simba έγραψε:sourmenetes έγραψε:analog έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αν για μια φορά ο Σαββίδης προσδιόριζε το μπατζετ της ομάδας και την διαχείριση του εν λευκώ από τον Δανό τότε ο τερματοφύλακας θα ήταν εδώ από 1 Ιανουαρίου.
Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει..η αληθεια ποια ειναι...
Και η αληθεια ποια ειναι ρε σουρμε?
Ή ποια τα συμπερασματα οταν ο προπονητης εχει ζητησει απο νοεμβρη παικτη που αν ειχες 700-800 χιλιαρικα και απολυτη στηριξη χωρις ανακαταταξεις, θα ηταν εφικτο να φερεις?
Ποια τα συμπερασματα απ'τη δημιουργια επιτροπων και την επαναποκτηση απο σαββιδη του τελευταιου λογου στις μεταγραφες μετα απο αναλυτικο ραπορτο απο τον ΑΔ? (και αντε ας ξεχασουμε βολικα τις δηλωσεις του ΝΒ, του αντιπροεδρου της ομαδας ε, οχι κανενος παρατρεχαμενου..)
Η δικια σου εκτιμηση της καταστασης?
Γινεται και να βαινουν ολα πριμα και να συμβαινουν τυχαια τα παραπανω και να ειμαστε χωρις παικτη 20 γεναρη τη στιγμη που εχει συμφωνηθει οτι δε χρειαζομαστε αλλους παικτες αλλα οκ θαμαστε και σε εγρηγορση αν προκυψει κατι?
Απο κει που λεγαμε ασκ φρανκ, τωρα που ρωτηθηκε ο φρανκ και τα ειπε, ο πολκας εκρυψε τα υπολοιπα για το δεκαρι?
Μακαρι να μην υπαρχουν ποιοτικοι στην αγορα (εφοσον μας απερριψε και ο χαμαλαινεν και καποιος αλλος) και να ψαχνουμε το δεκαρι των επομενων χρονων (ο οποιος ηταν ο χαμαλαινεν?)..
Ομως δεν ειναι φυσικο να υπαρχει προβληματισμος?
Φιλε μου βλεπω κρατας απο καθε συνεντευξη οσα θες...
Ο φρανκ δεν ειπε δε θα παρουμε παιχτη.αλλο πραγμα ειπε.επισης αν ο κολκας ειχε αποκλειστικο θα το εβγαζε ειδηση.επισης συμφωνω στο να υπαρχει προβληματισμος,αλλα δεν πρεπεο να υπαρχει καταστροφολογια.
Εδω ολοι τα ξερουμε ολα.πως κινειται ο φρανκ,τι κοβει τι ραβει ο βεζυρτζης,τα παντα...
Αν θα σας εφερνε ο φρανκ καποιο απιθανο δεκαρι αρχες του μηνα θα λεγατε ποιος ειναι αυτος;;;αν φερει κανενα ονομα τελευταια μερα θα πειτε τωρα τον εφερες;;;
Καταλαβετε οτι παιχτης για να ερθει σε ομαδα με στοχο το κυπελλι λογικα θα εχει ξεμεινει.κατα τ αλλα οι υποεπιτροπες και μενα δεν μου λενε πολλα αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα...