους συμβουατορες?εχουμε παντως.και το γηπεδο ολο και αδειαζει.
υγ.η απαντηση στον abg123 ειχε να κανει πιο πολυ με την επιλογη του να μιλησει για επιρριψη ευθυνων στους απενατι.και απλα τον εθεσα προ των δικων του ευθυνων μιας και ολα οσα ειπωθηκαν τοσο καιρο , οτι δλδ αν φυγουν οι ρετσινοπνιχτες και ερθουν λεφτα θα εκτοξευθουμε.το οποιο προφανως εν τοις πραγμασι καταρριφθηκε.για πλακα.που ειναι λοιπον ολοι αυτοι να γεμισουν το γηπεδο??
ολοι χρειαζονται και πιο πολυ απο ολα αρχες.οι οποιες υπηρχαν και αλλαζουν κ ειναι ολοι μπερδεμενοι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:Μας δινεις τεραστια χαρα που μπαινεις στο μπασκετ. Εκει υπαρχει πλανο και ατομα που ξερουν τι κανουν. Μπραβο!

Λες και εκεί μόλις αναλάβει ο Ιβάν και αφησει που θα αφησει τον μπανε και την παρεα του να λέμε διώξε το παρέακι Ιβάν διωξτους επιτέλους ......
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αν φερει το φασουλα τι να κανουμε δηλαδη.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

eorptol έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Μας δινεις τεραστια χαρα που μπαινεις στο μπασκετ. Εκει υπαρχει πλανο και ατομα που ξερουν τι κανουν. Μπραβο!

Λες και εκεί μόλις αναλάβει ο Ιβάν και αφησει που θα αφησει τον μπανε και την παρεα του να λέμε διώξε το παρέακι Ιβάν διωξτους επιτέλους ......
αν τους δωσει μπατζετ 3 εκατ. και αυτοι φερουν χειροτερους παικτες με μεγαλυτερα συμβολαια,φτιαξουν χειροτερη ομαδα(σε ποιοτητα-ομοιογενεια-λυσεις) απ οτι τωρα που εχουν μπατζετ 300χιλ κι ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευεται να βγει τριτος χωρις αλλη ομαδα να εχει μπατζετ ιδιο με εμας(εξαιρειται ο γαυρος κι ο βαζελος),ναι τοτε θα το πουμε.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

barlow4 έγραψε:αν φερει το φασουλα τι να κανουμε δηλαδη.
Ή να στείλει τον Μπάνε στην Βουλή.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Κύριε Σαββίδη, μαζέψτε λίγο το γιό σας, δεν είμαστε ιθαγενείς.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Γιατί ρε συ Καρέλια τι είναι ι γιος του για να τον μαζέψει σακί πατάτες πεταμένο στο δρόμο :lol:
το παιδί έχει τις απόψεις του και θα πρέπει να είναι σεβαστές,ας πάψουμε πλέον να πυροβολούμε τους πάντες χωρίς σημαντικό λογο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μαζί Σαββίδης-Τσίπρας

ινπαοκ - 06 Απριλίου 2015 - 21:43 - Μάνος Τσαλγατίδης

O Aλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί εντός των επόμενων ημερών τη Ρωσία και στο πλαίσιο των επαφών που θα έχει εκεί, θα συναντηθεί και με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Χθεσινό δημοσίευμα από το εξωτερικό έκανε ειδική αναφορά στο ταξίδι του Ελληνα Πρωθυπουργό στη Ρωσία και την επικείμενη συνάντησή του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.
Το ίδιο δημοσίευμα, έκανε λόγο για το ρόλο που έπαιξε σε αυτό ο Ιβάν Σαββίδης, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ρώστο πρόεδρο.

Ενα νέο ρεπορτάζ, αναφέρει σήμερα, πως ο Αλέξης Τσίπρας, στις 8 του Απρίλη, θα συναντηθεί, στη Μόσχα και με τον Ιβάν Σαββίδη, έχοντας μια εφ” όλης της ύλης κουβέντα.

