15. Pablo Andrés Contreras Fica
Θα τον πληρωνουμε με μαλαματινες κ γουρουνες κ ντου στο γηπεδο με τιμωριες! Κρατηστε τον! Λεφτα υπαρχουν!
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
karabill έγραψε:Βασικα δεν αναφερομουν στη Διοικηση, αυτη καθ`αυτη... αλλα στους δημοσιογραφους που στην πραγματικοτητα δεν κανουν καν ρεπορταζ, αλλα μεταφερουν το καθε τι που γινεται στα εσωτερικα του ΠΑΟΚ... ακομα και σκεψεις των ανθρωπων της διοικησης! Το χειροτερο ειναι οτι δεν εχουν ιδεα τι πραγματικα συμβαινει απλα τους λενε τι θα μας πουνε και αυτοι το μεταφερουν... για αυτο τους λεμε και παπαγαλακια! Το ακομη πιο χειροτερο ειναι το υφος τους τη στιγμη που μεταφερουν καποια πληροφορια.. μου θυμιζουν ενα σλογκαν απο μια διαφημιση του skip (αν θυμασαι) "...αυτοι ξερουν!"eleos έγραψε:karabill πες μου ΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ψέμα που άκουσες απο τη διοίκηση και όχι κάποιον ΑΡΔ.
Φορτωμένε συνοπαδέ...
Κατ`επεκταση... η διοικηση ουσιαστικα μου λεει ψεματα χωρις να μου το λεει η ιδια!
ΥΓ: Η διοικηση συνηθως δε μιλαει, για να μου πει ψεματα πρεπει πρωτα να μου μιλησει! Και τελευταια μιλαει σπανια... οταν οι εξελιξεις την εχουν ηδη προσπερασει!
ΥΓ2: Δεν θελω ουτε κατα διανοια να πιστεψει καποιος οτι ο λογος μου ειναι αντιπολιτευτικος... Επικριτικος, ναι! Στο κατω κατω ΜΑΖΙ τους ειμαι.. και Ζαγορακη και Βρυζα γουσταρω! Θα τους γουσταρα ομως παραπανω αν ηταν οπως πριν 2 χρονια με οραμα και καυλα!
αυτό που λες φιλε "καραβιλλ" είναι ότι χειρότερο άμα μας έχουν φτάσει σε σημείο να νομίζουμε ότι την κάθε παπάρια που λέει ο κάθε ard είναι γραμμή τις διοίκησις κλαυτά
η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να έχει ένα θέμα αν δεν υπάρχει δημιουργεί μονος του
υπάρχουν σίγουρα δημοσιογράφοι που είναι πιο κοντά στην διοίκηση αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορα που πιάνουν το στυλο εκπροσωπούν τις σκέψεις τις διοίκησις πρώτα από όλα εκπροσωπούν την πάρτι τους
και μακάρι να υπήρχε "αντιπολετευσι" θα υπήρχε μια δεύτερη οπτική μια δεύτερη πρόταση θα υπήρχε κριτική
τώρα το μονο που υπάρχει είναι κράξιμο και τίποτε άλλο
είναι ακριβώς οι ίδιοι που ήταν και πριν δυο χρονια με την διαφορα ότι τότε με το επίπεδο τις ομάδας και τα οικονομικά μας ήταν πολύ πιο απλό η ομάδα να κάνει άλματα
τώρα με λιγότερα έσοδα χρειάζεσαι πολύ καλύτερους ποδοσφαιριστές
αυτή είναι η μοναδική διαφορα με τότε γιατί αν δεν είχαν όραμα και καύλα πιστεύω θα την είχαν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια
Άδεια τέλος
Μετά από οχτώ μέρες διακοπών, η άδεια για τους παίκτες του ΠΑΟΚ τελειώνει σήμερα κι αύριο επιστρέφουν στο γήπεδο, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.
Το ραντεβού του Μπόλονι με τους παίκτες του είναι στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο και αναμένονται όλοι χωρίς εξαιρέσεις, πλην φυσικά των Αρίας και Σπαντάτσιο, που αποχαιρέτησαν τον ΠΑΟΚ.
Ερωτηματικό υπάρχει για τον Κοντρέρας, ο οποίος έχει κι ένα μακρινό ταξίδι (όπως κι ο Γκαρσία), αλλά λογικά ο Χιλιανός θα προλάβει να είναι παρών στην αυριανή προπόνηση. Με την επιστροφή του θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και το προσωπικό του θέμα, καθώς ο Κοντρέρας άλλα δηλώνει στην Ελλάδα κι άλλα στην Χιλή. Στην Ελλάδα, τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, στην Χιλή ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Κόλο Κόλο, με την οποία, παρά τις διαψεύσεις, είναι σε συζητήσεις.
