Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από palok »

tsou έγραψε:Πέρα από τα ψεκασμένα της μαρούπας-μαρούσκας, για την ταμπακιέρα έχει μια σταθερή και ξεκάθαρη αποτύπωση της άποψης της.
Σου λέει η μαρούσκα ότι η Vialand (που ανήκει πλέον στην rfa η οποία συμμετέχει σε όλες τις εταιρείες του Σαββίδη) έχει στο ΔΣ, 3 άτομα (Πιαλόγλου, Πανόπουλος κλπ) που είναι και στο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθης. Οπότε πέρα από τις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ των εταιρειών υπάρχουν και κοινά πρόσωπα στο ΔΣ, στοιχεία που οδηγούν σε απόδειξη πολυιδιοκτησίας.

Τί να πω ρε φούστη μου, δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που λέει ή αν είναι στημένη. Όπως και να έχει αν ισχύουν και δεν τα βγάζει από το μυαλό της είναι αστείο ένας κολοσσός επιπέδου Σαββίδη να έχει κάνει τόσο ερασιτεχνικές κινήσεις όταν έχεις μια έμπειρη ΕΟ στον Πειραιά να σε παρακολουθεί και να ψάχνει εξωαγωνιστικό ψεγάδι.
πώς συνδέεται η rfa με τον ιβαν?
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

H RFA ανήκει υποτίθεται στον Καλπαζίδη αλλά φαίνεται η θυγατρική της, RFA Promotion, να έχει πληρώσει ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την σεζον 2014-2015...

"Στοιχεία, που αποκαλύπτουν τη σχέση της RFA με τον ΠΑΟΚ! Μέσα σε αυτό τον φάκελο υπήρχαν αποδείξεις για το πώς η RFA Promotion, θυγατρική της RFA, πλήρωσε την σεζόν 2014-15 το ποσό των 1,7 εκατ. ευρώ συνολικά για 7 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες που πληρώθηκαν από την θυγατρική εταιρία του ξάδερφου του Γιώργου Σαββίδη, Ιωάννη Καλπαζίδη, ο οποίος από σερβιτόρος κατάφερε να μαζέψει 10.000.000 €, ήταν οι Ρικάρντο Κόστα, Ραζβάν Ρατ, Ρόμπερτ Μακ, Γκολάσα, Μαντούρο, Φακούντο Περέιρα και Μάρτενς."
palok έγραψε:
tsou έγραψε:Πέρα από τα ψεκασμένα της μαρούπας-μαρούσκας, για την ταμπακιέρα έχει μια σταθερή και ξεκάθαρη αποτύπωση της άποψης της.
Σου λέει η μαρούσκα ότι η Vialand (που ανήκει πλέον στην rfa η οποία συμμετέχει σε όλες τις εταιρείες του Σαββίδη) έχει στο ΔΣ, 3 άτομα (Πιαλόγλου, Πανόπουλος κλπ) που είναι και στο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθης. Οπότε πέρα από τις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ των εταιρειών υπάρχουν και κοινά πρόσωπα στο ΔΣ, στοιχεία που οδηγούν σε απόδειξη πολυιδιοκτησίας.

Τί να πω ρε φούστη μου, δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που λέει ή αν είναι στημένη. Όπως και να έχει αν ισχύουν και δεν τα βγάζει από το μυαλό της είναι αστείο ένας κολοσσός επιπέδου Σαββίδη να έχει κάνει τόσο ερασιτεχνικές κινήσεις όταν έχεις μια έμπειρη ΕΟ στον Πειραιά να σε παρακολουθεί και να ψάχνει εξωαγωνιστικό ψεγάδι.
kos

Δημοσίευση από kos »

Πάντως δεν είναι ασυνήθιστο μετά από μια εξαγορά να παραμείνουν στην θέση τους ορισμένα από τα μέλη του ΔΣ. Δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό. Υπάρχει πλήθος παραδειγμάτων και ένα από αυτά είναι η ίδια η κυρία που μετά την αλλαγή της κυβέρνησης παρέμεινε στην θέση της
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και συνεχίζω την ερώτηση:

