20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Obdulio »

Ούτε 1 ευρώ περισσότερο να μην του προταθεί.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

fotis έγραψε:Εδώ θα μείνει ο Αρχηγος!
Ελπίζω να μην παίρνεις στα σοβαρά τα ρεπορτάζ της μέτροσπορ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από Napoli4 »

gika έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Γενικα αν εχεις λεφτα η Ελλαδα ειναι πολυ ωραια χωρα για να ζεις. Αν δεν εχεις, τοτε Γερμανια και παλι Γερμανια.
Εγώ πάλι το βλέπω τελείως ανάποδα.

Στην Ελλάδα περνάς πολύ ωραία ακόμα και αν δεν έχεις λεφτά. 3 ευρώ πιτόγυρο, 1 ευρώ καφές, 2,5 ευρώ ρεφενέ με φιλαράκια για να πεταχτείς στην πιο κοντινή παραλία με το αμάξι. Μπόμπα. Αντίθετα στο εξωτερικό χωρίς λεφτά, δεν. Οπότε το αντιστρέφω και λέω ότι αν έχεις λεφτά παντού είναι καλά. Αν είναι να μην έχεις, Ελλάδα και πάλι Ελλάδα.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά περιγράφεις περισσότερο τη φάση του φοιτητή.
Εγώ σου λέω έχεις μισθό 1000Ε Ελλάδα και το ανάλογο αυτού στην Γερμανία. Ε στην Ελλάδα θα πας κάθε 3 μήνες στο συνεργείο για το αμάξι γιατί έχουμε κωλόδρομους. Στην Γερμανία 1 φορά το χρόνο γιατί οι δρόμοι είναι άψογοι. Στην Ελλάδα θα δώσεις λεφτά στις κάκιστες συγκοινωνίες, στη Γερμανία θα πάρεις το ποδηλατάκι σου και θα πας στη δουλειά σου. Στην Ελλάδα θα μείνει η κοπέλα σου έγκυος και θα την απολύσουν χωρίς δεύτερη σκέψη, στη Γερμανία θα δώσουν άδεια ΚΑΙ σε αυτή αλλά ΚΑΙ σε σένα μόλις γεννηθεί το παιδί. Όλα αυτά, αν έχεις λεφτά στην Ελλάδα δεν τα νιώθεις. Πηγαίνεις το αμαξάκι κάθε 3 μήνες στο συνεργείο και σιγά τα έξοδα, παίρνεις ταξάκι για να πας στη δουλειά, δε χρειάζεσαι 2 μισθούς για να συντηρείς ένα σπίτι κλπ.. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να μιλήσω για ανέργους κλπ.
renegade έγραψε: Βασικά αν έχεις λεφτά λεφτά σχεδόν παντού στον δυτικό κόσμο είναι ωραία.

Αυτό νομίζω είναι το πιο σωστό. Μετά αν θέλει κάποιος να ζει Θεσσαλονίκη, Λονδίνο ή σε ένα χωριουδάκι της Γαλλίας είναι καθαρά υποκειμενικό.
Άβαταρ μέλους
fotis

20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από fotis »

john4serres έγραψε:
fotis έγραψε:Εδώ θα μείνει ο Αρχηγος!
Ελπίζω να μην παίρνεις στα σοβαρά τα ρεπορτάζ της μέτροσπορ.
Όχι δεν διαβάζω μέτρο σπορτ :)
Απλά νομίζω ότι θα μείνει στο τέλος
Αν τα πει και με τον Ιβαν
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Καταλαβε καποιος τι ακριβως γινεται με τον μπισε στο τελευταιο επεισοδιο;

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Χωρίς να θέλω να βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα μπορώ να φανταστώ τον κλασικό Μπισεσβαρ με την τσιχλιτσα χαλαρό και διάθεση "δεν τρέχει κάστανο", "έλα μωρέ πήραμε την δεύτερη θέση, τι σκατε?". Ίσως κάπου εκει τα πήρε ο Αντρέ. Εεεε δεν θα μάθουμε και ποτέ.. οπότε...

Υ.Γ. τι θα γίνει ρε Αντρέ? Θα συμφωνήσεις ποτέ?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αυτόν τον Κάστανο θα τον πάρει η ΑΕΚ γράφουν.

Δεν ξέρω πως θα έχουν την απαίτηση να τρέχει κιόλας.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε φίλε πέρνα μια βόλτα από Μεσήμβρια και τράβα δυο σφαλιάρες στο πατριωτάκι σου, να δω κάτι. Δεν πάει άλλο.

Καλά που δεν ανανέωσες εντωμεταξύ να σε άφηνε εκτός αποστολής να τραβάς τα μαλλιά σου.
talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

και να τον κρατησουμε ειναι ξεκαθαρο οτι θα τον τελειωσει ο φερειρα
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

gika έγραψε:Ρε φίλε πέρνα μια βόλτα από Μεσήμβρια και τράβα δυο σφαλιάρες στο πατριωτάκι σου, να δω κάτι. Δεν πάει άλλο.

