Răzvan Lucescu
- Sick Bastard
Re: Răzvan Lucescu
Δεν μπορούν να ικανοποιούν κανένα σοβαρό άνθρωπο.
Αλλά προφανώς ικανοποιούν αυτούς που διοικούν.
Και δεν οφείλουμε να σεβαστούμε καμία απόφαση, έτσι επειδή.
Όπως και η στήριξη, έτσι κι ο σεβασμός κερδίζονται φίλε νάβι.
Να σε πω τι έγινε χτες καθαρά αγωνιστικά μετά την αποβολή;
1. Χάσαμε κατοχή κι έλεγχο του αγώνα.
2. Φάγαμε γκολ
3. Ο Ρεϋ έβγαλε το σουτ το Γιόχανσον τετ-α-τετ (η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα)
4. Φάγαμε άλλες 3 κίτρινες
5. Φάγαμε κόκκινη
(ο προπονητής σου, αυτός που σύμφωνα με την διοίκηση
στηρίζεται γιατί θα φέρει το πρωτάθλημα, είπε πως εκεί τελείωσε το ματς για εμας)
Πάμε και λίγο παρακάτω:
Δεν αναφέρω καν τον Βιεϊρινια (καλύτερος παίχτης μας) αριστερό μπακ,
τον Βαρέλα επιθετικό τα τελευταία 10 λεπτά
και την αλλαγή Κάμπος-γέλασε ο κάθε πικραμένος συν άλλα που ξεχνάω
Όλα τα παραπάνω συνιστούν αγωνιστικό Βατερλώ.
Αυτό δεν είναι γνώμη, είναι γεγονός.
Τώρα, αν κάποιος που διοικεί αυτό το...πράγμα...βγαίνει και λέει ότι
εγώ αυτό το στηρίζω, συγνώμη, δεν έχω καμία μα καμία υποχρέωση/οφειλή
να τη σεβαστώ γιατί πολύ απλά ή λέει ψέμματα ή είναι παντελώς ηλίθιος ή
και τα δύο.
Μη με παρεξηγείς. Εγώ χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα
αν και για τους συνήθεις χειροκροτητές δεν θα αλλάξει τίποτα
αλλά πλέον, τουλάχιστον, να ξέρουμε κι εμείς από που εκπορεύεται
όλο αυτό το συνοθύλευμα που δεν μπορεί να ξεκολήσει
και κάθε χρόνο ζούμε τα απίστευτα απλά πιο ακριβά.
Ως είθισται, το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι.
2. Φάγαμε γκολ
5. Φάγαμε κόκκινη
στηρίζεται γιατί θα φέρει το πρωτάθλημα, είπε πως εκεί τελείωσε το ματς για εμας)
Πάμε και λίγο παρακάτω:
και τα δύο.
Ε τοτε γιατι έριξε ενα σκασμο λεφτα για μεταγραφες το καλοκαιρι βρε αδερφε;εστω και αν συνεβαινε αυτκ ε τοτε ας εφερνε και τον Αγγελο πισω τι να πω....μας εχουνε χαζεψρι εκει στην διοικηση....nasos66 έγραψε:O Γιώργης στηριζει την επιλογή του να στηριξει τον Πελκα,και να φερει πισω τον Χαρριση τον Λαμπρου και το ν Χατζι για να φτιαξει ομαδα με ελληνες παιχτες,και θελει να φυγει τους Μπισε.Τζαλμα,Κανιας,και ισως Κρεσπο κ Σακχωβ.
Και ο Λουτσεσκου είναι ο γιες μεν του.
Αυτό βλεπω εγω.
Κατά τη γνωμη μου είναι σωστη η θεση η ομαδα να εχει ελληνες,αλλα όχι αυτους,οχι τωρα,και όχι αποφασεις κ διαχειρηση από ασχετους αλλα από γνωστες του αντικειμενου.
Τα εχει κανει σκατα εν ολιγης.
Sick Bastard έτσι για τη συζήτηση και επειδή εμένα η συγκεκριμένη αλλαγή μου φάνηκε λογική, εσύ ποιον θα έβγαζες για να μπει ο Crespo?
Οταν στο πρωτο δεκαλεπτο που εχει φαει κοκκινη η αεκ λεει ο speaker ο προπονητης του Παοκ εδωσε εντολη να μην παρουν ρισκα οι παικτες του και οταν αρχιζει το 2ο ακουω παλι να λεει περιμεναμε τον Παοκ να μπει να πιεσει αλλα φυσικα και παλι για ενα δεκαλεπτο μας εχει κλεισμενους στα καρε η αεκ....ε ρε Λουτσεσκου δεν πανε να σε στηριζουν ολοι για εμενα τελειωσες(αν εκανα εγω κουμαντο εσυ δεν γυρνουσες πισω απο Λαρισα)....