εχω εγω ενα σουβλατζίδικο το οποιο πουλάω στον κουμπάρο μου. Ανοίγω κρεοπωλείο. Ο κουμπάρος μου ψωνίζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από εμένα κρέας. 1000αδες συναλλαγές. Εξακολουθώ να έχω/ελέγχω το σουβλατζίδικο?
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

palok έγραψε:

συνδέεται με συναλλαγές με τις εταιρείες Σαββίδη (και με απ' ευθείας πληρωμές παιχτών του ΠΑΟΚ) καθώς με δάνεια από την Dimera του ΠΑΟΚ, αυτό λέει η Μαρούσκα και η ΕΟ. Και που είναι το σκεπτικό εγγράφως ρε μαρούπα; Και αν υπάρχουν αυτά τα έγγραφα πώς σκατά τα βρήκε η ΕΟ;
Ευτυχώς ή δυστυχώς θα πρέπει να αναλυθούν τα στοιχεία και το σκεπτικό τους για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να τους πολεμήσει.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

kos έγραψε:Πάντως δεν είναι ασυνήθιστο μετά από μια εξαγορά να παραμείνουν στην θέση τους ορισμένα από τα μέλη του ΔΣ. Δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό.
άρθρο 42ε του Ν. 2190/1920 «Περί Ανωνύµων Εταιρειών»:

Η κυριαρχική επιρροή ασκείται κυρίως µέσω του ελέγχου των µελών
της διοίκησης της θυγατρικής. Κρίσιµος είναι ο πραγµατικός έλεγχος
των αποφάσεων του διαχειριστικού οργάνου της θυγατρικής,
ανεξάρτητα του αν αυτός προκύπτει π.χ. από τη σύµπτωση της
πλειοψηφίας των προσώπων που απαρτίζουν τα διαχειριστικά όργανα
των δύο εταιρειών

Διορισµός των µελών της διοίκησης:
Συνδεδεµένες θεωρούνται δυο επιχειρήσεις και όταν µια επιχείρηση (η
µητρική) συµµετέχει στο κεφάλαιο µιας άλλης επιχείρησης θυγατρικής)
και έχει το δικαίωµα να διορίζει ή να παύει την πλειοψηφία των µελών
των οργάνων διοίκησης της τελευταίας αυτής επιχείρησης. Η
δυνατότητα de facto επιρροής κατά την εκλογή της διοίκησης δεν
αρκεί
: απαιτείται νοµικά διασφαλισµένη δυνατότητα επηρεασµού του
διορισµού της πλειοψηφίας των µελών του διοικητικού οργάνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Παρ 31 Ιαν 2020, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

tsou έγραψε:
συνδέεται με συναλλαγές με τις εταιρείες Σαββίδη (και με απ' ευθείας πληρωμές παιχτών του ΠΑΟΚ) καθώς με δάνεια από την Dimera του ΠΑΟΚ,
rephrase λοιπόν: εχω εγω ενα σουβλατζίδικο το οποιο πουλάω στον κουμπάρο μου. Ανοίγω κρεοπωλείο. Ο κουμπάρος μου ψωνίζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από εμένα κρέας. 1000αδες συναλλαγές. Και του δανείζω και κάθε χρόνο 2-3 χιλιάρικα για να καλύπτει τον πωπό του. Εξακολουθώ να έχω/ελέγχω το σουβλατζίδικο?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Επί Ζαγοράκη πήραμε πτυχίο λογιστή από το ΠΑΟΚμανία, τωρα δικηγόρου στο αθλητικό δίκαιο...!
Μπορεί και εταιρικό δίκαιο, αν βγάλουμε πόρισμα εδώ στο φόρουμ για τα ΔΣ των εταιρειών...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Maximus έγραψε:Επί Ζαγοράκη πήραμε πτυχίο λογιστή από το ΠΑΟΚμανία, τωρα δικηγόρου στο αθλητικό δίκαιο...!
Μπορεί και εταιρικό δίκαιο, αν βγάλουμε πόρισμα εδώ στο φόρουμ για τα ΔΣ των εταιρειών...
Με ενοχικό σύνδρομο επίσης θα προσθέσω

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

«Αυτά που λέει ο Αρκούδης είναι ψέμματα. Είχε έρθει με έτοιμη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο Φαραντούρης και εγώ πιστεύουμε ότι υπήρχε πολυϊδιοκτησία. Υπήρχε πολυϊδιοκτησία προσώπου μέσω μακρινής συγγένειας».

