10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Dimg4 ειναι το νικ μου.
Οχι δε θελω πριμαντονες, αλλα δε θελω να ισοπεδωνω ΠΑΝΤΑ παιχταραδες που ερχονται και καταφερνουμε να μην παιρνουμε τιποτα
Οχι δε θελω πριμαντονες, αλλα δε θελω να ισοπεδωνω ΠΑΝΤΑ παιχταραδες που ερχονται και καταφερνουμε να μην παιρνουμε τιποτα
Εσυ μας εβαζες καποτε ηχητικα με τη δουλεια σου εδω μεσα,τωρα μας απαγορευεις να σε λεμε με το ονομα σου ρε dimg4;
Ο Ιβάν εμπιστεύτηκε και πλήρωσε αδρά τον Φρανκ, αυτός πειραματίστηκε με τον Τούντορ και ο τελευταίος τα έκανε αχταρμά.Dimg4 έγραψε:Dimg4 ειναι το νικ μου.
Τελικά ποιος κατάφερε να ΜΗΝ πάρρει τίποτα από τον Μπέρμπα; Εγώ κι εσύ; Ποιος;
Γιατί αυτή η αοριστολογία-γενικολογία "καταφέραμε", καλό θα ήταν να προσωποποιηθεί κάποτε, για να ξέρουμε τι λέμε και για ποιον.
Εκ των υστερων ολοι το παιζουμε εξυπνοι βεβαια αλλα πραγματικα η περιπτωση μπερμπατωφ εκανε μπαμ απο την αρχη οτι θα ηταν αποτυχια γι αυτο κ δε την πανηγυρισα ποτε.
Παικτης μεγαλης ηλικιας, αργος, ντιβα και πολυ σοφιστικε για μια λαικη ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ. Για μενα συνταγη αποτυχιας.
Θα ειναι εγκλημα αν θα μεινει.
Παικτης μεγαλης ηλικιας, αργος, ντιβα και πολυ σοφιστικε για μια λαικη ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ. Για μενα συνταγη αποτυχιας.
Θα ειναι εγκλημα αν θα μεινει.
- kataramenos5
Εγω λεω οτι τσαμπα τρωγομαστε.Η ομαδα εχει προπονητη που ολοι(μεχρι στιγμης
) συμφωνειτε οτι ειναι καλος και ξερει να διαχειριζετε σωστα(ορθολογικα που ειναι και της μοδος ) το ροστερ.Αυτος θα αποφασισει το αν αξιζει να πληρωσουμε για να μεινει ο Μπερμπα και αν κολλαει σ αυτο που θελει να παιξουν τα φορ του.
Το οτι ειναι παικταρας αδιαμφησβητητο ,το αν μπορει ακομα να το βγαλει στο γηπεδο και μ αυτη την ομαδα, για μενα ειναι ερωτηματικο.

