Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Mε λίγα λόγια σαπάκι! ;:)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

barlow4 έγραψε:καντε το ρε γκετσο κανονα του φορουμ να μη φαινομαι εγω ο μονος τρελος.
απαγορευονται φημες χωρις την παραθεση της πηγης.ειναι οπαδικο φορουμ και οχι παπατζηδικο site με clickbaits.

συμφωνώ με κεν

ορθή πρόταση να γίνει κανόνας
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Αυτο το Βιειρινια δεξι μπακ στον ΠΑΟΚ δεν χανει την αξια του ως ανεκδοτο
Επειδή εγώ το έγραψα και επειδή δεν είμαι καλός στα ανέκδοτα να το κάνω πιο κατανοητό και με αριθμούς.

Αν φύγει ο λεοβατς θα έχεις τον λεβεκ ( γερό να είναι το παλικάρι) ως μόνο καθαρό Αρ Μπακ και τους Δεληγιάννιδη Μάτος που μπορούν με ευκολία να αγωνιστούν στα αριστερά.
Σε περίπτωση τώρα που έρθει ο Βιερίνια λέω ότι είναι άσκοπο να πάρουμε και άλλο Αρ Μπακ καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσουμε δυάδα Μπακ είτε τους Δεληγιάννιδη αριστερά Μάτος δεξια,είτε το Δεληγιάννιδης αριστερά Βιερίνια δεξιά,είτε το Μάτος αριστερά Βιερίνια δεξιά.

Όλες αυτές οι εναλλακτικές σε παιχνίδια που δεν θα μπορεί να αγωνιστεί ο λεβεκ.
Αν υποθέσουμε ότι ο παίκτης θα κάνει ένα μίνιμουμ 30 συμμετοχων τοτε θέα έχουμε έναν αριθμό κοντά στα 20 ματς που πρέπει να βάλουμε κάποιον άλλο ως αριστερό Μπακ.
Από αυτά τα 20, σίγουρα τουλάχιστον τα μισά θα μπορεί να παίξει ο μικρός καθώς θα είναι με ομάδες χαμηλού επιπέδου.

Άρα για τον Βιερίνια μένουν καμιά δεκαριά παιχνίδια δυάδα με τον Μάτος και 5-6 δυάδα με Δεληγιάννιδη ή λεβεκ στα παιχνίδια που δεν θα παίζει ο Μάτος.
Δηλαδή σύνολο καμιά 15αρια παιχνίδια Μπακ από ένα σύνολο τουλάχιστον 40 αγώνων.

Και όταν μιλάμε για Μπακ στον σημερινό ΠΑΟΚ είναι κάτι σαν σε εξτρεμ της εποχής Σάντος
Στα ανεκδοτα δεν εισαι καλος, να πετας μπηχτες σε προσωπικο επιπεδο το εχεις ομως ε? Κι.ακομα δεν ειδα να το.παιρνεις πισω
proedros

Δημοσίευση από proedros »

pgetsos έγραψε:
proedros έγραψε:
Εντάξει ρε φίλε, χαλάρωσε...Τι πηγές και μλκιες...ήδη το έχουν αναπαράγει πολλοί...Δεν έβρισα και τη μητέρα σου...χαλάρωσε...
Αφου το λενε πολλοι, πες και που το ακουσες

Δε παει μονο σε σενα αλλα αυτα τα "ακουσα", "ακουγεται", "διαβασα σε ενα σκοτεινο λαγουμι" ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κουραστικα
Ρε σεις θα υπάρχει αύριο θέμα στο μετροσπορτ...Ήδη το προμοταρουν με ηχητικό στο ράδιο...Το διάβασα και κάπου στο Internet...Εγώ απλά ανέφερα και αναρωτήθηκα για αρδοείδηση...Μη τρελαίνεστε ρε μάγκες...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

che4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:καντε το ρε γκετσο κανονα του φορουμ να μη φαινομαι εγω ο μονος τρελος.
απαγορευονται φημες χωρις την παραθεση της πηγης.ειναι οπαδικο φορουμ και οχι παπατζηδικο site με clickbaits.

