Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από theo-drama »

Παει ( κοντρα στον ρευμα που υπαρχει στον κοσμο) να κανει,αυτο που εκανε ο Ζαγορακης,την πρωτη χρονια του Σαντος,που τον στηριξε,ενω δεν το θελαμε.
Υποψιν δεν ειμαι φαν του Λουτσε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Γιατί αυτόν και όχι οποιονδήποτε από τους προηγούμενους;

Εγώ πιστεύω πως έχουν διώξει τόσους πολλούς που, αν έσπαγαν ρεκόρ με τρίτο προπονητή πριν αλλάξει το έτος, φοβούνται πως θα τους πάρουν με τις ντομάτες. Αγνοώντας φυσικά πως, εδώ που φτάσαμε, οι ντομάτες είναι ήδη στα καφάσια στα μπαλκόνια και λιάζονται για να είναι έτοιμες...
aspromauritrela

Δημοσίευση από aspromauritrela »

theo-drama έγραψε:Παει ( κοντρα στον ρευμα που υπαρχει στον κοσμο) να κανει,αυτο που εκανε ο Ζαγορακης,την πρωτη χρονια του Σαντος,που τον στηριξε,ενω δεν το θελαμε.
Ας φερει εναν Santos και να το κανει.. Οχι μια κακη απομιμηση.

Μαλλον το στηριζει επειδη το κυριοτερο προσων και του Razvan ειναι οτι ειναι γιος του πατερα του....
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Λοιπον ηρεμα και ωραια. Απο τη στιγμή που με λυσσα στηριζεται από τη διοίκηση σημαίνει οτι τον πιστευουν. Εγω δεν μπορω να κάνω κατι αλλο παρα να τον στηριξω.

Τωρα οσοι δεν θελετε να τον βλεπετε, λυπαμαι αλλα πλεον εκει που πρεπει να βριζετε και να φωναζετε εινσι η διοικηση. Τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Για να σοβαρευτούμε (λίγο) τώρα:

1) Πέραν του αγωνιστικού, οι χθεσινές δηλώσεις του ρουμανου ήταν υπεραρκετές για μεγαλοπρεπέστατο κλωτσίδι.

2) Πολλοί συνοπαδοί εστίασαν στα απίστευτα καραγκιοζιλίκια του χιμένεθ. Αν δεν το θυμάστε, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ έκανε αυτός ο τύπος που έχουμε στον πάγκο ως προπονητής της Ξάνθης στα μεταξύ μας παιχνίδια (και όχι μόνο). Αν η κούλα και οι κουλαίοι δεν έχουν πρόβλημα να ξεφτιλίζονται, ΕΓΩ ΕΧΩ.

3) Είναι ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, να εξακολουθεί να παραμένει αυτό το βδέλυγμα στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

buffalobill4 έγραψε:Λοιπον ηρεμα και ωραια. Απο τη στιγμή που με λυσσα στηριζεται από τη διοίκηση σημαίνει οτι τον πιστευουν. Εγω δεν μπορω να κάνω κατι αλλο παρα να τον στηριξω.

Τωρα οσοι δεν θελετε να τον βλεπετε, λυπαμαι αλλα πλεον εκει που πρεπει να βριζετε και να φωναζετε εινσι η διοικηση. Τοσο απλα.
Συμφωνώ 100% με την τελευταία πρόταση.
Και γενικά, όχι μόνο τώρα που βγαίνει και τον στηρίζει ο Γιώργος, είναι άδικο να δέχεται τα πυρά ο Λουτσέσκου.
Είναι σαν να παίρνεις έναν σκύλο, να περιμένεις να μάθει να μιλάει και να τον δέρνεις επειδή αυτός μόνο να γαβγίζει ξέρει.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

The_Stalker έγραψε:Για να σοβαρευτούμε (λίγο) τώρα:

1) Πέραν του αγωνιστικού, οι χθεσινές δηλώσεις του ρουμανου ήταν υπεραρκετές για μεγαλοπρεπέστατο κλωτσίδι.

