Έχω την διαισθηση ότι τον Murg οLucescu θα τον λατρέψει!dimitris88 έγραψε:Μόνο μη μου πεις ότι είναι στόχος της Βέρντερ (που ήδη έχει γραφτεί) γιατί και πέρσι τα ίδια διαβάζαμε για το Μούργκ και ότι ήταν στόχος της...makispaspartou έγραψε: Για τον Άουρσνες επειδή σαν προοπτική με εντυπωσίασε και μένα έχω να πω ότι αν αυτόν τον παίκτη μπορείς με 1 εκ να τον πάρεις μεταγραφή το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμη και ως επένδυση. Ήδη είναι στα ραντάρ μεγάλων ομάδων και πολύ σύντομα η μεταπωλητική του αξία θα εκτοξευθεί.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Μπάνε αυτό που έγραψες είναι προσβολή για το Σλοβένο
ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι πιο γρήγορος
Μη λέτε τέτοια και θυμώσει και δεν ερθει
ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι πιο γρήγορος
Μη λέτε τέτοια και θυμώσει και δεν ερθει
Μα δεν έχουμε και κανένα γρήγοροobanebane έγραψε:Ποιος σας είπε ότι είναι αργός ο Κουρτιτς ρε παλικάρια;
Είναι πιο γρήγορος από όλα τα χαφ που έχουμε.
κανονισε να αναβεις τζαμπα φωτιες βραδιατικα!gergeo4 έγραψε:μήπως τελικα έρθουν πακετακι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από το στόμα σου Και στου Θεού …gergeo4 έγραψε:μήπως τελικα έρθουν πακετακι;
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Sporar εννοεί! Ο Stoch είναι Σλοβάκοςtheo G4 έγραψε:Στοχ ?renegade έγραψε:Φέρνεις τώρα τον έναν τον Σλοβένο και μετά την πώληση φέρνεις και τον άλλον τον Σλοβένο
Ποιος είναι αυτός ο στοχ που λέτε;
Ένας υπέργηρος που του ζήτησαν να πει "toumba, I am back" στο βίντεο και κόντευε να λιποθυμησει απ' την κούραση;
Ένας υπέργηρος που του ζήτησαν να πει "toumba, I am back" στο βίντεο και κόντευε να λιποθυμησει απ' την κούραση;
rainmaker έγραψε:Ποιος είναι αυτός ο στοχ που λέτε;
Καταρχήν @kos, πρόσεχε το υφακι σου, αυτά στα φιλαράκια σου.omerta76 έγραψε:kos έγραψε:Τι λέει ρε το άτομο???omerta76 έγραψε:
Ανανέωση Κουτσια, Μιχαηλίδη και Μιχαι που τελειώνουν σε 2 χρόνια. Ανανέωση τώρα όχι του χρόνου που θα απομένει 1 χρόνος συμβόλαιο
Σε λίγο θα ζητήσεις και ανανέωση σε συμβόλαια που λήγουν σε 3 χρόνια.
Χαλάρωσε λίγο.
Κατά δεύτερον, ζητάω ανανέωση για συμβόλαια που λήγουν σε δύο χρόνια, επαναλαμβάνω δύο χρόνια! Για παίχτες με προοπτική που άλλες ομάδες ανανεώνουν και κρατάν για πέντε χρόνια.
Εσύ απλας όμως, τα ανανεώνουμε του χρόνου που θα έχουν άλλες απαιτήσεις λίγο πριν λήξει το συμβόλαιο τους.
Γεμίσαμε με ...ξερολες![/quote]
Πλάκα έκανα αλλά δεν τρέχει τίποτα.
Τρείς παίκτες πουλήσαμε πέρυσι επειδή μπήκαν στο τελευταίο χρόνο.
Φέτος σβι και αν δεν χτυπούσε ο Ισλανδός.
Για πείτε μου ένα χαφ που θεωρείτε γρήγορο για να καταλάβω τι παίχτη θέλετε στον ΠΑΟΚ.
Και ποιότητα και μεγάλη ένταση με πολλά τρεξίματα είναι ένας συνδυασμός που κοστίζει 7ψηφιο νούμερο.
Μια χαρά ποδοσφαιριστής είναι ο Σλοβενος,όπως έγραψα ειναι ένα κλικ κάτω από τον Σίλβα αλλά είναι πολύ καλός και τίμιος ποδοσφαιριστής, δεν κορόιδεψε πουθενά και όπου έπαιξε στην Ιταλία, έκανε αισθητή την παρουσία του.
Και ποιότητα και μεγάλη ένταση με πολλά τρεξίματα είναι ένας συνδυασμός που κοστίζει 7ψηφιο νούμερο.
Μια χαρά ποδοσφαιριστής είναι ο Σλοβενος,όπως έγραψα ειναι ένα κλικ κάτω από τον Σίλβα αλλά είναι πολύ καλός και τίμιος ποδοσφαιριστής, δεν κορόιδεψε πουθενά και όπου έπαιξε στην Ιταλία, έκανε αισθητή την παρουσία του.
Μπανε τον θεωρεις πιο γρηγορο απο Μισιτς?
Γενικοτερα καλυτερο του Μισιτς?
Γενικοτερα καλυτερο του Μισιτς?
boogeyman77 έγραψε:Έχω την διαισθηση ότι τον Murg οLucescu θα τον λατρέψει!dimitris88 έγραψε:Μόνο μη μου πεις ότι είναι στόχος της Βέρντερ (που ήδη έχει γραφτεί) γιατί και πέρσι τα ίδια διαβάζαμε για το Μούργκ και ότι ήταν στόχος της...makispaspartou έγραψε: Για τον Άουρσνες επειδή σαν προοπτική με εντυπωσίασε και μένα έχω να πω ότι αν αυτόν τον παίκτη μπορείς με 1 εκ να τον πάρεις μεταγραφή το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμη και ως επένδυση. Ήδη είναι στα ραντάρ μεγάλων ομάδων και πολύ σύντομα η μεταπωλητική του αξία θα εκτοξευθεί.
Εγώ έχω την αίσθηση ότι θα τον βάλει στην λίστα προς αποχώρηση.