Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
μπα εγω διαφωνω.. ο κονσεισαο βενζιναδικο ειχε ανοιξει και τον πηραμε και του δειξαμε τοση αγαπη και τρελα που γουσταρε ο ανθρωπος και ξανα παιξε καλη μπαλλα.. τι παραπανω κινητρο χρειαζεται ενας παικτης απο την αγαπη και το παθος που του δειχνουν.. το ιδιο πιστευω ισχυει και για τον παυλαρα.. δεν νομιζω οτι περιμενε ολη αυτη την αγαπη που πηρε απο μας.. θεωρω οτι αν ειμασταν στα τετοια μας για τον παυλο , θα ειχε σταματησει (η θα χε φυγει ) μεχρι τωρα..
Συμφωνω.πχ Γκαρσια,κονσεισαο,μουσλι...amanaoua4 έγραψε:Έτσι ακριβως..παίκτες που θα έρθουν εδώ σε καλη ηλικια με όρεξη για δουλειά και διψα για διάκριση και όχι πρωην αστέρες ,κορεσμενους,που στην πρωτη στραβη θα βάζουν τον εαυτό τους πανω απο την ομάδα...desperando έγραψε:παντως ειναι μεγαλο ρισκο να φερεις παικτη 33+ που δεν θα εχει κανενα κινητρο και θα ειναι ποδοσφαιρικα χορτατος μεχρι τον λαιμο.εγω θελω παικτες διψασμενους για τιτλους και διακριση. θελω παικτες που θα δουν τον ΠΑΟΚ ως το μεσο που θα τους κανει παγκοσμιως γνωστους