2) Πολλοί συνοπαδοί εστίασαν στα απίστευτα καραγκιοζιλίκια του χιμένεθ. Αν δεν το θυμάστε, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ έκανε αυτός ο τύπος που έχουμε στον πάγκο ως προπονητής της Ξάνθης στα μεταξύ μας παιχνίδια (και όχι μόνο). Αν η κούλα και οι κουλαίοι δεν έχουν πρόβλημα να ξεφτιλίζονται, ΕΓΩ ΕΧΩ.

3) Είναι ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, να εξακολουθεί να παραμένει αυτό το βδέλυγμα στον πάγκο.
Μπράβο Stalker, απλή λογική!
Οτιδήποτε άλλο πάνε να μας πλασάρουν είναι σανό!
Δηλαδή για να μην δώσουν αποζημίωση για την απόλυση, εμείς πρέπει να πεθάνουμε πνευματικά και σωματικά??
Αλλά ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ , μόνο και μόνο για τις χθεσινές ΑΣΤΕΙΕΣ/ξεφτιλιστικές/ντροπιαστικές δηλώσεις που έκανε, έπρεπε ΉΔΗ να είναι απολυθεί.
Το να έρθει ένα μικρό άστρο από πάνω του για λίγους μήνες και πάρει μερικές νίκες, εμένα προσωπικά ΔΕΝ μου λέει κάτι. Ο άνθρωπος έχει δείξει πως θα κάνει τα πάντα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ φέτος το πρωτάθλημα!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

1)

.
Για αυτό είπε ότι ήταν έξυπνη η αεκ, τα ξέρει τα κόλπα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Mīngus έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Λοιπον ηρεμα και ωραια. Απο τη στιγμή που με λυσσα στηριζεται από τη διοίκηση σημαίνει οτι τον πιστευουν. Εγω δεν μπορω να κάνω κατι αλλο παρα να τον στηριξω.

Και γενικά, όχι μόνο τώρα που βγαίνει και τον στηρίζει ο Γιώργος, είναι άδικο να δέχεται τα πυρά ο Λουτσέσκου.
Είναι σαν να παίρνεις έναν σκύλο, να περιμένεις να μάθει να μιλάει και να τον δέρνεις επειδή αυτός μόνο να γαβγίζει ξέρει.
Πολύ γαμάτη παρομοιωση αδερφέ. Προσκυνώ. Νομίζω ότι τα πυρά εξ αρχής στη διοίκηση πάνε από όλους εδώ μέσα, απο την επιλογή του καλοκαιριού, αλλα και την άνιση μεταχείρηση προπονητών την 6ετία αυτή.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

O Γιώργης στηριζει την επιλογή του να στηριξει τον Πελκα,και να φερει πισω τον Χαρριση τον Λαμπρου και το ν Χατζι για να φτιαξει ομαδα με ελληνες παιχτες,και θελει να φυγει τους Μπισε.Τζαλμα,Κανιας,και ισως Κρεσπο κ Σακχωβ.
Και ο Λουτσεσκου είναι ο γιες μεν του.
Αυτό βλεπω εγω.

Κατά τη γνωμη μου είναι σωστη η θεση η ομαδα να εχει ελληνες,αλλα όχι αυτους,οχι τωρα,και όχι αποφασεις κ διαχειρηση από ασχετους αλλα από γνωστες του αντικειμενου.

Τα εχει κανει σκατα εν ολιγης.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Mīngus έγραψε:

Ακριβώς.
Δεν έχει κανένα νόημα πλέον.
Ο φταίχτης είναι ένας και καρφώθηκε μόνος του.
(α υπάρχει και η θεωρία, ούτε μια κλίκα μέσα στον ΠΑΟΚ τον κάνει ότι θέλει.
επί 5-6 χρόνια τώρα. Συνεχόμενα. Και το Σαββιδεϊκο δεν παίρνει χαμπάρι.)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στο 2 διαφωνω καθετα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

hasio_john έγραψε:

