τι ειναι τουτα ;;TheCursed έγραψε:τσεκαρετε λιγο sport24
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
ταμείο θα κάνουμε αύριο βράδυ αλλά δεν αλλάζω άποψη για την ποιότητα του παίκτη.....για μη θυμηθώ και τα απαράδεκτα στημένα του που ξέχασα να γράψω, που ποτέ δεν κατάλαβα από που και ως που τα χτυπούσε αυτός....φέτος είναι μεταβατική χρονιά και όλη η χρονιά θα είναι η ετοιμασία της επόμενης ομάδας και αυτό δεν μπορεί να γίνει σε μια μεταγραφική περίοδο...θα υπάρξουν και παραλείψεις....JohnDag έγραψε:Στο καλό ο ένας, στο καλό ο άλλος και με ποιον θα παίζουμε ρε Δημήτρη στο τέλος;dimitris88 έγραψε:βλέποντας το ματς με τον Οφη σκεφτόμουν πως θα γίνει να γίνει κάτι και να φύγει ο Πέλκας (χωρίς φυσικά να ξέρω κάτι για Φενέρ)....αυτή η αμπαλοσύνη του στην πάσα, τις επαφές με τη μπάλα και την τελική του απόφαση στο παιχνίδι δεν αντέχεται....καλά και χρυσά τα τρεξίματα του αλλά την αμπαλοσύνη του δεν την αντέχω άλλο....στο καλό και αφού και το παιδί θα πάρει αυτό το σούπερ συμβόλαιο, όλοι ευχαριστημένοι...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1.4 το χρονο αναφερθηκεTotem_pk έγραψε:Θα ειναι παπαρια ολκης να χασουμε Πελκα για τοσα λεφτα. Εκτος κιαν του δινουν κανα 1,5 μυριο συμβολαιο οποτε τον χασαμε.
Οχι δες βιντεακι. Για γρηγορους δεν ψαχνουμε?barlow4 έγραψε:Ουτε διλεπτο δεν αντεξε ο καμπο.Totem_pk έγραψε:Αυτος ο καμπο αργος με φαινεται.
Κριμα τον χασαμε.grg80 έγραψε:1.4 το χρονο αναφερθηκεTotem_pk έγραψε:Θα ειναι παπαρια ολκης να χασουμε Πελκα για τοσα λεφτα. Εκτος κιαν του δινουν κανα 1,5 μυριο συμβολαιο οποτε τον χασαμε.
-
- Sick Bastard
ρε θα πήξει η μούνα σας ρε.barlow4 έγραψε:Εμεις τι σου φταιμε ρε κερατα.Sick Bastard έγραψε:Οκ, αφού το θέλει ο (έμπαλος) λαός να φύγει ο Πέλκας
ας φύγει, αλλά θέλω να δω με τι λεφτά θα έρθει καλύτερός του
κι αν δεν έρθει, θα σας σπάσω τα αρχίδια στο πρήξιμο, γκαραντί.
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.
Θα μετράω κάθε λάθος πάσα του αντικαταστάτη του

-
Εγώ δεν ενθουσιάζομαι με κανένα νέο παίκτη. Είδαμε και τον Ουαγκε που θέλει κάνα δυο μήνες να προσαρμοστεί και αν....
Μέχρι να βρούμε τον καινούργιο, να τον κλείσουμε, να έρθει, να υπογράψει, να μπει, να προσαρμοστεί..... χαιρετα μου τον Πλάτανο.
Μέχρι να βρούμε τον καινούργιο, να τον κλείσουμε, να έρθει, να υπογράψει, να μπει, να προσαρμοστεί..... χαιρετα μου τον Πλάτανο.
- theodorsalonika
- nikos_algio
Black Friday έχουμε στην ΠΑΕ;
Να στείλω πρόταση για τον Εσιτι άμα είναι να μου μαζέψει τις ελιές
Και αλλαγη προπονητή? Αγγελος?theodorsalonika έγραψε:τωρα χρειαζομαστε την παναγια να ναι μαζι μας!!!!
Χαχα αχά έχω λιώσει με εσάς τους δυο φετοςSick Bastard έγραψε:ρε θα πήξει η μούνα σας ρε.barlow4 έγραψε:Εμεις τι σου φταιμε ρε κερατα.Sick Bastard έγραψε:Οκ, αφού το θέλει ο (έμπαλος) λαός να φύγει ο Πέλκας
ας φύγει, αλλά θέλω να δω με τι λεφτά θα έρθει καλύτερός του
κι αν δεν έρθει, θα σας σπάσω τα αρχίδια στο πρήξιμο, γκαραντί.
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.
Θα μετράω κάθε λάθος πάσα του αντικαταστάτη του
Τον Πέλκα τον ξαναπαιρνεις του χρονου με 800 χιλ το πολυ. Δεν θα πιασει.
- theodorsalonika
nikos_algio έγραψε:Black Friday έχουμε στην ΠΑΕ;
τελικα εχουμε χιουμορ...ξεκαρδιστικα λεμε..χαχαχα...γελαω μονος και η γυναικα με κοιταζει βραδιατικα με μισο ματι!!!!