Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
,Να δούμε....ίσως γίνει το θαύμα και πάνε για ντο δίδυμο φορ..
Δύσκολο το βλέπω αλλά...
Δύσκολο το βλέπω αλλά...
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Με τον καλό Ολιβέιρα των 2 μηνών καμία σχέση.
Με τον Ολιβέιρα του υπόλοιπου διαστήματος ακριβώς την ίδια δουλειά, δηλαδή τίποτα.
Με τον Ολιβέιρα του υπόλοιπου διαστήματος ακριβώς την ίδια δουλειά, δηλαδή τίποτα.
Ο Μπαράλες δεν ξέρει να κάνει κεφαλιά με τον ώμο! Αυτές οι ικανότητες κάνουν την διαφορά.Athens έγραψε:δηλ ας μου πει καποιος ποσο καλυτερος ειναι ο Ολιβειρα που ηθελε 1,2 να ανανεωσει..απο τον Μπαραλες της τριπολης...
.την ιδια δουλεια ακριβως κανουν στο γηπεδο...
Από πού βγήκε ότι ο Γκουσγκούνης υπέγραψε στην Κύπρο; Δεν είδα κάτι σε αθλητικούς ιστότοπους.
Αν είναι να μείνει ο Μπράντον για δεύτερος, προτιμώ δεύτερο τον Στέφανο Τζίμα και τρίτο, βρείτε έναν ακόμα και από την Κ17.
Για ανανέωση Ολιβέιρα σαν πρώτου, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου, αν γίνει-που δεν το πιστεύω-κάτι τέτοιο, να μας το πουν από τώρα για να μην τρέχουμε τέλος Ιουλίου να δούμε προκριματικά αλλά να αράξουμε για χαλάρωμα στο σπίτι ή σε μπαρ που έχουν μόνο μουσική και όχι τηλεόραση.
Αν είναι να μείνει ο Μπράντον για δεύτερος, προτιμώ δεύτερο τον Στέφανο Τζίμα και τρίτο, βρείτε έναν ακόμα και από την Κ17.
Για ανανέωση Ολιβέιρα σαν πρώτου, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου, αν γίνει-που δεν το πιστεύω-κάτι τέτοιο, να μας το πουν από τώρα για να μην τρέχουμε τέλος Ιουλίου να δούμε προκριματικά αλλά να αράξουμε για χαλάρωμα στο σπίτι ή σε μπαρ που έχουν μόνο μουσική και όχι τηλεόραση.
Κοιτα ο Νελσον ξερει περισοτερη μπαλα και συμμετεχει στο συνδυαστικο ποδοσφαιρο.Athens έγραψε:δηλ ας μου πει καποιος ποσο καλυτερος ειναι ο Ολιβειρα που ηθελε 1,2 να ανανεωσει..απο τον Μπαραλες της τριπολης...
.την ιδια δουλεια ακριβως κανουν στο γηπεδο...
Ο Μπαραλες σε μας εαν επαιζε στην θεση του Νελσον θα ειχε καμια 15αρια γκολ χαλαρα.
Εναν Μπαραλες τον χρειαζομασταν στον παγκο ως 3-4ο για τα ματς που στραβωνουν. Αναστασακος σταιλ.
Υπομονή. Αφού δεν ήθελαν το καραφλό αυτό σημαίνει περιμένουν για κάτι καλύτερο (ακόμα και για 2ο).
Το ίδιο ισχύει και με Μπράντον, αν ήταν και πράγματι τον ήθελαν θα παζάρευαν.
Το ίδιο ισχύει και με Μπράντον, αν ήταν και πράγματι τον ήθελαν θα παζάρευαν.
@ γερασιμου. Ερχεται και η ωρα της αναεωσης της συνδρομης μου στην νοβα και στην κοσμοτε. Ας μην προβληματιζομαι λοιπον. Αυταρκεια με Νελσον και Τομας δεν εκανε κανεις. Ας μην μετρανε να δουνε γιατι τοσο λιγα διαρκειας παλι…..
Αν ισχυει η ειδηση για Κρμεντσικ βλεπω δικαιωση του πατερ και χαιρομαι. Μεγαλο στοιχημα θα ηταν ο καραφλας, για τον Μπραντον ουτε να το σκεφτομαι θελω..
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά αρθρο ήταν. Δε σημαίνει ότι ισχύει.
Και. Σε μας βγήκε άρθρο ότι κλείνει ο πονσε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και. Σε μας βγήκε άρθρο ότι κλείνει ο πονσε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Statistikologos
Ο κρμεντσικ πατνως εκανε φολλου τον Απολλων στο insta αν λεει κατι αυτο.
- FreeWatcher
Τι έγινε ρε παιδιά?
Λίγο έλειψα...
Πάμε με την ίδια πετυχημένη περσυνή συνταγή?

Λίγο έλειψα...
Πάμε με την ίδια πετυχημένη περσυνή συνταγή?
Ούτε Nova, ούτε και Cosmote έχω και ποτέ μου δεν είχα. Δεν θέλω να τους δίνω συνδρομή ούτε ευρώ. Δεν βλέπω άλλωστε τηλεόραση παρά μόνο "Το κόκκινο ποτάμι", ακόμα κι αν έχω βγει Σαββατόβραδο βλέπω το επεισόδιο στο youtube. Επιπλέον αγώνες Ch. L. και τις δύο αθλητικές εκπομπές του ΟΡΕΝ την Κυριακή.Totem_pk έγραψε:@ γερασιμου. Ερχεται και η ωρα της αναεωσης της συνδρομης μου στην νοβα και στην κοσμοτε. Ας μην προβληματιζομαι λοιπον. Αυταρκεια με Νελσον και Τομας δεν εκανε κανεις. Ας μην μετρανε να δουνε γιατι τοσο λιγα διαρκειας παλι…..
Τους αγώνες του ΠΑΟΚ όταν δεν πάω στο γήπεδο και φυσικά τους εκτός έδρας από μπαρ κάτω από το σπίτι μου και με καλή παρέα πάντα.
Όντως, αν πάνε για αυτάρκεια με Ολιβέιρα και Μπράντον να βγάλουν από τώρα τις ζημιές του ισολογισμού 2023-24.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 11 Ιουν 2023, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ήταν απλά άρθρο. Από την Κύπρο βγαίνει ότι μένουν μόνο οι ανακοινώσεις