20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από navigator11 »

Με ή χωρίς Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ προχωράει και θα συνεχίσει να προχωράει. Νομίζω ότι σχεδόν σύσσωμος ο κόσμος της ομάδας τον εκτιμά και τον σέβεται απεριόριστα. Αν είναι η παραμονή του όμως στην ομάδα να φέρει πιο πολλούς μπελάδες από αυτούς που ενδέχεται να συμβάλλει στο να αποφευχθούν, είτε μέσα στο χορτάρι είτε μέσα στα αποδυτήρια, ας χωρίσουν οι δρόμοι μας. Προτιμότερο θα είναι.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δηλαδη θ αλλαξεις και αβαταρ Βρουτε; :lol:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Εγώ όταν αλλάζετε avatar, παθαίνω Vertigo.
Άβαταρ μέλους
navigator11

jibbie έγραψε:δηλαδη θ αλλαξεις και αβαταρ Βρουτε; :lol:
Ναι ρε κουφάλα, θα αλλάξω :mrgreen: Τον έχω πολύ ψηλά τον έτσι. Και αποφεύγω εδώ και καιρό να σχολιάσω την περίπτωσή του. Αν όμως, αν λέω, επειδή δεν μπορώ να ξέρω, επιχειρεί "κορδελάκια" και "μουτράκια" για τον όποιο λόγο, δεν τον θέλω στην ομάδα. Θα χάσει σε προσωπικότητα αναμφίβολα η ομάδα και μάλιστα πολύ αλλά για εμένα προέχει η ηρεμία της. Μου άρεσε ιδιαίτερα η εικόνα των πανηγυρισμών στο πρώτο μας γκολ προχτές. Αυτό το κλίμα χρειάζεται η ομάδα. Όποιος μπορεί να συμβάλλει σε αυτό, είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενος.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αναμενω με αγωνια το καινουριο αβαταρ περισσοτερο και απο τις μεταγραφικες κινησεις μας! <3
Άβαταρ μέλους
navigator11

Άρα θεωρείς ότι δεν παραμένει. Κάτι ξέρεις, παλιολακκέ της παε ... :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Aye4 έγραψε:Αντρέ, να σου πω κάτι...
Υπάρχουν κάποιοι που βάζουμε πάνω απο όλα, την άποψη "ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα"
Υπάρχουν και άλλοι που δεν νιώθουν έτσι. Κι ανάμεσά τους είσαι κι εσύ. Δεν είσαι ΠΑΟΚ Αντρέ και απέδειξες περίτρανα πρόσφατα.
Δεν έβγαλες ούτε μια κουβέντα εμψύχωσης πριν τον αγώνα παρά επέλεξες να κάνεις τα μπάνια σου απλώς, την ώρα που άλλοι παίκτες που πέρασαν απο τον ΠΑΟΚ και ένιωσαν και νιώθουν ΠΑΟΚ έστελναν συνεχώς μηνύματα νίκης. Ακόμη και εκείνος ο Ενρίκε που αγωνίζεται στην Τουρκία, μίλησε υπέρ του ΠΑΟΚ κι ας ήξερε ότι μπορεί να το πληρώσει. Εσύ Αντρέ ήσουν απλώς στη Χαλκιδική.
Επέλεξες να είσαι ΑΠΩΝ απο τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, όπου εάν αισθανώσουν έστω και λίγο ΠΑΟΚ, έστω και λίγο "αρχηγός", θα έδινες το συμβολικό παρόν σου στην Τούμπα, να εμφυχώσεις την ομάδα, να δείξεις ότι συμμετέχεις και συμμερίζεσαι την αγωνία και την κρισιμότητα της περίστασης. Απέδειξες όμως ότι είσαι απλώς επαγγελματίας και τίποτε άλλο.
Ακόμη και μετά την τεράστια νίκη, την πολύ κρίσιμη για το μέλον, πρόκριση της ομάδας, επέλεξες και πάλι να είσαι απών. Δεν έδειξες να χαίρεσαι, δεν έδειξες να συμμετέχεις στο πανηγύρι της νίκης, δεν είπες ούτε μια λέξη για να συγχαρείς. Παρά μόνο έγραψες ένα μήνυμα "σιωπής", την ώρα που όλος ο ΠΑΟΚ χαίρεται, προφανώς για να προκαλέσεις συζητήσεις διότι αυτό σε νοιάζει πάνω απο όλα. Όχι ο ΠΑΟΚ. Και δυστυχώς για σένα "κοντέ" μου, το έκανες στεκόμενος πίσω απο τον λωκό της γυναίκας σου. Καμιά φορά οι εικόνες έχουν συμβολισμούς να ξέρεις.
Με όλα αυτά, "κόντυνες" ακόμη πιο πολύ... Παρακόντυνες θα έλεγα και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ύψος, που δυστυχώς, εσύ φαίνεται πω δεν μπορείς. πλέον, να το δώσεις
Δικαιώμα σου, να είναι αυτές οι επιλογές σου, δικαίωμά μου να πιστεύω όλα τα παραπάνω και μου το έδωσες εσύ. Λυπάμαι Αντρέ που θα στο πω όμως εδώ που φθάσαμε, στο καλό.
Μπορεί όλα αυτά να ισχύουν.