Σε χθεσινές του δηλώσεις στην Ελλάδα, ο 33χρονος αμυντικός είπε μεταξύ άλλων ότι δεν του έχει γίνει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μέσω του Βρύζα, ο ΠΑΟΚ του έχει προτείνει διετές συμβόλαιο με αποδοχές 300.000 ευρώ από το καλοκαίρι.
Κόλκας24
Έχει ένα δίκιο όμως...
Δηλαδή δε μπορεί να είναι ΟΛΛΑΑΑΑ ΑΡΔιές,
τις έχει πεί και τις μπαρούφες του ο πάμπλος 100% σε κάποιο σημείο,
ή σε εμάς ή στους Χιλιανούς ή both...
Μετά από οχτώ μέρες διακοπών, η άδεια για τους παίκτες του ΠΑΟΚ τελειώνει σήμερα κι αύριο επιστρέφουν στο γήπεδο, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.
Το ραντεβού του Μπόλονι με τους παίκτες του είναι στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο και αναμένονται όλοι χωρίς εξαιρέσεις, πλην φυσικά των Αρίας και Σπαντάτσιο, που αποχαιρέτησαν τον ΠΑΟΚ.
Ερωτηματικό υπάρχει για τον Κοντρέρας, ο οποίος έχει κι ένα μακρινό ταξίδι (όπως κι ο Γκαρσία), αλλά λογικά ο Χιλιανός θα προλάβει να είναι παρών στην αυριανή προπόνηση. Με την επιστροφή του θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και το προσωπικό του θέμα, καθώς ο Κοντρέρας άλλα δηλώνει στην Ελλάδα κι άλλα στην Χιλή. Στην Ελλάδα, τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, στην Χιλή ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Κόλο Κόλο, με την οποία, παρά τις διαψεύσεις, είναι σε συζητήσεις.
Σε χθεσινές του δηλώσεις στην Ελλάδα, ο 33χρονος αμυντικός είπε μεταξύ άλλων ότι δεν του έχει γίνει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μέσω του Βρύζα, ο ΠΑΟΚ του έχει προτείνει διετές συμβόλαιο με αποδοχές 300.000 ευρώ από το καλοκαίρι.
Κόλκας24
Έχει ένα δίκιο όμως...
Δηλαδή δε μπορεί να είναι ΟΛΛΑΑΑΑ ΑΡΔιές,
τις έχει πεί και τις μπαρούφες του ο πάμπλος 100% σε κάποιο σημείο,
ή σε εμάς ή στους Χιλιανούς ή both...
Είναι απίστευτο .... όχι απίστευτο .... είναι απαίσιο αυτό που γίνεται από ορισμένους εδώ μέσα.
Φεύγει ο Κοντρέρας, η διοίκηση τον παίρνει. Φεύγει ο Σπαντάσιο, το ίδιο. Φέυγει ο Αρίας το ίδιο.
ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΠΟΥ*ΣΟ ΜΟΥ ΦΕΤΕΣ ότι αν οι παραπάνω έμεναν, οι ίδιοι θα έβριζαν την διοίκηση για περιτά έξοδα.
ΔΕΝ μπορεί να ΜΗΝ έχετε παρατηρήσει ότι κάποια μέλη γράφουν ΜΟΝΟ σπέκουλες κατά της διοίκησης σε ΟΛΑ τα τόπικ με το καμουφλάζ του on topic. Δεν θα μπούνε στο φόρουμ να πούνε την άποψή τους. Δεν θα μπούνε να κουβεντιάσουν. Θα μπούνε ΜΟΝΟΝ για να σπεκουλάρουν.
Κάτι αντίστοιχο ΔΕΝ κάνουν οι φίλα προσκείμενοι προς την σημερινή διοίκηση ή οι αδιάφοροι. Δεν βλέπω δηλαδή ποστ του στυλ "μπράβο τιτανοτεράστιε Ζαγοράκη, μπράβο Βρύζα κλπ και σωστά δεν τα βλέπω γιατί θα καταντούσε γραφικό.
Από την άλλη, αν απαντήσω (όπως έχω κάνει στο παρελθόν αλλά ... δεν θα τα δείτε ποτέ), τότε θα φάω φρένο από τα στρουμφ του φόρουμ είτε γιατί θα χαρακτηριστώ off topic, είτε με την αιτιολογία ότι "χαρακτηρίζω συμφορουμίτη" (λες και αυτός δεν χαρακτηρίζει την ομάδα και μέλη της αλλά .... το περνάμε στο ντούκου) ή δημιουργώ εντάσεις κλπ.