- sourmenetes
- Moderator
Ο ανθρωπος 5 ματσακια ειδε και δε χρειαστηκε κατι αλλο.Mario Jardel έγραψε:χαχαχαχα... Και συνηθως δε πειραζουν τιποτε παρα μονο το πινακακι δεξια. Αν διαβασεις το κειμενο δε λεει τιποτε για ΠΑΟΚ.
Συμφωνα με δημοσιευματα(σικ) ο Αποστολοπουλος παει για δανεισμο.
Επισης στο σαιτ της ΠΑΕ ανανεωσαν το ροστερ (δεν εχει ακομη φωτο) αλλα δε βαλανε το Σκονδρα. Τον ξεχασαν ή εχει καμια σχεση με την υποθεση Ιταντζ;(βεβαια ο παικτης εχει ανακοινωθει οποτε μαλλον ειναι ανθρωπινο λαθος).
. Λειπει και ο Γιαννου.
Πηρε χαμπαρι.
Καταρχάς εμένα μου αρέσει που έστω και στο σου ξου μου ξου, ό,τι ακούγεται για το γαύρο, τσουπ και για εμάς, έτσι για σπάσιμο. Από παλιά το λέγαμε, Βιερίνια εσείς; Μήτρογλου-Τόρο εμείς!
Τώρα εάν όντως έρθει παίκτης με τις παραστάσεις του Μαλουντά και του Σιμάο, τούμπες θα κάνουμε και εμείς και οι αντίπαλοί τους. Βέβαια, εάν μιλάμε για 2μ vs 1μ, προτιμώ Σιμάο με 1μ και δώσε από τα άλλα να πάρεις 2-3 επενδύσεις (πχ Κοροβέση, Κουρμπέλη και δανεικό Λούκας).
Για Νίνη ψήνομαι, έχει τρελό κίνητρο, ξέρει που "έρχεται", παίζει πολλές θέσεις.
Για Λάζοβιτς επίσης, θεωρώ οτι στα 30 του θα θέλει να παίξει καλά για ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο, το οποίο τώρα δεν ξέρω εάν θα το βρει μετά από δανεισμό και φευγιό.
Όσο για τι χρειάζεσαι...παίκτες με πάθος, με cojones, που θα αφρίζει το στόμα τους όταν θα μπαίνουν μέσα, που θα παίζουν με Άγιαξ και Φενέρ στην Πόλη και θα ορμάνε όπως η λέαινα μπροστά από τα μικρά της, όχι να λερώνουν βρακάκια με τρίπολες και χαλκηδόνες. Οπότε, εάν ένας Πόουλσεν μου βγει αδιάφορος και μπλαζε, αλλά ένας Κριστιάν δεθεί και σκυλιάσει...θα δείξει.
Τώρα εάν όντως έρθει παίκτης με τις παραστάσεις του Μαλουντά και του Σιμάο, τούμπες θα κάνουμε και εμείς και οι αντίπαλοί τους. Βέβαια, εάν μιλάμε για 2μ vs 1μ, προτιμώ Σιμάο με 1μ και δώσε από τα άλλα να πάρεις 2-3 επενδύσεις (πχ Κοροβέση, Κουρμπέλη και δανεικό Λούκας).
Για Νίνη ψήνομαι, έχει τρελό κίνητρο, ξέρει που "έρχεται", παίζει πολλές θέσεις.
Για Λάζοβιτς επίσης, θεωρώ οτι στα 30 του θα θέλει να παίξει καλά για ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο, το οποίο τώρα δεν ξέρω εάν θα το βρει μετά από δανεισμό και φευγιό.
Όσο για τι χρειάζεσαι...παίκτες με πάθος, με cojones, που θα αφρίζει το στόμα τους όταν θα μπαίνουν μέσα, που θα παίζουν με Άγιαξ και Φενέρ στην Πόλη και θα ορμάνε όπως η λέαινα μπροστά από τα μικρά της, όχι να λερώνουν βρακάκια με τρίπολες και χαλκηδόνες. Οπότε, εάν ένας Πόουλσεν μου βγει αδιάφορος και μπλαζε, αλλά ένας Κριστιάν δεθεί και σκυλιάσει...θα δείξει.
Κάτι μέσα μου ενθουσιάστηκε (ή επιβεβαιώθηκε) με αυτό που διάβασα. Ο γελωτοποιός άφησε στον πάγκο το καλύτερο με διαφορά δεξί μας μπακ τον Εττό σε ολόκληρο το πρωτάθλημα(άσχετα αν θέλαμε κάτι καλύτερο για πολλούς λόγους) , και έβαζε τον επικίνδυνο Αποστολόπουλο. Αυτό φάνηκε στο ένα παιχνίδι των πλέυ-οφφ που έπαιξε ο Εττό και δεν ακούμπησε ο Αστέρας. Σα να μην έφτανε αυτό έκανε συμβόλαιο στον Αποστολόπουλο μεγάλο και σε διάρκεια και σε αξία.sourmenetes έγραψε:Ο ανθρωπος 5 ματσακια ειδε και δε χρειαστηκε κατι αλλο.Mario Jardel έγραψε:χαχαχαχα... Και συνηθως δε πειραζουν τιποτε παρα μονο το πινακακι δεξια. Αν διαβασεις το κειμενο δε λεει τιποτε για ΠΑΟΚ.
Συμφωνα με δημοσιευματα(σικ) ο Αποστολοπουλος παει για δανεισμο.
Επισης στο σαιτ της ΠΑΕ ανανεωσαν το ροστερ (δεν εχει ακομη φωτο) αλλα δε βαλανε το Σκονδρα. Τον ξεχασαν ή εχει καμια σχεση με την υποθεση Ιταντζ;(βεβαια ο παικτης εχει ανακοινωθει οποτε μαλλον ειναι ανθρωπινο λαθος).
. Λειπει και ο Γιαννου.
Πηρε χαμπαρι.
3 μέρες χρειάστηκαν για να δει και να κρίνει παίκτες (σίγουρα θα είχε και εισηγήσεις φαντάζομαι αλλά και πάλι...)
- Μπαρκαρούτσος
Αυτοί οι 2 είναι επενδυσάρες!bane1980 έγραψε:Όσο για τι χρειάζεσαι...παίκτες με πάθος, με cojones, που θα αφρίζει το στόμα τους όταν θα μπαίνουν μέσα
Ο αμυντικός που θα ηρεμήσει την άμυνα...