Θα μπορούσα κάλλιστα και γω να πω, πως αν τα έκανε θα σήμαινε ότι κάτι ζητάει. Θα βγαίναμε και θα λέγαμε παρακαλαει για να έρθει πίσω και θα βρίσκαμε χίλιους δύο λόγους να κατηγορησουμε είτε την παε είτε τον ίδιο.

Ολοι οι άλλοι που λες είναι εκτός ΠΑΟΚ και βγάζουν μια θετική ενέργεια. Ο Αντρέ ακόμα και στη βολφσμπουργκ όταν ήταν ποτέ δεν έβγαλε ένα ποστ γιατί όλοι θα λέγαμε ότι προκαλεί και ότι αναζητεί να γυρίσει πίσω, αλλά ο "κακος" Σαββίδης δεν τον θέλει.

Υπάρχει και αυτή η οπτική και εμένα μου ταιριάζει πιο πολύ. Όχι γιατί είναι ο βιειρινια αλλά γιατί ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο.

Είναι σοφοτερο να κρίνουμε από όσα βλέπουμε στον κάθε άνθρωπο παρα απο τα όσα φανταζόμαστε.

Υπάρχει μια απόσταση για ένα Χ, ψ λόγο. Δε θα ασχοληθώ με το λόγο, θα ασχοληθώ με ότι το χειρίζονται και οι 2 σωστά. Θα τη βρουν την ακρη και δε θα είναι ζημιωμενος ο ΠΑΟΚ.

Καλά τα ποστ και οι ευχές αλλά καλύτερη και η σιωπή όταν υπάρχει κάποιο θέμα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Με ή χωρίς Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ προχωράει και θα συνεχίσει να προχωράει. Νομίζω ότι σχεδόν σύσσωμος ο κόσμος της ομάδας τον εκτιμά και τον σέβεται απεριόριστα. Αν είναι η παραμονή του όμως στην ομάδα να φέρει πιο πολλούς μπελάδες από αυτούς που ενδέχεται να συμβάλλει στο να αποφευχθούν, είτε μέσα στο χορτάρι είτε μέσα στα αποδυτήρια, ας χωρίσουν οι δρόμοι μας. Προτιμότερο θα είναι.
Έτσι αλλά πάλι με στεναχωρεί η στάση του, ο βιερινια θα είναι πάντα στην καρδιά μας αλλά αυτά τα παιχνιδάκια είναι απαράδεκτα..... Κρίμα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

navigator11 έγραψε:Άρα θεωρείς ότι δεν παραμένει. Κάτι ξέρεις, παλιολακκέ της παε ... :lol:
ιδεα δεν εχω ρε συ, και να σου πω την αληθεια δε με πολυαπασχολει. εχουμε πολυ σημαντικοτερα ζητηματα να διαχειριστουμε. του αρχηγου για μενα ειναι καθαρα επικοινωνιακο και γνωριζω οτι δεν το χουμε σ αυτο το κομματι οποτε εχω χαμηλες προσδοκιες ως προς τη διαχειρηση του ζητηματος εκατερωθεν.
kos