Anyway, κοιτάξτε το. Δεν ξέρω πως θα το βαφτίσετε. Λογοκρισία; Φίμωμα; Έλεγχος; Δεν ξέρω. Το πράμα έχει παρατραβήξει.
Κάπου νομίζω ότι έχετε σβήσει τις γραμμές που διαχωρίζουν το κράξιμο από την καλοπροαίρετη κριτική και το φόρουμ έχει πάρει την μορφή αλλόθρησκου φόρουμ όπου ασκείται πολεμική στην ομάδα μας. Αν κάποιος θέλει να πολεμήσει τον ΠΑΟΚ ή την διοίκησή του, υπάρχουν και τα μπλογκ. Ας κάνει ο καθένας το δικό του και ας φάει εκεί τα άντερά του.
Αυτά.
(δυστυχώς, το "Παράπονα για το φόρουμ" είναι κλειδωμένο και δοθήσης της ευκαιρίας ....)
Φεύγει ο Κοντρέρας, η διοίκηση τον παίρνει. Φεύγει ο Σπαντάσιο, το ίδιο. Φέυγει ο Αρίας το ίδιο.
ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΠΟΥ*ΣΟ ΜΟΥ ΦΕΤΕΣ ότι αν οι παραπάνω έμεναν, οι ίδιοι θα έβριζαν την διοίκηση για περιτά έξοδα.
ΔΕΝ μπορεί να ΜΗΝ έχετε παρατηρήσει ότι κάποια μέλη γράφουν ΜΟΝΟ σπέκουλες κατά της διοίκησης σε ΟΛΑ τα τόπικ με το καμουφλάζ του on topic. Δεν θα μπούνε στο φόρουμ να πούνε την άποψή τους. Δεν θα μπούνε να κουβεντιάσουν. Θα μπούνε ΜΟΝΟΝ για να σπεκουλάρουν.
Κάτι αντίστοιχο ΔΕΝ κάνουν οι φίλα προσκείμενοι προς την σημερινή διοίκηση ή οι αδιάφοροι. Δεν βλέπω δηλαδή ποστ του στυλ "μπράβο τιτανοτεράστιε Ζαγοράκη, μπράβο Βρύζα κλπ και σωστά δεν τα βλέπω γιατί θα καταντούσε γραφικό.
Από την άλλη, αν απαντήσω (όπως έχω κάνει στο παρελθόν αλλά ... δεν θα τα δείτε ποτέ), τότε θα φάω φρένο από τα στρουμφ του φόρουμ είτε γιατί θα χαρακτηριστώ off topic, είτε με την αιτιολογία ότι "χαρακτηρίζω συμφορουμίτη" (λες και αυτός δεν χαρακτηρίζει την ομάδα και μέλη της αλλά .... το περνάμε στο ντούκου) ή δημιουργώ εντάσεις κλπ.
Anyway, κοιτάξτε το. Δεν ξέρω πως θα το βαφτίσετε. Λογοκρισία; Φίμωμα; Έλεγχος; Δεν ξέρω. Το πράμα έχει παρατραβήξει.
Κάπου νομίζω ότι έχετε σβήσει τις γραμμές που διαχωρίζουν το κράξιμο από την καλοπροαίρετη κριτική και το φόρουμ έχει πάρει την μορφή αλλόθρησκου φόρουμ όπου ασκείται πολεμική στην ομάδα μας. Αν κάποιος θέλει να πολεμήσει τον ΠΑΟΚ ή την διοίκησή του, υπάρχουν και τα μπλογκ. Ας κάνει ο καθένας το δικό του και ας φάει εκεί τα άντερά του.
Αυτά.
(δυστυχώς, το "Παράπονα για το φόρουμ" είναι κλειδωμένο και δοθήσης της ευκαιρίας ....)

Καλα πλακα κανεις; Οι αλλοι μας λεγανε ζαγορομανια το καλοκαιρι.. Τωρα μας λετε οτι αφηνουμε να γινεται πολεμος στη διοικηση... Το οτι επιτρεπονται ολες οι αποψεις δεν μπορει να γινει κατανοητο; Δηλαδη οποιος διαφωνει με τους πολλους θα πρεπει να κανει δικο του μπλογκ; Ποιος ο λογος υπαρξης ενος φορουμ αν ολοι συμφωνουν;;
Sent from my E10i using Tapatalk
Sent from my E10i using Tapatalk
Εγώ συμφωνώ 1000% με τον DC.
