Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Όχι αδερφε, δεν έχω διαβάσει τα υπόλοιπα σχόλια
Για τον Ζιφκο, προφανώς δεν έχει εμπιστοσύνη στον Ράφα αμυντικά και ήθελε να δίνει βοήθειες στην πλευρά που έχουν αυτόν τον Σουηδό... Αλλά εγώ σε αυτό συμφωνώ μαζί σου, έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και έπρεπε να προσαρμοστούν οι άλλοι σε εμάς, όχι εμείς σε αυτούς.
Για τον Κεντζιορα είχα κι εγώ τις επιφυλάξεις μου, περίμενα να παίξει ο αρχηγός ώστε να βρούμε γκολ από νωρίς.
Πάντως, παρά το μηδέν επιθετικά, το γκολ το φάγαμε από δεξιά, όταν έφυγε ο Πολωνός. Δεν είναι παικταρας, αλλά αμυντικά δίνει σταθερότητα. Πιστεύω αν έμενε μέχρι το τέλος, γκολ δεν θα τρώγαμε από εκεί. Βέβαια και η αλλαγή του Βιειρινια πιθανώς να μας έδινε γκολ. Ρίσκαρε στο τέλος, κι έχασε.
Αλλά ρε φίλε, είναι αυτό που σου λέω στην αρχή. Λάθη θα κάνει, προφανώς. Δεν είναι αλάνθαστος. Ειδικά after the fact, πάντα θα του αναγνωρίζονται πολλά λάθη.
Όμως κι αυτό...στις νίκες καλός, στις ήττες λάθη...δεν συμφωνώ..
Φιλικά, πάντα.
Για τον Ζιφκο, προφανώς δεν έχει εμπιστοσύνη στον Ράφα αμυντικά και ήθελε να δίνει βοήθειες στην πλευρά που έχουν αυτόν τον Σουηδό... Αλλά εγώ σε αυτό συμφωνώ μαζί σου, έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και έπρεπε να προσαρμοστούν οι άλλοι σε εμάς, όχι εμείς σε αυτούς.
Για τον Κεντζιορα είχα κι εγώ τις επιφυλάξεις μου, περίμενα να παίξει ο αρχηγός ώστε να βρούμε γκολ από νωρίς.
Πάντως, παρά το μηδέν επιθετικά, το γκολ το φάγαμε από δεξιά, όταν έφυγε ο Πολωνός. Δεν είναι παικταρας, αλλά αμυντικά δίνει σταθερότητα. Πιστεύω αν έμενε μέχρι το τέλος, γκολ δεν θα τρώγαμε από εκεί. Βέβαια και η αλλαγή του Βιειρινια πιθανώς να μας έδινε γκολ. Ρίσκαρε στο τέλος, κι έχασε.
Αλλά ρε φίλε, είναι αυτό που σου λέω στην αρχή. Λάθη θα κάνει, προφανώς. Δεν είναι αλάνθαστος. Ειδικά after the fact, πάντα θα του αναγνωρίζονται πολλά λάθη.
Όμως κι αυτό...στις νίκες καλός, στις ήττες λάθη...δεν συμφωνώ..
Φιλικά, πάντα.
Μα γιατι να ειναι το δίλημμα Κετζιορα ή Βιειρινια στα δεξια? Ο Λυρατζης δλδ ή ο Σαστρε δεν μπορουν να καλυψουν την θεση απεναντι στο μεγαθηριο του οφη?
Δεν συμφωνω. Φοβηθηκε το ματς, μπερδεψε την ομαδα, και της στερησε τα οποια πλεονεκτηματα ειχε με βαση τα χαρακτηριστικα των διαθεσιμων παιχτων. Δεν ειναι κακη βραδια. Ειναι κακη αξιολογηση του ροστερ και δεν ειναι η πρώτη φορα.