Το οτι ειναι παικταρας αδιαμφησβητητο ,το αν μπορει ακομα να το βγαλει στο γηπεδο και μ αυτη την ομαδα, για μενα ειναι ερωτηματικο.
Σε τοπικ μουσικης εβαλα και εγω και αλλοι. Δεν απαγορευω κατι, δεν εχουμε χουντα. Απλα στο εχω ξαναπει αλλα προφανως δεν το σεβεσαι και το κανεις επιτηδες.obanebane έγραψε:Εσυ μας εβαζες καποτε ηχητικα με τη δουλεια σου εδω μεσα,τωρα μας απαγορευεις να σε λεμε με το ονομα σου ρε dimg4;
ΥΓ - Γιαπα τι ακριβως εννοεις?
DC νομιζω κατα τη διαρκεια της σεζον εκανα clear ποιος καταφερε να μην παρει τιποτα. Το κακο ειναι οτι ειμαστε ολοι ενα συνολο οποτε ολοι δεν καταφεραμε να παρουμε κατι. Κι ας ειναι κυριος υπαιτιος ο κροατηςDC έγραψε:Ο Ιβάν εμπιστεύτηκε και πλήρωσε αδρά τον Φρανκ, αυτός πειραματίστηκε με τον Τούντορ και ο τελευταίος τα έκανε αχταρμά.Dimg4 έγραψε:Dimg4 ειναι το νικ μου.
Τελικά ποιος κατάφερε να ΜΗΝ πάρρει τίποτα από τον Μπέρμπα; Εγώ κι εσύ; Ποιος;
Γιατί αυτή η αοριστολογία-γενικολογία "καταφέραμε", καλό θα ήταν να προσωποποιηθεί κάποτε, για να ξέρουμε τι λέμε και για ποιον.
Συμφωνω απολυταkataramenos5 έγραψε:Εγω λεω οτι τσαμπα τρωγομαστε.Η ομαδα εχει προπονητη που ολοι(μεχρι στιγμης) συμφωνειτε οτι ειναι καλος και ξερει να διαχειριζετε σωστα(ορθολογικα που ειναι και της μοδος ) το ροστερ.Αυτος θα αποφασισει το αν αξιζει να πληρωσουμε για να μεινει ο Μπερμπα και αν κολλαει σ αυτο που θελει να παιξουν τα φορ του.
Dimg4 έγραψε:Σε τοπικ μουσικης εβαλα και εγω και αλλοι. Δεν απαγορευω κατι, δεν εχουμε χουντα. Απλα στο εχω ξαναπει αλλα προφανως δεν το σεβεσαι και το κανεις επιτηδες.obanebane έγραψε:Εσυ μας εβαζες καποτε ηχητικα με τη δουλεια σου εδω μεσα,τωρα μας απαγορευεις να σε λεμε με το ονομα σου ρε dimg4;
ΥΓ - Γιαπα τι ακριβως εννοεις?
Ποτε δεν μου το εχεις ξαναπει,μικρη σημασια εχει απλα μου εκανε εντυπωση πως καποιος που διαφημιζε το ονομα του εδω μεσα τωρα δεν θελει να το ακουει.
Να σου πω και κατι για να ειμαι και ξεκαθαρος απεναντι σου;
Θα εισαι ο πρωτος μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα που θα κανω ignore γιατι ειμαι βεβαιος πια για τον χαρακτηρα σου.
Οτι ναναι. Μαλλον η λεξη σεβασμος προς τον αλλον ειναι αγνωστη λεξη και οταν δε γινεται το δικο μας.... μπλοκ. Ελληνας 2016
Αν ισχύει αυτό που έγραψε ο σαλιαρομουσάτος χοντρός ΑΡΔ ότι δεν θα συνεχίσεις, εύχομαι να δείξεις με τις κινήσεις σου στο μέλλον (π.χ. η βοήθεια-προτροπή σου σε κανένα καλό Βουλγάρικο ποδοσφαιρικό ταλέντο να έρθει στην ομάδα μας) ότι ο Π.Α.Ο.Κ. και η γενναιοδωρία του Ιβάν Σαββίδη σήμανε έστω κάτι μικρό για σένα!!!
Δυστυχώς δεν μας ανταπέδωσες ούτε το 5% αυτών που πήρες απ την ομάδα, ακόμα κι αν βάλω μέσα στο σύνολο και τις φανέλες με το όνομα σου που πουλήθηκαν!!!
Ξέραμε όταν ερχόσουν ότι είσαι μεγάλη "ντίβα" του ποδοσφαίρου αλλά προσωπικά δεν περίμενα ότι είσαι τόσο μπλαζέ, είρωνας και εγωκεντρικός σαν χαρακτήρας...
Πίστευα ότι ήσουν ένας σωστός επαγγελματίας αλλά αυτό το "απέδειξες" μόνο με ωραία λόγια ότι ένιωθες ήδη ένας από μας, ένιωθες απ την πρώτη στιγμή αδερφός μας και με υποσχέσεις πως θα έκανες ό,τι ήταν δυνατόν να μας βοηθήσεις!!!
Ίσως σαν "δημοσιογράφος" κάτι να πέτυχες με κείνη την αυτοσυνέντευξη σου κι εκείνο το βιντεάκι απ τα αποδυτήρια της ομάδας μας, σε εντελώς άκαιρους χρόνους όμως για ενεργό ποδοσφαιρικό στέλεχος της!!!
Τίποτα παραπάνω δεν πέτυχες με την ομάδα μας...Τίποτα!!! :ugeek: Μακάρι να μην ήταν έτσι αλλά...
Στο καλό και καλή τύχη μεγάλε (για άλλες ομάδες που πέρασες-έπαιξες-πρόσφερες) Μίτκο!!!
Να ξέρεις ότι μπροστά σε έναν τεράστιο Σύλλογο με 90 χρόνια Ιστορίας γεμάτη χιλιάδες αγώνες με ιδρώτα, αίμα, δάκρυα λύπης αλλά και χαράς για λίγες έστω, αλλά σημαντικότατες επιτυχίες που τον κρατάνε ζωντανό και πολύ μεγάλο κόντρα σε κάθε λογική, αυτόν που λέγεται Π.Α.Ο.Κ., όχι απλά φάνηκες μικρός, αλλά "πέρασες και δεν ακούμπησες καν" & αυτό είναι κάτι που προσωπικά με πληγώνει πολύ...
Δεν πειράζει όμως, θα περάσει κι αυτό, αφού κάποτε εσύ θα γεράσεις και σίγουρα θα ξεχαστείς, τότε όμως που...
ο μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. ακόμα θα ζει μεγαλώνοντας αιώνια!!!

