Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- invincible
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ας πούμε ότι έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι μέχρι τέλους μεταγραφικής περιόδου θέλουμε:
- Δεξί μπακ χαφ
- Σέντερ φορ
- Χαφ
- Τερματοφύλακα
και παίζουμε με Κρασνονταρ...
Στο πρώτο ματς και αύριο να έρθει παίκτης χλωμό να είναι και στην αποστολή.
Στη ρεβανς στην Τούμπα έχει κάποιες πιθανότητες (σαν αλλαγή τύπου Ζιφκοβιτς σήμερα, λέω εγώ).
Τι βάζουμε σαν προτεραιότητα?
Δεξί μπακ - χαφ μάλλον είναι το εύκολο...
Μετά???
Αν στο πρώτο ματς έχουμε καλό σκορ κ κυνηγάν οι Ρώσοι, δεν βγαίνει ο Τσούμπα κ ο Εσίτι μπορεί να σου δώσει την αλλαγή όπως σήμερα.
Όπως και να χει Γιαννούλης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Τσούμπα πρέπει να προστατευτούν πάση θυσία...
- Δεξί μπακ χαφ
- Σέντερ φορ
- Χαφ
- Τερματοφύλακα
Στη ρεβανς στην Τούμπα έχει κάποιες πιθανότητες (σαν αλλαγή τύπου Ζιφκοβιτς σήμερα, λέω εγώ).
Μετά???
Αν στο πρώτο ματς έχουμε καλό σκορ κ κυνηγάν οι Ρώσοι, δεν βγαίνει ο Τσούμπα κ ο Εσίτι μπορεί να σου δώσει την αλλαγή όπως σήμερα.
Όπως και να χει Γιαννούλης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Τσούμπα πρέπει να προστατευτούν πάση θυσία...
Για τον φερόμενο ως στόχο στα φορ COLAK απόψε ο πρόεδρος της Ριέκα είπε ότι έχει επίσημη πρόταση και παζαρεύει με τη Φενέρ. Πούλησαν οι Τούρκοι και προσπαθούν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Κάτι μου λέει ότι θα κάνουμε άμεσα κίνηση για αυτόν
Δεν έχουμε δεξί Μπακ που να υπολογίζει ο προπονητής και αν δεν είχε στραβωσει του Γιάγκο θα έπαιζε σήμερα.Μετα είναι ο φορ,ο χαφ και μετά το τέρμα. Επειδή όμως μπορεί να κάτσει κάποια κέντα μπορεί να έρθει οποίος είναι ευκολότερο να κλείσει.
- rade paprica
Συνεχίζουμε το πλάνο των Άμπελ-Ρέμπε χωρίς υπερβολές και ενθουσιασμούς.
Ουσιαστικές κινήσεις σύμφωνες με τα θέλω και τις ανάγκες του προπονητή και εντός των (διευρυμένων πλέον, κατά 5Μ) δυνατοτήτων μας
Ουσιαστικές κινήσεις σύμφωνες με τα θέλω και τις ανάγκες του προπονητή και εντός των (διευρυμένων πλέον, κατά 5Μ) δυνατοτήτων μας
-
Συμφωνώ με Paprica 100%. Να γίνουν σωστές κινήσεις. Να κουμπώνουν στο αγωνιστικό πλάνο. Όχι αλλά πεταμένα λεφτά.
Βλέποντας τον σημερινό αγώνα διαπίστωσα πόσο κομβικός είναι ο Γιαννούλης στο παιχνίδι μας.
Προσωπικά θα προτιμήσω να μείνουμε όπως είμαστε και να μην κάνουμε καμιά μεταγραφή παρά να πουλήσουμε Γιαννούλη και να ενισχυθούμε σε άλλες θέσεις.
Η ομάδα θεωρώ πως είναι καλά. Ο Σβαμπ αποδεικνύει σιγά - σιγά πως είναι παίκτης εγγύηση στα χαφ. Ο Καντουρί είναι ο πλέον ποιοτικός παίκτης μας και φαίνεται να ταιριάζει με τον Αυστριακό. Σε 2-3 μήνες αναμένουμε επιστροφή Μίσιτς - Αγκούστο. Δεξί μπακ έχουμε τον Ροντρίγκο, ενώ με το σύστημα που παίζουμε στην Ελλάδα μπορούμε άνετα να χρησιμοποιούμε και εξτρέμ αντί για μπακ.
