Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Κοίτα........Βλαχοπούλα και έξυπνη είναι 2 πράγματα που δεν ταιριάζουν.......
Δεν πιάνει αυτό....Άλλαξε το !!!!!!!!!!!!
Δεν πιάνει αυτό....Άλλαξε το !!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
Και όσο αναφορά για τον καφέ καλύτερα να μην το συζητήσουμε οκ;;
Σ' έχω κάνει Θεό (όπως λέει και το τραγούδι) κι εσύ με έχεις στην κατηγορία του π@@@@.........
Θα τα πω όλα στον γαμπρό!!!!!!
Σ' έχω κάνει Θεό (όπως λέει και το τραγούδι) κι εσύ με έχεις στην κατηγορία του π@@@@.........
Θα τα πω όλα στον γαμπρό!!!!!!
dreamwarrior έγραψε:Βλαχοπούλα και έξυπνη είναι 2 πράγματα που δεν ταιριάζουν.......
Αν θυμάμαι καλά τα ανέκδοτα λένε για Πόντιους και όχι για Βλάχους..
Ασε ρε Σρεκ...διακινδυνευεις τα ποντιακα σου δικαιωματα!!!!
Κατα τ' αλλα βλεπω το συνοικεσιο προχωρησε αρκετα και μαλλον οι δυο πλευρες εχουν συμφωνησει σε ολα, προικα, εκκλησια, γλεντι...
Μενει να μαθω ποιος ειναι ο γαμπρος, τη νυφη τη ξερουμε και το κουμπαρο το μαθαμε επισης!
Ποτε λοιπον με το καλο ο γαμος??? Να κοιταξω να ανεβω για το μυστηριο και το γλεντι...
Ποντιακα θα εχουμε??? Αν οχι...να βαλετε αμεσως!!!
Κατα τ' αλλα βλεπω το συνοικεσιο προχωρησε αρκετα και μαλλον οι δυο πλευρες εχουν συμφωνησει σε ολα, προικα, εκκλησια, γλεντι...
Μενει να μαθω ποιος ειναι ο γαμπρος, τη νυφη τη ξερουμε και το κουμπαρο το μαθαμε επισης!
Ποτε λοιπον με το καλο ο γαμος??? Να κοιταξω να ανεβω για το μυστηριο και το γλεντι...
Ποντιακα θα εχουμε??? Αν οχι...να βαλετε αμεσως!!!
-
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ.,5/4/2009 (Σχόλια και προβλέψεις)
ο ΠΑΟΚ έκλεισε μετά το τέλος του πρωταθλήματος μία μίνι προετοιμασία, στο διάστημα από 28 Απριλίου μέχρι 2 Μαϊού, στο αθλητικό κέντρο Τρία-πέντε πηγάδια.
Παιδια να ρωτησω κατι;επειδη θα ειμαι επανω εκεινες τις μερες κ η γυναικα μου με επρηξε (ακομη δεν το ειδε καλα καλα) θα μπορεσουμε να παμε στα 3-5πηγαδια η χλωμο ειναι; κ αν μαθαμε ποτε θα βγουν τα διαρκειας για τα πλειοφ γιατι δεν αντεχω ΑΛΛΟ την γκρινια της!
Ρωταω βλακειες αλλα ανωτερα βια!
Παιδια να ρωτησω κατι;επειδη θα ειμαι επανω εκεινες τις μερες κ η γυναικα μου με επρηξε (ακομη δεν το ειδε καλα καλα) θα μπορεσουμε να παμε στα 3-5πηγαδια η χλωμο ειναι; κ αν μαθαμε ποτε θα βγουν τα διαρκειας για τα πλειοφ γιατι δεν αντεχω ΑΛΛΟ την γκρινια της!
Ρωταω βλακειες αλλα ανωτερα βια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK SYMI την Δευ 30 Μαρ 2009, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2009
για αυτους που θελουν ιντερνετ στο λαπτοπ και παραλια, μην κανει κανενας σας το λαθος και το παρει, εγω πηρα περσυ ακριβως για να εχω ιντερνετ στην παραλια (και WIND και ΟΤΕΝΕΤ) και ουτε στην παραλια της θεσσαλονικης δεν πιανει.
Οφ-τοπικ αλλα για καλο το κανω!
Οφ-τοπικ αλλα για καλο το κανω!

- dreamwarrior
Ρε τούλη Νο 2 τι θα γίνει;Θα συνεχίσεις για πολύ να είσαι off topic στο μεγαλύτερο off topic - topic όλων των εποχών;;;
Μας έχεις τρελάνει ρε....αποφάσισε : ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ;;;;
Και μην αρχίσεις τις χαζοερωτήσεις γιατί θα φας ban οκ;;;
Μας έχεις τρελάνει ρε....αποφάσισε : ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ;;;;
Και μην αρχίσεις τις χαζοερωτήσεις γιατί θα φας ban οκ;;;
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2009
Πρεπει να εισαι πολυ καμμενοςdimbar έγραψε:εγω πηρα περσυ ακριβως για να εχω ιντερνετ στην παραλια (και WIND και ΟΤΕΝΕΤ) και ουτε στην παραλια της θεσσαλονικης δεν πιανει.

- dreamwarrior
Γατομήτσε βάλε τάξη ρε
Άντε γιατί ήταν να μη πατήσει το πόδι του ο επίτημος τούλης......
Ταναπού τα έκανε πάλι!!!!!!!!
Άντε γιατί ήταν να μη πατήσει το πόδι του ο επίτημος τούλης......
Ταναπού τα έκανε πάλι!!!!!!!!
- fofanaserres
Δρεαμ....Εσύ είσαι off topic από την ζωή ρε....για ένα off topic σε ένα τόπικ κάνεις έτσι?