Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ελάχιστες στιγμές του ρεντε στο διαδίκτυο. Τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα αρκετά.
Έχει την γρήγορη κάλυψη, αν είναι καλός ψηλά, στο κεφάλι όπως επίσης καλύτερος του ιγκνι στην μεταβίβαση τότε ίσως να μπορέσουν να κάνουν καλό δίδυμο
Έχει την γρήγορη κάλυψη, αν είναι καλός ψηλά, στο κεφάλι όπως επίσης καλύτερος του ιγκνι στην μεταβίβαση τότε ίσως να μπορέσουν να κάνουν καλό δίδυμο
+1926 για την 2η φράσηMaxpaok έγραψε:Μιλάτε πολλοί για την όποια πιθανότητα να στραβώσει το πλάνο, να μην αποδώσουν οι μεταγραφές κλπ.
Λέω εγώ τώρα, είχαμε πριν κάποιο πλάνο?
Μουργκ, εσιτι, Σιντκλεη, Τέιλορ, τελευταία στιγμή Μιτριτσα, 3 μήνες να ψάχνουν για 10αρι....
Τώρα βλέπουμε σωστά πράγματα. Κάποιες μεταγραφές ίσως να μην αποδώσουν στον επιθυμητό βαθμό. Ο Λουτσε έχει χρόνο να δουλέψει.
Τα Χριστούγεννα θα έχεις το περιθώριο να διορθώσεις μία ή δύο αστοχίες.
Ή ομάδα θα δείξει καλό πρόσωπο.
Αυτός είναι ο σωστός δρόμος.
Κατάλληλοι άνθρωποι στις θέσεις τους. Μποτο και Λουτσε.
Μόνο πρόοδος θα υπάρχει.
Υπομονή και αισιοδοξία.
Πολύ ενδιαφέροντα τα 2 σημερινά ονόματα που κυκλοφόρησαν. Ασχέτως αν θα είναι αυτοί που θα αποκτηθούν, από άποψη χαρακτηριστικών εγώ βγάζω τα εξής συμπεράσματα
1) Υπάρχει μια συγκεκριμένη στόχευση σε χαρακτηριστικά στα σεντερ μπακ.
Το δεξί σεντερ μπακ θα είναι το πιο aggressive, καλύτερο στις εναέριες μονομαχίες, δυνατός στα "στημένα" (Ινγκασον, Ρεντε)
Το αριστερό σεντερ μπακ πιο κοντρολαρισμένο με καλύτερη τεχνική και μεγαλύτερη ευχέρεια να προωθεί το παιχνίδι από πίσω (Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Νασμπεργκ)
2) Από την περίπτωση Balde δύο πράγματα κρατάω αν υπάρχει έστω ενδιαφέρον για αυτόν.
Αφενός τη διάθεση για να δοθεί κοντά στο μύριο για το "βασικό" αριστερό εξτρεμ και αφετέρου η δυνατότητα του Balde να παίξει και σαν σεντερ φορ σε αγώνες με συγκεκριμένες απαιτήσεις (με δυνατούς αντιπάλους που θα περιμένουμε πιο πίσω στο γήπεδο).
Δεν ξέρω πόσο πιεστικός μπορεί να είναι ο Balde σε φάση άμυνας ή να κερδίσει μονομαχίες κ να κρατήσει μπάλα σαν σεντερ φορ για να ανέβεις μέτρα στο γήπεδο, αλλά ένας τέτοιου τύπου παίκτης πραγματικά θα έδινε τεράστια ευελιξία στα σεντερ φορ.
Δηλαδή να είσαι στα σεντερ φορ με Ολιβέιρα, αντι Τσολακ με χαρακτηριστικά πιο κοντά στου Ολιβέιρα και για τρίτο Κούτσια ή ένα παρόμοιας λογικής στοίχημα
1) Υπάρχει μια συγκεκριμένη στόχευση σε χαρακτηριστικά στα σεντερ μπακ.
Το δεξί σεντερ μπακ θα είναι το πιο aggressive, καλύτερο στις εναέριες μονομαχίες, δυνατός στα "στημένα" (Ινγκασον, Ρεντε)
Το αριστερό σεντερ μπακ πιο κοντρολαρισμένο με καλύτερη τεχνική και μεγαλύτερη ευχέρεια να προωθεί το παιχνίδι από πίσω (Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Νασμπεργκ)
2) Από την περίπτωση Balde δύο πράγματα κρατάω αν υπάρχει έστω ενδιαφέρον για αυτόν.
