7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Miles έγραψε:Θέλω να μείνει για άλλη μια χρονιά, να γυρίσει ο Τζίμας και να κάνουν ντουέτο, καλλιτεχνικό. Έστω για μια χρονιά να τους χαρούμε.
:mrgreen:
Αν γίνει αυτό του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι από την Man. Utd.
(κι από την Leeds Utd μη σου πω...)
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Έχεις ρε μπαγάσα χάρισμα μεγάλο, αλλά μόλις φας καμιά ψιλή μαζεύεσαι....η αστάθειά σου επίσης είναι θέμα μεγάλο. Χθες στο πρώτο δεν βλεπόσουνα, στο δεύτερο μόλις βρήκες λίγο λάσκα, μαζί με Τάισον, λίγο μπρος πήρατε αλλά πάλι για τις δυνατότητές σου ήσουν οριακά στη βάση.

Τα νούμερά σου έως σήμερα είναι απογοητευτικά....3 γκολ και 1 ασίστ σε 2.000+ αγωνιστικά είναι τίποτα για το ταλέντο σου....

Οι απαιτήσεις έιναι μεγάλες αλλά οι πτήσεις σου φέτος είναι χαμηλές γενικά....με μια μαγική φάση σε ροή αγώνα, χαϊρι δεν είδε κανείς....
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Miles έγραψε:Μπορείς να γράψεις κάτι χωρίς να περιέχει αναφορά άμεση ή έμμεση στον προπονητή;
Πάντως έχεις κερδίσει επάξια τη θέση δίπλα σε "ιερά τέρατα" του τόπικ του Λουτσέσκου: Ντύσελντορφ, Μοντεχρίστο, Τούμπα5, 15_50, dimg, πρώην special (τον νυν δεν τον αναγνωρίζω :mrgreen:), νυν και αεί renegade. Εύγε!
Δεν ξέρω αν το λες για αρνητικό ή είναι κάποια καζούρα μεταξύ σας με τα παιδιά για τις περιβόητες ομαδες, αλλά θα το πάρω ως φιλοφρόνηση. και μονο που κέρδισα θέση δίπλα στον renegade και τον special ειναι τιμή μου. Αν και ο special όντως χάλασε μετά το φιλί στη φιέστα στον Λουτσέσκου. Μάγια του κάνε κι αυτουνού :lol:
Ειλικρινά θα έτρεμα να κέρδιζα θέση δίπλα σε κάποιους άλλους.
Σε αυτό που με ρωτάς η απάντηση είναι: δύσκολα.
Βλέπεις δίνει σε κάθε αγώνα μπόλικο υλικό. Χθες έσπασα ό, τι είχα μπροστά μου. Και να θες ν αγιάσεις δεν μπορείς.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μου κάνει τεράστια εντύπωση που θυμάσαι κάτι που είπα στον special, μέσα στα πανηγύρια και στον χαμό που γινόταν εδώ εκείνη τη μέρα. Και να ξέρεις ότι έχω γίνει πολύ καχύποπτος με ό,τι έχω δει εδώ :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Θυμόμουν τη φάση γιατί είχα συγκινηθεί. Καχύποπτος μπορείς να είσαι. Κι εγώ ήμουν χρόνια με το ίδιο το φόρουμ συνολικά και δεν αποφάσιζα να μπω να γράψω, πάρα μόνο σας διάβαζα.
Θέλω να σου πω κάτι που σκέφτηκα και μου ενέπνευσε η συζήτηση μας. Θα νευριασουν οι mods για το off topic αλλά καλύτερα εδώ πάρα στο νήμα του Λουτσέσκου που θα γίνει πανικός. Μάλλον δεν θα συμφωνησεις με την ουσία, αλλά θα καταλάβεις τo σκεπτικό.

