Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
ομαδα χωρις σεντερ μπακ δεν μπορει να ανταπεξελθει συνεχεια κυριακη-πεμπτη για πρωταθλητισμο..και πηγε εφερε παπαγιανοπουλο!τελειωσε και τζαβελλα..δυσκολα μας βλεπω ..
σημερα η ηττα σε βαραίνει ολοκληρωτικα!στησιμο-αλλαγες-νοοτροπια ολα μειον!
σημερα η ηττα σε βαραίνει ολοκληρωτικα!στησιμο-αλλαγες-νοοτροπια ολα μειον!
-
Dimg4
O ορισμος του οτι ναναι. Σε εχει πρωτο και περιμενες ενα στραβο αποτελεσμα να τα πεις αυτα ε? Παρε Μπολονι ναι να σε γλενταει καθε χωριο με τριμπαλα στην τουμπα και να χαιρεσαι που κερδισες τοτεναμ.koylispontios έγραψε:Οταν κάποιοι τον λέμε αλλοπρόσαλο μας την "πέφτετε" και μας λέτε εμπαθείς και .........
Ποιος Κλάους θα παίζει αρ.εξτρέμ κυριε αα?
Ποιος ε'ιναι ο ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ που έχει πάρει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του?
Ποιος σου είπε ότι τα μπακ μπορούν να παίζουν σέντερ μπακ και τα φορ εξτρέμ?
Ποιος.....................................................................
Ξέρω ξέρω θα βγήτε και θα πείτε ότι σε έχει πρώτο είναι Π.Α.Ο.Κ.τσής ξέρει αυτός μπλα μπλα μπλα...
Εγώ λέω ότι ακόμα και αν πάρει το πρωτάθλημα (νο1 αντίπαλος μας είναι η βαζέλα.....)
το καλοκαίρι να πάει στην ευχή της Παναγιάς μπας και έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. ένας σοβαρός προπονητής
και δούμε επιτέλους μια ομάδα με αρχή και τέλος.π.χ.Σάντος Μπόλονι ....
σσ.Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα ούτε οι άγγελοι ούτε οι διάβολοι.
Είναι ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. αρκετά χρόνια.
Φέτος βασικός.
Όποιος τον ξαναπεί αλλιώς, είναι αδικαιολόγητος και θα τον στείλω μια μέρα να διαβάσει και να μάθει το όνομά του.
Roman
η ομαδα φετος δεν ειχε πολλες βλεψεις... κατα γενικη ομολογια
το τιμ(παικτες-προπονητης) μας εδωσαν οραμα με τα αποτελεσματα που καταφεραν μεχρι τωρα...
για μενα δεν ειναι δικαιο να τους σκισουμε ουτε τους παικτες ουτε να διωξουμε τον προπονητη...επειδη ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ''ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ'' για πρωταθλημα....
ΣΤΗΡΙΞΗ Κ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ στους παικτες και στον προπονητη να κατσει 2-3 χρονια κ να βγουν συμπερασματα
ΥΓ: ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΑΟΚ..οποτε παιρνουν τα μυαλα μας αερα ερχεται η φαπα
το τιμ(παικτες-προπονητης) μας εδωσαν οραμα με τα αποτελεσματα που καταφεραν μεχρι τωρα...
για μενα δεν ειναι δικαιο να τους σκισουμε ουτε τους παικτες ουτε να διωξουμε τον προπονητη...επειδη ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ''ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ'' για πρωταθλημα....
ΣΤΗΡΙΞΗ Κ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ στους παικτες και στον προπονητη να κατσει 2-3 χρονια κ να βγουν συμπερασματα
ΥΓ: ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΑΟΚ..οποτε παιρνουν τα μυαλα μας αερα ερχεται η φαπα
δίκιο έχεις, και να το πάρει σίγα το επίτευγμα 52 πρωταθλήματα έχεις και 24 νταμπλ.koylispontios έγραψε:Εγώ λέω ότι ακόμα και αν πάρει το πρωτάθλημα (νο1 αντίπαλος μας είναι η βαζέλα)
το καλοκαίρι να πάει στην ευχή της Παναγιάς μπας και έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. ένας σοβαρός προπονητής
και δούμε επιτέλους μια ομάδα με αρχή και τέλος.π.χ.Σάντος Μπόλονι.
αν πάρει πρωτάθλημα ο άγγελος, πρέπει να του γίνει 10ετές κλειστό συμβόλαιο.
- sourmenetes
- Moderator
Εχεις καψει κυτταρα...koylispontios έγραψε:Οταν κάποιοι τον λέμε αλλοπρόσαλο μας την "πέφτετε" και μας λέτε εμπαθείς και .........
Ξέρω ξέρω θα βγήτε και θα πείτε ότι σε έχει πρώτο είναι Π.Α.Ο.Κ.τσής ξέρει αυτός μπλα μπλα μπλα...
Εγώ λέω ότι ακόμα και αν πάρει το πρωτάθλημα (νο1 αντίπαλος μας είναι η βαζέλα.....)
Φέτος βασικός.
Όποιος τον ξαναπεί αλλιώς, είναι αδικαιολόγητος και θα τον στείλω μια μέρα να διαβάσει και να μάθει το όνομά του.