Αφενός τη διάθεση για να δοθεί κοντά στο μύριο για το "βασικό" αριστερό εξτρεμ και αφετέρου η δυνατότητα του Balde να παίξει και σαν σεντερ φορ σε αγώνες με συγκεκριμένες απαιτήσεις (με δυνατούς αντιπάλους που θα περιμένουμε πιο πίσω στο γήπεδο).
Δεν ξέρω πόσο πιεστικός μπορεί να είναι ο Balde σε φάση άμυνας ή να κερδίσει μονομαχίες κ να κρατήσει μπάλα σαν σεντερ φορ για να ανέβεις μέτρα στο γήπεδο, αλλά ένας τέτοιου τύπου παίκτης πραγματικά θα έδινε τεράστια ευελιξία στα σεντερ φορ.
Δηλαδή να είσαι στα σεντερ φορ με Ολιβέιρα, αντι Τσολακ με χαρακτηριστικά πιο κοντά στου Ολιβέιρα και για τρίτο Κούτσια ή ένα παρόμοιας λογικής στοίχημα
- buffalobill4
Για πολλά χρόνια ήθελα ένα εξτρεμοφορ. Χωρίς να ξέρω τον μπαλντε, φαίνεται ότι είναι τέτοιος από τα βιντεακια. Περιφερειακό φορ για να υποστηρίξει και την πλευρά, και τη θέση του κρυφού κυνηγού αλλά και του φορ σε δύσκολους αγώνες.
Απορώ πώς ο λουτσεσκου με το passing game που αρέσκεται να παίζει δεν είχε ζητήσει τέτοιο παίκτη ως τώρα.
Απορώ πώς ο λουτσεσκου με το passing game που αρέσκεται να παίζει δεν είχε ζητήσει τέτοιο παίκτη ως τώρα.
Το ελπίδοφορο αν ισχύουν τα ονόματα είναι αυτό που πολλά παιδιά είχαν εκφράσει ως προβληματισμό.
Ναι η στόχευση είναι για 22-27 με ταβάνι τα 500-600 σε 1-2 θέσεις κλειδιά όμως θα δοθεί μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα ελαχιστοποιεί το ρίσκο. Το ίδιο λέει και ο Μήλιος στο χθεσινό του άρθρο για ονόματα στην λίστα που θα κάνουν αίσθηση.
Δεν ξέρω..από αίσθηση και μόνο νοιωθω ότι κάτι πολύ καλό χτίζεται
Ναι η στόχευση είναι για 22-27 με ταβάνι τα 500-600 σε 1-2 θέσεις κλειδιά όμως θα δοθεί μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα ελαχιστοποιεί το ρίσκο. Το ίδιο λέει και ο Μήλιος στο χθεσινό του άρθρο για ονόματα στην λίστα που θα κάνουν αίσθηση.
Μια πρόβλεψη.
Μέχρι την αρχή της προετοιμασίας θα αποκτηθούν καμιά δεκαριά παίκτες πιτσιρικάδες και λίγο μεγαλύτεροι στιλ Νασμπεργκ, Ρέντε, παντελώς άγνωστοι στο ευρύ κοινό.
Τον τελευταίο μήνα των μεταγραφών θα προστεθούν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, από το πάνω ράφι, για βασικοί. Ένα παραγωγικό σέντερ φορ (το θεωρώ αδιανόητο να πορευθούμε φέτος με Ολιβέιρα, Τσόλακ και Κούτσια στην επίθεση) κι ένα δεκάρι με ευχέρεια να αγωνίζεται κι αριστερά. Υπό προϋποθέσεις (πώληση Αουγκούστο) μπορεί να αποκτηθεί κι ένας κεντρικός box to box χαφ κι αυτός από το πάνω ράφι.
Μέχρι την αρχή της προετοιμασίας θα αποκτηθούν καμιά δεκαριά παίκτες πιτσιρικάδες και λίγο μεγαλύτεροι στιλ Νασμπεργκ, Ρέντε, παντελώς άγνωστοι στο ευρύ κοινό.
