Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
giapas

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από giapas »

Ο οπαδός πρώτα σκέφτεται το πουλί του. Σας πηδηξαμε,να εχω να λεω στο καφενειο ,να με αποθεωνουν τα μμε. Επίσης σκέφτεται και προσπαθεί να αποφύγει το πουλί του άλλου- ποιος αντέχει να βλέπει επιτυχία του άλλου στην Ευρώπη. Όλα τα σαιτ να γραφουν για τη Κουλά,με τις υπερβολές που πάντα συνοδεύουν τέτοιες προκρίσεις. Αντιθέτως αν χάσουν το χαίρεσαι, χαμηλά κεφαλια ,φαγωμάρα. Και χαίρεσαι εσύ γιατί τον βλέπεις τον άλλον χαμηλά χωρίς όμως ουσιαστικά αυτό να έχει επίπτωση στην ομάδα σου.

Είμαι σίγουρος ότι οποιοσδήποτε μη Ουγκάνος ποδοσφαιρανθρωπος που γνωριζει αναγνωση και γραφη ,εντος της εκάστοτε ομάδας, θέλει νίκες Ελληνικών ομάδων που μεταφράζονται σε βαθμούς και κατ'επεκταση καλύτερη μοίρα και για σένα. Προσοχή δε μιλάω για χομπιστες οπαδούς που απλά παίζουν τη ψυχική τους υγεία ,μιλάω για επαγγελματίες του χώρου όπου επιβάλλεται να σκέφτονται λογικά.

Τελοσπαντων. Ο καθένας όπως έχει μάθει. Εγώ θέλω να γαμιουνται πάντα και παντού, εντός στο γήπεδο αλλα και στους δρόμους όπως πρόσφατα, ασαλιωτα και κατά προτίμηση με κατάφωρη αδικία. Καταλαβαίνω όμως ότι είναι ηλιθιο σκεπτικό ( άρα είμαι ηλιθιος) και απλά στις νίκες τους παίρνω βαθιές ανάσες ,προσπαθω να σκεφτομαι καλες μελλοντικες κληρωσεις για τον ΠΑΟΚ και δεν ανοίγω άλλο σαιτ εκτός από το παοκμανια. Λογικά σε 40-50 χρόνια θα έχω καταφέρει να χαίρομαι δίχως τις παρενέργειες.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Προκρίθηκε και σήμερα διαβάζω αλύγιστη ανίκητη και άλλα κουραφεξαλα...
Αν ήταν ο ΠΑΟΚ τα πρωτοσέλιδα θα λέγανε
Με την ψυχή στο στόμα
Τρόμαξε
Είδε τον χάρο με τα μάτια του
Με μπόλικη τύχη στις καθυστερήσεις...κλπ
Αυτή είναι η διαφορά...έτσι αντιμετωπίζεται η Κούλα και αλλιώς η ομάδα μας
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Βλέπω τα highlights της κουλας τώρα. Συνέχεια βουτιά και διαμαρτυρία στον διαιτητή για τα πάντα. Σιχαμενοι ρε πστ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτος ο Ορτεγκα που εσκασε ο γαυρος 4,5εκ τι μερος του λογου ειναι; Εχει κανεις εικονα;
Μυστηρια φαση φετος ο γαυρος. Πολλες μεταγραφες παικτων οχι πολυ γνωστων. Η που θα ειναι ψαγμενες περιπτωσεις του νεου ΤΔ και θα ειναι η εκπληξη της σεζον σαν ομαδα, ειτε παλι θα ειναι μια απο τα ιδια με τις καραβιες που φερνει κατα καιρους.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Μπράβο ρε giapas. Βρήκες όμορφο τρόπο να πεις ουγκανους και ηλιθιους όσους δεν συμφωνούν με σένα.

