Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από joshua »

Αυτος ο Ουκρα παντως που παιρνει η κουλα, θυμαμαι γραφοταν για εμας απο εποχης Σαντος,ειναι καλος παικτης.Αν καταφερει και βρει και επιθετικο θα εχει ενισχυθει σημαντικα,το ιδιο και ο βαζελος που κανει αρκετες μεν επιλογες για γεναρη,επιλογες ομως του προπονητη του.Αν δεν κανουμε 3 καλες κινησεις στις θεσεις που ψαχνουμε παικτες θα εχουμε προβλημα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο βλάκας ο Van de Vaart παντρεύτηκε μια επαγγελματία στην πώληση σώματος και μάλιστα 5 έτη μεγαλύτερή του. Τι περίμενε μαζί της δηλαδή; Να κάνει οικογένεια και να ζήσουν happily ever after; Όχι, τέτοιους ανόητους δεν θέλουμε στον ΠΑΟΚ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το "επαγγελματία στην πώληση σώματος" να το κατοχυρώσεις με copyright!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Αυτος ο Ουκρα παντως που παιρνει η κουλα, θυμαμαι γραφοταν για εμας απο εποχης Σαντος,ειναι καλος παικτης.Αν καταφερει και βρει και επιθετικο θα εχει ενισχυθει σημαντικα,το ιδιο και ο βαζελος που κανει αρκετες μεν επιλογες για γεναρη,επιλογες ομως του προπονητη του.Αν δεν κανουμε 3 καλες κινησεις στις θεσεις που ψαχνουμε παικτες θα εχουμε προβλημα.
Έλα μωρέ τώρα κι εσύ με τους κωλόφαρδους κουλοβάζελους.
Εντάξει τώρα, επειδή δεν έχει τέρμα η ομάδα σας έχει πιάσει πανικός.
Σιγά τώρα, τόσες υποεπιτροπές έχει, αυτοί ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

joshua έγραψε:Αυτος ο Ουκρα παντως που παιρνει η κουλα, θυμαμαι γραφοταν για εμας απο εποχης Σαντος,ειναι καλος παικτης.Αν καταφερει και βρει και επιθετικο θα εχει ενισχυθει σημαντικα,το ιδιο και ο βαζελος που κανει αρκετες μεν επιλογες για γεναρη,επιλογες ομως του προπονητη του.Αν δεν κανουμε 3 καλες κινησεις στις θεσεις που ψαχνουμε παικτες θα εχουμε προβλημα.
Σιγά τους άγνωστους που φέρνει ο παναθηναικός..Ο ένας πιο στοίχημα από τον άλλο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

E καλα τωρα, ναι δεν ξερω αν θα του βγουν, αλλα δεν ειναι περισσοτερο αγνωστοι απο τους Σαμπο,Τσιμιροτ,Ζαιρο και λειπους που εχουμε εμεις.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ακριβώς.Γιατί να τους θεωρούμε παράδειγμα καλύτερης μεταγραφικής πολιτικής λοιπόν;
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

joshua έγραψε:Διαβαζωντας την πληρη απομαγνητοφωνηση της συνεντευξης Αρνεσεν πραγματικα τι να πω...Καποιοι πρεπει να ντρεπονται που δηλωνουν δημοσιογραφοι...

+4
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Odi έγραψε:Ακριβώς.Γιατί να τους θεωρούμε παράδειγμα καλύτερης μεταγραφικής πολιτικής λοιπόν;
Δεν ειπα οτι ειναι καλυτερη πολιτικη απλα οτι ενισχυθηκαν.Αν σε κατι δειχνουν καλυτεροι ειναι στο γεγονος οτι με αλλαγες προπονητη και αρκετους νεους παικτες εχουν αρχισει να σταθεροποιουνται σε ενα Α επιπεδο αποδοσης,οχι κατι το εντυπωσιακο,αλλα σταθερο,την ιδια στιγμη που εμεις ακομα ψαχνομαστε.Αν τωρα επιπλεον τους βγουν και οι κινησεις που κανουν θα ειναι ακομα πιο απειλητικοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το καλό πράμα αργεί να γίνει...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Odi έγραψε:Ακριβώς.Γιατί να τους θεωρούμε παράδειγμα καλύτερης μεταγραφικής πολιτικής λοιπόν;
Γιατί είναι κινήσεις που κάναν αυτοί και όχι εμείς...

