Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Αν μη τι άλλο προκαλεί αισιοδοξία ότι υπάρχει ξεκάθαρος σχεδιασμός και πλάνο και το τρέχει ένας ποδοσφαιρανθρωπος.
Ούτε Γερμανοί λογιστές,ούτε Έλληνες βιζματα , ούτε τυχοδιωκτες.
Μετά από καιρό,θα βλέπουμε την προετοιμασία με ενδιαφέρον.
Όλο αυτό το οικοδόμημα χρειάζεται 100%αγάπη από τον κόσμο και Τούμπα που θα δώσει την ώθηση στις νέες αφίξεις.
Και ΥΠΟΜΟΝΗ
Ούτε Γερμανοί λογιστές,ούτε Έλληνες βιζματα , ούτε τυχοδιωκτες.
Μετά από καιρό,θα βλέπουμε την προετοιμασία με ενδιαφέρον.
Όλο αυτό το οικοδόμημα χρειάζεται 100%αγάπη από τον κόσμο και Τούμπα που θα δώσει την ώθηση στις νέες αφίξεις.
Και ΥΠΟΜΟΝΗ
- pirate_salonica
Αυτός της Ίντερ - της Κάλιαρι δηλαδή πλέον, αλλά Μπάρτσα δεν έχει παίξει.Maxpaok έγραψε:Κι αυτός ο μπάλντε, ποιος είναι.
Βρήκα έναν της μπαρτσας κι έναν της ιντερ.
Μας είπατε να μην διαβάζουμε τα αθηναϊκά σάιτ αλλά δεν μας έχετε ενημέρωση. Για πάμε...
Δεξί στόπερ με γρήγορες επεμβάσεις και πολλά κοψίματα.Maxpaok έγραψε:Johndag, για πες, αυτός ο γερμανός μπάλα ξέρει?
Δίνει καμιά πάσα ή την πετάει εξέδρα?
Στα τάκλιν είναι τανάλια και γρήγορος.
Έχει ταχιστες επεμβάσεις.
Στο κεφάλι είναι καλός?
Με 7.87 interceptions per match ειναι 4ος στο Ολλανδικό πρωτάθλημα.
Στο passing game στα ίδια πάνω κάτω με Ινγκι με ελαφρώς καλύτερες μακρινές μπαλιές.
Σίγουρα δεν είναι ούτε αριστερό στόπερ, ούτε ball playing defender.
Γενικα μιλώντας περισσότερο μπακ απ του Ινγκι μου μοιάζει και σε αυτό τον ρόλο δεν με χαλάει καθόλου.
Υ.Γ. Να πω εδώ για να είμαι ξεκάθαρος. Λόγω της φύσεως της δουλειάς μου έχω αρκετές ώρες για "σκότωμα". Ως εκ τούτου όταν λέω την άποψη μου για έναν παίχτη δεν στηρίζομαι μόνο στα στατιστικά αλλά παρακολουθώ εκτεταμένα βίντεο στο wyscout για κάθε παίχτη. Αυτά δεν ειναι τα βίντεο που φτιάχνει ο ατζέντης για το YouTube ειναι scouting videos με κάθε ενέργεια του παίχτη ξεχωριστά και τα οποία εμπεριέχουν τόσο τα θετικά όσο (το κυριότερο) τα αρνητικά. Προσπαθώ πάντα να έχω μια όσο πιο εμπεριστατωμενη εικόνα γίνεται με βασική παράμετρο βεβαια ότι δεν είμαι επαγγελματίας του ποδοσφαίρου, απλά ερασιτέχνης χομπιστας. Αυτά για να είμαστε ξεκαθαροι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στη Λατσιο ζήτησε 4 εκατομμυρια το χρόνο για αυτό δεν ανανέωσε. Αδύνατο να έρθειspiridoula έγραψε:φερτε τον Strakosha τερματα.Ελευθερος
Δεν τα κατάφερα να αντέξω να δω πολλά.
Ακπομίζει.....
Για πες τε, τι ρόλο βαράει?
Ακπομίζει.....
Για πες τε, τι ρόλο βαράει?
Ρε παιδια τι συμβολαιο εχει ο Μπαλντε στη Καλιαρι; Λογικα δεν πρεπει να ειναι τεραστιο;
- john4serres
Ωραιός!JohnDag έγραψε:Δεξί στόπερ με γρήγορες επεμβάσεις και πολλά κοψίματα.Maxpaok έγραψε:Johndag, για πες, αυτός ο γερμανός μπάλα ξέρει?
Δίνει καμιά πάσα ή την πετάει εξέδρα?
Στα τάκλιν είναι τανάλια και γρήγορος.
Έχει ταχιστες επεμβάσεις.
Στο κεφάλι είναι καλός?
Με 7.87 interceptions per match ειναι 4ος στο Ολλανδικό πρωτάθλημα.
Στο passing game στα ίδια πάνω κάτω με Ινγκι με ελαφρώς καλύτερες μακρινές μπαλιές.
Σίγουρα δεν είναι ούτε αριστερό στόπερ, ούτε ball playing defender.
Γενικα μιλώντας περισσότερο μπακ απ του Ινγκι μου μοιάζει και σε αυτό τον ρόλο δεν με χαλάει καθόλου.
Υ.Γ. Να πω εδώ για να είμαι ξεκάθαρος. Λόγω της φύσεως της δουλειάς μου έχω αρκετές ώρες για "σκότωμα". Ως εκ τούτου όταν λέω την άποψη μου για έναν παίχτη δεν στηρίζομαι μόνο στα στατιστικά αλλά παρακολουθώ εκτεταμένα βίντεο στο wyscout για κάθε παίχτη. Αυτά δεν ειναι τα βίντεο που φτιάχνει ο ατζέντης για το YouTube ειναι scouting videos με κάθε ενέργεια του παίχτη ξεχωριστά και τα οποία εμπεριέχουν τόσο τα θετικά όσο (το κυριότερο) τα αρνητικά. Προσπαθώ πάντα να έχω μια όσο πιο εμπεριστατωμενη εικόνα γίνεται με βασική παράμετρο βεβαια ότι δεν είμαι επαγγελματίας του ποδοσφαίρου, απλά ερασιτέχνης χομπιστας. Αυτά για να είμαστε ξεκαθαροι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα στιγμιότυπα μου άρεσε.
Σε φάσεις από το παιχνίδι με την Γιουβέντους ήταν σα να έπαιζε ο Ακπομ
Αυτόν με την Γιουβέντους δεν τον θέλω.
Σε φάσεις από το παιχνίδι με την Γιουβέντους ήταν σα να έπαιζε ο Ακπομ
Αυτόν με την Γιουβέντους δεν τον θέλω.
1 μύριο και κάτι ψιλάjoshua έγραψε:Ρε παιδια τι συμβολαιο εχει ο Μπαλντε στη Καλιαρι; Λογικα δεν πρεπει να ειναι τεραστιο;
https://www.capology.com/player/keita-b ... 6/profile/
Του Γερμανου μου μοιαζει πιθανο και πιστευω θα κλεισει. Για τον Μπαλντε δεν ειμαι σιγουρος,νομιζω οτι ειναι υπερβολικα ακριβος και δυσκολο να κλεισει σε εμας απο τον Ιουνιο.Μεγαλη μαγκια του Μποτο αν τα καταφερει.Επιπλεον ο Ραζβαν δεν παιζει συνηθως με εξτρεμ-φορ αριστερα.
Τι φάση στο βαζελο? Έφυγε κανένας από τους παλιούς τερματαδες?joshua έγραψε:Ο Λοντιγκιν εκλεισε τελικα στο βαζελο.