31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- WeWillRockYou
- PAOK_Antarctica
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Μια αποκρουσαρα και μια γκάφα που ευτυχώς δεν κόστισε. Ιστορία μου, αμαρτία μου.
Καφέ να κάνουν κάποιοι και να χυθεί θα σε κράζουν γιατί δεν μπλόκαρες το νερό να μην πέσει.
Σύστημα είναι... βγάλαμε αντεπίθεσηaivas19 έγραψε:Σημερα θα ησουν τελειος αν δεν εκανες 2 τσαφ
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] δουλεμενο στην προπονησηrenegade έγραψε:Σύστημα είναι... βγάλαμε αντεπίθεσηaivas19 έγραψε:Σημερα θα ησουν τελειος αν δεν εκανες 2 τσαφ
δηλαδή δεν θυμάστε τί γραφόταν εδώ μέσα για τον Χαλκιά;;;danirifle έγραψε:τρομερά υποτιμημένες οι εμφανίσεις του Χαλκιά με την ομάδα μας
με τις άλλες ομάδες μπορεί να ήταν χατζιαβάτης, αλλά με μας έδινε μια σιγουριά (εκτός της λιγοψυχίας του με άγιαξ, αν θυμάμαι καλά)
πάντα βέβαια τον τερματά, τον φτιάχνει και η άμυνα, και αντίστροφα
τώρα, ο πασχαλάκης, μια του ύψους - τρεις του βάθους είναι

Κόβατς ή κάπως έτσι. Και ήμουν 6-7 χρόνων!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιος ήταν ο τερματάς μας το 2001 που ρίξαμε 4 στον γαύρο στον τελικό κυπέλλου;
Μονο Νταριο ΚρεσιτςΧωρικός έγραψε:δηλαδή δεν θυμάστε τί γραφόταν εδώ μέσα για τον Χαλκιά;;;danirifle έγραψε:τρομερά υποτιμημένες οι εμφανίσεις του Χαλκιά με την ομάδα μας
με τις άλλες ομάδες μπορεί να ήταν χατζιαβάτης, αλλά με μας έδινε μια σιγουριά (εκτός της λιγοψυχίας του με άγιαξ, αν θυμάμαι καλά)
πάντα βέβαια τον τερματά, τον φτιάχνει και η άμυνα, και αντίστροφα
τώρα, ο πασχαλάκης, μια του ύψους - τρεις του βάθους είναιΌντως όμως ήταν πολύ καλός τερματοφύλακας
Άντε ΚόβιτςΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιος ήταν ο τερματάς μας το 2001 που ρίξαμε 4 στον γαύρο στον τελικό κυπέλλου;
- Shivaspace
το είχα σχεδόν ξεχάσει..και ο γλύκος δεν μπορούσε να συνεχίσει κάποιες φορές,renegade έγραψε:Όταν δεν τα έκανε πάνω του και έπαιζε χωρίς να ζητήσει αλλαγή
όν τόπικ, φοβερή απόκρουση σήμερα, αλλά τον προτιμώ πιο επιθετικό με καλά γεμίσματα κατευθείαν στην επίθεση και όχι αυτό το σύστημα βεντάλια που ανοίγουν τα στόπερ στις γωνίες
αλλά καλές μπαλιές να μπορεί το φόρ να τις κατεβάσει και όχι βολίδες, δηλάδή η μπάλα να έχει γλυκά φάλτσα
στις μπαλιές στο πλάι έχει βελτιωθεί λίγο γιατί στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν μεγάλο όργιο, τις έστελνε όλες πλάγιο άουτ, αν και τώρα έχει σταματήσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μαχαίρι!
- ΑποστόληςΑ
Kovic!Ettien26 έγραψε:Άντε ΚόβιτςΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιος ήταν ο τερματάς μας το 2001 που ρίξαμε 4 στον γαύρο στον τελικό κυπέλλου;
Είχε πάθει πλάκα ένας φίλος μου γαύρος που έπιανε μερικά άπιαστα. Είχε βέβαια και αρκετές αδυναμίες. Σαν τον Αλέξανδρο ένα πράμα.
- john4serres