Το ότι ο Boumalle ήταν επιλογή του Μακαρόνι με έκανε και δάκρυσα... :mrgreen:
Είναι σαν το αντίστοιχο... ο Βελλίδης είναι επιλογή Igor και FA.
Ε ρε και να σας πουλούσαν τον Mak φέρνοντάς σας τον Boumalle, 1-2 20αριδες δανεικούς χωρίς οψιόν και έναν 34χρονο -μετρίου επιπέδου- στην θέση που έχεις μόνο τον Σκόνδρα.
Αλλά είπαμε... αφού κάνει κάτι αντίστοιχο ο αντίπαλος είναι παράδειγμα προς μίμηση και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "ζώα" που κοιμούντε.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Όσον αφορά τον Dominquez εγω θυμαμε φωτογραφία του οταν ηρθε στον Ολυμπιακο με μπυροκοιλια και να γελάει ο κόσμος. Επίσης να ξαναπώ οτι οταν συζητάμε για ονόματα επιπεδου VDV ο Dominguez δεν ειναι ενα απο αυτά. Δε εκανε ποτε καριέρα πριν ερθει στον Ολυμπιακο. Αυτο ομως ίσως και να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να βρει το κίνητρο να παιξει μπαλα γιατι ηρθε πεινασμένος.

Το θέμα μ αυτούς τους παιχτες ειναι αν ψάχνουν ακομα το κίνητρο να παίξουν μπαλα και όχι να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα και αν αυτο το κίνητρο το βρούνε σε ενα πρωταθλημα που γι αυτούς δεν υπάρχει στον χάρτη. Αυτο εχει να κανει και με τον χαρακτήρα τους και αλλα και με το πως λειτουργεί η ομαδα που θα πανε. Για κάθε παράδειγμα μεγάλου ονόματος που εχει πιάσει στην Ελλαδα υπάρχει ενα που πέρασε και δεν ακούμπησε.

Αν θελει να παιξει μπαλα ο VDV και ερθει θα εχει αντιπάλους τον Κουτρουμπη τον Ζεκα τον Χατζηζηση τον Μπριτο τον Simoes και τον Μανταλο. Σε οτι κατάσταση και να ειναι σε καμια δεκαπενταριά μέρες παπάδες θα κανει....

Sent from my iPhone using Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

joshua έγραψε:Διαβαζωντας την πληρη απομαγνητοφωνηση της συνεντευξης Αρνεσεν πραγματικα τι να πω...Καποιοι πρεπει να ντρεπονται που δηλωνουν δημοσιογραφοι...
"""
Υπάρχει μια ασάφεια επί των μεταγραφικών θεμάτων στην ομάδα, ποιος είναι ο ρόλος σας στα μεταγραφικά, υπάρχει πρόσφατα και η υπόθεση του Γκαλίτσιου, γενικώς είναι θολό το τοπίο στον ΠΑΟΚ...