Roman
Εισαι εντελως εμπαθης σε σημειο αηδιας.
ο καθενας με τον πονο του... στην πρωτη στραβη να ρθει πισω ο σαντος ο μπολονι ο χαβος κλπ... οι ιδιοι που αν στις 5 πρωτες αγωνιστικες ενας απο αυτους σε ειχε 5ο θα ειχαν μηδενικη υπομονη κ θα λεγαν: το μπουλο
οι προπονητες πρεπει να μενουν το λιγοτερο 2 χρονια
οι προπονητες πρεπει να μενουν το λιγοτερο 2 χρονια
Οταν κάποιοι ΣΑΣ ΛΕΜΕ Μ'ΣΚΑΡΙΑ μας την "πέφτετε" και μας λέτε εμπαθείς και .........koylispontios έγραψε:Οταν κάποιοι τον λέμε αλλοπρόσαλο μας την "πέφτετε" και μας λέτε εμπαθείς και .........
Φέτος βασικός.
Roman
Ξέρω ξέρω θα βγΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ , «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ», μπλα μπλα μπλα...
Εγώ λέω ότι ακόμα και αν πάρΩ το πρωτάθλημα (νο1 αντίπαλος μας είναι η ΠΑΡΑΓΚΑ.....)
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ να πάΣ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ στην ευχή της Παναγιάς μπας και ΒΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ
και δούμε επιτέλους ΕΝΑ ΛΑΟ με αρχή και τέλος.π.χ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΝΩ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)
σσ.Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα ούτε ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΚΟΙ...
- HeartOfDarkness
Καποιοι ειχαν την εντυπωση πως με 14-15 παικτες, νεα ομάδα και αρκετους μικρους θα παιρναμε αηττητοι πρωτάθλημα.
Μη μπερδεύετε το football manager με τη μπάλα και τη ζωή. Μην επηρεάζεστε απο λυσσασμένα αρδ στα ερτζιανά της πολης και τα τσοντοσάιτ.
Ο ευκολος στόχος ειναι ο Άγγελος. Άλλοι τον στειλαν ηδη στην εθνική ( πιάστηκαν στα διχτυα του Σαρρή ? ) .
Τώρα δε περισσότερο απο ποτέ θα στηρίξω εναν προπονητη που θέλει το καλο του ΠΑΟΚ από καποιους που παίζουν την κασέτα των κιτρινιάρηδων των εφ εμ.
ΠΑΟΚ και στα δυσκολα και στα ευκολα. Οχι στην 1η στραβή διώχνουμε προπονητη και παίκτες. Αυτα είναι συμπεριφορές Σώκρατεςς και Χοντρού στην ομαδούλα τους το γαυρο που κανουν κουμάντο.
Με 7.000 κοσμο στο γηπεδο θα διώξεις Άγγελο και τζανδάρη, τζιολη, σπυροπουλο δεν ξερω ποιον ακομα και τι?θα γεμίσει το γήπεδο και θα πάρεις το πρωτάθλημα μετά?
ΥΓ : @moderator αν πιστεύεις πως βάζω φωτιές και πάω να τα κάνω μπάχαλο κόψτο όλο .
ΥΓ2 : ευτυχως βλεπω πολλες υγιεις αντιδράσεις απο τα παιδιά εδω μέσα. Έτσι θα πάμε μπροστά μονο. Την Πέμπτη εχουμε τελικο!!
Μη μπερδεύετε το football manager με τη μπάλα και τη ζωή. Μην επηρεάζεστε απο λυσσασμένα αρδ στα ερτζιανά της πολης και τα τσοντοσάιτ.
Ο ευκολος στόχος ειναι ο Άγγελος. Άλλοι τον στειλαν ηδη στην εθνική ( πιάστηκαν στα διχτυα του Σαρρή ? ) .
Τώρα δε περισσότερο απο ποτέ θα στηρίξω εναν προπονητη που θέλει το καλο του ΠΑΟΚ από καποιους που παίζουν την κασέτα των κιτρινιάρηδων των εφ εμ.
ΠΑΟΚ και στα δυσκολα και στα ευκολα. Οχι στην 1η στραβή διώχνουμε προπονητη και παίκτες. Αυτα είναι συμπεριφορές Σώκρατεςς και Χοντρού στην ομαδούλα τους το γαυρο που κανουν κουμάντο.
Με 7.000 κοσμο στο γηπεδο θα διώξεις Άγγελο και τζανδάρη, τζιολη, σπυροπουλο δεν ξερω ποιον ακομα και τι?θα γεμίσει το γήπεδο και θα πάρεις το πρωτάθλημα μετά?
ΥΓ : @moderator αν πιστεύεις πως βάζω φωτιές και πάω να τα κάνω μπάχαλο κόψτο όλο .
ΥΓ2 : ευτυχως βλεπω πολλες υγιεις αντιδράσεις απο τα παιδιά εδω μέσα. Έτσι θα πάμε μπροστά μονο. Την Πέμπτη εχουμε τελικο!!