Την ιδια ισορροπια λεγαμε προπερσι του εδινε ο Εσιτι π έβγαλε ενα τριμηνο βασικος και δεν βλεποταν. Το ιδιο και περσι με τον Μπισε. Καλως ή κακως σκαλωνει με παιχτες (φετος Κετζιορα και Μουργκ) και οταν ξεκολλαει συνήθως είναι αργα. Μακαρι να λέω μαλακίες, αλλα εγω αυτο εχω δει.
Δεν συμφωνω. Φοβηθηκε το ματς, μπερδεψε την ομαδα, και της στερησε τα οποια πλεονεκτηματα ειχε με βαση τα χαρακτηριστικα των διαθεσιμων παιχτων. Δεν ειναι κακη βραδια. Ειναι κακη αξιολογηση του ροστερ και δεν ειναι η πρώτη φορα.
Την ιδια ισορροπια λεγαμε προπερσι του εδινε ο Εσιτι π έβγαλε ενα τριμηνο βασικος και δεν βλεποταν. Το ιδιο και περσι με τον Μπισε. Καλως ή κακως σκαλωνει με παιχτες (φετος Κετζιορα και Μουργκ) και οταν ξεκολλαει συνήθως είναι αργα. Μακαρι να λέω μαλακίες, αλλα εγω αυτο εχω δει.
Τι να σου πω για Λυρατζη και Σαστρε. Ούτε εγώ, αλλά ούτε κι εσύ ξέρουμε την κατάσταση τους.
Αν είναι σε καλό επίπεδο και δεν τους έβαλε, μέγα λάθος.
Για Μουργκ ειλικρινά δεν βλέπω κάποιο κόλλημα. Πέρυσι τον είχε μια χρονιά εκτός.. τώρα απλά δεν έχει επιλογές.
Γενικά η αξιολόγηση του υλικού είναι μεγάλη κουβέντα, τείνω να συμφωνήσω με σένα.. έχει δική του συλλογιστική στην επιλογή παικτών... Από τη μια κερδίζει τους παίκτες, από την άλλη χάνει εντυπώσεις αλλά και βαθμούς...
Αν είναι σε καλό επίπεδο και δεν τους έβαλε, μέγα λάθος.
Για Μουργκ ειλικρινά δεν βλέπω κάποιο κόλλημα. Πέρυσι τον είχε μια χρονιά εκτός.. τώρα απλά δεν έχει επιλογές.
Γενικά η αξιολόγηση του υλικού είναι μεγάλη κουβέντα, τείνω να συμφωνήσω με σένα.. έχει δική του συλλογιστική στην επιλογή παικτών... Από τη μια κερδίζει τους παίκτες, από την άλλη χάνει εντυπώσεις αλλά και βαθμούς...
Το μονο κομμάτι του αγώνα που είχαμε πραγματικά καλές προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε και να σκοράρουμε ήταν στo πρώτο ημίχρονο. Δηλαδή πριν ταμπουρωθούν εντελώς.
Εκεί λίγο το συντηρητικό στήσιμο και περισσότερο τα τραγικά ατομικά λάθη στη δημιουργία (κυρίως Ντελιαs, αλλα και οι υπολοιποι λιγα πραγματα) κόστισαν πολυ και μας φορτωσαν αγχοs για τη συνεχεια.
Εκεί λίγο το συντηρητικό στήσιμο και περισσότερο τα τραγικά ατομικά λάθη στη δημιουργία (κυρίως Ντελιαs, αλλα και οι υπολοιποι λιγα πραγματα) κόστισαν πολυ και μας φορτωσαν αγχοs για τη συνεχεια.
-
Δυστυχως χθες ειχε μια πολυ κακια βραδια στη δουλεια, τοσο που, οχι μονο δεν βοηθησε την ομαδα να ηρεμησει και να βαλει την μπαλα κατω αλλα, αντιθετα, την μπερδεψε, με την προσθηκη 2ου φορ, αρχιζοντας τις γιομες και ανεβαζοντας πανικοβλητα τις γραμμες πολυ ψηλα και δεχομενοι επιθεσεις στην πλατη μας, εξ ου και ηρθε το 1-0!