Δημοσίευση από kos »

Πολύ ενδιαφέρον τοπικ.
Να μείνει ή να μην μείνει.
Αυτό είναι το ερώτημα εδώ και 30 σελίδες.
Λουκέτο μέχρι να αποφασίσει η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

kos έγραψε:Πολύ ενδιαφέρον τοπικ.
Να μείνει ή να μην μείνει.
Αυτό είναι το ερώτημα εδώ και 30 σελίδες.
Λουκέτο μέχρι να αποφασίσει η ομάδα.
Κάνεις λάθος... Ολοένα και περισσότεροι οπαδοί εμφανίζονται προβληματισμένοι για τη στάση του ποδοσφαιριστή και παρά την εκτίμηση προς το πρόσωπό του και τη θέλησή τους να παραμείνει, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι προέχει ο ΠΑΟΚ και εάν η υπόθεσή του καταντά "βαρύδιο" τότε να πάει στο καλό. Αυτό προκύπτει ως συμπέρασμα μέσα απο έναν διάλογο κι αυτή ακριβώς είναι η χρησιμότητα του φορουμ. Αλλά και στην εντελώς απλοποιημένη άποψη που έχεις για τον διάλογο που γίνεται, πάλι χρήσιμο είναι. Και κυρίως εντός κανόνων. Κι αν κάποιος τη βρίσκει αδιάφορη ή ενοχλητική, τη συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, τότε απλώς την αγνοεί και δεν "μπαίνει". Εχει τόσα άλλα θέματα στο φόρουμ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Πέμ 27 Αύγ 2020, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αντρέ όσο σ αγαπάω, τόσο με απογοήτευσες που δεν βρήκες χρόνο να συγχαρείς την ομάδα ούτε με ένα story στο Instagram.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Odi έγραψε:Αντρέ όσο σ αγαπάω, τόσο με απογοήτευσες που δεν βρήκες χρόνο να συγχαρείς την ομάδα ούτε με ένα story στο Instagram.
Αυτο...

Ο Αντρε ειναι και θα παραμεινει legend του ΠΑΟΚ, και αυτο δε θα αλλαξει απο το αν ανανεωσει ή οχι. Σε 10 χρονια δε θα θυμομαστε το σιριαλ της ανανεωσης, αλλα τον τελικο του 2018, τα γκολ του αηττητου νταμπλ, την αλλαγη του με τον Λεβαδειακο. Αυτα μενουν.

Ωστοσο στο σημερα, αφηνει μια πικρια η σχεση του με την ομαδα. Με τη διοικηση ή με τον προπονητη, δεν ξερω. Αλλα περιμενα διαφορετικη σταση απο ολους. Και ειδικα απο τον Αντρε, που οπως σωστα λεει ο odi, δεν ανέβασε τιποτα για την προκριση της ομαδας.

Τεσπα, αν ειναι να ανανεωσει ελπιζω να γινει αμεσα, για να προλάβει τουλαχιστον καποιες προπονησεις. Αν αργησει κι αλλο, δεν βρισκω αγωνιστικο λογο να μεινει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

50πΧ ρωμαϊκή αρένα,ο όχλος πλέον ζητάει το αίμα και το κεφάλι του μονομάχου για τον οποίο πριν λίγο καιρό ζητωκραυγαζε, επειδή απλά τώρα πιο γέρικο κορμί δεν μπορεί να προσφέρει στο πλήθος το θέαμα που πρόσφερε στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Maximus Adelinius Vierinhius... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”