Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Δηλαδή ο παίχτης έχει συμφωνήσει με τις Μαυρόγατες αλλά αυτές δεν έδιναν 2-3 μύρια (φραγκοδίφραγκα για ομάδες Premier) να κλείσουν την μεταγραφή και κάνανε παζάρια να ρίξουν την τιμή κανα 500ρικο?
Δηλαδή ο Μήλιος (όσο κάλος και να είναι) έχει επαφές με τον Toivonen και το περιβάλλον του και βγάζει αποκλειστικά για αυτόν ενώ οι συμπατριώτες του Σουηδοί, οι Γάλλοι ΑΡΔ του Rennes24 και οι Άγγλοι ΑΡΔ του Sunderland24 τόσες μέρες δεν έχουν πάρει χαμπάρι ή ακούσει τίποτα?
Και τους έβγαλέ το αποκλειστικό όντας κάποιες χιλίαδες χλμ μακριά από όλες τις πλευρές? Περιβάλλον - Σουηδία
Νυν ομάδα - Γαλλία
Ενδιαφερόμενη ομάδα - Αγγλία...
Και κανείς τους δεν πήρε πρέφα?
Μωρέ μπράβο....

Αν βγει είναι μεγάλος μάγκας... αν όχι αυτόματα μεταφέρεται στους παπατζίδες.

Φέρτε τον μαυρούκο λέμε! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Magpies4 έγραψε:Αυτή η ιστορία με την Σάντερλαντ μου φαίνεται περίεργη. Υπήρξε μεγάλη σιγουριά στα μέσα του καλοκαιριού ότι ο Ολα θα πήγαινε Σαντερλαντ λογω Αβοκαατ κλπ. Για τα δεδομένα της Πρεμιερ, η τιμή του είναι χαμηλή, άρα το ότι δεν έγινε τότε είναι λόγω του ότι δεν τους έκανε ο παίκτης. Επίσης το θεωρώ αδύνατον να προσπάθησε ο Αρνεσεν να κοντράρει την Σάντερλαντ ή να ήξερε οτι τον θέλουν τελος πάντων, και να προσπαθησε να τον πείσει να έρθει στον ΠΑΟΚ. Κάτι άλλο συμβαίνει και τείνω προς το ότι δεν θα πάει Αγγλία...
Προφανώς ο Άντβοκατ περίμενε κάτι καλύτερο και είχε τον Ola stand by.. Μόλις είδε ότι δεν του έκατσε η πρώτη επιλογή ενεργοποίησε την συμφωνία..

Στον Άρνεσεν ο παίκτης μπορεί να το είχε ξεκαθαρίσει ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ εκτός άμα κάτσει η φάση με Σάντερλαντ..
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Παντως μεχρι και πριν μια εβδομαδα ελεγαν ανθρωποι της Σαντερλαντ οτι ο Τοιβονεν δεν κανει για την ομαδα τους οτι δεν θελουν τετοιο παιχτη γιατι δεν ταιριαζει στην φιλοσοφια και τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας παρολο που ειναι φθηνη λυση για την ομαδα...

http://www.hitc.com/en-gb/2015/08/15/re ... -ola-toiv/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokPatraG4 την Τρί 25 Αύγ 2015, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τσε με μετρας και μενα για τον Μητσαρα(ειναι και συνονοματος).
Η Τελευταια ομαδα που φαινεται να ενδιαφερεται γι αυτον ειναι η Σαμπτορια.
Υποτιθετε οτι τον Ιανουαριο Προσφεραμε 4 μυρια για να τον αγορασουμε, αλλα δεν εκατσε τελικα,(παραλιγο)Ετσι μας πληροφορουσαν τα αρδοσαιτ.
Ιβαν αντε πασακα μου κανε την μαγκια να ανακαινιστει η περιφεριακη και το αεροδρομιο μαζι. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

δυστηχως ο φρανκ δεν κοιταει ποτε τετοιους παιχτες
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Και αν του ειπε του Μηλιου καμια μαλακια ο μανατζερ του παικτη για να το χρησιμοποιησει ως διαπραγματευτικο χαρτι? Λεω τωρα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

offtopic

Αυτο με το Αμπαλιαδης το ειδα τυχαια χθες στο wiki μονος μου και σκεφτηκα, "ρε τι τους εχει κανει τους σκωληκες και τους γαβρους αυτος. τους εχει βγαλει το κομπλεξ" και γελουσα μονος μου. Μετα λυπης σημερα μπαινω στο φορουμ (που πλεον ενημερωνομαι αποκλειστικα απο εδω) και βλεπω συνοπαδο να χαρακτηριζει ετσι τον αρχηγο της ομαδας μας. Ε ενταξει. Ειναι να σου ανεβαινει η πιεση 400. Δεν προκειται ποτε ρε μαγκες να κανουμε ομαδα. ΠΟΤΕ ομως. Δεν μας αξιζει πραγματικα. Δεν κανουμε. Ειμαστε για τα μπαζα ρε σαν οπαδοι.