"Πάντα δέχομαι και μου είναι απολύτως κατανοητό το ότι ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει μια οποιαδήποτε αλλαγή. Σε τελική ανάλυση είναι η ομάδα του, η δική του ομάδα και μπορεί να κάνει ότι πιστεύει για να την κάνει καλύτερη και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Επίσης πρέπει να τονίσω πως είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιος κάνει τι μέσα στην διοίκηση. Αυτό είναι ένα βασικό σημείο. Εγώ από την θέση μου θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω το τελευταίο μισό χρόνο, θα συνεχίσω να αξιολογώ πιθανούς παίκτες και να συζητώ για την πρόοδο που κάνει η ομάδα των σκάουτερ γύρω από τις μεταγραφές. Έπειτα πηγαίνω στον προπονητή, του λέω ένα όνομα παίκτη, είναι αυτός κτλ. Αν μου πει ναι, καλώς, αλλιώς αν μου πει όχι είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον αγοράζω. Όπως μπορεί να μου προτείνει και εκείνος κάποιον και να του πω όχι εγώ. Πρέπει να υπάρχει και από τους δυο μας το σίγουρο ναι. Το επόμενο βήμα είναι να μιλήσω στον πρόεδρο μας, είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω ότι οι τρεις μας είμαστε στην ίδια φιλοσοφία. Ο επόμενος άνθρωπος είναι ο κ.Σαββίδης, στον οποίο παρουσιάζω τα δεδομένα του παίκτη καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά. Και μετά απλά περιμένω το ναι ή το όχι του κ.Σαββίδη. Και αυτός ο τρόπος συνεννόησης με αυτήν την σειρά πιστεύω ότι είναι ο σωστός γιατί όταν έχει φτάσει ένας παίκτης με δύο ναι ως τον κ.Σαββίδη, δεν μπορεί να δημιουργηθεί η παρανόηση του "εγώ είπα ναι, αλλά μήπως εσύ είπες όχι" και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να δώσω να καταλάβει ο κ.Σαββίδης τι είναι αυτό που του προτείνω και τότε είτε θα πει "ναι, Φρανκ το κάνουμε αυτό" ή θα μου πει "όχι, μέχρι τόσα μπορώ να δαπανήσω". Πλέον, αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη αν και είναι καινούργια για όλους μας". """"

Ο κυρ Νίκος που παρεμβάλεται????
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Θεωρώ ότι όλους αυτούς που έφερε ο ΦΑ εκτός Ολσεν είναι καλές επιλογές. Ακόμα και ο Σάμπο που μπορεί να ανέβει και να μας εκπλήξει (όπως ο Λέοβατς πχ, ο οποίος ήταν αρνητικός στην αρχή). Και για τον Ολσεν, επειδή ειναι μικρός και δεν θα παραξενευόμουνα αν πήγαινε δανεικός, βελτίωνε την έξοδο και γύριζε σε μας κανονικός τερματοφύλακας. Πιστεύω δηλαδή ότι αν ο Ολσεν είχε την έξοδο (που ουσιαστικά είναι κακή γιατί δεν έχει το σωστό τάιμινγκ), δεν θα ερχόταν σε μας.

Γενικά οι παίκτες που φέρνει (έφερε) η Κούλα είναι κι αυτοί στοιχήματα. Απλά ο μέσος όρος ηλικίας και το ποτένσιαλ των δικών μας είναι πολύ μεγαλύτερο. Για μένα ο Φράνκ δικαιώνεται και η δουλειά του θα δικαιωθεί πολύ περισσότερο τους επόμενους μήνες. Για τον Ιανουάριο ίσως να μην τον αφήσουν να κάνει αυτό που θέλει. Είναι σίγουρο ότι θα χτυπήσει τις τελευταίες μέρες παίχτες στις τιμές που θέλει, γι᾽ αυτό και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Αυτό έχει το ρίσκο ότι ίσως δεν πάρουμε ούτε 10άρι, ούτε ακραίο (που ΣΙΓΟΥΡΑ θέλουμε γιατί με Κίτσιους και Σκόνδρες δεν πάμε πουθενά). Για σέντερ μπακ το αποκλείω και δεν ξέρω γιατί δεν έχει προτεραιότητα στις επιλογές του ΦΑ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

alp920 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Εικόνα
τι λες!!
Ξαναπεστο .. :o
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να πάρουμε μια ιδέα για τους δημοσιογράφους μας:

Θεσσαλονίκη ο Βελλίδης!

PaokNext Generation4 - Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016, 05:02

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μάρκος Βελλίδης. Ακολούθως θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως.
στις 5:02 π.μ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”