Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από WestBlock4 »

icue έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 21:31 Εγω παντως ειδα στον υπνο μου οτι παιζαμε τελικο Γιουρολιγκ με τους διπλα, αυτοι ειχανε Γιαννη και εμεις Γιοκιτς :lol: Δεν ξερω ομως ποιος κερδισε.
Μιας κ εχω φανελα με.τον τεράστιο γιοκιτς
Σου λεω σιγουρα το πήραμε
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εμπορικά ο Στογιάκοβιτς jr αφίνει πίσω του έτη φωτός τον χεζόνια και οποιονδήποτε άλλον παίκτη αυτή την στιγμή..
ας περιμένει το κολλέγιο, δεν είναι ανάγκη να το βγάλει ολόκληρο..πήγε σχολείο το παλικάρι

και για την καριέρα του, δεν θα του κάνει κακό ένα πέρασμα απ την ευρώπη..τρανή απόδειξη ο πατέρας του

θα του έχουμε τόπ προπονητή, τόπ συμπαίκτες, χρήματα φαντάζομαι καλά, κι ένα παλατάκι κόλαση!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

το hype γύρω από τον μικρό δε με ψήνει.
Τρομερά άσχημα ποσοστά στο τρίποντο. Νομίζουμε ότι θα είναι η μετενσάρκωση του πατέρα του;

(έτυχε να ξημεροβραδιάζομαι στο Παλέ κάποιες εποχές ως παίκτης προπαιδικού για να βλέπω τους καλύτερους (κλιμάκιο) της ηλικίας μου στη Βορ.Ελλάδα, μιας και το σχολείο και το γήπεδο που έπαιζα ήταν σε απόσταση αναπνοής. Έτσι ήμουν τυχερός να έχω δει την πρώτη προπόνηση του Μπιλι Βάρνερ , την πρώτη του Κόρφα με τον Κλάδη, των αφων Κατσίκη, και ...των 3 Γιουγκοσλάβων που δε ξέραμε τα ονόματά τους τότε γιατί ...προωθούσαν το ψευτο-Ελληνικό Μακρής κτλ.
Ε, θυμάμαι τον Τεν Τεν και τον Πέτζα, σε διαφορετικές ημέρες εννοώ, να σηκώνονται από τις 45 και τις γωνίες και να γράφουν 145 σουτ στη σειρά...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τρί 30 Ιουν 2026, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

όχι ακόμη, ξέρουμε όμως τι χρειάζεται για να γίνει :D

τότε που θυμάσαι ΚalamarGiannis , η γραμμή του τριπόντου ήταν στα 5 m :mrgreen:

..τα γράφει και ο μικρός, δεν είναι τόσο χάλιας, προπονητικό ολόκληρο θα του έχουμε να εκτελεί 2000 σούτ κάθε μέρα!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

6.25 φίλε, η σωστή απόσταση. Τότε που δε χρειαζόταν δύναμη στον καρπό για να σουτάρεις. Πολύ χαλάστηκα που άλλαξε...
εκτός των άλλων, ιστορικό όνομα για το μαγαζί που έγινε ότι έγινε :)
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

τα 6.25 ήταν απόλαυση..τώρα τα "σπρώχνω" λίγο :)

και η πλάκα είναι οτι πολλές φορές χαράζουν την γραμμή με τα καινούρια στάνταρτς και στ ανοιχτά γήπεδα, αφήστε την στα 6.25 να το ευχαριστιέται ο κοσμάκης

ον τόπικ , ο ρούμογλου Καρδίτσα..

επίσης με τον Jr διατηρούμε την θέση ξένου, ως Έλληνας στην ΠΑΟΚΑΡΑ και στα καπάκια τον στέλνουμε εθνική στην Σερβία..πολύ γουστάρω!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

έκανα ΑΙ τον Ρούμογλου γιατί μου χε φανεί καλό ταλεντάκι τότε. Ε, σκούπισε πάγκους στο NCAA, στο UCONN πήρε back-to-back πρωταθλήματα με 1' συμμετοχή στον τελικό και 2' Μ.Ο. στη χρονιά...
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Shivaspace
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

δις πρωταθλητή τον αναφέρουν στο ρεπορτάζ..νόμιζα πως επέστρεψε κούκοτς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”