70. Mbwana Ally Samatta
- Μπαρκαρούτσος
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Μία μέρα εκτός.Tolaros έγραψε:Χίλιες φορές ο Σαματα, χίλιες σε σχέση με τον άλλον τον ανύπαρκτο, το φάντασμα, το δεν κερδίζω μονομαχία ούτε στο γυναικείο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει φάση να εμπλακω και να μην πέσω.
Χίλιες φορές Σαματα
Κάθε φορά για τον ίδιο λόγο τρως μπαν, δεν ξέρω πότε θα βάλεις μυαλό.
Έως τότε, μπαν και ξαναμπάν.
pxp920 έγραψε:Είπαμε, ο άνθρωπος προσπαθεί αλλά έχει σίγουρα κρυμμένα χρόνια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχεις μια εβδομάδα καιρό να βρεις τα σωστά στοιχεία του.
https://www.familysearch.org/en/wiki/Ta ... gistration
Offices to Contact
Registration Insolvency and Trusteeship Agency (RITA)
Rita tower
Simu St
Dar es Salaam, Tanzania
Telephone: +255 22 292 4180
17000 μπαν δεν κρύβουν την αλήθεια.
Ο χειρότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα.
Χειρότερος επιθετικός από τον φρουντζα.
Χειρότερος του λεβεκ. Τουλάχιστον εκείνον δεν τον βλέπαμε.
Πραγματικά έχουμε την πίκρα μας έχουμε κ μερικούς εδώ που νομίζουν ότι είναι σερίφηδες στο Τέξας κ πιάσαν τον εγκληματία.
Είναι δυνατόν να πέφτουν μπαν για σχόλια όπως τα παραπάνω;;
Κρυμμένα χρονια έγραψε δεν τον είπε κ καμπούρη…φάντασμα είπε ο άλλος λόγω της εμφάνισης;; του στο Καραϊσκάκη
Γύρω στα 16 χρόνια προτιμώ να διαβάζω παρά να γράφω εδώ μέσα και περνάω ευχάριστα την ώρα μου….
Αλλά τέτοια επίδειξη εξουσίας δεν ταιριάζει στο φόρουμ.
Κ άντε ο Μπάρκα μάλλον υπερέβαλλε, ένας admin δεν βρέθηκε να του πει ότι είναι λάθος;
Είναι δυνατόν να πέφτουν μπαν για σχόλια όπως τα παραπάνω;;
Κρυμμένα χρονια έγραψε δεν τον είπε κ καμπούρη…φάντασμα είπε ο άλλος λόγω της εμφάνισης;; του στο Καραϊσκάκη
Γύρω στα 16 χρόνια προτιμώ να διαβάζω παρά να γράφω εδώ μέσα και περνάω ευχάριστα την ώρα μου….
Αλλά τέτοια επίδειξη εξουσίας δεν ταιριάζει στο φόρουμ.
Κ άντε ο Μπάρκα μάλλον υπερέβαλλε, ένας admin δεν βρέθηκε να του πει ότι είναι λάθος;
φίλε? οκ, στον καθένα μας κάτι δεν αρέσει. ωστόσο δεν είναι και ωραίο να στολίζουμε ποδοσφαιριστή μας με τόσα κάκιστα επίθετα.
χρειάζεται ισορροπία.
για τα μπαν, δεν ξέρω, μου είναι δύσκολο να δεχτώ ότι κάποιος παίρνει μια απόφαση να φιμώσει κάποιον φίλο και ιδίως εάν είναι παλιός, γνωστός, της παρέας. δεν ξέρω....
χρειάζεται ισορροπία.
για τα μπαν, δεν ξέρω, μου είναι δύσκολο να δεχτώ ότι κάποιος παίρνει μια απόφαση να φιμώσει κάποιον φίλο και ιδίως εάν είναι παλιός, γνωστός, της παρέας. δεν ξέρω....
Την γνώμη μου την έχω γράψει πολλούς μήνες, και τον θεωρώ κάκιστο παίχτηkos έγραψε:17000 μπαν δεν κρύβουν την αλήθεια.
Αλλά έτερον εκάτερον. Οι ειρωνείες και οι προσβλητικοι χαρακτηρισμοι, κυρίως από κάποιους που τους επαναλαμβανουν ΣΥΝΈΧΕΙΑ, είναι που δεν είναι αποδεκτά. Πείτε ό,τι θέλετε για όποιον θέλετε, αλλά κόσμια πάνω από ολα
- George Best
Οχι ανθρωποφαγία ρε παιδια.
Ενταξει ολοι βλεπουμε οτι ο ανθρωπος πιθανοτατα να μην ειναι καν ποδοσφαιριστης αλλα κάποιος τον έφερε..
Πηραμε τον Πιου το καλοκαιρι και τον χειμωνα δεν αποκτησαμε φορ και ολα τα αλλα ειναι κι συνεπειες αυτου..
Τωρα αυτο το αστειο με την κακιά πεθερά που ριχνει ban καθε φορα που καποιος θα σχολιασει το Λονταρι της Τανζανιας, ειτε την ηλικια του, ειναι τουλαχιστον γραφικο και κωμικο. (παντα μου το σβηνεις εντωμεταξυ αυτο σαν ειρωνικο, αλλα αν πας στην πρωτη σελιδα του thread οταν αποκτηθηκε ολοι ετσι τον αποκαλουσαν,ακομα και εφημεριδες και δημοσιογραφοι, επομενως εσυ το παιρνεις για ειρωνεια φιλε Μπαρκαρουτσε επειδη θεωρεις οτι δεν ειναι Λιονταρι ενδεχομενως??? Μηπως πρεπει να φας εσυ ενα ban? )
Το Λιονταρι της Τανζανιας λοιπον μεχρι στιγμης ισως ειναι το χειροτερο φορ της Ιστοριας μας βαση οσων έχουμε δει.