Μπράβο Stalker, απλή λογική!
Οτιδήποτε άλλο πάνε να μας πλασάρουν είναι σανό!
Δηλαδή για να μην δώσουν αποζημίωση για την απόλυση, εμείς πρέπει να πεθάνουμε πνευματικά και σωματικά??
Αλλά ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ , μόνο και μόνο για τις χθεσινές ΑΣΤΕΙΕΣ/ξεφτιλιστικές/ντροπιαστικές δηλώσεις που έκανε, έπρεπε ΉΔΗ να είναι απολυθεί.
Το να έρθει ένα μικρό άστρο από πάνω του για λίγους μήνες και πάρει μερικές νίκες, εμένα προσωπικά ΔΕΝ μου λέει κάτι. Ο άνθρωπος έχει δείξει πως θα κάνει τα πάντα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ φέτος το πρωτάθλημα!
Πιο λογικό για εμένα φαντάζει να σεβαστεί όποιος διαφωνεί την επιλογή της διοίκησης να στηρίξει τον εν λόγω προπονητή. Θέλετε ανίκανο, θέλετε ταγαρι, θέλετε βδέλυγμα, όπως θέλετε χαρακτηρίστε τον. Η στήριξη στην ομάδα δεν είναι καταναγκασμός. Με χαλάει κάτι σε μη διαχειρίσιμο πλέον βαθμό; Υπάρχει και η λύση της αποστασιοποίησης. Κι αν αυτοί που πληρώνουν δε θέλουν να σκάσουν αποζημίωση στον Ρουμάνο είτε φοβούνται να πάνε σε νέα αντικατάσταση είτε ο,τιδήποτε, είναι δικαίωμά τους. Πώς να γίνει δηλαδή τώρα. Δεν τοποθετούμαι σχετικά με το αν θέλω να μείνει ή όχι. Λέω ότι, καλώς ή κακώς, το βάρος διαχείρισης πέφτει στους ώμους άλλων. Η ... λαϊκή πολυμετοχικότητα ουδέποτε με έβρισκε σύμφωνο στα του αθλητισμού. Κουμανταδόρος είναι ένας κι αυτός, με κόστος μεγάλο ακόμα και στο χρονικό αυτό σημείο, μετά από έναν σκασμό χρημάτων που έδωσε ξανά μόλις μερικούς μήνες πριν, πράγμα που για την ώρα έχει ξεθωριάσει στο μυαλό πολλών, δείχνει να μη συμμερίζεται την άποψη των συντριπτικά πολλών. Μπορεί αυτό να αποδειχθεί σκέτη καταστροφή. Μπορεί και όχι. Οφείλω να σεβαστώ την επιλογή του όμως. Έστω και αν μπορεί να μη με βρίσκει και τόσο σύμφωνο. Η ως τώρα συγκομιδή και εμφανίσεις όπως σε Ριζούπολη, Καλαμαριά κλπ δεν μπορεί να με ικανοποιούν.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

theo-drama έγραψε:Παει ( κοντρα στον ρευμα που υπαρχει στον κοσμο) να κανει,αυτο που εκανε ο Ζαγορακης,την πρωτη χρονια του Σαντος,που τον στηριξε,ενω δεν το θελαμε.
ρε αδερφέ θα μας πέσουν τα μαλλιά τι συγκρίνεις.
Ο ΠΑΟΚ του τότε έπαιζε με φρούνζα, σάλμον και κνολ.
και τώρα έχεις εκατομύρρια να κάθονται στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πως να αποστασιοποιηθούμε δηλαδή; Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την ομάδα που αγαπάμε;
Και γιατί ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σεβαστούμε τις επιλογές της διοίκησης; Από που προκύπτει αυτό το αξίωμα;

Όχι μαν μου. Εμείς, ο κόσμος, ήμασταν εδώ πριν τον κάθε Λουτσέσκου και κάθε Σαββίδη. Εμείς φτάσαμε τον ΠΑΟΚ εκεί που είναι και εμείς τον κρατήσαμε ζωντανό στα πέτρινα χρόνια. Αν κάποιος δικαιούται σεβασμό είμαστε ΕΜΕΙΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”