Καλά που δεν ανανέωσες εντωμεταξύ να σε άφηνε εκτός αποστολής να τραβάς τα μαλλιά σου.
+++++++++++
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

κατσε εκει που εισαι και απολαυσε την υπολοιπη ζωη σου εκτος ομαδας.
Ουτε για ποστο σε θελω γιατι κατι μου ξυνισε στην συμπεριφορα σου ολη την χρονια
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Ούτε μισό βήμα πίσω να μην κάνει η διοίκηση. Τα παιχνιδάκια του κάθε Κουτσολιάκος ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγώ στεναχωριέμαι που δεν ήσουν μέσα στο γήπεδο να γλεντήσεις και συ λίγο τα μεμέτια..
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Αντελίνο σε σεβομαι απεριόριστα και σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει και έχεις προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

ΟΜΩΣ

Ο σύλλογος δεν μπορεί να αντέξει άλλο σήριαλ "Βιερίνια". Όταν σε είχαμε ανάγκη δεν ήταν ακόμα η ώρα για να επιστρέψεις έλεγες (αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη και παρακαλώ διορθώστε με).

Το ποιντ μου είναι ότι δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε κανείς να λέει στον ΠΑΟΚ εγώ τώρα θέλω να παίξω και με αυτά τα λεφτά και σε αυτή τη θέση και με αυτή την κοιλιά και και και.

Είσαι μεγάλη παιχτουρα και ακόμη μεγαλύτερη προσωπικότητα για την ομάδα και έχεις αναγνωριστεί γι αυτό. Πιάσε τον Σαββίδη, πιάσε τον Φερρειρα, δεν ξέρω και εγώ ποιον πρέπει να πιάσεις και βρείτε μια λύση. Όμιλοι τσουλου χωρίς Βιερίνια δε λέει ρε καρντασι.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Αντρέ, να σου πω κάτι...
Υπάρχουν κάποιοι που βάζουμε πάνω απο όλα, την άποψη "ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα"
Υπάρχουν και άλλοι που δεν νιώθουν έτσι. Κι ανάμεσά τους είσαι κι εσύ. Δεν είσαι ΠΑΟΚ Αντρέ και απέδειξες περίτρανα πρόσφατα.
Δεν έβγαλες ούτε μια κουβέντα εμψύχωσης πριν τον αγώνα παρά επέλεξες να κάνεις τα μπάνια σου απλώς, την ώρα που άλλοι παίκτες που πέρασαν απο τον ΠΑΟΚ και ένιωσαν και νιώθουν ΠΑΟΚ έστελναν συνεχώς μηνύματα νίκης. Ακόμη και εκείνος ο Ενρίκε που αγωνίζεται στην Τουρκία, μίλησε υπέρ του ΠΑΟΚ κι ας ήξερε ότι μπορεί να το πληρώσει. Εσύ Αντρέ ήσουν απλώς στη Χαλκιδική.
Επέλεξες να είσαι ΑΠΩΝ απο τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, όπου εάν αισθανώσουν έστω και λίγο ΠΑΟΚ, έστω και λίγο "αρχηγός", θα έδινες το συμβολικό παρόν σου στην Τούμπα, να εμφυχώσεις την ομάδα, να δείξεις ότι συμμετέχεις και συμμερίζεσαι την αγωνία και την κρισιμότητα της περίστασης. Απέδειξες όμως ότι είσαι απλώς επαγγελματίας και τίποτε άλλο.
Ακόμη και μετά την τεράστια νίκη, την πολύ κρίσιμη για το μέλον, πρόκριση της ομάδας, επέλεξες και πάλι να είσαι απών. Δεν έδειξες να χαίρεσαι, δεν έδειξες να συμμετέχεις στο πανηγύρι της νίκης, δεν είπες ούτε μια λέξη για να συγχαρείς. Παρά μόνο έγραψες ένα μήνυμα "σιωπής", την ώρα που όλος ο ΠΑΟΚ χαίρεται, προφανώς για να προκαλέσεις συζητήσεις διότι αυτό σε νοιάζει πάνω απο όλα. Όχι ο ΠΑΟΚ. Και δυστυχώς για σένα "κοντέ" μου, το έκανες στεκόμενος πίσω απο τον λωκό της γυναίκας σου. Καμιά φορά οι εικόνες έχουν συμβολισμούς να ξέρεις.
Με όλα αυτά, "κόντυνες" ακόμη πιο πολύ... Παρακόντυνες θα έλεγα και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ύψος, που δυστυχώς, εσύ φαίνεται πω δεν μπορείς. πλέον, να το δώσεις
Δικαιώμα σου, να είναι αυτές οι επιλογές σου, δικαίωμά μου να πιστεύω όλα τα παραπάνω και μου το έδωσες εσύ. Λυπάμαι Αντρέ που θα στο πω όμως εδώ που φθάσαμε, στο καλό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”