Δεν ειναι υπερβολικο.Ισως υπηρχαν και χειροτεροι απο αυτων οπως οι Αμαφουελε αλλα αυτοι δεν επαιζαν και δεν εχουμε αποψη.
Οποιος τον εφερε και εδωσε 1.000.000 πρεπει να ξηλωθει αμεσα.
Κυριως επειδη και στη Φενερ τον εδιωξαν επειδη ηταν τραγι-κος.
Ενταξει ολοι βλεπουμε οτι ο ανθρωπος πιθανοτατα να μην ειναι καν ποδοσφαιριστης αλλα κάποιος τον έφερε..
Πηραμε τον Πιου το καλοκαιρι και τον χειμωνα δεν αποκτησαμε φορ και ολα τα αλλα ειναι κι συνεπειες αυτου..
Τωρα αυτο το αστειο με την κακιά πεθερά που ριχνει ban καθε φορα που καποιος θα σχολιασει το Λονταρι της Τανζανιας, ειτε την ηλικια του, ειναι τουλαχιστον γραφικο και κωμικο. (παντα μου το σβηνεις εντωμεταξυ αυτο σαν ειρωνικο, αλλα αν πας στην πρωτη σελιδα του thread οταν αποκτηθηκε ολοι ετσι τον αποκαλουσαν,ακομα και εφημεριδες και δημοσιογραφοι, επομενως εσυ το παιρνεις για ειρωνεια φιλε Μπαρκαρουτσε επειδη θεωρεις οτι δεν ειναι Λιονταρι ενδεχομενως??? Μηπως πρεπει να φας εσυ ενα ban? )
Το Λιονταρι της Τανζανιας λοιπον μεχρι στιγμης ισως ειναι το χειροτερο φορ της Ιστοριας μας βαση οσων έχουμε δει.
Δεν ειναι υπερβολικο.Ισως υπηρχαν και χειροτεροι απο αυτων οπως οι Αμαφουελε αλλα αυτοι δεν επαιζαν και δεν εχουμε αποψη.
Οποιος τον εφερε και εδωσε 1.000.000 πρεπει να ξηλωθει αμεσα.
Κυριως επειδη και στη Φενερ τον εδιωξαν επειδη ηταν τραγι-κος.
Ελπιζω να βρεθει η χρυση τομη κ να συνεχισει αλλου την καριερα του μολις τελειωσει η σεζον και να μην τον φεσωθουμε για ολο του το συμβολαιο οπως εχει γινει πολλακις σε αλλες αποτυχημενες μεταγραφες. Δυστυχως αν χασουμε το πρωταθλημα φετος θα ειναι κυριως λογω της ελλειψης του φορ.
- Μπαρκαρούτσος
kos και theo86, ίσως έχετε να διαβάσετε τους κανόνες από το 2008 που εγγραφήκατε.
Επειδή έχετε συνηθίσει τους μπλε να μην πολυεπεμβαίνουν (καλοκαίρι 2023), δεν σημαίνει ότι ο μ@λ@κ@ς που το κάνει έχει εξουσιομανία.
Επειδή έχετε συνηθίσει τους μπλε να μην πολυεπεμβαίνουν (καλοκαίρι 2023), δεν σημαίνει ότι ο μ@λ@κ@ς που το κάνει έχει εξουσιομανία.
Σέβομαι τους κανόνες και κυρίως τον κόπο που κάνετε όλοι οι μπλε κ κόκκινοι να υπάρχει ένα σωστό κ ποιοτικό φόρουμ.
Αλλά μιλάμε 2 ώρες μετά από αγώνα που όλοι είμαστε μέσα στην πίκρα και στα νεύρα. Σε ματς που ο παίχτης ήταν ανύπαρκτος τον αποκάλεσαν φάντασμα. So what?
Που παραβίασε κανόνες;
Μπαρκα καταλαβαίνεις τι εννοώ νομίζω. Αν είμαι λάθος ζήτω συγνώμη… φιλικά σ λέω πως ήσουν υπερβολικός στο μπαν
Αλλά μιλάμε 2 ώρες μετά από αγώνα που όλοι είμαστε μέσα στην πίκρα και στα νεύρα. Σε ματς που ο παίχτης ήταν ανύπαρκτος τον αποκάλεσαν φάντασμα. So what?
Που παραβίασε κανόνες;
Μπαρκα καταλαβαίνεις τι εννοώ νομίζω. Αν είμαι λάθος ζήτω συγνώμη… φιλικά σ λέω πως ήσουν υπερβολικός στο μπαν
Πιο πολυ ειναι ο τροπος και η επαναληψη, σε συνδιασμο με τα ανυπαρκτος, φαντασμα κτλ, και αφου εχουν γινει τις τελευταιες μερες οι απαραιτητες προειδοποιησεις ξανα για ηρεμια στους χαρακτηρισμους και τις ειρωνειες (ειδικα μεταξυ των μελων)
Ρε παιδια σε οπαδικο φορουμ ειμαστε. Την στιγμη που η πιεση εχει ανεβει στο κεφαλι θα ειπωθει και καμια χοντραδα.
- George Best
Το οτι χαρακτηριστηκε ο Σαματα φαντασμα και ανυπαρκτος σε οπαδικο σαιτ και μας εριξαν μπαν, αν το πουμε προς τα εξω θα ξεκαρδιστουν απο τα γελια...