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sick Bastard έγραψε:Δεν μπορούν να ικανοποιούν κανένα σοβαρό άνθρωπο.
2. Φάγαμε γκολ
5. Φάγαμε κόκκινη
Πάμε και λίγο παρακάτω:
και τα δύο.
Ετσι και ισχυει αυτο του αξιζει ενα γερο χερι ξυλο του μουλουnasos66 έγραψε:O Γιώργης στηριζει την επιλογή του να στηριξει τον Πελκα,και να φερει πισω τον Χαρριση τον Λαμπρου και το ν Χατζι για να φτιαξει ομαδα με ελληνες παιχτες,και θελει να φυγει τους Μπισε.Τζαλμα,Κανιας,και ισως Κρεσπο κ Σακχωβ.
Και ο Λουτσεσκου είναι ο γιες μεν του.
Αυτό βλεπω εγω.
Κατά τη γνωμη μου είναι σωστη η θεση η ομαδα να εχει ελληνες,αλλα όχι αυτους,οχι τωρα,και όχι αποφασεις κ διαχειρηση από ασχετους αλλα από γνωστες του αντικειμενου.
Τα εχει κανει σκατα εν ολιγης.
Μέχρι τις 11/12 θα είναι παρελθόν, αλλά και η παρτίδα θα είναι και τυπικά χαμένη!Rizla έγραψε:Eγω θα παψω να ασχολουμαι αν τον διωξει μετα απο αυτο που εγραψε...nikolasf έγραψε:Μετά το μήνυμα του Γ.Σ. εγώ πάω να ασχολούμαι με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ Να έχετε υγεία αδέλφια .... θα τα λέμε σε άλλα τοπικ!![]()
![]()
![]()
Απέτυχε να προετοιμάσει την ομάδα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ πριν τον αγώνα.
Απέτυχε να ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ τον αγώνα κατά την διάρκεια του.
Απέτυχε να παρουσιάσει οτιδήποτε ΤΑΚΤΙΚΑ σε ότι αφορά το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας στα εκτός έδρας.
Απέτυχε να πάρει αποτέλεσμα σε μία ομάδα που έπαιξε αγώνα την Πέμπτη, που της έλειπαν 2 βασικότατοι παίκτες και έχασε και τον πιο χρήσιμο παίκτης της μεσοεπιθετικά στο 8 με κόκκινη. Οτιδήποτε από τα παραπάνω θα αποτελούσε κλασσική δικαιολογία υπέρ μας σε περίπτωση που ήμασταν στην θέση της κούλας.
Αναρωτιέμαι. Τι θα μπορούσε να έχει κάνει χειρότερα?
Υ.Γ Ας μην μιλήσω για τις γελοίες δικαιολογίες που δίνει ανέκαθεν και μικραίνουν την ομάδα. Άκου εκεί επιτυχές αποτέλεσμα με τον Απόλλων Καλαμαριάς που νίκησε ψιλοκαταλάθος στο 88.
Απέτυχε να ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ τον αγώνα κατά την διάρκεια του.
Απέτυχε να παρουσιάσει οτιδήποτε ΤΑΚΤΙΚΑ σε ότι αφορά το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας στα εκτός έδρας.
Απέτυχε να πάρει αποτέλεσμα σε μία ομάδα που έπαιξε αγώνα την Πέμπτη, που της έλειπαν 2 βασικότατοι παίκτες και έχασε και τον πιο χρήσιμο παίκτης της μεσοεπιθετικά στο 8 με κόκκινη. Οτιδήποτε από τα παραπάνω θα αποτελούσε κλασσική δικαιολογία υπέρ μας σε περίπτωση που ήμασταν στην θέση της κούλας.
Αναρωτιέμαι. Τι θα μπορούσε να έχει κάνει χειρότερα?
Υ.Γ Ας μην μιλήσω για τις γελοίες δικαιολογίες που δίνει ανέκαθεν και μικραίνουν την ομάδα. Άκου εκεί επιτυχές αποτέλεσμα με τον Απόλλων Καλαμαριάς που νίκησε ψιλοκαταλάθος στο 88.