Κακο το διαβασμα του αντιπαλου και λαθος το αρχικο στησιμο της ομαδας, οποτε χαθηκε ενα ολοκληρο ημιχρονο!
Κακη η "εμπνευση" με τον Βιερινια πισω, ενω εκει θα μπορουσε να περασει ο Αντριγια, για το τελος του αγνωνα!!
Κακιστη και η πνευματικη προετοιμασια των παιχτων μας, που μπηκαν στο ματς σαν να ηταν να παιξουν φιλικο!!!
Με τουτα και με κεινα, λοιπον, καταφερε να μας κλεψει το ματς, αυτος ο τυπακος με το μπασκετικο επιθετο και καταγωγη και παρ ολα αυτα δεν ειχε το θαρρος, για πολλοστη φορα βεβαια, να παρει την ευθυνη πανω του!!!!
Μακαρι να δουλεψει, επιτελους, οποιες αδυναμιες μας ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ και μετα τη διακοπη να αλλαξουμε ροτα!
Κακο το διαβασμα του αντιπαλου και λαθος το αρχικο στησιμο της ομαδας, οποτε χαθηκε ενα ολοκληρο ημιχρονο!
Κακη η "εμπνευση" με τον Βιερινια πισω, ενω εκει θα μπορουσε να περασει ο Αντριγια, για το τελος του αγνωνα!!
Κακιστη και η πνευματικη προετοιμασια των παιχτων μας, που μπηκαν στο ματς σαν να ηταν να παιξουν φιλικο!!!
Με τουτα και με κεινα, λοιπον, καταφερε να μας κλεψει το ματς, αυτος ο τυπακος με το μπασκετικο επιθετο και καταγωγη και παρ ολα αυτα δεν ειχε το θαρρος, για πολλοστη φορα βεβαια, να παρει την ευθυνη πανω του!!!!
Μακαρι να δουλεψει, επιτελους, οποιες αδυναμιες μας ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ και μετα τη διακοπη να αλλαξουμε ροτα!
Μετά Χριστόν κριτική αλλά,
αυτοκτονικό το μάλλον όχι τόσο δουλεμένο 4-4-2, με Οζντοεφ-Μειτε στο κέντρο εναντίον των 4 χαφ του οφη στο τέλος, κρατώντας τον Ντέλια μέσα ειδικά. Είπαμε να ρισκάρουμε αλλα του δώσαμε και κατάλαβε και εναντιον του 3-5-2 κι όλας.
Προτιμότερο θα ήταν 4-3-3 με κεντρο Μειτε-Τσιγγαρα-Οζντοεφ, αριστερά Μπράντον (ειδικά αφου μπήκε και Μπαμπά) , Ζιφκοβιτς δεξιά, Σαματα.
Δε ξέρω αν θα κερδίζαμε αλλά δε θα χάναμε σίγουρα. Και ο ένας βαθμός μετράει όταν πας για πρωτάθλημα.
Εκτός και αν έχεις δέσει το γάιδαρο οτι δεν κουνιέσαι ακόμη και 8ος να βγεις.
Καμια φορά έχει και αυτό τη σημασία του.
αυτοκτονικό το μάλλον όχι τόσο δουλεμένο 4-4-2, με Οζντοεφ-Μειτε στο κέντρο εναντίον των 4 χαφ του οφη στο τέλος, κρατώντας τον Ντέλια μέσα ειδικά. Είπαμε να ρισκάρουμε αλλα του δώσαμε και κατάλαβε και εναντιον του 3-5-2 κι όλας.
Προτιμότερο θα ήταν 4-3-3 με κεντρο Μειτε-Τσιγγαρα-Οζντοεφ, αριστερά Μπράντον (ειδικά αφου μπήκε και Μπαμπά) , Ζιφκοβιτς δεξιά, Σαματα.
Δε ξέρω αν θα κερδίζαμε αλλά δε θα χάναμε σίγουρα. Και ο ένας βαθμός μετράει όταν πας για πρωτάθλημα.