Αυτό δεν είναι φόρουμ,
είναι κράζω τον Ζαγόρ χωρίς δόσεις, Θεοδόσης...
Αυτό δεν είναι φόρουμ,
είναι κράζω τον Ζαγόρ χωρίς δόσεις, Θεοδόσης...
Και που να έμεναν κάποιοι που μας εγκατέλειψαν από το καλοκαίρι
Εγώ πιστεύω ότι μια χαρά είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις.. Καμιά διοίκηση δεν έπεσε επειδή κάποιος γιαπας γκρινιάζει μέρα νύχτα στο φόρουμ. Οι διοικήσεις πέφτουν ( ή ανεβαίνουν) με πραγματικές πράξεις ( ή παραλείψεις), εκεί είναι που μετράει..
Ίσα ίσα εμένα μου λείπουν πολύ κάποιες ιδιαίτερα ανατρεπτικές και επικριτικές φωνές .
Πάντως η εμπάθεια ξεχωρίζει από χιλιόμετρα και συνήθως αυτοαπομονώνεται..αυτό έχω μάθει στο ΠΑΟΚμάνια τόσα χρόνια.
Στο θέμα μας....μεγάλε κόνδωρα...κρατιέμαι να μη γράψω κάτι...Ουτε αποχαιρετισμό ,ούτε κάτι άλλο.. Σε παρακαλώ όμως μιλήστε με τη διοίκηση και πάρτε μια απόφαση , όποια και αν είναι αυτή... Άντε γιατί σιριαλ το κάναμε ρε παιδιά

Εγώ πιστεύω ότι μια χαρά είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις.. Καμιά διοίκηση δεν έπεσε επειδή κάποιος γιαπας γκρινιάζει μέρα νύχτα στο φόρουμ. Οι διοικήσεις πέφτουν ( ή ανεβαίνουν) με πραγματικές πράξεις ( ή παραλείψεις), εκεί είναι που μετράει..
Ίσα ίσα εμένα μου λείπουν πολύ κάποιες ιδιαίτερα ανατρεπτικές και επικριτικές φωνές .
Πάντως η εμπάθεια ξεχωρίζει από χιλιόμετρα και συνήθως αυτοαπομονώνεται..αυτό έχω μάθει στο ΠΑΟΚμάνια τόσα χρόνια.
Στο θέμα μας....μεγάλε κόνδωρα...κρατιέμαι να μη γράψω κάτι...Ουτε αποχαιρετισμό ,ούτε κάτι άλλο.. Σε παρακαλώ όμως μιλήστε με τη διοίκηση και πάρτε μια απόφαση , όποια και αν είναι αυτή... Άντε γιατί σιριαλ το κάναμε ρε παιδιά
Τι περιμενετε, οταν μπαναρονται ολοι οσοι εχουν την ικανοτητα να χρησιμοποιησουν το μυαλο τους και οταν κανουν κριτικη σε καποιον το κανουν με επιχειρηματα. Δε με πειραζει η κριτικη και με βρισιες ακομα, οταν γινεται με επιχειρηματα. Η σπεκουλα και οι κατηγοριες βαση του ΑΝ και του ΘΑ και του τι φαναταζεται ο καθε πικραμενος με βγαζουν απ' τα ρουχα μου. Το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ.
Κυριαρχει η βλακεια εδω μεσα και μαλιστα τωρα τελευταια εχει παρει και μπλε χρωμα.
Αφού έχει πέσει το επίπεδο του φόρουμ,ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ.
ΑΝ συνεχίσεις, θα αναγκαστουμε να το κάνουμε εμείς...
άντε μπράβο ..
Τα επόμενα οφ τοπικ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ
Moican4
Κυριαρχει η βλακεια εδω μεσα και μαλιστα τωρα τελευταια εχει παρει και μπλε χρωμα.
Αφού έχει πέσει το επίπεδο του φόρουμ,ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ.
ΑΝ συνεχίσεις, θα αναγκαστουμε να το κάνουμε εμείς...
άντε μπράβο ..
Τα επόμενα οφ τοπικ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ
Moican4
Η συμπεριφορά του Κοντρέρας, προσωπικά, ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου εδώ και καιρό.
ΔΕΝ συμπεριφέρεται ως αρχηγός της ομάδας.
ΔΕΝ είναι παρών σχεδόν ποτέ.
ΔΕΝ λέει αλήθεια εν προκειμένω, αφού το καλοκαίρι άλλα λέγονταν.