Δυστυχώς δεν μας ανταπέδωσες ούτε το 5% αυτών που πήρες απ την ομάδα, ακόμα κι αν βάλω μέσα στο σύνολο και τις φανέλες με το όνομα σου που πουλήθηκαν!!!

Ξέραμε όταν ερχόσουν ότι είσαι μεγάλη "ντίβα" του ποδοσφαίρου αλλά προσωπικά δεν περίμενα ότι είσαι τόσο μπλαζέ, είρωνας και εγωκεντρικός σαν χαρακτήρας...

Πίστευα ότι ήσουν ένας σωστός επαγγελματίας αλλά αυτό το "απέδειξες" μόνο με ωραία λόγια ότι ένιωθες ήδη ένας από μας, ένιωθες απ την πρώτη στιγμή αδερφός μας και με υποσχέσεις πως θα έκανες ό,τι ήταν δυνατόν να μας βοηθήσεις!!!
Ίσως σαν "δημοσιογράφος" κάτι να πέτυχες με κείνη την αυτοσυνέντευξη σου κι εκείνο το βιντεάκι απ τα αποδυτήρια της ομάδας μας, σε εντελώς άκαιρους χρόνους όμως για ενεργό ποδοσφαιρικό στέλεχος της!!!

Τίποτα παραπάνω δεν πέτυχες με την ομάδα μας...Τίποτα!!! :ugeek: Μακάρι να μην ήταν έτσι αλλά...

Στο καλό και καλή τύχη μεγάλε (για άλλες ομάδες που πέρασες-έπαιξες-πρόσφερες) Μίτκο!!!

Να ξέρεις ότι μπροστά σε έναν τεράστιο Σύλλογο με 90 χρόνια Ιστορίας γεμάτη χιλιάδες αγώνες με ιδρώτα, αίμα, δάκρυα λύπης αλλά και χαράς για λίγες έστω, αλλά σημαντικότατες επιτυχίες που τον κρατάνε ζωντανό και πολύ μεγάλο κόντρα σε κάθε λογική, αυτόν που λέγεται Π.Α.Ο.Κ., όχι απλά φάνηκες μικρός, αλλά "πέρασες και δεν ακούμπησες καν" & αυτό είναι κάτι που προσωπικά με πληγώνει πολύ...

Δεν πειράζει όμως, θα περάσει κι αυτό, αφού κάποτε εσύ θα γεράσεις και σίγουρα θα ξεχαστείς, τότε όμως που...
ο μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. ακόμα θα ζει μεγαλώνοντας αιώνια!!!
Αυτό με το σύνολο, δεν το δέχομαι. Συνεπαγωγικά λειτουργεί η ομάδα και πέρυσι δύο άνθρωποι προδόθηκαν από τις επιλογές τους. Ο Φρανκ από τον Τούντορ και ο Ιβάν από τον Φρανκ.Dimg4 έγραψε:....
DC νομιζω κατα τη διαρκεια της σεζον εκανα clear ποιος καταφερε να μην παρει τιποτα. Το κακο ειναι οτι ειμαστε ολοι ενα συνολο οποτε ολοι δεν καταφεραμε να παρουμε κατι. Κι ας ειναι κυριος υπαιτιος ο κροατης
Εμάς η δουλειά μας είναι να τους βρίζουμε όλους. Δεν μπορεί. Κάποιον θα τον πετύχουμε.

Όσο για τον Μπέρμπα, προσωπικά δεν τον θέλω για του χρόνου. Αλλά αν ο Ίβιτς αποφασίσει για το αντίθετο, θα το σεβαστώ.
Φέτος την χρονιά την βγάλαμε με ένα φορ. Μισό Κλάους (λόγω τραυματισμού) και μισό Μπέρμπα (λόγω ... ξέρετε).
- kataramenos5
Γκοραν μην εισαι απολυτος.Δεν εφταιγε μονο ο Μιτκο (ή ο Τουντορ) .Ηταν πολλοι παραγοντες.Δυστυχως κι εδω θα μεινουμε με την απορια.Τι θα γινοταν αν...
Κατ, διάβασες πουθενά να "ρίχνω φταίξιμο" σε κάποιον??? 
Προσωπικότατη κριτική έκανα δίχως να επεκταθώ στο ποιος, τι, γιατί, εάν έτσι κι εάν αλλιώς...

Προσωπικότατη κριτική έκανα δίχως να επεκταθώ στο ποιος, τι, γιατί, εάν έτσι κι εάν αλλιώς...