Εκτός και αν έχεις δέσει το γάιδαρο οτι δεν κουνιέσαι ακόμη και 8ος να βγεις.
Καμια φορά έχει και αυτό τη σημασία του.
- Μπαρκαρούτσος
sn0ufel4 έγραψε:Το καλύτερο δεξί μπακ της Ελλάδας είναι /ήταν ο Λύρατζης?
Δυστυχώς του έλαχε να γεννηθεί στην εποχή του Στέλιου Κίτσιου.
Για μενα η μονη κριτικη που εχει βαση ειναι η μη χρησιμοποιηση του Μουργκ στο 10 με ζιβκοβιτς δεξια και Ντελια αριστερα.
Την κατασταση του Λυρατζη την ειδαμε με Κηφισια που μολις αντικατεστησε τον βιερινια και εμοιαζε ξαφνικα ο Οζνιεκοβιτς με λουκακου ενω ο βιερινια τον ειχε εξαφανισει.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται εναν ακομα εξτρεμ οχι για βασικο αλλα με ρολο στο ρπτεισον και εχει ως αδυναμια στο ροστερ το δεξι μπακ. Το γνωριζουμε ολοι, θα πορευτουμε αυτο
Την κατασταση του Λυρατζη την ειδαμε με Κηφισια που μολις αντικατεστησε τον βιερινια και εμοιαζε ξαφνικα ο Οζνιεκοβιτς με λουκακου ενω ο βιερινια τον ειχε εξαφανισει.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται εναν ακομα εξτρεμ οχι για βασικο αλλα με ρολο στο ρπτεισον και εχει ως αδυναμια στο ροστερ το δεξι μπακ. Το γνωριζουμε ολοι, θα πορευτουμε αυτο
Νομίζω ότι χρειάζεται λίγο ένα reset ο κόουτς με την προσέγγιση στα παιχνίδια. Με όλη την αγάπη και σεβασμό…Πρώτα θα έλεγα ότι το ρόστερ είναι υπεραρκετό σε ποιότητα και ποσότητα να ανταπεξέλθει ενάντια αντιπάλων τύπου ΟΦΗ. Μου δίνει μια εντύπωση ότι έχουμε ένα στυλ, 4-2-3-1 με overlaps και στις δυο πλευρές και αντεπίθεση στην ουσία, με ανεβάσματα απ τα δυο 8ρια όταν πέφτουν πάνω στο φορ σου και τα δυο εξτρέμ σου με ανάποδα πόδια στην ουσία σαν έξτρα 10αρια και τα μπακ στην ουσία να σεντράρουν περιοχή. Όλα καλά… Σε κάποια φάση θα πρέπει να έχουμε δουλέψει και ένα άλλο σχηματισμό ή τουλάχιστον άλλο τρόπο να δημιουργούμε ευκαιρίες. Ακούω όλες τις αιτιολογίες για την χρησιμοποίηση του τάδε και του δίνα οκ… Θα πω και γώ: Ο Πολωνός είναι στόπερ ρε Ραζβάν! Γιατί ενώ έχεις 3 κανονικά δεξιά μπακ παίζεις μ’αυτόν; Μετά, Μουργκ ή δεξιά ή πιο καλά για μένα σαν δεύτερο φορ, Ντέλιας αριστερά και Άντρια μόνο δεξιά. Τα δοκίμασες 100 φορές! Στα χάφ υπεραριθμίες, δοκίμασε και ένα κλειστό 4-3-3 με 3 στην περιοχή. Υπάρχουν στιγμές που παίζουμε γύρω γύρω όλοι και δεν έχεις παίχτες στην περιοχή. Επίσης… με την μια μεταβιβάσεις δεν παίζουν; Έχεις τώρα και Οζντόσφ και όλα σου τα χάφ μπορούν να δώσουν μια μακρινή μεταβίβαση! Τέλος θα πω ότι χρειάζεται να προσαρμόζουμε το σχηματισμό και τον τρόπο ανάπτυξης Κσι άμυνας σε σχέση με τον αντίπαλο όχι ένα τρόπο χειμώνα καλοκαίρι.