Και οχι μονο αυτο ρε φιλε. Αντι να πει "ναι ρε εγραψα μια μαλακια να μπριζωσω και φυσικα δεν το εννοω", συνεχιζει και γραφει για να το δικαιολογησει.

Για πες μου ρε αδερφε που δεν βελτιωθηκε ο Αθανασιαδης... Ποσα γκολ εχει αυτος ρε? Ποσα καποιος Τοιβοίνεν? Ποσα χαιλαιτς εχει αυτος ρε? Ποσα καποιος Τοιβοινεν? Ελεος ρε μαγκες. Σορι για το οφτοπικ

Μη σωσει και πατησει ο Τοιβονεν. Να πα να γαμηθει
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μην πέφτεις στο τρυπακι του άλλου έγραψε μια ανοησία και δεν έχει τα κότσια να πει έγραψα μια βλακεια
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

buffalobill4 έγραψε:offtopic

Αυτο με το Αμπαλιαδης το ειδα τυχαια χθες στο wiki μονος μου και σκεφτηκα, "ρε τι τους εχει κανει τους σκωληκες και τους γαβρους αυτος. τους εχει βγαλει το κομπλεξ" και γελουσα μονος μου. Μετα λυπης σημερα μπαινω στο φορουμ (που πλεον ενημερωνομαι αποκλειστικα απο εδω) και βλεπω συνοπαδο να χαρακτηριζει ετσι τον αρχηγο της ομαδας μας. Ε ενταξει. Ειναι να σου ανεβαινει η πιεση 400. Δεν προκειται ποτε ρε μαγκες να κανουμε ομαδα. ΠΟΤΕ ομως. Δεν μας αξιζει πραγματικα. Δεν κανουμε. Ειμαστε για τα μπαζα ρε σαν οπαδοι.

Και οχι μονο αυτο ρε φιλε. Αντι να πει "ναι ρε εγραψα μια μαλακια να μπριζωσω και φυσικα δεν το εννοω", συνεχιζει και γραφει για να το δικαιολογησει.

Για πες μου ρε αδερφε που δεν βελτιωθηκε ο Αθανασιαδης... Ποσα γκολ εχει αυτος ρε? Ποσα καποιος Τοιβοίνεν? Ποσα χαιλαιτς εχει αυτος ρε? Ποσα καποιος Τοιβοινεν? Ελεος ρε μαγκες. Σορι για το οφτοπικ

Μη σωσει και πατησει ο Τοιβονεν. Να πα να γαμηθει
Τα είπες όλα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paokovios1974 έγραψε:Τσε με μετρας και μενα για τον Μητσαρα(ειναι και συνονοματος).
Η Τελευταια ομαδα που φαινεται να ενδιαφερεται γι αυτον ειναι η Σαμπτορια.
Υποτιθετε οτι τον Ιανουαριο Προσφεραμε 4 μυρια για να τον αγορασουμε, αλλα δεν εκατσε τελικα,(παραλιγο)Ετσι μας πληροφορουσαν τα αρδοσαιτ.
Ιβαν αντε πασακα μου κανε την μαγκια να ανακαινιστει η περιφεριακη και το αεροδρομιο μαζι. :opaokara:

ρε φιλε παοκοβιε συνονοματοι δηλ...εγω δεν αντεχω τον ΠΑΟΚ χωρις δημητρη δεν το δεχομαι λογω πολης και λογω δικου μου ονοματος αρα μετα την αποχωρηση σαλπι πρεπει να ερθει ο βουλγαρομητσαρας τελος

ξερω εχουμε αλλους δημητρηδες μη βαρατε πανω απ ολα τον μητσακο τον πελκινιο

καλα μιλαμε θα γινει ολοκληρωτικη ανακαινιση στο αεροδρομιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Τρί 25 Αύγ 2015, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

πριν απο λιγο σαιτ της κουλας γραφει οτι γινεται προσπαθεια για να παρει μπερματοφ και θα ξερουμε εντος 48 ωρων
εστο και μια πιανοτητα να υπαρχει να παρει η κουλα μπερμπατοφ θα τρελαθω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoktzis την Τρί 25 Αύγ 2015, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

φρανκ κανονισε
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Μου βρωμάει η υπόθεση με την Sunderland. Οι Άγγλοι βαρανε τελευταία μέρα. Ίσως απλά βολεύει όλες τις πλευρές αυτή η πληροφορία. Θα δείξει.

Υ.Γ. Παίκτη με τα στατιστικά του αρχηγού χρόνια έχουμε να δούμε στην ομάδα μας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ace79grpaok έγραψε:Guapas σιγά δάκρυσα :evil: Ειμαι και παλιοχαρακτηρας ε ?και κακομαθημενος?
Τι να σου πω , έτσι κι αλλιώς δεν έχεις τη δυνατότητα να καταλάβεις.
Τα λεγόμενα του καθενός μένουνε κι εσύ έχεις γράψει ιστορία κατά καιρούς .
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

paoktzis έγραψε:δυστηχως ο φρανκ δεν κοιταει ποτε τετοιους παιχτες
Αμπαλος τι περιμενεις :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”