Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από desperando »

σήμερα, στην ηλιόλουστη Τρίπολη, πρέπει να είναι Αύγουστος, η νέα ομάδα του Χιουμπ Στέφενς είχε πολύ καλά διαστήματα αλλά έχασε.

Η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έδειξαν να μπαίνουν στο κλίμα, όμως θέλει χρόνο.

Αυτά θα λέγαμε πάνω κάτω αν η ομάδα βάδιζε στον Αύγουστο, όμως σήμερα πάμε ολοταχώς προς τα τέλη Φλεβάρη και την Πέμπτη έρχεται στη Τούμπα μίας από τις πλέον φορμαρισμένες και ποιοτικές ομάδες της Ευρώπης.

Ο ΠΑΟΚ με πέντε νέους στον άξονα – βάζω και Κάτσε – ήταν καλύτερος από την Τρίπολη αλλά έχασε. Με ηλίθιο τρόπο, άδικα, αλλά έχασε.

Σίγουρα αυτό που έπαιξε ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν πιο ποδόσφαιρο από τα προηγούμενα όμως αυτό οφειλόταν στο γεγονός πως έπαιζε ένας κανονικός στόπερ
όπως ο Ινσαουράλδε, ένας μεγάλος χαφ όπως ο Νάτχο, ένας κανονικός περιφερειακός επιθετικός όπως ο Χούσεν και ο Κλάους που σβήνει μέρα με τη μέρα το κακό του ξεκίνημα στη σεζόν.

Η ουσία όμως είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει το αποτέλεσμα. Και δεν το έχει για πολλούς λόγους που δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικοί. Τα κουσούρια του είναι γενικού περιεχομένου.

Ειλικρινά είναι από τις περιπτώσεις που σηκώνω τα χέρια ψηλά. Το ότι η ομάδα έπαιξε καλύτερα από τα προηγούμενα εκτός, έχει να κάνει κυρίως με το ότι ταίριαζαν τα χαρακτηριστικά των παικτών που κλήθηκαν να βγάλουν ένα αγωνιστικό πλάνο.

Σίγουρα δεν έχει να κάνει με τη δουλειά που γίνεται στη προπόνηση, γιατί απλά δε γίνεται. Και το ότι η ομάδα ήταν καλύτερη οφείλεται στους παίκτες που έπαιζαν και αυτούς που δεν έπαιζαν.

Εννοείται πως δεν θα πάρω το μέρος των αποκλεισμένων «τριών» γιατί έχουν δώσει δικαιώματα. Όμως από εκεί και πέρα, την Πέμπτη θα τους χρειαστείς.

Και τότε τι κάνεις;

Αν αναλύσουμε λίγο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε εύκολα αν είχε τον Γλύκο σε υποφερτή μέρα και τους δύο πλάγιους επιθετικούς του που ήταν πάλι εκτός ρυθμού. Ότι δημιούργησε ο ΠΑΟΚ είχε τη σφραγίδα του Νάτχο και από εκεί και πέρα το χάος.

Η αλήθεια είναι πως οι απ έξω δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Άλλοι αποφασίζουν, άλλοι θα πρέπει να βάλουν το κεφάλι τους κάτω.

Εγώ ξέρω πως έχουμε έξι ήττες, νούμερο εξωπραγματικό για το μπάτζετ που έχουμε, η ομάδα δεν έχει ταυτότητα και μόλις πήγε να αποκτήσει κάτι την άλλαξε, το κλίμα είναι κακό και εμπιστοσύνη δεν υπάρχει από κανέναν σε κανέναν.

Αισθάνομαι πως η στιγμή που θα έχουμε ανακατατάξεις πλησιάζει.