Είναι βέβαιο οτι και ο ίδιος κάνει παιχνίδι για να κερδίσει οτι καλύτερο μπορεί. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τί επιδιώκει, να μείνει ή να φύγει. Αυτό που ξέρω είναι πως βλέπω ένα άτομο που δείχνει συναίσθημα ΜΗΔΕΝ.
Αυτό, δεν είναι ντε και καλά αθέμιτο. Άνθρωπος είναι το συμφέρον του κοιτάει. Δεν παίρνω ανάποδες δηλαδή ούτε θέλω να τον διώξουμε με το ζόρι. Το μέρος του όμως δεν πρόκειται επ ουδενί να το πάρω, ούτε και να πιστέψω όλα όσα λέει.
Ας ελπίσουμε οτι δε θα κουράσει άλλο αυτή η υπόθεση, και πως η διοίκηση θα συμπεριφερθεί με τη σοβαρότητα και τη στιβαρότητα που πρέπει. Δεν είναι δηλαδή κι αυτοί άμοιροι ευθυνών...
Επιπλέον, παρατηρώ οτι οι εκάστοτε "επαναστάσεις" αδικημένων γίνονται απο συγκεκριμένο ΜΜΕ, και δεν μου προκαλεί έκπληξη...
ΔΕΝ συμπεριφέρεται ως αρχηγός της ομάδας.
ΔΕΝ είναι παρών σχεδόν ποτέ.
ΔΕΝ λέει αλήθεια εν προκειμένω, αφού το καλοκαίρι άλλα λέγονταν.
Είναι βέβαιο οτι και ο ίδιος κάνει παιχνίδι για να κερδίσει οτι καλύτερο μπορεί. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τί επιδιώκει, να μείνει ή να φύγει. Αυτό που ξέρω είναι πως βλέπω ένα άτομο που δείχνει συναίσθημα ΜΗΔΕΝ.
Αυτό, δεν είναι ντε και καλά αθέμιτο. Άνθρωπος είναι το συμφέρον του κοιτάει. Δεν παίρνω ανάποδες δηλαδή ούτε θέλω να τον διώξουμε με το ζόρι. Το μέρος του όμως δεν πρόκειται επ ουδενί να το πάρω, ούτε και να πιστέψω όλα όσα λέει.
Ας ελπίσουμε οτι δε θα κουράσει άλλο αυτή η υπόθεση, και πως η διοίκηση θα συμπεριφερθεί με τη σοβαρότητα και τη στιβαρότητα που πρέπει. Δεν είναι δηλαδή κι αυτοί άμοιροι ευθυνών...
Επιπλέον, παρατηρώ οτι οι εκάστοτε "επαναστάσεις" αδικημένων γίνονται απο συγκεκριμένο ΜΜΕ, και δεν μου προκαλεί έκπληξη...
Τι έγινε νέες δηλώσεις κοντρερας απο Χιλή που λέει ερχετε να χαρίσει χρωστούμενα και να φύγει πράγμα τελείως αντίθετο με αυτα που λέει στο σκουληκοσπορ ......
- KilledByDeath_4
Στα του τοπικ αποδεικνυεται και παλι ποσο κωλοτουμπες ειναι στην πλατιια μαζα οι φιλαθλοι του ΠΑΟΚ. Μπινελικι σε Κοντρερας ,ψεματα οτι κοροιδευει και καλα , διαγραφη της τεραστιας προσφορας του απο την μνημη , διαγραφη του γεγονοτος οτι εχει συμβολαιο και ειναι αποφαση του ΠΑΟΚ αν τον κρατησει.το να μην συμφωνησει σε ανανεωση γιατι δεν το καλυπτει οικονομικα η προταση ειναι δικο του θεμα μεχρι το καλοκαιρι ομως ολα ειναι στο χερι της παε.Βεβαια το παραλογο ειναι αλλο και βασικα δεστε τι λεγατε οι ιδιοι για κοντο οταν γυρισε απο μουντιαλ και τι λετε για κοντρερας που και μουντιαλ ειχε την ιδια χρονια με κοντο και κοπα αμερικα φετος.Στον εναν ειναι λογικο να χρειαζεται ξεκουραση/προσαρμογη και ο αλλος ειναι αδιαφορος και εχει τασεις φυγεις.... προπαγανδιστε εξυπνα τουλαχιστον εχει λακκο η φαβα. Για μενα η παε εχει υποχρεωση να τον κρατησει ως το καλοκαιρι ή να τον πουλησει τωρα.Αν φυγει ελευθερος ειναι αλλο ενα εγκλημα στο αγωνιστικο πλανο.Για μενα η διοικηση εχει υποχρεωση να κανει προταση στον Κοντρερας με τα λεφτα που μπορει να δωσει και να αποφασισει ο παικτης το μελλον του και να τελειωνει το γαιτανακι αυτο που κουρασε...για μενα βαση λογικης αυτα.