συμφωνώ με κεν

ορθή πρόταση να γίνει κανόνας
Κι εγω μεσα. Αλλιως θα θεωρηθει υποπτος και βαλτος οποιος απλα πεταει λαδι στη φωτια χωρις να πει ποιος το ειπε. Ο βαζελος σημερα φαπα απο πλατανο με βασικους το ιδιο και ο γκει. Ο δικος.μας ομως made in china ε?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Dimg4 έγραψε:Αυτο το Βιειρινια δεξι μπακ στον ΠΑΟΚ δεν χανει την αξια του ως ανεκδοτο

δηλ. ρε ντιμ θα εχεις τη δυνατότητα να παίζεις με μπακ ματος βιερινια και μπροστά τους μακ ενρικε τζαλμα μπισε όποιον θες εσυ απ αυτούς και θα σε χαλασει

εγω ονειρεύομαι αυτόν τον ΠΑΟΚ

επίσης γιατι υποτιμάς τη θέση του μπακ

κατα τη γνώμη μου όλες οι θέσεις ειναι ισάξιες και πρέπει να εχεις παιχταραδες παντού
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Για το πότε θα έρθει πίσω: "Έχω σκοπό να τελειώσω το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ όμως 35 -36 ετών. Δεν νιώθω καλά να κοροιδεύω τον κόσμο. Στα 35 βέβαια μπορεί να παίζω ακόμη δυο χρόνια καλά μπάλα. Αριστερά μπροστά εκεί που είναι η αγαπημένη μου θέση. Δεν ξέρεις ποτέ..."

Αυτο το ειπε περσι τον Νοεμβριο. Οποτε ας τα ξεχασουμε τα περι μπακ. Μπροστα θα ρθει να παιξει. Βασικα, μονο μπροστα πρεπει να παιξει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ξερετε ολοι εδω μεσα πτι ματος και λίνο δηλ. τα καλυτερα μπακ μας τα τελευταία δέκα χρονια ξεκίνησαν την καριέρα τους απο εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Dimg4 έγραψε:
Στα ανεκδοτα δεν εισαι καλος, να πετας μπηχτες σε προσωπικο επιπεδο το εχεις ομως ε? Κι.ακομα δεν ειδα να το.παιρνεις πισω
Τι μπηχτη σου πέταξα σε πρόσωπο επίπεδο?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν ειναι προσωπικο ρε προεδρε.ολα αυτα που ειπες τωρα πρεπει να τα λεμε απο την αρχη.εδω υποτιθεται δεν ειμαστε τα φυτα που παιρνουν στα ραδια σα μουνια κλαμενα να το παιξουν ειδημονες.εδω υποτιθεται οτι πρεσβευουμε κατι αλλο.
φαντασου να εμπαινε ο καθενας και να ελεγε ακουσα αυτο,ακουστηκε εκεινο και να ειναι απο το μυαλο τους ετσι για το χαβαλε.απο αυτα που ακουγονται στα ραδια δεν μπορει να σε προστατεψει κανεις.μονο αν δεν τα ακους προστατευεσαι.εδω μεσα δε νοειται να γινεται αυτο που γινεται στα ραδια.
αυτοι εχουν κανει επαγγελμα τον κανιβαλισμο της ομαδας.και οι μεθοδοι τους ειναι αυτες ακριβως.αθελα μας το κανουμε και εδω.ε πρεπει να απαγορευεται.καπου πρεπει να υπαρχει και ενα αβατο οσον αφορα στη μαλακια που δερνει τη μιζερουπολη.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Άκουσα κάτι που είπε κάποιος για κάποιον για ένα θέμα που σχετίζεται με κάτι σοβαρό. Αλλά δεν μπορώ να το πω...

