και σε ρωταω εγω που δεν ειμαι συνδεσμιτης και ειμαι πλεον πολυ μακρια απο την δικη τους φιλοσοφια γιατι εχω να πω στην Τουμπα 3 μηνες ενω σε αυτο το διαστημα εχω δει 2 παιχνιδια των νεων?barlow4 έγραψε:ασε τις διχαστικες καταδικες.εσυ συνδεσμιτη και τα λοιπα γραφικα.κανεις δεν ειπε "εσυ μη συνδεσμιτη".abg12d34 έγραψε:εγω πιστευω οτι το μεγαλο προβλημα....αγαπητε συνδεσμιτη .....ειναι οτι το παρεακι μεσα απο τους συνδεσμους σε επεισαν οτι εισαι ενας απο εμας αρα εμεις ειμαστε απο τους αλλους.....
μεινετε στο συνδεσμο εσεις και οι παρεες σας και μην μας ζαλιζεται τον ερωτα.....
τα λογια τα ευκολα και τα βαθυστοχαστα
ρεεεεεεεε γιατι τι γυρνατε απο εδω και απο εκει....
παντελονια φορατε ΠΑΟΚ ειστε......
βγεστε και πεστε στα ισιααα.....
ιβαν τον πουλο
το ενα σας μυριζει το αλλο σας χαλαει γιατι αυτος ετσι γιατι ο αλλος αλλιως......
εγω ρε τον τζαβελα τον γουσταρω
εσενα δεν γουσταρω που γιουχαρεις παικτη σε ωρα αγωνα που φοραει την ασπρομαυρη....
και στην τελικη εγω ας πουμε δεν ειμαι ουτε υπηρξα ποτε συνδεσμιτης.
εγω αναφερω οτι η αποστασιοποιηση του ιβαν απο τους οργανωμενους αδειασε το γηπεδο.
και εσυ λοιπον τωρα που οι σθνδεσμοι δεν εχουν τη δυναμικη που ειχαν και δεν βρισκουν θεση στο γηπεδο γιατι δεν το γεμιζεις?οριστε πολλοι ειχαν φορτωσει ολα τα δεινα στους οργανωμενους.που ειναι να το γεμισουν τωρα που οι συνδεσμοι ειναι μακρυα.ΠΑΟΚ με προεδρο λεφτα και χωρις ρετσινοπνιχτες οργανωμενους.πεδιον δοξης λαμπρον.
αγκομαχει ο ανθρωπος χωνοντας εναν σκασμο λεφτα να γεμισει το γηπεδο να μας αλλαξει επιπεδο και δε γεμισουμε το γηπεδο.γιατι?ποσο απαραδεκτοι ειμαστε.αφου το προβλημα των ζαλισμενων οργανωμενων με τα παρεακια τους λυθηκε μαζι με το οικονομικο γιατι η Τουμπα εγινε καυταντζογρειο?
υγ οσο για τον τζαβελλα που σημερα ολοι τον λενε γατι και να φυγει απο την μεγαλη μας αγαπη ειναι οι ιδιοι που οταν ειχε χαλασει εξ αρχης η μεταγραφη ωρυονταν για τον παικταρα και τα βαζαν με την κακια παε που δεν εκλεινε τον παικτη