δηλαδη για να καταλαβω καποιοι απο σας συμφωνειτε με το παραπανω και λετε αυτα που λετε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

vs40 έγραψε:Εμένα προσωπικά μου άρεσε ο ΠΑΟΚ και έχω κατεβασμένα περισότερα από 15 παιχνίδια με Σάντος. Αυτά, που έχω δει πάνω από 3 φορές το καθένα, στα περισσότερα βλέπω πάθος και κάβλα και φτιάχνομαι. Παίκτες να πανηγυρίζουν στα κάγκελα μια ομάδα που σέβεται και αγαπά τον προπονητή του. Πάνε εσύ να φτιάξεις θεαματική ομάδα με τόσο αργό υλικό. Ψάξε να βρεις εκτεταμένα στιγιότυπα και κατέβασε κάνα αγώνα του Σάντος όταν ήταν στην Μπεμφίκα ή την αεκ44 στην πρώτη του θητεία για να θυμηθείς θέαμα. Εκεί όπου είχε υλικό. Οπότε και ο Μουρίνιο δε μας κάνει γιατί δεν είδαμε θέαμα στην Τσέλσι. Πάρε τον Βεγκέρ να χορτάσεις ήττες. 1000 φορές να είμαι νικητής με χαμηλότερο θέαμα παρά looser λέω εγώ, άσε που προσωπικά το γατίσιο τρόπο που παίζει η Άρσεναλ δε τον βρίσκω θεαματικό. Το θέαμα, οπότε, είναι κάτι υποκειμενικό, το αποτέλεσμα όμως φαίνεται παντού και είναι χειροπιαστό.

Να τον αφησουμε και αυτον τον τυπακο που εχουμε στον παγκο τρια χρονακια?
Η μηπως να φερουμε τον πορτογαλο απο το καλοκαιρι να χορτασουμε ηρωικους αποκλεισμους?

Υ.Γ Επειδη εγω εχω ολα τα παιχνιδια με σαντος στο παγκο σου ξαναλεω πανω απο 10 πραγματικα καλα παιχνιδια δεν υπαρχουν και ας επιμενεις για το αντιθετο.
Κατα την αποψη μου θα ειναι μεγαλο πισωγυρισμα η επαναφορα Σαντος.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

DC έγραψε:Νησάφι πια με τον Πορτογάλο ρε παιδιά.
Τα μισά ποστ εδώ μέσα είναι γι αυτόν που έφυγε πριν 4 χρόνια επειδή δεν είχαμε φράγκα να του πάρουμε 3 παίκτες.
Ανοίχτε του ένα τόπικ να τελειώνουμε. :)
Πές τα βρε αδερφέ , και όχι γιατι και καλά δε του πήραμε 3 παίκτες ,όταν είχε πολλούς,μή το συζητούμε,
καλός , χρυσός , αλλά , αμάν πιά
όσοι τον γουστάρουνε στο τόπικ του, να τελειώνουμε
όσον αφορά την ομάδα που έχουμε τώρα και το προπονητή μας,εγώ είμαι υπέρ του κόουτς και πέτε ότι θέτε... :pano:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

obanebane έγραψε:
vs40 έγραψε:Εμένα προσωπικά μου άρεσε ο ΠΑΟΚ και έχω κατεβασμένα περισότερα από 15 παιχνίδια με Σάντος. Αυτά, που έχω δει πάνω από 3 φορές το καθένα, στα περισσότερα βλέπω πάθος και κάβλα και φτιάχνομαι. Παίκτες να πανηγυρίζουν στα κάγκελα μια ομάδα που σέβεται και αγαπά τον προπονητή του. Πάνε εσύ να φτιάξεις θεαματική ομάδα με τόσο αργό υλικό. Ψάξε να βρεις εκτεταμένα στιγιότυπα και κατέβασε κάνα αγώνα του Σάντος όταν ήταν στην Μπεμφίκα ή την αεκ44 στην πρώτη του θητεία για να θυμηθείς θέαμα. Εκεί όπου είχε υλικό. Οπότε και ο Μουρίνιο δε μας κάνει γιατί δεν είδαμε θέαμα στην Τσέλσι. Πάρε τον Βεγκέρ να χορτάσεις ήττες. 1000 φορές να είμαι νικητής με χαμηλότερο θέαμα παρά looser λέω εγώ, άσε που προσωπικά το γατίσιο τρόπο που παίζει η Άρσεναλ δε τον βρίσκω θεαματικό. Το θέαμα, οπότε, είναι κάτι υποκειμενικό, το αποτέλεσμα όμως φαίνεται παντού και είναι χειροπιαστό.