Εδώ μέσα τόσα χρόνια τα πιο ορθά επιχειρήματα υπέρ του Λουτσέσκου τα έχει γράψει ο renegade. Μπορεί να έχει καταληξει κατά καιρούς στο ότι δεν τον θέλει, αλλά τον βλέπει καθαρά και βλέπει τα υπερ και τα κατά του. Δεν φαντάζεται υπέρ για να του πει μπράβο, ούτε κατά για να του πει φύγε.

Δυστυχώς οι περισσότεροι υπερασπιστές του είναι σαν κάποιους που έχουν μία σύζυγο/κοπέλα άξια σε όλα, νοικοκυρά, καλή μάνα, επιτυχημένη επαγγελματία, που εμφανισιακά δεν... αλλά έρχονται και σου την παινευουν σαν όμορφη, σέξι κτλ και περιμένουν από σένα να συμφωνησεις. Μα γιατί βρε καλέ μου δεν μενεις στα τόσα πραγματικά της προσόντα και θες να συμφωνησω σε πράγματα που δεν έχει; Έτσι και με κάποιους της... απέναντι ενδεκάδας της Λούτσος FC και κυρίως ο ίδιος ο Ιβάν.
Κι επειδή όλοι ξέρουμε την απάντηση, το πρόβλημα δεν το έχει η καθόλα αξία γυναίκα. Το έχει ο τυπάς που προδιδεται έτσι ότι δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά, αλλά θα ήθελε να έχει μια όμορφη, τέλος, χωρίς άλλα προσόντα απαραίτητα.
Και γιατί κρατα αυτή που δεν θέλει; Γιατί φυσικά φοβάται πως δεν μπορεί να βρει όμορφη και θα καταλήξει σε ακόμα πιο άσχημη. Και χάνει την ουσία.

Τα μισά απ όσα γράφω είναι γι αυτούς. Κι έπαψα να γράφω στο νήμα του Ραζβάν γιατί πλέον δεν φταιει αυτός σε κάτι. Αυτός είναι αυτος που ήταν πάντα. Με τα καλά και τα κακά του.

On topic
Ο Κωνσταντέλιας είναι παιχτάρα απίστευτη και θα κάνει τρελό φίνις στη σεζόν, γιατί έχουν μαζευτεί πολλά και πρέπει να ξεμπουκωσει. Ας ελπίσουμε να ξεκινήσει την Πέμπτη .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς
Όσο κατέβηκες σε απίστευτα χαμηλά μέτρα στο γήπεδο κατέβηκες.
Ήρθε η απαλλαγή σου. Θα παίξεις στα μέτρα που πρέπει και θα τους πας όλους....
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Πολύ σωστός ο nunies4
Απόλυτα εύστοχο σχόλιο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εικόνα