- ramolimendo
Γιατί δεν το βλέπω το ποστ στο instagram ? το εσβησε? https://www.instagram.com/georgiss.s/?hl=en
ειναι ινσταστορι πρεπει να εχεις την εφαρμογηramolimendo έγραψε:Γιατί δεν το βλέπω το ποστ στο instagram ? το εσβησε? https://www.instagram.com/georgiss.s/?hl=en
- buffalobill4
εκει μας φτασανε. για να δουμε αν στηριζει η παε τον προπονητη, να εχουμε ινσταγκραμ.axristeas έγραψε:ειναι ινσταστορι πρεπει να εχεις την εφαρμογηramolimendo έγραψε:Γιατί δεν το βλέπω το ποστ στο instagram ? το εσβησε? https://www.instagram.com/georgiss.s/?hl=en
εαν ισχυει οτι το παιδι εχει αποθρασυνθει τοσο ωστε να δινει χαρτακια σε προπονητες και να στηριζει ή να διωχνει προπονητες με αυτο το κριτηριο, τοτε η μονη λυση ειναι η απομακρυνση. οχι του ρουμανου....axristeas έγραψε:ο λουτσεσκου ειναι μανουλα στο να παιρνει το χαρτι απο τον γιωργακη για την ενδεκαδα.Που θα βρεθει αλλος τετοιος?δεν παει πουθενα
Ρε μας επαιζε μπαλα η αεκ με 10 παικτες για 30 λεπτα. Δεν το χωνευω μιλαμε. Με Απολλωνα για 60 λεπτα παιζαμε με παικτη παραπανω και δεν καναμε μια ορθολογικη επιθεση. Δεν υπαρχουν αυτα που γινονται φετος
Λέει ένας κάτι κάνοντας μια υπόθεση,
το παίρνει ο άλλος με ένα αν και καταλήγει σε ένα συμπέρασμα αυθαίρετο ,ξεκινώντας από το αν.
Και κάπως έτσι η ωραία ατμόσφαιρα στην κοινωνία ΠΑΟΚ γίνεται ακόμα πιο μπουρδέλο, γιατί ο επόμενος θα θεωρήσει δεδομένο ότι
ο τάδε δίνει χαρτάκι,
εκείνος φταίει για όλα, το βρήκαμε επιτέλους,
ότι ο άλλος έχει συμβόλαιο που λέει να παίζει υποχρεωτικά,
ο άλλος έχει μάνατζερ που υποχρεώνει όλο τον σύλλογο να χορεύει στους ρυθμούς του
και η λίστα αρχίζει και δεν τελειώνει με τα εάν και τα ίσως και τις βεβαιότητες για το πού οφείλεται η όντως άσχημη εικόνα.
Α ρε ΠΑΟΚ κακόμοιρε, κακιά μοίρα σε μερικά πράματα όντως.
Αλλά όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά από μια άλλη άποψη αν σκεφτεί κανείς τι σημαίνει για τον καθένα η μπάλα και ο ΠΑΟΚ, τι εκτονώνει, πώς ξεδίνει και σε συμμαζεύεται. Μια ωραία ατμόσφαιρα. Τέτοιες ώρες , τέτοια λόγια.
το παίρνει ο άλλος με ένα αν και καταλήγει σε ένα συμπέρασμα αυθαίρετο ,ξεκινώντας από το αν.
Και κάπως έτσι η ωραία ατμόσφαιρα στην κοινωνία ΠΑΟΚ γίνεται ακόμα πιο μπουρδέλο, γιατί ο επόμενος θα θεωρήσει δεδομένο ότι
ο τάδε δίνει χαρτάκι,
εκείνος φταίει για όλα, το βρήκαμε επιτέλους,
ότι ο άλλος έχει συμβόλαιο που λέει να παίζει υποχρεωτικά,
ο άλλος έχει μάνατζερ που υποχρεώνει όλο τον σύλλογο να χορεύει στους ρυθμούς του
και η λίστα αρχίζει και δεν τελειώνει με τα εάν και τα ίσως και τις βεβαιότητες για το πού οφείλεται η όντως άσχημη εικόνα.
Α ρε ΠΑΟΚ κακόμοιρε, κακιά μοίρα σε μερικά πράματα όντως.
Αλλά όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά από μια άλλη άποψη αν σκεφτεί κανείς τι σημαίνει για τον καθένα η μπάλα και ο ΠΑΟΚ, τι εκτονώνει, πώς ξεδίνει και σε συμμαζεύεται. Μια ωραία ατμόσφαιρα. Τέτοιες ώρες , τέτοια λόγια.
Καλά εντάξει μη το @αμήσουμε κιόλας.. Όσο μας έπαιξε μπάλα ο γαύρος άλλο τόσο έπαιξε και η Κούλα... Αυτό βέβαια μειώνει εμάς αλλά μην ακούω ότι μας έπαιζε και η Κούλα...