Κουφάλες αρδ που βλέπετε ότι ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει τόσο που σκουπίδια σαν και σας δε θα μπορούν πια να βιοποριζονται πουλώντας μιζέρια και κουτσομπολιά από τη στιγμή που οι επιτυχίες δε θα το επιτρέπουν και κάνετε ό,τι μπορείτε να εμποδίσετε αυτό που έρχεται, αλλά δε σταματά και θα φέρει και πείνα για κάποιους....
proedros

barlow4 έγραψε:δεν ειναι προσωπικο ρε προεδρε.ολα αυτα που ειπες τωρα πρεπει να τα λεμε απο την αρχη.εδω υποτιθεται δεν ειμαστε τα φυτα που παιρνουν στα ραδια σα μουνια κλαμενα να το παιξουν ειδημονες.εδω υποτιθεται οτι πρεσβευουμε κατι αλλο.
φαντασου να εμπαινε ο καθενας και να ελεγε ακουσα αυτο,ακουστηκε εκεινο και να ειναι απο το μυαλο τους ετσι για το χαβαλε.απο αυτα που ακουγονται στα ραδια δεν μπορει να σε προστατεψει κανεις.μονο αν δεν τα ακους προστατευεσαι.εδω μεσα δε νοειται να γινεται αυτο που γινεται στα ραδια.
αυτοι εχουν κανει επαγγελμα τον κανιβαλισμο της ομαδας.και οι μεθοδοι τους ειναι αυτες ακριβως.αθελα μας το κανουμε και εδω.ε πρεπει να απαγορευεται.καπου πρεπει να υπαρχει και ενα αβατο οσον αφορα στη μαλακια που δερνει τη μιζερουπολη.
Όχι δεν το παίρνω προσωπκά, ούτε καν...άσχετα αν ορισμένες φορές το ύφος σου είναι λίγο, "κάπως"...Φαντάζομαι και εσύ και εγώ όπως και οι άλλοι είναι εδώ μέσα για την καψούρα τους...Επομένως αν αποφασιστεί κάτι , με χαρά θα το ακολουθήσω και εγώ...αρκεί να γίνει κατανοητό και θεμιτό από όλους...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ακομα και να μην αποφασιστει ρε προεδρε ,εμεις θα πρεπει να σκεφτομαστε τους αλλους εδω μεσα.εγω ουσιαστικα αυτο λεω.με τους κανονες δεν τα παω καλα κ γι αυτο μιλαω οπως μιλαω.δε με νοιαζει να γινω αρεστος.
ας συμφωνεις εσυ (που φανταζομαι συμφωνεις) με αυτο που λεω κ ας ειναι καπως ο τροπος μου.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

ολα οκ χαλαρώστε αγορια μου..για μεταγραφες ντεμεκ μιλάμε εδώ..
μαμιουνται οσοι θελουν να κανουν κακο στην ομάδα μας
αποψη μου,μακάρι να την κανει ο Κλαους και ο Λεοβατς και ο Τσίμιροτ
Τσαούση-δελη για αριστερό μπακ απ του Λεβεκ μεχρι νοέμβρη αν δεν πάει καλά και δεληγιαννιδη παλι και κωνσταντινιδη για δεξι μπακ
για αντι κλάους εναν πιο κοντο τυπου αραουχου
και ελ Καντούρι μαζι με ζαμπράνο και 6 αρι δαγκωνιαρη ίσως και αντρεεεεε και παμε να το σηκωσουμε
περιφρουρήστε την ομαδα μας και αγνοηστε τους γνωστούς αρδ που καναν την ιντριγκα και την μιρλα εργαλειο δουλειας τους,,μην τους ακουτε μην τους κλικάρετε μην τους πληρώνετε..
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
proedros

barlow4 έγραψε:ακομα και να μην αποφασιστει ρε προεδρε ,εμεις θα πρεπει να σκεφτομαστε τους αλλους εδω μεσα.εγω ουσιαστικα αυτο λεω.με τους κανονες δεν τα παω καλα κ γι αυτο μιλαω οπως μιλαω.δε με νοιαζει να γινω αρεστος.
ας συμφωνεις εσυ (που φανταζομαι συμφωνεις) με αυτο που λεω κ ας ειναι καπως ο τροπος μου.
Κοίτα σε ένα απρόσωπο forum είναι δύσκολο να πετύχεις πράγματα χωρίς κανόνες(δεν αναφέρομαι σε κανόνες άμιλας κλπ.) ωστόσο μπορούμε να προσπαθήσουμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”