Η υποθεση επιθετικος μυριζει κολοτουμπες αυτη τι στιγμη οπως εγραψα και χθες ειμαστε στο σημειο...δυσκολα, και δεν ερχεται κανεις και καλος ειναι και ο κλαους και ο σαλπι,ολα αυτα ομως για μενα δεν εχουν καμια σημασια,ειναι φανερο ρε παιδια οτι ο καθενας πλεον λεει οτι του κατεβασει η γκλαβα του.Συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες ο ενας,ειναι τσεκαρισμενο ο αλλος,κυκλοι της παε ο παρααλλος τι σημαινουν ολα αυτα?ΤΙΠΟΤΑ η μεχρι τωρα ενισχυση κινειτε σε ενα πλανο την δυναμωση ενισχυση του αξονα με αξιολογους και ενδεκαδατους παιχτες,Μαντουρο για 6αρι και αν χρειαστει ακομα και στοπερ,Μααρτενς ο διακαης ποθος οπως φανηκε του στεφενς,και τελος τι εμεινε,το 9αρι κοιταζοντας τους προηγουμενους 2 βλεπουμε πως οσο πιο μπροστα τοσο πιο δυσκολη περιπτωση αλλα παραληλα και πιο φαντεζι και ενεργος,οποτε δικο μου συμπερασμα ειναι οτι ο 3ος θα ειναι και ο καλυτερος αλλα παραλληλα ειναι και η πιο δυσκολη περιπτωση,ειμαι σιγουρος οτι εχουν βολιδοσκοπηθει 2-3 πραγματικα πολυ μεγαλα ονοματα που θα τους περιμενουμε ως την τελευταια στιγμη και σε περιπτωση που δεν δεχτει κανενας θα παμε στο plan b που θα ειναι παιχτες τυπου μοραες για παραδειγμα.Εγω παντως ειμαι σιγουρος ρε παιδια και κρατηστε το το ποστ μου οτι θα τριβουμε τα ματια μας οταν διαβασουμε ποιος θα ειναι τελικα ο εκλεχτος.Και το γραφω γνωριζοντας πως πολλοι θα μου την πεσουν αν δεν δικαιωθω,ετσι ομως και δικαιωθω,αλοιμονο σας το νου σας ρεμαλια