Να τον αφησουμε και αυτον τον τυπακο που εχουμε στον παγκο τρια χρονακια?
Η μηπως να φερουμε τον πορτογαλο απο το καλοκαιρι να χορτασουμε ηρωικους αποκλεισμους?

Υ.Γ Επειδη εγω εχω ολα τα παιχνιδια με σαντος στο παγκο σου ξαναλεω πανω απο 10 πραγματικα καλα παιχνιδια δεν υπαρχουν και ας επιμενεις για το αντιθετο.
Κατα την αποψη μου θα ειναι μεγαλο πισωγυρισμα η επαναφορα Σαντος.
Μπα χόρτασα. Ήδη φέτος 2 φορές αποκλείστηκα για να μπω στους ομίλους του Ουέφα στα χαρτιά. Ο αποκλεισμός εκείνος που λες δε ξεχνιέται και ήταν 1 (δεν είχε δεύτερες ευκαιρίες όπως άλλοι). Ομοίως ο Σάντος πάει τώρα μουντιάλ που είναι ανώτερο του Τσου λου σαν διοργάνωση. Όλοι έχουν αποτυχίες και επιτυχίες. Η σούμα μετράει.
Όσο για τη σύγκριση που το περίεργο. Μέσα στην αξιολόγηση ενός προπονητή είναι και η σύγκρισή του με άλλους. Εξάλλου έτσι επιλέγονται οι προπονητές: μαζεύεις βιογραφικά, τα αξιολογείς, μιλάς μαζί τους, βάζεις στόχους, βλέπεις αν υπάρχει χημεία και προχωράς. Αν δεν υπάρχει χημεία δε σημαίνει ότι αυτός που πήγε για συνέντευξη είναι ένα χάλι, αλλά απλά είναι προτιμότερος κάποιος άλλους για συγκεκριμένους λόγους. Αυτό είναι κάτι που γίνεται σε όλες τις δουλειές σε κάθε σοβαρή εταιρία. Οπότε δε νομίζω ότι χρειάζεται νέο θέμα με Σάντος, καθώς δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ σήμερα. Όσο για τα 3 χρόνια που λέτε: Αν πας σε μια εταιρία και σου κάνει ένα συμβόλαιο και στην περίοδο που είσαι εκεί είσαι αποτυχημένος και το πλάνο που έχεις για το μέλλον δεν πείσει το διοικητικό συμβούλιο, τι θα πράξει η εταιρία? Θα σου ανανεώσει το συμβόλαιο και θα εύχεται κάνοντας το σταυρό της να την βγάλεις ασπροπρόσωπη ή θα επιλέξει την πετυχημένη συνταγή (εννοώ μια συνταγή με χαμηλό ρίσκο) εφόσον αυτή είναι διαθέσιμη? Το ερώτημα στο όλο θέμα δεν είναι αν θέλουμε εμείς, αλλά αν θέλει αυτός. Αν περάσουμε και την πρώτη φάση των ομίλων στο μουντιάλ προβλέπω μεγάλα κλαμπ να τον προσεγγίζουν..
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Δεν μου αρέσει η μπάλα που παίζουμε αλλά προτιμώ να κάτσει και του χρόνου. Η κριτική που του έχει γίνει ιδίως από έντυπα είναι τουλάχιστον υπερβολική και βλακώδης. Δεν πας πουθενά με πολλές συνεχόμενες αλλαγές. Ή μάλλον πας, σε μιζέρια, χρεωκοπία και περιπέτειες.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