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Διαβάζεις τι γράφεις; και η εμπαθεια έχει τα όρια τηςkoylispontios έγραψε:Οταν κάποιοι τον λέμε αλλοπρόσαλο μας την "πέφτετε" και μας λέτε εμπαθείς και .........
Φέτος βασικός.
Roman
Besuch 2 έγραψε:και δούμε επιτέλους ΕΝΑ ΛΑΟ με αρχή και τέλος.π.χ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΝΩ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)
-
Dimg4
"Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήμασταν τόσο κακοί σε όλες τις γραμμές, που αν πούμε πράγματα θα κάνουμε λάθος. Η Ξάνθη μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές. Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα. Είναι η τρίτη – τέταρτη φορά που γίνεται αυτό μετά από μία σημαντική νίκη. Πήραν τα μυαλά μας αέρα. Δεν μπορείς έτσι να πάρεις πρωτάθλημα και να πάρεις πρωταθλητισμό. Γι` αυτή την εικόνα υπεύθυνος είμαι εγώ."
Αντρικεια και αρχιδατη δηλωση. Τωρα που ειδε ο αλλος οτι τα εριξε στους παικτες μονο αυτος ξερει.
«Ήμασταν τόσο κακοί σε όλες τις γραμμές, που αν πούμε πράγματα θα κάνουμε λάθος. Η Ξάνθη μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές. Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα. Είναι η τρίτη – τέταρτη φορά που γίνεται αυτό μετά από μία σημαντική νίκη. Πήραν τα μυαλά μας αέρα. Δεν μπορείς έτσι να πάρεις πρωτάθλημα και να πάρεις πρωταθλητισμό. Γι` αυτή την εικόνα υπεύθυνος είμαι εγώ."
Αντρικεια και αρχιδατη δηλωση. Τωρα που ειδε ο αλλος οτι τα εριξε στους παικτες μονο αυτος ξερει.
- koylispontios
Απλά κύριοι δεν είμαι ούτε μάνατζερ ούτε αβανταδόρος αρδ-παραγωγός ούτε συγγενείς παικτών ή μελλών του τεχνικού τημ.
Ούτε μπορώ να συμβιβαστώ με την μετριότητα (παίκτες-κόουτς)έχοντας για μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη.
Αν πάρουμε φέτος την κούπα θα την πάρουμε λόγο της ανυπρξίας των άλλων και όχι γιατί έχουμε σοβαρή ομάδα.
Αυτά.
Ούτε μπορώ να συμβιβαστώ με την μετριότητα (παίκτες-κόουτς)έχοντας για μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη.
Αν πάρουμε φέτος την κούπα θα την πάρουμε λόγο της ανυπρξίας των άλλων και όχι γιατί έχουμε σοβαρή ομάδα.
Αυτά.
-
Dimg4
Εγω βλεπω οτι αρχισε η δυναστεια μας και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι. Βλεπετε τι χτιζει ο Αγγελος? Και να στραβωσει και να μην το παρουμε, δειξαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως εκπεμπουμε υγεια και ειναι θεμα χρονου οι τιτλοι πλεον, αρκει να ενισχυθει ομως
στην εθνικη δεν τον στελνουν απο μονοι τους...ο ιδιος αφησε διαπλατα ανοιχτη την πορτα αδερφε...θα μπορουσε να τους κοψει ολους το βηχα με μια προταση...HeartOfDarkness έγραψε:Ο ευκολος στόχος ειναι ο Άγγελος. Άλλοι τον στειλαν ηδη στην εθνική ( πιάστηκαν στα διχτυα του Σαρρή ? ) .
συγκρινεις διαφορετικεε τελειως καταστασεις φιλε και χανεις το δικιο σου...Besuch 2 έγραψε:και δούμε επιτέλους ΕΝΑ ΛΑΟ με αρχή και τέλος.π.χ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΝΩ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)
καταρχην ενημερωτικα μετα τις 2 τελευταιες ηττες της ντορτμουντ στο πρωταθλημα φαγανε τρλη γιουχα και η καρεκλα του κλοπ ετριξε μεχρι εκει που δεν παει...
κατα δευτερον απευθεινεσαι σε εναν λαο που πλεον ενα μεγαλο κομματι του δεν εχει δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη...γιατι ειναι τοσα πολλα τα χρονια που περασανε...για μενα αυτος ο λαος εχει ολες τις δικαιολογιες του κοσμου γιατι αυτος ο λαος με τα στραβα του και τα κακα του κρατησε το λαβαρο του ΠΑΟΚ ψηλα σε πολυ δυσκολες εποχες...
ντιμ περα απο χτισιματα ο προπονητης μας ειναι και αποδεδειγμενα μαστερ στις αυτοκαταστροφες...και αυτη ειναι και η κυριοτερη ενσταση μου προς το προσωπο του...Dimg4 έγραψε:Εγω βλεπω οτι αρχισε η δυναστεια μας και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι. Βλεπετε τι χτιζει ο Αγγελος? Και να στραβωσει και να μην το παρουμε, δειξαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως εκπεμπουμε υγεια και ειναι θεμα χρονου οι τιτλοι πλεον, αρκει να ενισχυθει ομως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 07 Δεκ 2014, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.