+1926nikolasf έγραψε:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++pgetsos έγραψε:Το εβαλε; Ηταν εκει που επρεπε; Σκαστε και ενα σαββατοκυριακο επιτελους....
14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- kataramenos5
Despe το ξέρεις , με τέτοια ψυχολογια που έχει (όχι μονο αυτός) παλι καλά να λέμε που έβαλε το δεύτερο.Ειδες τι εχασαν Βουκιτς Κλάους.Κι εγώ αυτη την απορία είχα για Στόχ.desperando έγραψε:α ρε σαλπι παραλιγο παλι να γινοσουν ο μοιραιος της ομαδας και σημερα.
δεν ειμαι απ αυτους που τα βλεπουν ολα ευκολα και δεν επιτρεπουν σε κανεναν παικτη μας να κανει το λαθος,αλλα ρε συ πανω του? ας σουτερνες και ας εβγαινε αουτ,θα ελεγα οτι τουλαχιστον προσπαθησες να κανεις το σωστο.γιατι πανω του ομως υπηρχε περιπτωση να εξαφανιστει ο καπινο?
βεβαια στην ολη φαση το μεγαλυτερο λαθος το κανει ο στοχ που οταν βλεπει οτι παιρνεις την πασα αντι να παει παραλληλα με σενα για να σε δωσει την επιλογη για μια ευκολη πασα,αυτος παει απο πισω σου
υγ δεν θελω να φανταστω ποσες σκεψεις περασαν απο το μυαλο σου την ωρα που εβλεπες την μπαλια του λινο να κατευθυνεται προς τα σενα.και επισης δεν θελω ουτ να το σκεφτομαι τι θα γινοταν αν το εχανες
Το εχετε κουρασει κ οι μεν κ οι δε. Ο κοντος δεν ειναι τοπ κλας, αλλα δεν ειναι κ ντιπ σαβουρα. Η θεση του ειναι μαλλον εκτος ροστερ αν συνυπολογισουμε αποδοση κ αναταραχη. Αλλα να τελειωσει πρωτα η χρονια.
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
o Στοχ ηταν οφσαιντ και γι αυτο δεν μπηκε στην φαση σε πρωτο χρονοdesperando έγραψε: βεβαια στην ολη φαση το μεγαλυτερο λαθος το κανει ο στοχ που οταν βλεπει οτι παιρνεις την πασα αντι να παει παραλληλα με σενα για να σε δωσει την επιλογη για μια ευκολη πασα,αυτος παει απο πισω σου
ο Βουκιτς ερχοταν απο πισω , αλλα με λιγη καθυστερηση

- Μπαρκαρούτσος
Ευτυχώς που το έβαλες σε κενή εστία και πήραμε ένα Χ που δεν αξίζαμε..
Αλλά δεν θα σε πω και συγχαρητήρια, από εκεί δεν το έχανε ούτε ΑμΕΑ.
Ο Bansky είπε "ΒΑΖΕΛΕ" και έφυγε 1 εβδομάδα εν βρασμώ και ο pgetsos ούτε μια μέρα;;;
Οι υπερασπιστές του, ας με πουν ένα πράγμα που έχει καλύτερο από τον Oliseh...
Αλλά δεν θα σε πω και συγχαρητήρια, από εκεί δεν το έχανε ούτε ΑμΕΑ.
Άνα μπράβο, άκου "σκάστε"... Αν πω "σκάσε εσύ" και γίνει κώλος εδώ μέσα, δεν συμφέρει κανέναν, γι'αυτό πάρ'το πίσω... Επειδή τον υπερασπίζεσαι και είσαι με τους "καλούς" θα μιλάς όπως να 'ναι;;ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:αυτό που έπρεπε να βάλει το έχασε.pgetsos έγραψε:Το εβαλε; Ηταν εκει που επρεπε; Σκαστε και ενα σαββατοκυριακο επιτελους....
και μίλα πιο όμορφα...
Ο Bansky είπε "ΒΑΖΕΛΕ" και έφυγε 1 εβδομάδα εν βρασμώ και ο pgetsos ούτε μια μέρα;;;
Έτσι ακριβώς...Slade έγραψε:Και το standing ovation απ τους βαζελους εισεπραξε και το αχαστο παλι εχασε και το γκολακι του εβαλε και αλλη μια ομορφη μερα στην φρουτοπια τελειωσε.