- john4serres
Ναι!sn0ufel4 έγραψε:Το καλύτερο δεξί μπακ της Ελλάδας είναι /ήταν ο Λύρατζης?
Για το γεγονός ότι όλη η ομάδα παρουσιάστηκε μπλαζέ και «άδεια» προφανώς και έχει ευθύνη ο προπονητής.
Επίσης ευθύνη έχει για το γεγονός ότι ο Κωνσταντελιας τελείωσε αυτό το ματς.
Κακές μέρες στην δουλειά δικαιούνται όλοι, δουλειά και πάμε παρακάτω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επίσης ευθύνη έχει για το γεγονός ότι ο Κωνσταντελιας τελείωσε αυτό το ματς.
Κακές μέρες στην δουλειά δικαιούνται όλοι, δουλειά και πάμε παρακάτω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο ακριβως. Η ομαδα ηταν πολυ μπλαζε γενικα και αυτα συμβαινουν. Πιστευω πως αν ηταν ο Αντριγια στη θεση του θα ερχοταν το διπλο.Ιάσονας έγραψε:Για μενα η μονη κριτικη που εχει βαση ειναι η μη χρησιμοποιηση του Μουργκ στο 10 με ζιβκοβιτς δεξια και Ντελια αριστερα.
Προφανως και με εκπλησσει, ο Ρασβαν υποτιμησε τον Οφη και θεωρησε πως με πειραματα θα ερθει το διπλο.
Λογαριασμος με ενα σχολιο [FACE WITH TEARS OF JOY]legend έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΣΤΟ 65 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ;jibbie έγραψε:Το εντόπισες ήδη ρε σύ όπως είμαι σίγουρος ότι το εντόπισε και η ομάδα. Όταν ο ντελιας δεν, τότε η ομάδα δεν.
ΓΙΑΤΙ Ο ΖΙΒΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ROTATION ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ;
Αυτο το με rotation και την διακοπη το λετε και το ξαναλετε. Ο Ταισον ειπε ο Λουτσεσκου ειχε ενοχλησεις. Ο Τσιγγαρας εχει το θεμα με πλευρα του. Ζιφκο Ντελιας και Μπραντον που ηταν βασικοι στα προηγουμενα ηταν λασπη. Ο Μπαμπα που μπηκε αλλαγη ηταν λες και επαιζε 90 λεπτα. Καλα για τον Σβαμπ δεν το συζηταω.
Το rotation δεν γινεται μονο για να μην κουραστουν παικτες. Αλλα για να μην φτασουν στο οριο οι ηδη κουρασμενοι. Ηταν το 9ο ματς το χθεσινο με πανω κατω τους ιδιους παικτες. Δεν ειναι φουτμπολ μανατζερ.
Και σιγα το rotation στη τελικη. Ενας Ραφα, ενας Μιχαηλιδης, ενας Οζντοεφ και ενας Μουργκ.
Το rotation δεν γινεται μονο για να μην κουραστουν παικτες. Αλλα για να μην φτασουν στο οριο οι ηδη κουρασμενοι. Ηταν το 9ο ματς το χθεσινο με πανω κατω τους ιδιους παικτες. Δεν ειναι φουτμπολ μανατζερ.
Και σιγα το rotation στη τελικη. Ενας Ραφα, ενας Μιχαηλιδης, ενας Οζντοεφ και ενας Μουργκ.
aivas19 έγραψε:Λογαριασμος με ενα σχολιο [FACE WITH TEARS OF JOY]legend έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΣΤΟ 65 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ;jibbie έγραψε:Το εντόπισες ήδη ρε σύ όπως είμαι σίγουρος ότι το εντόπισε και η ομάδα. Όταν ο ντελιας δεν, τότε η ομάδα δεν.
ΓΙΑΤΙ Ο ΖΙΒΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ROTATION ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ;