Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
τέτοιο κόλημα. τι να πω?
σαν να μην έφυγε ποτέ ένα πράμα ...
σαν να μην έφυγε ποτέ ένα πράμα ...
- AspriArkouda
Θελω να αποκτησουμε τους παικτες που ζηταει ο Μπολονι!
- speed_fire
εμενα μ αρεσε της οντενσε ο πολυ ξανθος δε θυμαμαι ονομα που εκανε το 4 2 και ηταν πραγματικο αλογο
Ετσι είναι, 2 χαφ, σέντερ φορ, σεντερ μπακ και φύγαμεmpafos4 έγραψε:Θελω να αποκτησουμε τους παικτες που ζηταει ο Μπολονι!

Υ.Γ. Εγώ θα ήθελα και δ. μπακ αλλά μαζέυωνται πολές μεταγραφές για ένα καλοκαίρι

Γενικά νομίζω οτί η ομάδα χρειάζεται 3-4 παίκτες για να αποκτήσει βάθος.. Αυτό είναι που μας λείπει.. Νομίζω φάνηκε την περσινή χρονιά..
Πιστεύω χρειαζόμαστε ένα ακόμα πλάγιο μπακ που να παίζει αν γίνεται 2 πλευρές (όπως ο Σνάουτσερ)..
Ένα ακόμα χαφ γιατί με το συστημα του Μπολόνι χρειάζομαστε αρκετά εξάρια και μην ξεχνάμε οτι Γκαρσία και Ίβιτς είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι και θα λείπει το τρέξιμο του Βιτόλο που τους κρατούσε πιο ξεκούραστους.. Νομίζω μια πολύ καλή περίπτωση είναι αυτη του Τζιώλη (η πρόταση του γαβρου ειναι στα 400 χιλιάρικα).
Στην επίθεση εμπιστεύομαι τρελά τον Κλάους και θα προτιμούσα να αποκτηθεί αντικατάστατης του και όχι βασικός (θα ειναι και πιο οικονομικό).
Σέντερ μπάκ νομίζω θα είναι υπερβολή αν αποκτηθεί και νομίζω πως θα πρεπει να δείξουμε εμπιστοσύνη σε Σαβίνι για μπακ απ του Κοντρέρας και Τσιρίλο Μαλεζάς να εναλλάσονται βάση φόρμας..
Πιστεύω χρειαζόμαστε ένα ακόμα πλάγιο μπακ που να παίζει αν γίνεται 2 πλευρές (όπως ο Σνάουτσερ)..
Ένα ακόμα χαφ γιατί με το συστημα του Μπολόνι χρειάζομαστε αρκετά εξάρια και μην ξεχνάμε οτι Γκαρσία και Ίβιτς είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι και θα λείπει το τρέξιμο του Βιτόλο που τους κρατούσε πιο ξεκούραστους.. Νομίζω μια πολύ καλή περίπτωση είναι αυτη του Τζιώλη (η πρόταση του γαβρου ειναι στα 400 χιλιάρικα).
Στην επίθεση εμπιστεύομαι τρελά τον Κλάους και θα προτιμούσα να αποκτηθεί αντικατάστατης του και όχι βασικός (θα ειναι και πιο οικονομικό).
Σέντερ μπάκ νομίζω θα είναι υπερβολή αν αποκτηθεί και νομίζω πως θα πρεπει να δείξουμε εμπιστοσύνη σε Σαβίνι για μπακ απ του Κοντρέρας και Τσιρίλο Μαλεζάς να εναλλάσονται βάση φόρμας..
τζιολης συντομο ποδοσφαιρικο ανεκδοτο...μπαλα δεν ξερει καθολου και ειναι αργοκινητη μαουνα...μακρι να καταληξει σε αυτον ο γαυρος...
συμφωνω, αλλα βλεπωντας την ομαδα μου θεωρω οτι θελει ενα ακομη καλο χαφ κεντρικο που να ξερει μπαλα...
στοπερ και αυτο το χαφ...μπροστα με κλαους σαλπι ισως ειμαστε καλα..αν ειχαμε ενα καλυτερο απο το παπαζογλου ισως θα τα νκαλυτερα
στοπερ και αυτο το χαφ...μπροστα με κλαους σαλπι ισως ειμαστε καλα..αν ειχαμε ενα καλυτερο απο το παπαζογλου ισως θα τα νκαλυτερα
Θελεις Ντουλαπα αμυντικο.... 
Θες τρεχαλατζη αμυντικο χαφ ...
Θες επιθετικο....
Teλειωσαμε

Θες τρεχαλατζη αμυντικο χαφ ...

Θες επιθετικο....

Teλειωσαμε

Ο οποίος Γκαργκάνο έχει δηλώσει πως θέλει να μοιάσει στον Πάμπλο Γκαρσία σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του.
Φαντάσου εντεκάδα με αυτούς τους 2 μέσα.

Φαντάσου εντεκάδα με αυτούς τους 2 μέσα.

στη γαλλια οι περιφημες ακαδημιες του κλερφοντεν βγαζουν τα αστερια του μελλοντος....μια συνεργασια μαζι τους δε θα ηταν ασχημα...φυσικα χρειαζεται χρημα αλλα και scouting στις μικρες γαλλικες εθνικες ομαδες....
ο γκουλον πχ περασε 2 χρονια κα ιαπο κει και μετακοπισε καπακι στη λυον β'...
ο γκουλον πχ περασε 2 χρονια κα ιαπο κει και μετακοπισε καπακι στη λυον β'...
- Federacion
Sanogo εννοει..............................................