Μάλιστα, η συνάντηση αυτή θα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς θα πραγματοποιηθεί μετά από σειρά επαφών του πρωθυπουργού της Ελλάδας με τη ρωσική ηγεσία και τα όσα ειπωθούν μεταξύ των δύο αντρών θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Karelias

desperando έγραψε:Γιατί ρε συ Καρέλια τι είναι ι γιος του για να τον μαζέψει σακί πατάτες πεταμένο στο δρόμο :lol:
το παιδί έχει τις απόψεις του και θα πρέπει να είναι σεβαστές,ας πάψουμε πλέον να πυροβολούμε τους πάντες χωρίς σημαντικό λογο
Ξαναλέω. Να τον μαζέψει, δεν είμαστε ιθαγενείς, ούτε αυτός 15χρονο.
Δεν είναι ''οι πάντες'', είναι θεσμικός παράγοντας στον ΠΑΟΚ πλέον και θα κρίνεται για τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Θα κρίνεται απο μας που έχουμε πάντα δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Πφφφ.
Πάντα δίκιο δεν έχουμε. Κι ευτυχώς.
Μπορούμε όμως να κάνουμε μια πρόβλεψη απ όσα βλέπουμε. Μπορούμε. Έχουμε αυτό το δικαίωμα.

Δεν μου αρέσει που ο γιος του ιδιοκτήτη (που αν δεν ήταν γιος του μπαμπά του, δεν θα είχε ποτέ πόστο στον ΠΑΟΚ)
απ την πρώτη στιγμή πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Όχι, είμαι ΠΑΟΚ μέχρι θανάτου, να, κοιτάχτε τις αφίσες μου, Τζαβελοκαταστάσεις κτλ.
Είναι ένας νέος άνθρωπος και ειλικρινά περιμένω, ή μάλλον έχω απαιτήσεις, για κάτι καλύτερο απ το ''Να, κοιτάξετε πόσο ΠΑΟΚ είμαι'', σε κάθε σχεδόν ευκαιρία.

Τώρα. Δεν λέω ότι το πουλάει επίτηδες.
Λέω ότι δεν μου αρέσει.
Και καθώς είναι αυτός που είναι, κρίνεται γι αυτό.
Κρίνεται νωρίς; Ναι, δεν πειράζει, παίρνω την ευθύνη της πρόβλεψης.
Λόγο για να χαλιέται κάποιος απ αυτήν την πρόβλεψη δεν βλέπω πάντως.

Γιατί;
Για τον απλούστατο λόγο, που έχει δείξει η ιστορία πολλάκις και σε επαναλήψεις ότι όποιος παράγοντας (ανεξαρτήτως προθέσεων) πούλησε ΠΑΟΚτσηδιλίκι δεν είχε τίποτα άλλο να πει κι ελάχιστα (αν όχι μηδαμινά) καλά πράγματα έκανε για τον ΠΑΟΚ που τόσο (υποτιθέμενα ή μη) αγαπούσε.

Και ναι. Λιγάκι να μαζευτεί. Δεν είναι ώρα για πώληση ΠΑΟΚτσηδιλικίου.
Είναι ώρα για (επιτέλους) πολύ περισσότερη δουλειά προς σωστή κατεύθυνση.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Εδώ εμείς δε μπορούμε να μαζευτούμε και κάνουμε/λέμε τη μια καφρίλα μετά την άλλη,
θα μαζευτεί ο γιός του εκατομυριούχου προέδρου της ομάδας, ΜΑΑΑΑΑΑΛΙΣΤΑΑΑΑααα...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δεν ήξερα ότι για τον κάθε χ οπαδό και τον γιό του μεγαλομετόχου κι ιδιοκτήτη που αναμένεται να έχει θεσμικό ρόλο στον ΠΑΟΚ
οι απαιτήσεις και οι ευθύνες για το τι λέει και (κυρίως) κάνει είναι οι ίδιες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”