Όσο για τη θέση της και τελικά την ψήφο της να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη: «Το έκανα για εθνικούς λόγους γιατί η Ξάνθη είναι στην παραμεθόριο. Ο Πανόπουλος ας έπαιρνε τα ποδαράκια του να έρθει στην εκδίκαση και να διεκδικήσει το δίκιο του. Το θέμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεπερνάει τα όρια, είδατε αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη; Στο γήπεδο του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ μετά αποκάλεσε «Ρώσο» τον Σαββίδη. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας θέλει να συν-διοικήσει την Θράκη. Η κυβέρνηση υιοθέτησε την άποψη μου και ανέστειλε την απόφαση υποβιβασμού των ομάδων λόγω εθνικού διχασμού! Εμένα με δικαιώνει ο Μητσοτάκης με τη χθεσινή ομιλία. Ο δεύτερος λόγος που δεν ήθελα να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ είναι ότι πρέπει να εξεταστεί και ο Ολυμπιακός. Δεν έχει φροντίσει κανένας για τις κατηγορίες προς τον Ολυμπιακό, η κάθαρση πρέπει να γίνει με όλες τις ομάδες, όπως έπεσε ο Βόλος και η Κέρκυρα».

Σχετικά με την καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της εισήγησης της επιτροπής, είπε: »Θέλει χρόνο η εισήγηση, θα βγει κοντά σε ένα μήνα».
σοβαρα τωρα; :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω ότι η πολυιδιοκτησία για την οποία γίνεται η εισήγηση απαιτεί πολύ πιό αυστηρά κριτήρια από αυτά.

Εδώ ουσιαστικά μιλάμε για ΥΠΟΨΙΑ πολυιδιοκτησίας και όχι για απόδειξη. Εδώ πατάει η γελοία ΕΕΑ, σε αυτό δηλαδή που λέγαμε όλες αυτές τις μέρες, και σε αυτό που παραδέχτηκε εμμέσως ο Αυγε(μαρι)νάκης: βασίζονται στο ηθικό της υπόθεσης, σύμφωνα με δικό τους interpretation. Και εδώ η Μαρούπα έχει την δική της εξήγηση ότι η υποτιθέμενη σύνδεση δεν έχει γίνει για να ελεγχθεί η Ξάνθη αλλά για εθνικούς λόγους! Ενώ ο Αρκούδος και οι 2 στημένοι, βολικά, έχουν το δικό τους interpretation ότι όλα γίνονται για την μπάλα.

Ο λόγος που δεν βγαίνει το σκεπτικό πιστεύω έχει να κάνει με το ότι η κυρία αυτή δεν υπογράφει, γιατί προφανώς δεν συμφωνεί, υποπτευόμενη σωστά ότι αυτό έχει γραφεί από δικηγό ρους του γαύρου. ΔΕΝ είναι τυχαιο που ζητάει να ελεγχθεί ο γάβρος για επιρροές ομάδων! Η κόντρα με τον Αρκούδο δείχνει ότι από μέσα την ψυλιάστηκε ότι η εισήγηση ήταν στημένη. Ας βγεί λοιπόν η ίδια και ας μας πεί πώς στήθηκε η επιτροπή και πώς χρησιμοποιήθηκε η ίδια από τον Αρκούδο (ουσιαστικά αυτό έγινε).
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Με κατοικία Πειραιά;
Δύσκολο....