vs40 έγραψε: Αν έρθει ο Σάντος το καλοκαίρι θα αξιοποιήσει τους έλληνες διεθνείς και η ομάδα θα παίξει αυτό για το οποίο έχει υλικό να πάιξει. Δηλ καλή άμυνα πρώτα. Είναι πραγματικά πολύ άστοχο αυτό που πόσταρες ότι η ομάδα σάντος θα έχει δικαιολογία το υλικό ότι είναι επιθετικογενές. Μια χαρά υλικό έχεις για Ελλάδα. Τη μισή εθνική που πάει μουντιάλ. Την εθνική αυτή που ο Σάντος κουτσάρει. Λες να μην του κάνει η ομάδα που αυτός διαλέγει? Η ομάδα του 2007 που ονομάζονταν σαρδελών ήταν ομάδα για τη Β εθνική και τώρα κάποιοι πάμε να βαπτίσουμε παίκτες με βαριά βιογραφικά άχρηστους μόνο και μόνο για να καλύψουμε κάτι που πλέον δεν καλύπτεται. Όλοι μιλούν για το βαρύ βιογραφικό του κόουτς που έχει μεγάλη αναγνώριση στο εξωτερικό. Δεν είδα να τυγχάνει όμως και την ίδια αντιμετώπιση το βαρύ βιογραφικό του Κατσουράνη, πρωταθλητή Ευρώπης 2004, με 2 ακόμη μουντιάλ και ενός ακόμη Εύρο. Το ίδιο θα πω και για τον Σάλπι, Τζιόλη, για τα αντίστοιχα κατορθώματά τους στην πλούσια καριέρα τους.
Φίλε vs40 για τους διεθνείς ένιωθα και εγώ περήφανος όταν ήρθαν. Βλέποντας όμως την διαφορά πάθους στα μάτς με γάβρο και Ρουμανία και την έλλειψη μαχητικότητας με παο και βλέποντας τα κρίσιμα μάτς που έρχονται ενώ κονταίνει ο καιρός για την βραζιλιάνικη φιέστα αναρωτιέμαι (και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος):

Φοβούνται τα βαριά βιογραφικά μην γίνει καμιά στραβή και μείνουν εκτός φιέστας ναι ή όχι;
Φοβούνται να παίζουν δυνατά στον αγώνα και να βάζουν τα πόδια στην φωτιά λόγω φιέστας ναι ή όχι;
Φοβούνται μην παραγκωνιστούν λόγω των νέων μεταγραφών και μείνουν εκτός φιέστας ναι ή όχι;
Φοβούνται να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις λόγω φιέστας ναι ή όχι;
Θα μείνουν με τον Στέφενς εκτός αν δεν τα δίνουν όλα στην προπόνηση; (Εδώ είναι βέβαιο δεν υπάρχει ναι ή όχι.)
Έχουν φέτος στο μυαλό τους πρώτα στην διασφάλιση της συμμετοχή τους στη φιέστα και μετά στην ομάδα ναι ή όχι;
Θα τα δώσουν όλα στα play off ή θα διαφυλάσσονται για την φιέστα του επόμενου μήνα ναι ή όχι;
Θα υπήρχαν αυτές οι απορίες χωρίς τις αφορμές από την απόδοση τους σε κρίσιμα ματς ναι ή όχι;

Όταν γράφεις παραπάνω να έρθει ο Σάντος το καλοκαίρι να αξιοποιήσει τους Έλληνες διεθνείς εννοείς ότι με τον Huub τα βαριά βιογραφικά δεν μπορούν να αποδώσουν;
Πως αποδίδουν μια χαρά ο Κλάους, ο Τζαβέλας και ο Γλύκος και παρότι κάνουν και καμιά άσχημη εμφάνιση, όπως σήμερα ο Γλύκος, ο κόσμος το αποδέχεται γιατί έχουν προηγηθεί και 5-6 δάτεςαρχί εμφανίσεις;

