László Bölöni

markos4

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από markos4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Σταυρώστε τον.
Ο μεγάλος υπαίτιος της κατάντιας μας μετά τον Ιανουάριο.
Αυτός φταίει που δεν έχει παίκτες να κάνουν ένα κοντρόλ της προκοπής ,να ακολουθήσουν σωστά μία τακτική , να παραμένουν προσηλωμένοι στα πράγματα που ζητάει μέσα στο γήπεδο.
Αυτός φταίει που έβγαλε ΜΟΝΟ τον "ρολίστα"(!) Σταφυλίδη από τους πιτσιρικάδες και όχι 5-6 Κριστιάνου Ρουνάλντου από την Μασία της Μεσήμβριας και των υπογείων της Τούμπας.
Αυτός φταίει που η ομάδα σαν μεγαλύτερο σταρ της ομάδας έχει τον..καχεκτικό Αθανασιάδη ,που ,τυχαία,πριν 1,5 χρόνο ήταν στα αζήτητα.
Αυτός φταίει που ο Γλύκος κάνει κακά του με over 6 μποφόρ.Αυτός φταίει που παίζει με δεξί μπακ άνθρωπο(?) με αρνητικό δείκτη ΙQ, με παίκτη που του ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να περνάει στην ενδεκάδα διαρκώς. Αυτός φταίει που ξεμπροστιάζει και φτύνει κατάμουτρα ΑΡΔ ,την διοικητική γύμνια της ομάδας, την κατάντια του ποδοσφαίρου στο ανεπτυγμένο Ελλάdα.
Αυτός φταίει που μας κατάλαβε τι κουπούκια είμαστε.

Περιμένω εναγωνίως να χρεωθεί και το άνοιγμα της ΠΑΕ ,ύστερα και από το υπέρογκο ποσό των 600.000 που αμοίβεται για να κάνει δουλειά(!).

ΥΓ. Σε προηγούμενη σελίδα διάβασα ,πως δεν ευθύνονται οι ΑΡΔ για την αποδέσμευση Μπόλονι κι ότι αυτοί δεν έχουν τόσο μεγάλη δύναμη ή δεν είναι σκυλιά της διοίκησης. Πραγματικά ,και με πόνο ψυχής, πόσο γελασμένος μπορεί να είσαι ρε φίλε ?
αυτη ειναι η αληθεια...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

abg12d34 έγραψε:
markos4 έγραψε:ποιος εβαλε αυτα τα γ@μημενα δοκαρια στην τουμπα
και μας στερησε το πρωταθλημα?

ρε φιλε οντος εισαι αστειος
και εσυ ανορθογραφος....οχι οτι παιζει ρολο, αλλα να πω και εγω κατι ;)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αν αυτό το υστερόγραφο περί αρδ αναφέρεται σε εμένα.τόση ώρα λέω πως τα αρδ κ σκυλιά είναι κ μόνο κακό κάνουν.απλά στην περίπτωση του μπολονι δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσουν.κ άριστες σχέσεις έχει μαζί τους κ ειδήσεις με ονόματα τους δίνει κ τη διοίκηση με το γάντι σκίζει κάθε τόσο.
τόση ώρα λέω πως η ομάδα δείχνει σημάδια διάλυσης κ σε αυτό βάζουμε κ εμείς το χεράκι μας κ ο καλός κατά τα αλλά προπονητής μας.
κ επιτέλους ας σκεφτούμε το καλό μας.δεν είναι κ τόσο επίκαιρο να κραξουμε παίκτες κ διοίκηση.θα έρθει κ η ώρα τους.αλλά τώρα το μόνο που κερδίζουμε είναι ένα άδειο γηπεδο με μια τούμπα που δεν φοβίζει κανέναν.
υ.γ.εχω γράψει επανειλημμένως πως ο ζαγοράκης κ ο βρύζας έκαναν τον ΠΑΟΚ τραβελι.με απομάκρυναν από το γηπεδο.με ξενερωσαν κ τους καταλογίζω πολλές ευθύνες.έτσι για να μην αφηνονται υπόνοιες.αλλά τώρα προέχουν αλλά.κ προφανώς όχι ο μπολονι που με τις δηλώσεις του κάθε τόσο κάνει βούκινο τις συνενοησεις του με τη διοίκηση.χρειάζεται ηρεμία κ προσοχή που ο μπολονι δεν έχει.έχει συνεχώς αλλού τα μυαλα του.κ γενικά δεν είχα πότε σε εκτίμηση άτομα που φέρονται πονηρά υστερόβουλα κ κατόπιν τακτικής.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κ ακόμα κ να πει ότι μένει αύριο η γνώμη μου δεν αλλαζει.καλουτσικος προπονητής και άριστος δημοσιοσχεσιτης κ πονηρός λαϊκιστής.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Πες μας ποιος θες να έρθει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Γκουρντιόλα, αν δεν βρει ομάδα, δεν θα με χάλαγε...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

barlow4 έγραψε:κ ακόμα κ να πει ότι μένει αύριο η γνώμη μου δεν αλλαζει.καλουτσικος προπονητής και άριστος δημοσιοσχεσιτης κ πονηρός λαϊκιστής.

:lol: :lol:
Ρε τι βλέπουν τα μάτια μου.
Λαϊκιστής ο Μπόλονι ?? Ειλικρινής μήπως εννοείς ?
Αν ο Μπόλονι λαϊκίζει ,τότε τι στης π@ύτσας το Χαβά(sic) κάνει ο Αναστασιάδης φερ' ειπείν ?
Προσηλυτίζει ?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε φίλε τόσο λάθος σου φαίνονται αυτα που λέω?τι λέω?ενότητα λέω!
με μπηχτες κ δηλώσεις δε γίνεται όμως.
πες μας εσυ ποιος θέλεις να διοικήσει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε καλά δεν τον είπα κ αναστασιάδη..
όσο για την ειλικρίνεια..κ η μίση αληθεια,αλήθεια είναι.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Και η στατιστική ψέματα λέει αλλά δεν κράζω τον Μπόλονι γι' αυτό.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

markos4 έγραψε:
abg12d34 έγραψε:
markos4 έγραψε:ποιος εβαλε αυτα τα γ@μημενα δοκαρια στην τουμπα
και μας στερησε το πρωταθλημα?

ρε φιλε οντος εισαι αστειος
και εσυ ανορθογραφος....οχι οτι παιζει ρολο, αλλα να πω και εγω κατι ;)
οπως και να το κανουμε εγω ειμαι ανορθογραφος και ειμαι ΠΑΟΚ
και εσυ για αυτα που γραφεις και πιστευεις για τον μπολονι οντως εισαι ΠΑΟΚ και αστειος
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ο διάλογος θα συνεχιστεί μόνο αν σταματήσετε μερικοί τις μπηχτές ο ένας στον άλλο.

Δεν υπάρχει λόγος να τα χώνετε ο ένας στον άλλο........το καλό της ομάδας θέλουμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω περα απο το καλο της ομαδος θελω και το καλο της σαρας.......ειμαι ον η οφ ;;;

http://www.google.gr/imgres?q=sara+varo ... 5,s:0,i:77
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

olivares έγραψε:Αναδημοσίευση από 17 Οκτωβρίου 2010 στο κλειδωμένο θρεντάκιο Νέος προπονητής

Εικόνα

Ο 57χρονος László Bölöni υπήρξε τεράστιος παίκτης ως δεκάρι που κέρδισε Κύπελλο Πρωταθλητριών με τη Steaua το 1986 και αποτελεί σύμβολο για το Ρουμάνικο ποδόσφαιρο καθώς έχει συμπληρώσει 108 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του κολλώντας και 25 παστέλια ενώ έχει ψηφιστεί στους 3 καλύτερους Ρουμάνους όλων των εποχών μαζί με Hagi και Popescu. Στο παλμαρέ του ως προπονητής :

-Κατέκτησε το νταμπλ με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας στην πρώτη του χρονιά εκεί

-Ανέδειξε και προώθησε εκεί τους Cristiano Ronaldo και Ricardo Quaresma των οποίων η μοσχοπουλημένη εξέλιξη είναι γνωστή

-Έφτασε τη Ρεν (με τον Sorlin) στην υψηλότερη θέση της ιστορίας της (4η)

-Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Σταντάρ Λιέγης επίσης στην πρώτη του χρονιά

-Έχει κοουτσάρει την Εθνική Ρουμανίας από την οποία παραιτήθηκε για να αναλάβει την Sporting ενώ πέρασε και από τη Monaco στην οποία όμως δεν είχε καλή πορεία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Nancy όπου και παρέμεινε για 6 χρόνια.

-Έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τη Rennes και ηττήθηκε 5-1 στο αδιάφορο βαθμολογικά τελευταίο ματς του ομίλου στο Uefa to 2005. Παραιτήθηκε από τη Standard για να συνεχίσει στην πρωταθλήτρια Αραβικών Εμιράτων στην Al Wahla από όπου απολύθηκε πριν από 1μισι μήνα.

Είναι γνωστός για τη σιδηρά πειθαρχία που τηρεί στις ομάδες του ενώ θεωρείται μάστορας της τακτικής. Μιλάει 5 γλώσσες (Γαλλικά, Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ρουμάνικα, Ουγγαρέζικα) και προτιμάει το 4-2-3-1 στο οποίο αρέσκεται να παίζει με κλασσικό μεσοεπιθετικό 10αρι πίσω από το φορ ενώ οι ομάδες του φημίζονται για την καλή τους φυσική κατάσταση. Εξαιτίας της αποζημίωσης που εισέπραξε από την Al Wahla το κασέ του είναι μειωμένο σε εξαψήφιο νούμερο.

...

Ο Ρουμάνος εκτός από μεγάλος προπονητής και παίκτης είναι και μεγάλος τσαμπουκάς αλλά όχι ψευτολαϊκιστής και είναι μαθηματικά προδιαγεγραμμένο πως επειδή δε μασάει τα λόγια του πολύ σύντομα θα έρθει σε ανοιχτή κόντρα με όλο το παρακράτος που λυμαίνεται την ομάδα χρόνια και χρόνια εντός και εκτός αυτής, ενώ επειδή δεν είναι σφουγγοκωλάριος μπορείς να είσαι σίγουρος πως δε θα διστάσει να την πέσει ανοιχτά και σε εσένα όταν κάνεις λάθη. Δυστυχώς το μεγαλύτερο μειονέκτημα του είναι πως δε γνωρίζει σε τι οίκο ανοχής χώρα μπήκε και θα χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι να μάθει ιερόδουλες, τσατσάδες, και νταβάδες για αυτό και πρέπει να πλαισιωθεί είτε με κάποιον συμπατριώτη του (που χου Ιορντανέσκου) είτε με κάποιον άλλον ξένο-προσωπικότητα που έχει ζήσει αυτό το ανέκδοτο και ξέρει να του πει που πρέπει να γελάμε. Από εκεί και πέρα εφόσον πράξεις και τα ανωτέρω θεωρώ δεδομένο πως όποια και αν είναι τα αποτελέσματα πρέπει να τον αφήσεις να εξαντλήσει το συμβόλαιο του αλλιώς μετά το 1 βήμα μπρος θα κάνουμε πάλι 3 πίσω.
Δεδομένο είναι επίσης ότι η ομάδα θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ήδη καλή φυσική της κατάσταση και θα επανέλθει η προσήλωση στην αγωνιστική πειθαρχία μέσα και έξω από το γήπεδο ενώ θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι ελπιδοφόροι παίκτες και θα ξεμπροστιαστούν αυτοί που δεν αξίζουν να φοράνε δικέφαλο πάνω από την καρδιά. Θα προτείνει και θα διευκολύνει την άφιξη σοβαρών παικτών με λογικότατες τιμές ενώ επιτέλους μετά από χρόνια χαίρομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα φέρει ένα αληθινό 10αρι όπως ήταν ο ίδιος πράγμα που έχουμε στερηθεί από αμνημονεύτων. Πολύ σημαντικό για τον περισσότερο κόσμο είναι πως θα δούμε και ελκυστικό ποδόσφαιρο και αυτό θα ανεβάσει και την εμπορική αξία της ομάδας ενώ είναι ο ιδανικός για την ολοκλήρωση της μετενσάρκωσης την επόμενη χρονιά όταν και θα αποχαιρετήσουν τα βασικά γρανάζια του άξονα ήτοι Κόνδωρ, Canario και Tito.

...

Percy Olivares

Εικόνα
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

abg12d34 έγραψε:εγω περα απο το καλο της ομαδος θελω και το καλο της σαρας.......ειμαι ον η οφ ;;;

http://www.google.gr/imgres?q=sara+varo ... 5,s:0,i:77

αντε παλι με την Σαρα.....
ρε καρπουζα,θα με τρελανεις.....εχω γινει φαν του μωρου ;) .... εχω αρρωστησει.....
θελω να γινω ''σκλαβος'' της :mrgreen: .....
φιαξε μας ρε αλανι.... δωσε και αλλο ..... δωσε στο λαο ''χαρα''.... :opaokara: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”