Θα μπορούσα να πω κι εγώ μιλώντας για αφελεις κτλ που δεν βλέπουν ότι στην πράξη όσες φορές έχουν μαζευτεί βαθμοί για το αιλινικο ποδόσφαιρο τρομάρα του, οι σφαγές κατά του ΠΑΟΚ γινόταν χειρότερες. Δεν έχει όμως νόημα να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο. Δικαίωμα σου να χαίρεσαι να προχωρούν οι σιχαμένοι, δικαίωμα μας να θέλουμε να ξεφτιλιζονται. Και άσε ποιος έχει δίκιο. Κανείς δεν πρέπει ντε και καλά να έχει δίκιο. Απλώς άποψη και να μπορεί να την εκφράζει
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

nunies4 έγραψε:Είναι η εποχή της κορεκτιλας...
Πρέπει να πείς ότι υποστηρίζεις την ελληνική ομάδα, ότι πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς, ότι είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο και άλλα τέτοια όμορφα στο αυτί λόγια
Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου λοιπόν, να υποστηρίξουμε αυτούς που το ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ χωρίς σάλιο εδώ και 10ετιες.
Μάλιστα
Έτσι ακριβώς είναι.

Επίσης πριν μια βδομάδα σφάχτηκαν, αλλά τώρα περνάνε φάση αγάπης και ομόνοιας, για το ελληνικό ποδόσφαιρο ενωμένοι κλπ. Όλα για την κορεκτιλα όπως το είπες.

Είναι απίστευτο το πώς περάστηκε ότι Κροάτες (χωρίς βαζελους φυσικά) έκαναν επεισόδια και έγιναν φονιάδες, οπότε τώρα πρέπει να ενωθουμε ως Έλληνες.
Μόλις πριν μια βδομάδα ε..

Σαπιλα.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Καθόλου απίστευτο

Αυτοί ελέγχουν όλα τα μίντια, το δικό τους narrative θα περάσει
giapas

Δημοσίευση από giapas »

figurehead4 έγραψε:Μπράβο ρε giapas. Βρήκες όμορφο τρόπο να πεις ουγκανους και ηλιθιους όσους δεν συμφωνούν με σένα.

Θα μπορούσα να πω κι εγώ μιλώντας για αφελεις κτλ που δεν βλέπουν ότι στην πράξη όσες φορές έχουν μαζευτεί βαθμοί για το αιλινικο ποδόσφαιρο τρομάρα του, οι σφαγές κατά του ΠΑΟΚ γινόταν χειρότερες. Δεν έχει όμως νόημα να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο. Δικαίωμα σου να χαίρεσαι να προχωρούν οι σιχαμένοι, δικαίωμα μας να θέλουμε να ξεφτιλιζονται. Και άσε ποιος έχει δίκιο. Κανείς δεν πρέπει ντε και καλά να έχει δίκιο. Απλώς άποψη και να μπορεί να την εκφράζει
Κάνεις λάθος, διάλεξα προσεκτικά τις λέξεις μου! Ιδίως στο ουγκανους φωτογραφίζω κάτι ποδοσφαιρανθρωπους τύπου καραπαπαρα που ενώ έχουν θέση ευθύνης σε ομάδα συμπεριφερονται ως καφροπαδοι ενώ πρέπει να βλέπουν αλλιώς τη φάση.
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Παιδιά μη χαλιέστε άδικα.
Είτε υποστηρίζω είτε όχι την ελληνική ομάδα δεν θα εξαρτηθεί η πρόκρισή της από μένα.
Χθες η ΑΕΚ ήταν τραγική απέναντι σε μια ομάδα που ναι είναι χειρότερη αυτή τη περίοδο απ'την Χάιντουκ.
Και ένα γήπεδο εκκλησία μιλάμε, ποια έδρα και κουραφέξαλα.
Όσο για τα γραφικά περί νίκης εναντίον του φασισμού... δηλαδή αν έβγαινε 0-2 θα ήταν νίκη του ναζισμού κατά της δημοκρατικής ΑΕΚ;;;
Ναι ΟΚ μόνο που Κροάτες ήταν στα επεισόδια...
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

giapas έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Μπράβο ρε giapas. Βρήκες όμορφο τρόπο να πεις ουγκανους και ηλιθιους όσους δεν συμφωνούν με σένα.