Θα μου πεί κάποιος, τώρα πάμε να ρίξουμε όλο το φταίξιμο σε αυτούς που θα έπρεπε να είναι η σημαία της ομάδας με τα βιογραφικά που έχουν; Ας αναρωτηθεί όμως:

Είναι παράλογη απαίτηση για αυτούς που θα σηκώσουν την εθνική στους ώμους τους το καλοκαίρι να το κάνουν πρωτίστως για την ομάδα μας στα κρίσιμα παιχνίδια;

Είναι παράλογη απαίτηση με αυτά τα βιογραφικά να μπορούν να ανταποκριθούν στον αγώνα και στην πίεση που τους ασκεί η επιπλέον κριτική για έλλειμμα μαχητικότητας εξαιτίας μουντιάλ;

Είναι παράλογη απαίτηση με αυτά τα βιογραφικά να μπορούν να ανταποκριθούν στα κρίσιμα ματς με σκοπό να αποτρέψουν οποιαδήποτε αφορμή για εμπλοκή τους σε σενάρια εις βάρος του προπονητή τους;

Μπορούν;
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Όσο για τα 3 χρόνια που λέτε: Αν πας σε μια εταιρία και σου κάνει ένα συμβόλαιο και στην περίοδο που είσαι εκεί είσαι αποτυχημένος και το πλάνο που έχεις για το μέλλον δεν πείσει το διοικητικό συμβούλιο, τι θα πράξει η εταιρία?

-Μόλις ανέφερες τή πρώτη/δεύτερη χρονιά του Σάντος
Δέ καταλαβαίνω που το πάς...
εντάξει είσαι σαντόσκυλος :) , αλλά τι θές να μας πείς παραπάνω;
Ο τύπος είναι παρελθόν,έφυγε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατί ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ είπε,και έφυγε τη χειρότερη στιγμή,και με ψιλοπούλησε.
Με αυτές τίς λογικές κι εγώ θέλω Βάλτερ Σκότσικ ρε φίλε , που πήραμε κ πρωτάθλημα,αφού γουστάρεις αποτέλεσμα,
αλλά εγώ πάλι θέλω μετά απο τόοοοοσα χρόνια ενα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να μου φτιάξει μια γαμωομάδα να γουστάρω να τη βλέπω καταρχήν , και όλα τα άλλα θά ρθουν
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

1. Ο Σάντος ήρθε με 3ετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ ως μια λύση με μικρό ρίσκο καθώς είχε δουλέψει μαζί του ο πρόεδρος της εταιρίας.
2. Το συμβόλαιό του δεν είχε λήξει για να απομακρυνθεί.
3. Η πρώτη χρονία της σαρδέλας τη μετράς? Δεν ήρθε από την αρχή της χρονιάς, με μπάτζετ 5εκ ευρώ, όσο των ομάδων που πέφτανε δηλ και βγήκες 9ος. Την επόμενη, μάζεψε 63 βαθμούς ρεκόρ πολλών ετών, με άμυνα 16 παθητικό και κατάφερε να φέρει μια ομάδα από την ΄θεση 9 στην 2η. Έλεος αυτό είναι αποτυχία? Να υπενθυμήσω ότι το ίνδαλμά μας ο Γκαρσία κλωτσούσε μπάλες από τα νεύρα του με το Βαζελο στην τούμπα στα πλέι οφ από τη διαιτησία? Να θυμίσω τις 2 απανωτές κίτρινες του Κάκου στον Σορλεν για την ίδια φάση και οι 2 για χλιαρή διαμαρτυρία? Όπου και να το πεις, ομάδα που κάθε χρόνο μάζευε το πολύ 50 πόντους, καταφέρνει να φτάσει στη 2η θέση με 63 είναι αποτυχημένη, είναι αστεία. Είναι και θέμα νοοτροπίας την οποία έχτισε από το μηδέν. Επίσης οι ανταγωνιστές μας είχαν ομαδάρες με διπλάσιο μπάτζετ από τα 12 δικά μας εκατομύρια. Τώρα εμείς έχουμε πάνω από το διπλάσιο μπάτζετ από τους ανταγωνιστές μας που κατάντησαν να είναι οι Αστέρες και οι Ατρόμητοι, που δεν έχουν ούτε παλμό ούτε φανέλα.