:lol:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Καλημέρα nunies!!
Σίγουρα θα ξεκουραστεί.
Πάντως και η συνύπαρξη θα έχει ενδιάφερον. Μια τριάδα Ντέλιας, Πέλκας, Αντρίγια θα πνίγει τον αντίπαλο με πίεση ψηλά. Κάτι τέτοιο ο Τάισον δεν μπορούσε να το ακολουθήσει.
Τώρα όσον αφορά τα μέτρα πως το εννοείς; Να χαμηλώσει στο γήπεδο ή να πάει πιο ψηλά; Να παίξει seocnd striker όπως πέρυσι με Ατρόμητο στο Περιστέρι στο 0-2;
Νομίζω ότι ο τρόπος που έπαιξε με τον άρη ο Ντέλιας είναι ο πιο ταιριαστός για αυτόν. Να έχει δλδ μια ελευθερία κινήσεων και πατάει σε πολλά μέρη του γηπέδου. Και θεωρώ ανάμεσα στους 2 ο Πέλκας είναι καταλληλότερος για second striker. Την πρώτη χρονιά του Λουτσέσκου, ο Πελκας είχε αυτό το ρόλο και τα πήγε καταπληκτικά. Ο Πέλκας έχει καλύτερο κάθετο offball παιχνίδι, γεμίζει αποδοτικότερα την περιοχή πλαισιώνοντας το εκάστοτε σέντερ φορ. Έχει γκολ με μία επαφή ή με πόδι με κεφάλι ερχόμενος ως trailer. Τη δεύτερη χρονιά άλλαξε αυτό και ουσιαστικά ο Λουτσέσκου τον χρησιμοποίησε στο ρόλο ενός άτυπου υπερπροωθημένου εξαριού. Έχοντας τον Πρίγιοβιτς μπροστά, ο Ράσβαν προτίμησε να έχει τον Πέλκα σε ρόλο κόφτη ώστε να αφήσει πιο ξεκούραστο και με καθαρό ρόλο εκτελεστή τον Πρίγιο. Το πρώτο μισό εκείνης της χρονιάς έδειξε ξεκάθαρα πως άμα θέλει ο Ρασβάν μια χαρά μπορεί να στήσει ομάδα που να δουλεύει για το σέντερ φορ. Είναι επιλογή του όμως να έχει άλλο πλάνο (και καλώς θα πω εγώ). Βέβαια ο κακομοίρης ο Πέλκας σε κάθε αγώνα γύρω στο 60 δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του :D.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο Πέλκας ήρθε για να κάνει τα ρεπό του Ταισον :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τι τριάδες ονειρεύστε χωρίς την παικτούρα τον Τάισον.

Τώρα που επέστρεψε ο βράχος στα χαφ και δεν θα χρειάζεται να τρέχει πάνω κάτω... :mrgreen:

Τάισον και ξερό ψωμί :mrgreen:
marsantos

Καλημέρα Ολλανδέ!!
Μακάρι να κάνει ρεπό κάποιου γενικά.
Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε κερδίσει τουλάχιστον ένα από τα 2 ευρωπαϊκά άρα θα συνεχίσουμε να έχουμε μεσοβδόμαδα παιχνίδια. Αν δεν προκριθούμε θα έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Οι αγωνιστικές των πλέι οφ φέτος είναι 6 και όχι 10 που ήταν μέχρι πέρυσι. Άρα δε θα έχουμε πλέι οφ Τετάρτες. Με ένα παιχνίδι ανά εβδομάδα μόνο όσοι έχουν κάρτες ή ενοχλήσεις θα λείπουν.
Νίκη αύριο λοιπόν..
Άβαταρ μέλους
van rooy

χιούμορ έκανα φίλε marsantos.

Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για λίγο χαβαλέ μετά το μεταγραφικό ντεμαραζ.

Μόνο μη σκάσει καμία πώληση της τελευταίας στιγμής και πάρουμε πάλι φωτιά :mrgreen:
marsantos

Ναι βρε το κατάλαβα. 50 φατσούλες έχεις βάλει. :mrgreen: :mrgreen:
Εγώ είμαι που δεν μπορώ να ακολουθήσω το χιούμορ γιατί τρώω τα νύχια για το αυριανό. Περιμένω πως και πως να κερδίσουμε για 2 λόγους.
Πρώτος λόγος και κυριότερος προφανώς είναι η ΠΑΟΚάρα μας.
Δεύτερος, ότι με νίκη θα ξαναδούμε τον Doom. Λείπει πολύ από το φόρουμ. Η ευρωπαϊκή πυξίδα χρειάζεται συντήρηση και είναι απαραίτητος.
Άβαταρ μέλους
van rooy

χάθηκε ο doom

Το αυριανό ματς πρέπει να βρούμε τρόπο να το κλέψουμε .

Πρέπει να συνεχίσει το Ευρωπαικό μας <όνειρο>.

Να μαζέψουμε βαθμούς και να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας σε μελλοντικές κληρώσεις.

Είναι ένα απο τα γρανάζια που θα βοηθήσουν στην αλλαγή επιπέδου, ακόμα πιο ψηλά μέχρι να φτάσουμε τα αστέρια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”