υγ.εγω παντως εχω δει να μπαναρονται μονο ατομα που ασκουσαν σκληρη κριτικη στην διοικηση αλλα και στο σαιτ για καποια γραφομενα. επισης η σπεκουλα που λετε καποιοι πλεον χτυπησε την πορτα for real, αλλα επρπε αν το πουν οι αρδ της αυλης για να γινει η σπεκουλα πραγματικοτητα.
υγ2. φαντασου και με κραξιμο ο ιδιος ο προεδρος παραδεχτηκε οτι εγιναν εγκληματα,σπαταλες,πεσαν εξω,περιεργες συναλλαγες με βιολιδη,ανυπαρκτη οργανωση σαν εταιρεια,ανυπαρκτη μπουτικ. Ο ιδιος ο Ζαγορακης τα παραδεχτηκα αυτα στην ΣΤ και αλλα σε πιο ιδιωτικες συζητησεις αυτες τις μερες. Και παλι αδικα λενε μερικοι επεσε το κραξιμο.... η μπαλα ειναι τετραγωνη το ειπε ο κολκας αρα ετσι ειναι .- αρα σε ποιο σημειο ειναι αδικη η κριτικη ? αυτα που λεγαμε καποιοι δυστυχως βγηκαν αληθεια...
κριτικη-απαιτησεις-κριτικη-απαιτησεις-κριτικη απαιτησεις γιατι εισαι ο ΠΑΟΚ.
υγ.εγω παντως εχω δει να μπαναρονται μονο ατομα που ασκουσαν σκληρη κριτικη στην διοικηση αλλα και στο σαιτ για καποια γραφομενα. επισης η σπεκουλα που λετε καποιοι πλεον χτυπησε την πορτα for real, αλλα επρπε αν το πουν οι αρδ της αυλης για να γινει η σπεκουλα πραγματικοτητα.
υγ2. φαντασου και με κραξιμο ο ιδιος ο προεδρος παραδεχτηκε οτι εγιναν εγκληματα,σπαταλες,πεσαν εξω,περιεργες συναλλαγες με βιολιδη,ανυπαρκτη οργανωση σαν εταιρεια,ανυπαρκτη μπουτικ. Ο ιδιος ο Ζαγορακης τα παραδεχτηκα αυτα στην ΣΤ και αλλα σε πιο ιδιωτικες συζητησεις αυτες τις μερες. Και παλι αδικα λενε μερικοι επεσε το κραξιμο.... η μπαλα ειναι τετραγωνη το ειπε ο κολκας αρα ετσι ειναι .- αρα σε ποιο σημειο ειναι αδικη η κριτικη ? αυτα που λεγαμε καποιοι δυστυχως βγηκαν αληθεια...
- ΑποστόληςΑ
Είσαι απαράδεκτος! Δεν το λέω για μένα, γιατί εγώ λίγο απέχω από αυτό που λες. Οι άλλοι όμως "μπλε" που τυχαίνει να γνωρίζω τους περισσότερους, είναι πραγματικά καλά παιδιά.Olorin έγραψε:Κυριαρχει η βλακεια εδω μεσα και μαλιστα τωρα τελευταια εχει παρει και μπλε χρωμα.
«Χαρίζω τα λεφτά μου»
29 Δεκ 2011 20:20, Από PAOK24
«Χαρίζω τα λεφτά μου»
Σήμερα αργά το βράδυ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Πάμπλο Κοντρέρας ο οποίος αναμένεται να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με άγνωστη μέχρι σήμερα κατάληξη το σήριαλ - Τι δήλωσε στη Χιλή
Με νέες του δηλώσεις στη Χιλή, ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλάει για την περίπτωσή του, δίνοντας άλλα δεδομένα με αυτά που παρουσιάζει στις εν Ελλάδι τοποθετήσεις του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιλιανού. «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και εκεί θα προσπαθήσω με κάποιον να επιλύσω την κατάσταση μου. Είμαι διατεθειμένος να χαρίσω χρήματα, τα περισσότερα μάλιστα. Ξέρουν ότι ταξιδεύω για την Ελλάδα και έτσι τις επόμενες μέρες θα βγει κάτι θετικό ή θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν τον χρόνο να ασχοληθώ με το μέλλον μου επειδή ξόδεψα πολύ χρόνο με την κατάσταση της υγείας της μητέρας μου, αλλά αυτές τις μέρες ελπίζω να το ασχοληθώ με το ζήτημά μου».