Ο επιθετικός που θα ξεχύνεται στην επίθεση και θα μπαίνει με τη μπάλα στο τέρμα...

- Mario Jardel
Mπα... Πιο πιθανο ειναι να ειναι τα αντιπαλα σεντερ μπακ και ο αντιπαλος τερματοφυλακας! 

- ΑποστόληςΑ
Διαβάζω ότι οι Κροάτες γράφουν πως ο Petric έμεινε ελεύθερος απο την Fulham και πορεύεται προς Ελλάδα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για Καραγκούνη.
θα είναι κρίμα να πάει ο πέτριτς στο γαύρο, ενώ έχει προταθεί και σε μας
μεγάλη καψούρα ο κροάτης
ρε γαμώτο τελευταία μπαίνουμε κάθε πρωί να μάθουμε κάτι καλό και ανταυτού μαθαίνουμε για "χτύπημα" του γαύρου
μακάρι να μην τον κλείσουν πάντως
μεγάλη καψούρα ο κροάτης
ρε γαμώτο τελευταία μπαίνουμε κάθε πρωί να μάθουμε κάτι καλό και ανταυτού μαθαίνουμε για "χτύπημα" του γαύρου

μακάρι να μην τον κλείσουν πάντως
- ΑποστόληςΑ
Αυτοί έχουν σοβαρό πρόβλημα γιατί τους φεύγει ο Τζιμπούρ. Εμείς δεν καιγόμαστε για τη συγκεκριμένη θέση. Προτιμώ τα λεφτά να πάνε σε εξτρέμ.
Εκτός απροόπτου σήμερα πρέπει να περιμένουμε και το αριστερο μπακ της Αλμέρια να έρθει για να υπογράψει.
Εκτός απροόπτου σήμερα πρέπει να περιμένουμε και το αριστερο μπακ της Αλμέρια να έρθει για να υπογράψει.
- Sick Bastard
-
Πάει κι ο Αποστολόπουλος.
Ενας ένας οι νέοι μας αφήνουν.Εδώ κι εκεί όλοι δανεικοί.
Κανένας δεν μπορεί να σταθεί στην ομάδα,ούτε ως αλλαγή?
ΥΓ και όταν φεύγει κάποιος ρε παιδιά,μην γίνεστε κακεντρεχείς απέναντί τους.
Δεν είναι έντιμο,τωρα θέλουν στήριξη να ορθοποδήσουν.
Ενας ένας οι νέοι μας αφήνουν.Εδώ κι εκεί όλοι δανεικοί.
Κανένας δεν μπορεί να σταθεί στην ομάδα,ούτε ως αλλαγή?
ΥΓ και όταν φεύγει κάποιος ρε παιδιά,μην γίνεστε κακεντρεχείς απέναντί τους.
Δεν είναι έντιμο,τωρα θέλουν στήριξη να ορθοποδήσουν.
Ποιον μπατσο???
Φιλε απο γεωργιαδη και ρομπερ (και σαλπι στα ακρα) αυτοι μοιαζουν μεσι......

Φιλε απο γεωργιαδη και ρομπερ (και σαλπι στα ακρα) αυτοι μοιαζουν μεσι......
Τώρα για να καταλάβω..Σκούζεις και φωνάζεις και γκρινιάζεις για τα πάντα..Αλλά πού το είδες ότι ο Αποστολόπουλος κάνει για σταθεί στον ΠΑΟΚ;
Αρχίζω να υποψιάζομαι πως οι απόψεις σου ακολουθούν την τακτική "Οτι κάνει η ΠΑΕ θα λέω το αντίθετο".
Αρχίζω να υποψιάζομαι πως οι απόψεις σου ακολουθούν την τακτική "Οτι κάνει η ΠΑΕ θα λέω το αντίθετο".