Τέλος, ένας προπονητής οφείλει να προσδώσει υπεραξία στο υλικό του και όχι να το απαξιώσει, πόσο μάλιστα όταν αποτελείται από διεθνής εγνωσμένης αξίας και όχι Ζαβαντίες, Ανδράλες, Χασιώτηδες, Σαλμον και Μπαϊάνο (θυμίζω και σαρδέλες ακόμη παλαιότερων εποχών).

Άλλη μια φορά έχασα τον ύπνο μου... Όπως και να έχει, η ομάδα και ο προπονητής θέλει στήριξη μέχρι το τέλος όλων των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Εδώ κουβέντα κάνουμε και επουδενή να μη βγει γκρίνια στο γήπεδο. Την Πέμπτη δε δίνει μόνο ο προπονητής τεστ αλλά και εμείς (ακόμη μεγαλύτερο) για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Σταύρος Κόλκας έγραψε:ο Στέφενς εκθέτει τους παίκτες που ξεκίνησαν τη σεζόν όποτε σχεδόν του δίνεται η ευκαιρία και οι παίκτες – όχι οι νέοι – τον ξεφωνίζουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.
αυτό πρέπει να κοπεί απτη ρίζα.
δυστυχώς πέρα από τα υλικά και τις τακτικές, με τέτοιο κλίμα που φαίνεται να υπάρχει στα αποδυτήρια δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

και οι παίκτες – όχι οι νέοι – τον ξεφωνίζουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

ποιοί είναι αυτοί ρέ man ;
γιατί, συνέχεια γράφεις υπονοούμενα ,
αλλά όχι καθαρά.
Για πές μας και τις πηγές σου ρε άρχοντα,
ποιοί είναι αυτοί οι "παίκτε" οι τεράστιοι, πού έχουν και παράπονο,
και ΕΣΥ τα μαθαίνεις και απο ΠΟΥ δλδ ;Διοίκηση ή παικταράδες ;
είναι οι ίδιοι που σου ¨είπαν¨ οτι ο Στέβενς δέ κάνει ¨τακτική¨ ; και γι ΄αυτό δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα ;
κι οχι γιατί γνωρίζουν οτι θα πάρουν το πούλο ;
Απάντησε άν θέλεις, γιατί πραγματικά έχεις κουράσει.

το διάβασα κι έστειλα αυτό
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

vs40 έγραψε:1. Ο Σάντος ήρθε με 3ετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ ως μια λύση με μικρό ρίσκο καθώς είχε δουλέψει μαζί του ο πρόεδρος της εταιρίας.
2. Το συμβόλαιό του δεν είχε λήξει για να απομακρυνθεί.
3. Η πρώτη χρονία της σαρδέλας τη μετράς? Δεν ήρθε από την αρχή της χρονιάς, με μπάτζετ 5εκ ευρώ, όσο των ομάδων που πέφτανε δηλ και βγήκες 9ος. Την επόμενη, μάζεψε 63 βαθμούς ρεκόρ πολλών ετών, με άμυνα 16 παθητικό και κατάφερε να φέρει μια ομάδα από την ΄θεση 9 στην 2η. Έλεος αυτό είναι αποτυχία? Να υπενθυμήσω ότι το ίνδαλμά μας ο Γκαρσία κλωτσούσε μπάλες από τα νεύρα του με το Βαζελο στην τούμπα στα πλέι οφ από τη διαιτησία? Να θυμίσω τις 2 απανωτές κίτρινες του Κάκου στον Σορλεν για την ίδια φάση και οι 2 για χλιαρή διαμαρτυρία? Όπου και να το πεις, ομάδα που κάθε χρόνο μάζευε το πολύ 50 πόντους, καταφέρνει να φτάσει στη 2η θέση με 63 είναι αποτυχημένη, είναι αστεία. Είναι και θέμα νοοτροπίας την οποία έχτισε από το μηδέν. Επίσης οι ανταγωνιστές μας είχαν ομαδάρες με διπλάσιο μπάτζετ από τα 12 δικά μας εκατομύρια. Τώρα εμείς έχουμε πάνω από το διπλάσιο μπάτζετ από τους ανταγωνιστές μας που κατάντησαν να είναι οι Αστέρες και οι Ατρόμητοι, που δεν έχουν ούτε παλμό ούτε φανέλα.