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:Και τώρα οι αριστερές σελίδες ανεβάζουν την πορεία και λένε πως είχε περισσότερο κόσμο αποτι το συλλαλητήριο για την Μακεδονια και άλλα ειρωνικά για τον ΠΑΟΚ.

Βρε όλοι ίδιοι είναι, κι αν ο χοντρος δεν ήταν κουμπάρος του κουλη θα τον εγλυφαν ολημερίς κι ολονυχτίς για να τους χρηματοδοτήσει...
Κι όχι μόνο αυτοί, και τα οπαδοτσιράκια του συριζα, εννοείται. Ειρωνεία επειδή δε διαμαρτύρονται οι ΠΑΟΚτσήδες, μιας και προφανώς όλοι οι υπόλοιποι μη ΠΑΟΚτσήδες στο νομό Θεσσαλονίκης και όλους τους υπόλοιπους στη Μακεδονία διαμαρτύρονται ολημερίς και οληνυχτίς, για τα ... σοβαρά θέματα. Όλη η υπόλοιπη χώρα είναι σε καθημερινό αναβρασμό από τις θυελλώδεις αντιδράσεις των ... ανοιχτόμυαλων αντιφρονούντων. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Magpies4 έγραψε:Ο λόγος που δεν βγαίνει το σκεπτικό πιστεύω έχει να κάνει με το ότι η κυρία αυτή δεν υπογράφει, γιατί προφανώς δεν συμφωνεί, υποπτευόμενη σωστά ότι αυτό έχει γραφεί από δικηγό ρους του γαύρου.
πολύ πιθανόν αν και εγώ πιστεύω οτι ΔΕΝ μπορεί (σύμφωνα με το άρθρο 42ε παράγραφος 5 του 2190/1920) ΕΠΟΥΔΕΝΙ να αποδειχτεί ΝΟΜΙΚΑ οτι η RFA είναι ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ εταιρεία με την Dimera (και συνεπώς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Η άλλη άκρη του σεναρίου που για πολλούς ήταν προφανής...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Magpies4 έγραψε:Νομίζω ότι η πολυιδιοκτησία για την οποία γίνεται η εισήγηση απαιτεί πολύ πιό αυστηρά κριτήρια από αυτά.

Εδώ ουσιαστικά μιλάμε για ΥΠΟΨΙΑ πολυιδιοκτησίας και όχι για απόδειξη. Εδώ πατάει η γελοία ΕΕΑ, σε αυτό δηλαδή που λέγαμε όλες αυτές τις μέρες, και σε αυτό που παραδέχτηκε εμμέσως ο Αυγε(μαρι)νάκης: βασίζονται στο ηθικό της υπόθεσης, σύμφωνα με δικό τους interpretation. Και εδώ η Μαρούπα έχει την δική της εξήγηση ότι η υποτιθέμενη σύνδεση δεν έχει γίνει για να ελεγχθεί η Ξάνθη αλλά για εθνικούς λόγους! Ενώ ο Αρκούδος και οι 2 στημένοι, βολικά, έχουν το δικό τους interpretation ότι όλα γίνονται για την μπάλα.

Ο λόγος που δεν βγαίνει το σκεπτικό πιστεύω έχει να κάνει με το ότι η κυρία αυτή δεν υπογράφει, γιατί προφανώς δεν συμφωνεί, υποπτευόμενη σωστά ότι αυτό έχει γραφεί από δικηγό ρους του γαύρου. ΔΕΝ είναι τυχαιο που ζητάει να ελεγχθεί ο γάβρος για επιρροές ομάδων! Η κόντρα με τον Αρκούδο δείχνει ότι από μέσα την ψυλιάστηκε ότι η εισήγηση ήταν στημένη. Ας βγεί λοιπόν η ίδια και ας μας πεί πώς στήθηκε η επιτροπή και πώς χρησιμοποιήθηκε η ίδια από τον Αρκούδο (ουσιαστικά αυτό έγινε).
Μα το ειπε και μαρουπα πιστεύουμε υποθέτουμε έτσι δικάζουν.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”