- desperando
- Επικοινωνία:
βαζεις το καρε πολυ μπροστα.john4serres έγραψε:o Στοχ ηταν οφσαιντ και γι αυτο δεν μπηκε στην φαση σε πρωτο χρονοdesperando έγραψε: βεβαια στην ολη φαση το μεγαλυτερο λαθος το κανει ο στοχ που οταν βλεπει οτι παιρνεις την πασα αντι να παει παραλληλα με σενα για να σε δωσει την επιλογη για μια ευκολη πασα,αυτος παει απο πισω σου
ο Βουκιτς ερχοταν απο πισω , αλλα με λιγη καθυστερηση
με το που γινετε η καθετη απο τον νατσχο ο στοχ (και ενω ειναι μαλλον απο θεση οφ σαιντ) κανει μια αρχικη κινηση προς την μπαλα και μολις καταλαβαινει οτι την παιρνει ο σαλπι,αντι να αλλαξει κατευθυση κα να κινηθει προς τα αριστερα και να παιξει παραλληλα με τον σαλπι επιλεγει να κινηθει πισω απο την πλατη του
Δεν αξιζες ουτε το Χ; ΣΟΒΑΡΑ;RoMaN έγραψε:..και πήραμε ένα Χ που δεν αξίζαμε..
ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ GAME OF THRONES KAI ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
γυριζει και μαρκαρει.RoMaN έγραψε:
δεν ειναι αυτος ο ρολος του αλλα το κανει.ο ολισε δεν κλεινει χωρους ουτε σε ντουζιερα.βγαινει για κυνηγι μονος του και οταν θυμαται.
και δεν ειμαι υπερασπιστης του.για την ακριβεια τον αντιπαθω οσο λιγους.αλλα οχι κ ο ολισε.
ο κοντος καταλαβαινει απο ποδοσφαιρο αλλα ειναι ντιπ αμπαλος.ο ολισε εχει ταλεντο αλλα ποδοσφαιρικα ειναι ντιπ χαζος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 04 Μάιος 2014, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
ρε φιλε , εαν παει προς τα αριστερα ( εκει που ειναι ο βουκιτς δηλαδη )βαζεις το καρε πολυ μπροστα.
με το που γινετε η καθετη απο τον νατσχο ο στοχ (και ενω ειναι μαλλον απο θεση οφ σαιντ) κανει μια αρχικη κινηση προς την μπαλα και μολις καταλαβαινει οτι την παιρνει ο σαλπι,αντι να αλλαξει κατευθυση κα να κινηθει προς τα αριστερα και να παιξει παραλληλα με τον σαλπι επιλεγει να κινηθει πισω απο την πλατη του
δεν θα το δωσουν οφσαιντ τα κορακια
εγω πιστευω πηγε καλου κακου πισω απο την μπαλα για να περιμενει να γινει η φαση σε πρωτο χρονο
Το χρώμα.... Του αίματος όχι του δέρματος... Μπορεί ποδοσφαιρικά να έχει παρέλθει αλλά εγώ λέω ότι έιναι πιο πολύ ΠΑΟΚ από πολλούς άλλους εδώ μέσα!!! Και όποιος σπεύσει να παρεξηγηθεί... μάλλον έχει την μύγα!RoMaN έγραψε:
Όσο όμορφα μιλάς εσύ ας πούμε τόσες μέρες τώρα σε αυτό το τοπικ...ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:αυτό που έπρεπε να βάλει το έχασε.pgetsos έγραψε:Το εβαλε; Ηταν εκει που επρεπε; Σκαστε και ενα σαββατοκυριακο επιτελους....
και μίλα πιο όμορφα...
Αν την κίνηση που κάνει ο Σάλπι στο γκολτην έκανε ας πούμε...ο κουλουρης θα λέγαμε για την τρομερή οξυδερκεια του και του ποσό μυριζεται το γκολ!!
Edit: ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΟ Χ;;;;εκτός αν εννοείς ότι αξιζαμε το διπλό....έτσι συμφωνώ!
- desperando
- Επικοινωνία:
πως θα τον δωσουν οφ σαιντ ρε συ γιαννη αφου δεν παει στην μπαλα σε πρωτο χρονο.john4serres έγραψε:ρε φιλε , εαν παει προς τα αριστερα ( εκει που ειναι ο βουκιτς δηλαδη )βαζεις το καρε πολυ μπροστα.
δεν θα το δωσουν οφσαιντ τα κορακια
εγω πιστευω πηγε καλου κακου πισω απο την μπαλα για να περιμενει να γινει η φαση σε πρωτο χρονο
αυτο που λες εσυ ηταν οφ σαιντ πολλα χρονια πριν
εγω που εχω τη μυγα παρεξηγηθηκα.στα λογια ολα ευκολα ειναι.nikolasf έγραψε:Το χρώμα.... Του αίματος όχι του δέρματος... Μπορεί ποδοσφαιρικά να έχει παρέλθει αλλά εγώ λέω ότι έιναι πιο πολύ ΠΑΟΚ από πολλούς άλλους εδώ μέσα!!! Και όποιος σπεύσει να παρεξηγηθεί... μάλλον έχει την μύγα!RoMaN έγραψε:
- desperando
- Επικοινωνία:
δυστυχως ο ολισε παιζει ακομα μπαλα και σε αυτο το επιπεδο δεν μπορεις να σταθεις παιζοντας απλα μπαλα.RoMaN έγραψε:
το ποδοσφαιρο ειναι ενα τελειως διαφορετικο αθλημα απο την μπαλα