Τέλος, ένας προπονητής οφείλει να προσδώσει υπεραξία στο υλικό του και όχι να το απαξιώσει, πόσο μάλιστα όταν αποτελείται από διεθνής εγνωσμένης αξίας και όχι Ζαβαντίες, Ανδράλες, Χασιώτηδες, Σαλμον και Μπαϊάνο (θυμίζω και σαρδέλες ακόμη παλαιότερων εποχών).

Άλλη μια φορά έχασα τον ύπνο μου... Όπως και να έχει, η ομάδα και ο προπονητής θέλει στήριξη μέχρι το τέλος όλων των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Εδώ κουβέντα κάνουμε και επουδενή να μη βγει γκρίνια στο γήπεδο. Την Πέμπτη δε δίνει μόνο ο προπονητής τεστ αλλά και εμείς (ακόμη μεγαλύτερο) για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.

αν θές, μπορώ ένα ένα να σου τα απαντήσω, αλλα δεν είναι αναγκαίο, δε θέλω να γράφω για κάτι που για μένα πλέον αποτελεί παρελθόν.Μένω στη τελευταία σου πρόταση πού για μένα είναι το ζουμί: στήριξη μέχρι το τέλος :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

1. Αν αυτο που γραφει ο κολκας ισχυει τοτε ιβαν πρεπει να παρεις σκουπα και να τους στείλεις απο τωρα σε κανα χωριο να παιζουν.

2. Διαβαζω απο φιλους οτι ο Σαντος ειναι καλύτερος απο τον χουμπ. Πως γινεται να συγκρίνεται δυο προπονητες που ο ενας δουλεψε 3 χρονια στην ομαδα και ο αλλος δεν ειναι ουτε 7 μηνες στην ομαδα;

3. Οι νεοι παιχτες που ηρθαν στην ομαδα χρειάζονται χρονο για να προσαρμοστουν οποτε πολυ λογικο τα μεγαλα σκαμπανεβασματα στην αποδοση της ομαδας.

4. Πολλοί απο τους παιχτες που εχουμε εχουν καταλαβει οτι με τις μεταγραφες που θα γινουν το καλοκαιρι δεν θα περνάνε ουτε εξω απο την τουμπα.

5. Αυτοι που κανανε τον σχεδιασμο του καλοκαιριου γιατι δεν βγαινουν μπροστα να μιλησουν για τα τραγικα τους λάθη και αντα αυτου αφηνουν τον προπονητη εκτεθειμενο;

6. Αυτο που κάνατε στον μπολονι δεν θα σας περσσει με τον χουμπ.

7. Αν στηριζαμε την ομαδα και τον προπονητη στο μισο βαθμο απο αυτο που γκρινιαζουμε τοτε ο ΠΑΟΚ θα ειχε μεγαλουργησει.

8. Καποιοι θεωρουν κριτήριο για τον στεφενς το παιχνιδι με την μπενφικα. Πραγματικα αστειο να απαιτει καποιος να κοντραρεις μια ομαδα που ειναι σε πολυ μεγαλύτερη φορμα και πιο δεμενη απο οταν επαιξε με γαυρο και στον οποιο επρεπε να ειχε βαλει 5 γκολ μεσα στο τηγάνι.

