Βλέπουμε πώς παίζει ο άλλος και πού μετά από τραυματισμούς. Απλά γεγονότα. Εξαργύρωσες 1 χρονιά καλούτσικου ποδοσφαίρου και βάσει των προσόντων σου, δεν υπάρχει πίσω. Ένα κύκνειο άσμα περιμένω και αυτό "αν".
Απέφευγα το παρόν τόπικ όσο μπορούσα για να μην βγάλω εμπάθεια. Προσπάθησα να χτυπήσω σε φιλότιμο, ψυχολογίες και οτιδήποτε αλλά φέτος μου τελειώσαν κι αυτά.
Στο μεταξύ, μάθαινα για την πορεία σου πριν μπεις και παράλληλα που έπαιζες στην Α' ομάδα και η οργή για έναν overrated παίκτη έγινε ευχή όλοι οι average Joe του κόσμου να είχαν την τύχη σου στα επαγγελματικά.
Μετά το χθεσινό σταρχιδιστάν, βρίσκεσαι πλέον σε άλλον πλανήτη κι ας κάνεις χατ-τρικ σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος του συμβολαίου σου. Δε νοιώθεις. Μια με μπαλαρίνες, μια με αυτό το βλέμμα που τελευταία το συνάντησα στην Ομήρου Οδύσσεια πριν σχεδόν 20 χρόνια, για κάποια Αθηνά τη Βοϊδομάτα (είχε όμορφα μάτια γι'αυτό ντε). Το πρόβλημα δεν είναι η εξωγηπεδική ζωή που κάνεις, αλλά η ενδογηπεδική που ΔΕΝ κάνεις πια
Μία μικρή παράκληση, ΦΥΓΕ για να στηριχθεί η ομάδα σε κανονικούς επιθετικούς .-
http://www.sport-chicas.gr/el/cat-lifes ... ainourgiou
ΥΓ Άλλον κράζαμε και από αλλού μας έχει έρθει. Προσωπικά, ποτέ δεν έκραξα το Σαλπιγγίδη ούτε άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ όμως. Οπότε δικαιούμαι να κράξω κι εγώ έναν ε; Αν και δεν φταίει αυτός, εμείς με το στανιό τον κάναμε Κλόζε (βασικά, ΘΥΜΑΤΑΙ κανείς μία συνέντευξη Κλάους με τι΄τλο "Ο Έλληνας Ινζάγκι"; (!!!) )
ΥΓ 2: έχω λίγα ποστ, παρακαλω να εγκριθεί