Για την Κόλο Κόλο, τέλος, σημείωσε: «Ξέρω πως θέλουν να βλέπουν παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Κόλο Κόλο και οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα της, αλλά έτσι και αλλιώς είναι καλό για τον σύλλογο όταν οποιοσδήποτε παίκτης αντιπροσωπεύει την ομάδα σε άλλο μέρος του πλανήτη».
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, η κατάσταση είναι μπερδεμένη, αφού από ότι φαίνεται η κάθε μία από τις δύο πλευρές ακολουθεί μία στρατηγική ενόψει των συζητήσεων.
Για παράδειγμα, την ώρα που ο Κοντρέρας δηλώνει πως δεν του έχει γίνει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ αναφέρουν το αντίθετο και συγκεκριμένα για πρόταση ανανέωσης ενός έτους, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2013, με αποδοχές 300 χιλιάδες ευρώ. Το ποιος δε λέει την αλήθεια θα φανεί άμεσα.
Επίσης, στη τελευταία δημόσια τοποθέτηση του Χιλιανού πριν αποχωρήσει, πρόθεσή του ήταν να μείνει μέχρι το καλοκαίρι, όμως φάνηκε από τον Χιλιανό Τύπο αλλά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Κόλο – Κόλο πως γίνονται κανονικά συζητήσεις μαζί του.
Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους αλλά είναι ξεκάθαρο από τα …συμφραζόμενα, πως το μόνο που δεν θέλουν είναι να μείνει ο παίκτης μέχρι το καλοκαίρι και μετά να αποχωρήσει.
Στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο πως βολεύει ή η φυγή του Χιλιανού τώρα με κάποιο ποσό της Κόλο – Κόλο ως αντάλλαγμα της μεταγραφής ή η ανανέωσή του με 300 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.
Σημαντική παράμετρος στην όλη ιστορία, παίζει η έλλειψη καλής ροής πληρωμών στον ΠΑΟΚ, κάτι που ο Κοντρέρας ως επαγγελματίας υπολογίζει αρκετά.
Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα υα φανεί το τι ακριβώς συμβαίνει.
24
Mακαρι να ναι διαπραγματευτικο παιχνιδι απο πλευρας διοικησης και να ανανεωσει...μακαρι..
29 Δεκ 2011 20:20, Από PAOK24
«Χαρίζω τα λεφτά μου»
Σήμερα αργά το βράδυ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Πάμπλο Κοντρέρας ο οποίος αναμένεται να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με άγνωστη μέχρι σήμερα κατάληξη το σήριαλ - Τι δήλωσε στη Χιλή
Με νέες του δηλώσεις στη Χιλή, ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλάει για την περίπτωσή του, δίνοντας άλλα δεδομένα με αυτά που παρουσιάζει στις εν Ελλάδι τοποθετήσεις του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιλιανού. «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και εκεί θα προσπαθήσω με κάποιον να επιλύσω την κατάσταση μου. Είμαι διατεθειμένος να χαρίσω χρήματα, τα περισσότερα μάλιστα. Ξέρουν ότι ταξιδεύω για την Ελλάδα και έτσι τις επόμενες μέρες θα βγει κάτι θετικό ή θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν τον χρόνο να ασχοληθώ με το μέλλον μου επειδή ξόδεψα πολύ χρόνο με την κατάσταση της υγείας της μητέρας μου, αλλά αυτές τις μέρες ελπίζω να το ασχοληθώ με το ζήτημά μου».
Για την Κόλο Κόλο, τέλος, σημείωσε: «Ξέρω πως θέλουν να βλέπουν παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Κόλο Κόλο και οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα της, αλλά έτσι και αλλιώς είναι καλό για τον σύλλογο όταν οποιοσδήποτε παίκτης αντιπροσωπεύει την ομάδα σε άλλο μέρος του πλανήτη».
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, η κατάσταση είναι μπερδεμένη, αφού από ότι φαίνεται η κάθε μία από τις δύο πλευρές ακολουθεί μία στρατηγική ενόψει των συζητήσεων.
Για παράδειγμα, την ώρα που ο Κοντρέρας δηλώνει πως δεν του έχει γίνει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ αναφέρουν το αντίθετο και συγκεκριμένα για πρόταση ανανέωσης ενός έτους, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2013, με αποδοχές 300 χιλιάδες ευρώ. Το ποιος δε λέει την αλήθεια θα φανεί άμεσα.