Αυτα...
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Κατα τα αλλα ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα...τρομαρα μας....
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Συγνωμη ρε παιδια σας βλεπω να αναλωνεστε σε συγκρισεις του Σαντος με τον Στεφενς,δεν μπορεις να συγκρινεις 2 ΑΝΟΜΟΙΑ πραγματα οταν δεν υπαρχουν οι ιδιες συνθηκες οι ιδιοι παραγοντες κτλ κτλ κτλ.
Υπαρχουν θετικα κ αρνητικα για την καθε πλευρα που δεν μπορεις να τα συνυπολογισεις με τιποτα.
Εχει καμμια 20αρια ακομα ματς (πρωταθλημα/Κυπελλο/Ουεφα) για να τελειωσει η χρονια εχουμε δυσκολους αγωνες μπροστα μας που αν δεν στηριξουμε την ομαδα εμεις δεν θα το κανει κανεις αλλος,αλλωστε ποτε καποιος αλλος στηριξε την ομαδα εκτος απο εμας για να το κανει κ τωρα?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αναρωτηθηκαν καποιοι φιλοι τι αλλαξε και ξαφνικα απο τις 2 ηττες φτασαμε στις 4 σερι εκτος εδρας,πως μπορει να φταιει ο προπονητης γίαυτο.Τιποτα το ιδιαιτερο δεν αλλαξε στις εμφανισεις μας εκτος εδρας,το ιδιο μετριοι ημασταν στο συνολο των εμφανισεων μας και στα προηγουμενα παιχνιδια.Να θυμισω εμφανισεις σε βεροια,παναιτωλικο,γαυρο,ξανθη,γιαννενα.Οι μονες πειστικες εμφανισεις εκτος ηταν σε θρακη και καλονη,κατι που δεν νομιζω οτι μπορει να αποτελεσει σοβαρο δειγμα,απλα οπως συγκοιριακα χασαμε με αντιπαλους απο τους οποιους ημασταν καλυτεροι,οπως με νιονιο η και τριπολη,νικησαμε σε αρκετα παιχνιδια οντας χειροτεροι.Αυτο που εχει αλλαξει ειναι το γεγονος οτι ενω οι αντιπαλοι φτανωντας προς το τελος της χρονιας φτανουν σιγα σιγα προς το πικ των δυνατωτητων τους εμεις μοιαζουμε να βρισκομαστε ακομα σε περιοδο καλοκαιρινης προετοιμασιας και οχι δεν φταιει γιαυτο η αποκτηση 6 παικτων.Η ομαδα μετα απο περιοδο 7 μηνων δουλειας,οφειλε να εχει αναπτυξει σταθερες στο παιχνιδι της,να εχει σχηματισει ενα βασικο κορμο παικτων,πανω στον οποιο θα εχτιζε τον τροπο παιχνιδιου της και θα ενσωματωνε σταδιακα και τους νεους παικτες,αντι αυτου ομως,απο το ξεκινημα της χρονιας ζουμε ενα φαινομενο συνεχων πειραματισμων.Βλεπουμε συνεχως παικτες να αλλαζουν θεσεις,παικτες να μονιμοποιουνται σε θεσειε,ξαφνικα να περιθωριοποιουνται για να επανελθουν το ιδιο ξαφνικα σε αλλες μαλιστα θεσεις σε σχεση με αυτες που αγωνιζονταν πριν.Με αυτο τον τροπο διαχειρισης,συγνωμη αλλα δεν παμε πουθενα καθως κανεις δεν μπορει να μιλησει για προσπαθεια εξαγωγης συμπερασματων σχετικα με το ροστερ καθως δεδομενα το καλοκαιρι θα εχουμε νεα πληθωρα αλλαγων αλλα και δεδομενα υπαρχουν συγκεκριμενοι αγωνιστικοι στοχοι,οπως κυριως η πρωτη θεση στα πλει οφ,που αυτη τη στιγμη που μιλαμε τιθεται σε αμφισβητηση περισσοτερο απο ποτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”