Ο Άκπομ στο 9 είναι σκυλί. Με Πέλκα - Τζόλη και Ζίβκο θα κάνει παπάδες. Ας μην βάλει και κανένα γκολ όλη την χρονιά. Με γκολτζήδες μεσοεπιθετικούς καλύτερα να έχεις συμμετοχικό φορ παρά καθαρό εκτελεστή.
Οι μόνοι παίκτες που θα ήθελα να αποχωρήσουν είναι οι Εσίτι - Σβιντέρσκι. Ο Εσίτι είναι επικίνδυνος με πάρα πολλά λάθη όταν πιέζεται, ενώ δυστυχώς ο Πολωνός φαίνεται πολύ λίγος.
Ιδανικό θα είναι να έχουμε αποχώρηση Εσίτι - Σβιντέρσκι και κανενός άλλου και μεταγραφή φορ. Αν Νίνουα - Τσιγγάρας δεν υπολογίζονται καθόλου για φέτος θα χρειαστούμε μάλλον και ένα χαφ.
Προσωπικά θα προτιμήσω να μείνουμε όπως είμαστε και να μην κάνουμε καμιά μεταγραφή παρά να πουλήσουμε Γιαννούλη και να ενισχυθούμε σε άλλες θέσεις.
Η ομάδα θεωρώ πως είναι καλά. Ο Σβαμπ αποδεικνύει σιγά - σιγά πως είναι παίκτης εγγύηση στα χαφ. Ο Καντουρί είναι ο πλέον ποιοτικός παίκτης μας και φαίνεται να ταιριάζει με τον Αυστριακό. Σε 2-3 μήνες αναμένουμε επιστροφή Μίσιτς - Αγκούστο. Δεξί μπακ έχουμε τον Ροντρίγκο, ενώ με το σύστημα που παίζουμε στην Ελλάδα μπορούμε άνετα να χρησιμοποιούμε και εξτρέμ αντί για μπακ.
Ο Άκπομ στο 9 είναι σκυλί. Με Πέλκα - Τζόλη και Ζίβκο θα κάνει παπάδες. Ας μην βάλει και κανένα γκολ όλη την χρονιά. Με γκολτζήδες μεσοεπιθετικούς καλύτερα να έχεις συμμετοχικό φορ παρά καθαρό εκτελεστή.
Οι μόνοι παίκτες που θα ήθελα να αποχωρήσουν είναι οι Εσίτι - Σβιντέρσκι. Ο Εσίτι είναι επικίνδυνος με πάρα πολλά λάθη όταν πιέζεται, ενώ δυστυχώς ο Πολωνός φαίνεται πολύ λίγος.
Ιδανικό θα είναι να έχουμε αποχώρηση Εσίτι - Σβιντέρσκι και κανενός άλλου και μεταγραφή φορ. Αν Νίνουα - Τσιγγάρας δεν υπολογίζονται καθόλου για φέτος θα χρειαστούμε μάλλον και ένα χαφ.
Δυσκολα να μπορεσεις να φερεις σεντερ φορ που να μπορεσει να παιξει κι ολας...χαφ και δεξι μπακ οπωσδήποτε γιατι ειδικα Ελ Καντουρι και Σβαμπ παιζουν συνεχεια και θελουν βοηθειαShadow έγραψε:Ας πούμε ότι έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι μέχρι τέλους μεταγραφικής περιόδου θέλουμε:
- Δεξί μπακ χαφ
- Σέντερ φορ
- Χαφ
- Τερματοφύλακα
Μετά???
Τωρα πλεον δεν υπαρχει καμια δικαιολογια! Δυο μεταγραφαρες (δεξι μπακ, χαφ) αμεσα και οτι αλλο καλο αν γινεται. Στη συνεχεια περασουμε δεν περασουμε φορ, τερμα και μια εκπληξη για το τελος μια παιχταρα(π.χ. κροβινοβιτς). Παντως μετα απο τετοιες προκρισεις δυο τουλαχιστον μεταγραφες αμεσα αλλιως θα ειναι μεγαλη αδικια για αυτην την ομαδα που δημιουργειται σιγα-σιγα , και ας παιξουν 30 λεπτα(δες τι εκανε ο Ζιφκοβιτς σε 30 λεπτα).