Κάνεις λάθος, διάλεξα προσεκτικά τις λέξεις μου! Ιδίως στο ουγκανους φωτογραφίζω κάτι ποδοσφαιρανθρωπους τύπου καραπαπαρα που ενώ έχουν θέση ευθύνης σε ομάδα συμπεριφερονται ως καφροπαδοι ενώ πρέπει να βλέπουν αλλιώς τη φάση.
Sorry που το προέκτεινα
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Όταν λέμε ελληνικές ομάδες εννοούμε αυτές που όσα χρόνια ειμασταν ανύπαρκτοι μας χαιδευαν στην πλάτη και έλεγαν πόσο συμπαθητικοί τους είμαστε και μόλις μεγαλώσαμε πέσαν από όλες τις μπάντες να μας φάνε; αυτές που μας κλέψανε το πρωτάθλημα η αυτές που οι εκπρόσωποι τους αποκαλούν τον ιδιοκτήτη μας τσετσένο; οι Κροάτες τι μας έκαναν και πρέπει σώνει και καλά να υποστηρίξω ελληνική ομάδα; με τίποτα όμως. Να βλέπω τον γκάνγκστερ να οανυγηριζει και να χαίρομαι; δεν υπάρχει αυτό
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Σουριναμέζος έγραψε:Nα προσθέσω στο από πάνω ότι αν έρθουν τίποτα εξωγηίνοι να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα και όπως στο Space Jam δεχθούν να κριθεί σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου με ομάδα του ποκ, με τους εξωγηίνους θα είμαστε :mrgreen:
Μου φτιαξες το πρωινό, κ εχω μεγάλη καψούρα με εξωγήινους να ουμε. Καλό είναι να τους μισούμε αλλά με ένα όριο γιατί αλλιώς θα γίνουμε σα τα σκουλήκια που ζουν μόνο για να μισουν εμάς και για ενα Χ στην Τούμπα . Πρώτα πρέπει να είναι η καψούρα για τον ΠΑΟΚ κ μετά το μίσος για τα ποκοσκουληκα.
Όσα κ να βγαλουν απο ομίλους τσουλου και να τα ρίξουν πάντως υπερομαδες δεν θα κάνουν γιατί του χρόνου χωρίς ομίλους πως θα πληρωσουν τα εκατομμύρια στα συμβόλαια?
Δεν γίνεται να μη τους μισείς παντως.
Ειναι σάπιοι κλεφτες κ άδικοι και δεν αλλάζουν
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Athens έγραψε:Προκρίθηκε και σήμερα διαβάζω αλύγιστη ανίκητη και άλλα κουραφεξαλα...
Αν ήταν ο ΠΑΟΚ τα πρωτοσέλιδα θα λέγανε
Με την ψυχή στο στόμα
Τρόμαξε
Είδε τον χάρο με τα μάτια του
Με μπόλικη τύχη στις καθυστερήσεις...κλπ
Αυτή είναι η διαφορά...έτσι αντιμετωπίζεται η Κούλα και αλλιώς η ομάδα μας
Ποια πρωτοσέλιδα αδερφε; Οι ιδιοι οι συνοπαδοι μας τα λενε αυτα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Σε ενα παράλληλο σύμπαν που στο ελληνικο ποδόσφαιρο θα κυριαρχούσε η αξιοκρατία, οχι μονο δεν θα θελαμε να χασουνε αλλα θα πηγαιναμε και στα γηπεδα τους να τους υποστηρίξουμε. Μέχρι και μετα απο νικη τους εναντιον μας συγχαρητήρια θα τους διναμε, γιατί αυτο θα πει υγεια και χαίρομαι το ποδόσφαιρο.

Οταν ομως σε εχουν πηδηξει ασαλιωτα ουκ ολιγες φορές με υπουλο και ανανδρο τροπο, οταν το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι να πατησουν επι πτωμάτων και οταν εχουν κανει την ρουφιανια και την πουστια εθνικο τους σπορ, τοτε υγεια σημαινει να θελεις να τους δεις να καταστρέφονται σε καθε μα καθε επίπεδο, ακομα και αν αυτο σημαινει να καταστραφείς μακροπροθεσμα ακομα και εσυ ο ιδιος.

Προσωπικα θελω να τους βλεπω να χάνουν με καθε ευκαιρια και με οσο το δυνατον περισσότερα γκολ ακομα και αν αυτο συνεπάγεται να μη ξαναβγω Ευρωπη. Αν αυτος ειναι μισαλλοδοξος λογος ή με καθιστα ουγκανο, τοτε ναι ειμαι μισαλλοδοξος και ουγκανος.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μου πήρε λίγο να το καταλάβω ότι για καλό το έγραψαν αλλά:

Πανσερραϊκός: Να χαρεί την επιστροφή παραμένοντας το συντομότερο :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”