Επίσης, στη τελευταία δημόσια τοποθέτηση του Χιλιανού πριν αποχωρήσει, πρόθεσή του ήταν να μείνει μέχρι το καλοκαίρι, όμως φάνηκε από τον Χιλιανό Τύπο αλλά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Κόλο – Κόλο πως γίνονται κανονικά συζητήσεις μαζί του.
Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους αλλά είναι ξεκάθαρο από τα …συμφραζόμενα, πως το μόνο που δεν θέλουν είναι να μείνει ο παίκτης μέχρι το καλοκαίρι και μετά να αποχωρήσει.
Στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο πως βολεύει ή η φυγή του Χιλιανού τώρα με κάποιο ποσό της Κόλο – Κόλο ως αντάλλαγμα της μεταγραφής ή η ανανέωσή του με 300 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.
Σημαντική παράμετρος στην όλη ιστορία, παίζει η έλλειψη καλής ροής πληρωμών στον ΠΑΟΚ, κάτι που ο Κοντρέρας ως επαγγελματίας υπολογίζει αρκετά.
Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα υα φανεί το τι ακριβώς συμβαίνει.
24
Mακαρι να ναι διαπραγματευτικο παιχνιδι απο πλευρας διοικησης και να ανανεωσει...μακαρι..
- Emprostisghsoitrelamenoi
+1974KilledByDeath_4 έγραψε:Στα του τοπικ αποδεικνυεται και παλι ποσο κωλοτουμπες ειναι στην πλατιια μαζα οι φιλαθλοι του ΠΑΟΚ. Μπινελικι σε Κοντρερας ,ψεματα οτι κοροιδευει και καλα , διαγραφη της τεραστιας προσφορας του απο την μνημη , διαγραφη του γεγονοτος οτι εχει συμβολαιο και ειναι αποφαση του ΠΑΟΚ αν τον κρατησει.το να μην συμφωνησει σε ανανεωση γιατι δεν το καλυπτει οικονομικα η προταση ειναι δικο του θεμα μεχρι το καλοκαιρι ομως ολα ειναι στο χερι της παε.Βεβαια το παραλογο ειναι αλλο και βασικα δεστε τι λεγατε οι ιδιοι για κοντο οταν γυρισε απο μουντιαλ και τι λετε για κοντρερας που και μουντιαλ ειχε την ιδια χρονια με κοντο και κοπα αμερικα φετος.Στον εναν ειναι λογικο να χρειαζεται ξεκουραση/προσαρμογη και ο αλλος ειναι αδιαφορος και εχει τασεις φυγεις.... προπαγανδιστε εξυπνα τουλαχιστον εχει λακκο η φαβα. Για μενα η παε εχει υποχρεωση να τον κρατησει ως το καλοκαιρι ή να τον πουλησει τωρα.Αν φυγει ελευθερος ειναι αλλο ενα εγκλημα στο αγωνιστικο πλανο.Για μενα η διοικηση εχει υποχρεωση να κανει προταση στον Κοντρερας με τα λεφτα που μπορει να δωσει και να αποφασισει ο παικτης το μελλον του και να τελειωνει το γαιτανακι αυτο που κουρασε...για μενα βαση λογικης αυτα.
Απλά να προσθέσω :
Κριτική-απαιτήσεις-σφαλιάρες-κριτική-απαιτήσεις-σφαλιάρες-κριτική-απαιτήσεις-σφαλιάρες γιατί είσαι ο ΠΑΟΚ.
- Vonapartis
Ασε μας ρε Κοντρέρας που μας κάνεις και χάρες! Βρήκατε όλοι και τα κάνετε στον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν φταις εσύ, η Διοίκηση φταίει που δεν σου κάρφωσε το δελτίο στον τοίχο για κάτι μαϊμού τραυματισμούς και για συμμετοχές σε φιλικά φίλων ρονάλντο και μέσι, ενώ η ομάδα έδινε κρίσιμα παιχνίδια, ή η απουσία σου σε προετοιμασίες παραμονές ευρωπαίκών παιχνιδιών. Και φταίει η Διοίκηση γιατί δεν πλήρωνε αυτά που σούταξε. Λερωμένη την είχε την φωλιά της, έβρισκες πάτημα και εσύ έκανες τις δικές σου κόνξες με τις συμμετοχές σου στην μέτρια ομάδα της Χιλής. Τα καλά σου παιχνίδια ήταν μετρημένα και επιλεγμένα. Σε ευχαριστούμε για αυτό. Αλλά κατά τ'άλλα ψυχρός επαγγελματίας λάτρης του χρήματος. Καλή σταδιοδρομία στην παγκόσμια ποδοσφαιρική δύναμη που λέγεται χιλή. Μη χέσω.