Δεν υπαρχουν πλεον Τα συνεχη 90λεπτα. Με 5 αλλαγες στο πρωταθλημα που διστηρουν εναν υψηλο ρυθμο στα ματς, και εχεις ματς πρωταθληματος, ομιλους ΤΣΛ/ Εουροπα, προκριση στους 16, κυπελα, πλευ οφς. Εχει πολλα ματς η χρονια. Πανω απο 50. Θες και ροστερ μεγαλο και ποιοτητα. Καποτε αφηναμε την Ευρωπη για να στραφουμε στην Λειβαδια.
- soflodoras
Δυστυχως ή ευτυχως εχω γινει αντιπαθης σε αυτο το φορουμ επειδη την πεφτω σε ολα αυτα τα αλανια που το μονο που κανουν ειναι να αναθεματιζουν. Επειδη ομως δεν με ενδιαφερει η καριερα ως «σοφλοδορας» , αλλα μονο το να πηγαινει καλα ο ΠΑΟΚ, 1000 φορες αντιπαθης.
Για αυτο λοιπον περιμενω ΟΛΟΙ αυτοι που
Αποκαλουσαν «Αμπαλελ» τον προπονητη μας ή παρακαλουσαν να φυγει, ζητωντας τον Πανπλο να αναλαβει
Εβγαζαν μετριους τους Πελκα , Γιαννουλη
Αποκαλουσαν τον Εσιτι «βιγκαν ανθρωποφαγο» , «χασογκολη τον Ακπομ» και εβαζαν κορδελιτσα στον Καντουρι
να θυμουνται απο εδω και περα πως ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΑΜΠΑΛΟΙ. Οπως και εγω φυσικα , με τη διαφορα οτι εγω δεν προκαλω κακο στην ομαδα μου. Και φυσικα δεν αναθεματιζα με στομφο 1000 καρδιναλιων οτι εβρισκα μπροστα μου.
Απο εδω και περα βγαλτε το κουστουμι του ΤΔ ή του προπονητη , στηριξτε την ομαδα και εμπιστευτειτε τους ανθρωπους σας. Τιποτα δε γινεται τυχαια πλεον οπως φαινεται
1000 μπραβο στην ΠΑΟΚαρα μας. Μας μεθυσε και σημερα
Υγ0. Btw και εμενα ο Σβιντερσκι μου φαινεται εντελως αμπαλος , αλλα τι να κανουμε. Στηριζουμε και ελπιζουμε σε βελτιωση του
Υγ1. Ισχυει οτι ο Τζολης δεν εχει υπογραψει νεο συμβολαιο;
Για αυτο λοιπον περιμενω ΟΛΟΙ αυτοι που
Αποκαλουσαν «Αμπαλελ» τον προπονητη μας ή παρακαλουσαν να φυγει, ζητωντας τον Πανπλο να αναλαβει
Εβγαζαν μετριους τους Πελκα , Γιαννουλη
Αποκαλουσαν τον Εσιτι «βιγκαν ανθρωποφαγο» , «χασογκολη τον Ακπομ» και εβαζαν κορδελιτσα στον Καντουρι
να θυμουνται απο εδω και περα πως ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΑΜΠΑΛΟΙ. Οπως και εγω φυσικα , με τη διαφορα οτι εγω δεν προκαλω κακο στην ομαδα μου. Και φυσικα δεν αναθεματιζα με στομφο 1000 καρδιναλιων οτι εβρισκα μπροστα μου.
