33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
capern

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από capern »

Όταν ξεπεταγόσουν (σε λεπτά συμμετοχής) παράλληλα με τον Μήτρογλου, σε παρακολούθησα και έλεγα ότι δεν σε θεωρώ καλό παίκτη. Το βούλωνα μπροστά σε καρντάσια όταν περίμενες στο στόμα το κερασάκι παίζοντας σαν κώνος και περιμένοντας την καραμπόλα πάνω σου για να μπει γκολ για να μην τσακωθώ. Το βούλωσα στην ανανέωση όταν έλεγα να σε στείλουμε πακέτο γιατί "ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ρε μ4λ4κα ο Κλάους, τί να φύγει;"
Βλέπουμε πώς παίζει ο άλλος και πού μετά από τραυματισμούς. Απλά γεγονότα. Εξαργύρωσες 1 χρονιά καλούτσικου ποδοσφαίρου και βάσει των προσόντων σου, δεν υπάρχει πίσω. Ένα κύκνειο άσμα περιμένω και αυτό "αν".

Απέφευγα το παρόν τόπικ όσο μπορούσα για να μην βγάλω εμπάθεια. Προσπάθησα να χτυπήσω σε φιλότιμο, ψυχολογίες και οτιδήποτε αλλά φέτος μου τελειώσαν κι αυτά.

Στο μεταξύ, μάθαινα για την πορεία σου πριν μπεις και παράλληλα που έπαιζες στην Α' ομάδα και η οργή για έναν overrated παίκτη έγινε ευχή όλοι οι average Joe του κόσμου να είχαν την τύχη σου στα επαγγελματικά.

Μετά το χθεσινό σταρχιδιστάν, βρίσκεσαι πλέον σε άλλον πλανήτη κι ας κάνεις χατ-τρικ σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος του συμβολαίου σου. Δε νοιώθεις. Μια με μπαλαρίνες, μια με αυτό το βλέμμα που τελευταία το συνάντησα στην Ομήρου Οδύσσεια πριν σχεδόν 20 χρόνια, για κάποια Αθηνά τη Βοϊδομάτα (είχε όμορφα μάτια γι'αυτό ντε). Το πρόβλημα δεν είναι η εξωγηπεδική ζωή που κάνεις, αλλά η ενδογηπεδική που ΔΕΝ κάνεις πια

Μία μικρή παράκληση, ΦΥΓΕ για να στηριχθεί η ομάδα σε κανονικούς επιθετικούς .-
http://www.sport-chicas.gr/el/cat-lifes ... ainourgiou

ΥΓ Άλλον κράζαμε και από αλλού μας έχει έρθει. Προσωπικά, ποτέ δεν έκραξα το Σαλπιγγίδη ούτε άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ όμως. Οπότε δικαιούμαι να κράξω κι εγώ έναν ε; Αν και δεν φταίει αυτός, εμείς με το στανιό τον κάναμε Κλόζε (βασικά, ΘΥΜΑΤΑΙ κανείς μία συνέντευξη Κλάους με τι΄τλο "Ο Έλληνας Ινζάγκι"; (!!!) )
ΥΓ 2: έχω λίγα ποστ, παρακαλω να εγκριθεί :D
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161107/1d6b661e2dac9f1486381da45a2c78a7.jpg[/img]

Ο αρχηγός μας

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ηγέτης.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Μη γράφετε τέτοια πράγματα. Μερικοί εδώ μέσα θα σας κάνουν ντα. Άσε που μπορεί να κλειδώσει και το θρεντ.

Όποιος ανατρέξει 2-3 βδομάδες πριν ήμουν ακόμη υπέρ του Κλάους. Πλέον δεν μπορώ να το κάνω. Λυπάμαι τον ΠΑΟΚ. Όχι τα λεφτά ου δόθηκαν, ούτε το όποιο χαμένο ταλέντο του Κλάους. Κρίμα μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να είναι τόσο αδύναμη που δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει τους ποδοσφαιριστές της. Δεν πάμε πουθενά έτσι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ξερω αν χρειαζεται μια πωληση τον Ιανουαριο (πως να πουλησεις επιθετικο που δεν βαζει γκολ, βεβαια...) ή ακομα και μια διακοπη συμβολαιου.