Τον τελευταίο μήνα των μεταγραφών θα προστεθούν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, από το πάνω ράφι, για βασικοί. Ένα παραγωγικό σέντερ φορ (το θεωρώ αδιανόητο να πορευθούμε φέτος με Ολιβέιρα, Τσόλακ και Κούτσια στην επίθεση) κι ένα δεκάρι με ευχέρεια να αγωνίζεται κι αριστερά. Υπό προϋποθέσεις (πώληση Αουγκούστο) μπορεί να αποκτηθεί κι ένας κεντρικός box to box χαφ κι αυτός από το πάνω ράφι.
Το πρωτάθλημα βασικά μου είναι αδιάφορο. Η λέξη "πρωταθλητής" έχει λερωθεί πάρα πολύ σε αυτή τη Χώρα. Νιώθω πως η ομάδα που χτίζεται δεν μπορεί να έχει στόχο το πρωτάθλημα κι αυτό δεν με ενοχλεί. Όλο "λαχεία" και "λαβράκια" υποψιάζομαι πως θα είναι οι μεταγραφές μας και δεν γίνεται να πετύχουν όλα αυτά τα προτζεκτ. Θα το ευχαριστιόμουν περισσότερο να γίνουμε μια ομάδα που θα ανακαλύπτει και θα βγάζει νέους παίκτες, θα βλέπουμε λίγη όμορφη μπαλίτσα και μετά πούλημα και πάλι από την αρχή. Αυτάρκεια και selling club χωρίς απαιτήσεις πρωταθλητισμού. Ωραία παικτάκια και χαλαρή μπαλίτσα δηλαδή γιατί μεγαλώσαμε κιόλας και αρκετά έχω σκάσει 

- sourmenetes
- Moderator
Το θα κάνουν αίσθηση είναι ατάκα του μέγιστου Μινου!nunies4 έγραψε:Το ελπίδοφορο αν ισχύουν τα ονόματα είναι αυτό που πολλά παιδιά είχαν εκφράσει ως προβληματισμό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Johndag, για πες, αυτός ο γερμανός μπάλα ξέρει?
Δίνει καμιά πάσα ή την πετάει εξέδρα?
Στα τάκλιν είναι τανάλια και γρήγορος.
Έχει ταχιστες επεμβάσεις.
Στο κεφάλι είναι καλός?
Δίνει καμιά πάσα ή την πετάει εξέδρα?
Στα τάκλιν είναι τανάλια και γρήγορος.
Έχει ταχιστες επεμβάσεις.
Στο κεφάλι είναι καλός?
papwolf έγραψε:Μια πρόβλεψη.
Μα αυτό είναι το πλάνο...
Το ότι διαβάζεις στο φορουμ κάθε αρνητικό σενάριο που μπορεί να υπάρξει (κ μάλιστα να το παρουσιάζουν ως δεδομένο) είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Η ομάδα έχει συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα με ίσως τους καλύτερους που θα μπορούσες να έχεις την δεδομένη στιγμή στη θέση τους που μπορούν να το υποστηρίξουν (Λουτσέσκου, Μπότο).
Τώρα γιατί έχουν κάποιοι την ανάγκη να μειώσουν τα πάντα κ τους πάντες μάλλον δεν άπτεται στο αντικείμενο του φορουμ.
sourmenetes έγραψε:Το θα κάνουν αίσθηση είναι ατάκα του μέγιστου Μινου!nunies4 έγραψε:Το ελπίδοφορο αν ισχύουν τα ονόματα είναι αυτό που πολλά παιδιά είχαν εκφράσει ως προβληματισμό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι αυτός ο μπάλντε, ποιος είναι.
Βρήκα έναν της μπαρτσας κι έναν της ιντερ.
Μας είπατε να μην διαβάζουμε τα αθηναϊκά σάιτ αλλά δεν μας έχετε ενημέρωση. Για πάμε...
Βρήκα έναν της μπαρτσας κι έναν της ιντερ.
Μας είπατε να μην διαβάζουμε τα αθηναϊκά σάιτ αλλά δεν μας έχετε ενημέρωση. Για πάμε...
-