Απο εδω και περα βγαλτε το κουστουμι του ΤΔ ή του προπονητη , στηριξτε την ομαδα και εμπιστευτειτε τους ανθρωπους σας. Τιποτα δε γινεται τυχαια πλεον οπως φαινεται
1000 μπραβο στην ΠΑΟΚαρα μας. Μας μεθυσε και σημερα
Υγ0. Btw και εμενα ο Σβιντερσκι μου φαινεται εντελως αμπαλος , αλλα τι να κανουμε. Στηριζουμε και ελπιζουμε σε βελτιωση του
Υγ1. Ισχυει οτι ο Τζολης δεν εχει υπογραψει νεο συμβολαιο;
Ρε φέρτε αμέσως Ντιέγκο Κόστα να τελειώνουμε. Δηλαδή γιατί να πάει στην Φενέρ;
Τέτοιου είδους φόρ θέλουμε για τους ομίλους.
Τέτοιου είδους φόρ θέλουμε για τους ομίλους.
- Maximus
Μην ντρεπεστε να το πείτε.pilotos έγραψε:Λοιπόν, όλα είναι θέμα κορονοιου.... Όσο κι αν σας φανεί περίεργο.Gospi έγραψε:Καλα ο Ιβαν σίγουρα την εχει κατα βρει! Γιατι πρώτη χρονια δεν ξεπαραδιαζεται και ομως η δουλεια γινεται!pilotos έγραψε:Γκοσμπι απλά ρώτησα.
Νομίζω όχι μόνο σκούρα δεν τα έχει βρει, αλλά ζει το όνειρο του εκεί που είναι....
Στάλθηκε από SM-N975F
Αν εχεις σωστα στελεχη αυτα παθαινεις!
Απλα μαλλον κοπηκαν οι μεταγραφες καψουρας (Τυπου Χατσεριντι και Μπερμπατοφ) και θα παμε μονο σε μεταγραφες παιχτων που υπηρετούν επακριβως το πλανο της ομαδας!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας είχα γράψει αναλυτικά τι είχε πει σε μια συνέντευξη που έδωσε σε ένα μέσο της Ρωσίας κάποια στιγμή στην καραντίνα αναλυτικά... Αν ψάξεις στο τοπικ του θα τα βρεις.
Είχε πει λίγα και καλά για την ομάδα, αλλά είχε αναφερθεί κυρίως στον τρόπο που σκέφτεται πλέον. Έχει αλλάξει κάποια πράγματα στην εφαρμογή και σε εταιρείες του.
Στάλθηκε από SM-N975F
Έχει κλείσει τον Γιώργη σε ενα δωματιο και του έβγαλε το ρουτερ από την πρίζα...

Α, και πηρε και καινούριο κινητό στον Ρεμπε, γιατι το προηγουμενο είχε πάρει φωτιά...
Κανονικά σήμερα το πρωί πρέπει να είναι Θεσσαλονίκη το δέξι μπακ. Για χαφ και επιθετικό μετα την Κραζνονταρ.
Ακριβώς σήμερα αύριο πρέπει να κλείσουμε το μπακ ώστε να έχει 2 βδομάδες να προσαρμοστεί τουλάχιστον για το δεύτερο.
Καλός χρυσός ο Κρεσπο αλλά με Κρασνονταρ πρέπει το μπακ να συμμετέχει πιο πολύ στην οργάνωση της ομάδας.
Οι άλλες 2 θέσεις μπορούν να περιμένουν. Αν μπεις ομίλους παίρνεις χαφ κ φορ επιπέδου τσαμπιονς λιγκ. Αν όχι πράττεις αναλόγως.
Ένα μεγάλο θετικό της νίκης και των χρημάτων εινσι ότι η ομάδα, με τις επιπλέον κινήσεις θα μπει πολύ πιο δυνατά στο στόχο του πρωταθλήματος.
Καλός χρυσός ο Κρεσπο αλλά με Κρασνονταρ πρέπει το μπακ να συμμετέχει πιο πολύ στην οργάνωση της ομάδας.
Οι άλλες 2 θέσεις μπορούν να περιμένουν. Αν μπεις ομίλους παίρνεις χαφ κ φορ επιπέδου τσαμπιονς λιγκ. Αν όχι πράττεις αναλόγως.
Ένα μεγάλο θετικό της νίκης και των χρημάτων εινσι ότι η ομάδα, με τις επιπλέον κινήσεις θα μπει πολύ πιο δυνατά στο στόχο του πρωταθλήματος.