Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Τα σενάρια που γράφουν για Tudor αργήσαν κάποιες ώρες, τα μάθαμε πρώτοι εδώ (όπως πιθανόν και αυτοί) όπως και για τον Σερτζιο που είπε ο Τσε άργησαν κάποιες μέρες. Άντε μέχρι το βράδυ μπορεί στην απόγνωση να γράψουν και για τον Kasper. Εμείς ζούμε εποχές Φ.Α. αυτοί έμειναν στα ζα μου αργά.

- Kostas_Peraia4
Aν ειναι ο Τudor θα ξενερωσω και θα στεναχωρηθω παρα πολυ,μεχρι να με διαψευσει,αλλα δεν μπορω να κανω οτιδηποτε αλλο απο το να στηριξω μεχρι τελους
+1926Thanix έγραψε:Να στηρίξουμε ότι και να γινει τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ! είναι μια πρόκληση για τους ΠΑΟΚτσηδες...μην αρχίσουμε μιρλες!
ΟΚ. Δεν θα είναι όνομα. Δεν με χαλάει, αρκεί που τον εμπιστεύεται ο Φρανκ και προχωρά το πλάνο του μαζί του. Το πλάνο του είναι που με εξιτάρει και εμπιστεύομαι και αφού θα το υλοποιήσει με τον προπονητή που πιστεύει καλύτερα, η στήριξη θα πρέπει να είναι δεδομένη, Κλείνουμε τα αυτιά μας στους απεγνωσμένους που δεν έχουν τροφή για να γράψουν και θα βγάλουν αρνητισμό.
Αν δε κανω λαθος απο ΑΡΔ βγηκε το ονομα στη φορα...tzelas έγραψε:Τα σενάρια που γράφουν για Tudor αργήσαν κάποιες ώρες, τα μάθαμε πρώτοι εδώ (όπως πιθανόν και αυτοί) όπως και για τον Σερτζιο που είπε ο Τσε άργησαν κάποιες μέρες. Άντε μέχρι το βράδυ μπορεί στην απόγνωση να γράψουν και για τον Kasper. Εμείς ζούμε εποχές Φ.Α. αυτοί έμειναν στα ζα μου αργά.![]()
- Kostas_Peraia4
Τhanix τωρα που βγηκε επισημα το ονομα του Tudor σε site και ραδιοφωνα,μπορεις να επιβεβαιωσεις αν οντως θα ειναι αυτος?
- paokovios1974
Αν ηταν αυτος θα το ειχε επιβεβαιωσειKostas_Peraia4 έγραψε:Τhanix τωρα που βγηκε επισημα το ονομα του Tudor σε site και ραδιοφωνα,μπορεις να επιβεβαιωσεις αν οντως θα ειναι αυτος?
Ίσως επρεπε να κάνω παράθεση το ποστ του φίλου με το κείμενο που γράφτηκε στο χαζετα και το οποίο πήρα ως αφορμή. Εγώ πάντως εδώ διάβασα για Tudor αρκετές σελίδες πίσω.pgetsos έγραψε:Αν δε κανω λαθος απο ΑΡΔ βγηκε το ονομα στη φορα...tzelas έγραψε:Τα σενάρια που γράφουν για Tudor αργήσαν κάποιες ώρες, τα μάθαμε πρώτοι εδώ (όπως πιθανόν και αυτοί) όπως και για τον Σερτζιο που είπε ο Τσε άργησαν κάποιες μέρες. Άντε μέχρι το βράδυ μπορεί στην απόγνωση να γράψουν και για τον Kasper. Εμείς ζούμε εποχές Φ.Α. αυτοί έμειναν στα ζα μου αργά.![]()
μα δεν ζητησαμε ονομα ρε παιδια αλλα ο γχ μπροστα σε αυτον ειναι μουρινιο
Παιδιά όταν ανακοινώσει η ΠΑΕ το όνομα θα κάνω ένα ποστ για να πω πέντε πράγματα. Μην φανταστείτε ότι θα αποκαλύψω τα μυστικά της παγκοσμιοποίησης!
Θα ανακοινώσει η ΠΑΕ και μετά, ας γραφει ο καθένας για ονόματα και για το ποιον θεωρεί κατάλληλο για τον ΠΑΟΚ,εχουν γράψει 100 ονόματα και πάλι οποιος και να είναι θα βρούνε να πούνε μια μαλακια ότι εμείς το ξέραμε αλλα μα και μου...
Απλα ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη σήμερα. Η μάλλον για να είμαι πιο σωστός, έχει έρθει προπονητής στην Θεσσαλονίκη μαζι με τον αρνενσεν τώρα για τουρισμό δεν πιστεύω να ήρθε!
Θα ανακοινώσει η ΠΑΕ και μετά, ας γραφει ο καθένας για ονόματα και για το ποιον θεωρεί κατάλληλο για τον ΠΑΟΚ,εχουν γράψει 100 ονόματα και πάλι οποιος και να είναι θα βρούνε να πούνε μια μαλακια ότι εμείς το ξέραμε αλλα μα και μου...
Απλα ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη σήμερα. Η μάλλον για να είμαι πιο σωστός, έχει έρθει προπονητής στην Θεσσαλονίκη μαζι με τον αρνενσεν τώρα για τουρισμό δεν πιστεύω να ήρθε!
- paokovios1974
Μηπως ηρθε ο assistant coach πρωτα και μετα ο κανονικος?
Μονο ετσι μπορει να μου κατσει ο τουντορ.Δεν ειναι υποχρεωτικο να προοριζεται για headcoach...Αν ειναι αυτος.
Anyway το πολυ μεχρι αυριο το πρωι θα ξερουμε,δεν ηρθε για πλακα ο Φρανκ.
Μονο ετσι μπορει να μου κατσει ο τουντορ.Δεν ειναι υποχρεωτικο να προοριζεται για headcoach...Αν ειναι αυτος.
Anyway το πολυ μεχρι αυριο το πρωι θα ξερουμε,δεν ηρθε για πλακα ο Φρανκ.
- sakis_the_fraud
Απο σελιδα 215:tzelas έγραψε: Ίσως επρεπε να κάνω παράθεση το ποστ του φίλου με το κείμενο που γράφτηκε στο χαζετα και το οποίο πήρα ως αφορμή. Εγώ πάντως εδώ διάβασα για Tudor αρκετές σελίδες πίσω.
Amon Tobin έγραψε:Οι Κροάτες είναι καθολικοί???
Πριν απο λίγο ανέφερε ενα όνομα γνωστός αρδ...
Προφανώς αρχίζει να το βγάζει σιγά σιγά κ η ΠΑΕ
Kostas_Peraia4 έγραψε:Ποιο ονομα?
Mīngus έγραψε:Igor Tudor;
Amon Tobin έγραψε:Ετσι είπε...