Το σιγουρο ειναι οτι αν μεινει στην ομαδα πρεπει να συζητηθει μια αναπροσαμογη συμβολαιου. Δεν γινεται το βασικο σου φορ και πιο ακριβοπληρωμενος ποδοσφαιριστης σου να εχει τετοια εικονα.

Ναι ρε Κλαους ξεραμε και ξερουμε οτι δεν εισαι κανενας φαντεζι ποδοσφαιριστης, ξεραμε και ξερουμε οτι δεν εχεις ουτε τριπλα ουτε ταχυτητα, ξεραμε και ξερουμε ποια ειναι τα προσοντα σου. Αλλα εισαι ΑΘΛΗΤΗΣ ρε φιλε, πληρωνεσαι απο αυτο και μαλιστα ΑΠΙΣΤΕΤΑ ΑΚΡΙΒΑ!

Εγω οσο περναει ο καιρος βλεπω εναν ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΗ, ΑΓΥΜΝΑΣΤΟ, ΑΣΤΑΘΗ, ΑΚΟΝΤΡΟΛΑΡΙΣΤΟ.

Ημουν και ειμαι υπερ της αποψης πως η προσωπικη ζωη καθε ποδοσφαιριστη ειναι η δικη του υποθεση οταν εννοειται δεν μιλαμε και για ακραια πραγματα.

Δεν θα σου πω εγω ποιους θα εχεις φιλους μεγαλος ανθρωπος εισαι...

Αλλα ρε Κλαους τι να σου πω...πανε στο παρτυ, ρεπο εχεις, θες να πας; πανε. Πρεπει να βγεις φωτογραφια που ξερεις οτι θα την δει ο καθενας; Θες να δωσεις δικαιωματα;

Κανεις τα παντα για να σε αντιπαθησουν και οι τελευταιοι που σε στηριζαν...ή εστω δεν σε εκραζαν για το οτιδηποτε...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και ο σισε απο καρναβαλι σε καρναβαλι γυρνουσε κ παστελωνε.μακαρι αυτο να ηταν το προβλημα.
δεν περιμεναμε τη φωτο με το τσιρκο για πουμε οτι ειναι μαιντανος.
ουτε καν το οτι δε σκοραρει δε με χαλαει.τοσα χρονια μονος του κουπι τραβαει.ας του εβαζαν ενα καλο σεντερφορ διπλα του να ζοριστει.αλλα αυτο το βοιδισιο βλεμμα οταν την εστειλε την καραμπελομπαλα σε τροχια γυρω απο τη γη μου γυρισε τα εντερα.αυτο το σε φαση "αστοχησα ,κλαιν μαιν" σημαινει οτι πρεπει να φαει πλεον καψονια.κ αν δε σοβαρευτει ,δρομο.
υγ.διαφωνω με το κραξιμο που τρωει επειδη δε σκοραρει.ο κοντος ηταν αχρηστος αλλα παλευε.εσυ που το πας?πραγματικα δε με νοιαζει αν ο παικτης που παιζει στην ομαδα δεν ειναι σπουδαιος,δε σκοραρει δε βγαζει σωστες πασες.θα περασουν κ μετριοι παικτες κ κακοι.αλλα το να μη σκυλιαζει σε καθε ματς ειναι για σουτια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 07 Νοέμ 2016, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μα στου Σιανίδη ρε αρχηγάρα;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Απορία το έχω από την ώρα που το είδα. Τί είναι αυτός ο σιανιδης

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κατι της μόδας νομιζω
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ελα που δεν ξερεις..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μερικοι τα εχετε παιξει εντελως...........

σαν να μας λετε δηλ.

οταν εφυγε η φωτοβολιδα την αλλη μερα ολοι μας και για μια εβδομαδα...........αυτομαστιγωνομασταν.........
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Κωστέτσος, Καινούργιου, Τρύφων Σαμαράς, Σιανίδης, Μαστροκώστα, Δέλλας και θα λείψει ο Ηγέτης επειδή χάσαμε;

Υ.Γ. Βγάλε το περιβραχιόνιο γιατί βλέπω τον παππού μου να σηκώνεται από τον τάφο.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε Πιλ λιγο ειδησεις στο Star στα καλα τα χρονια δεν εβλεπες εσυ; Οταν ελεγε τον καιρο η Πετρουλα...

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

pilotos έγραψε:Απορία το έχω από την ώρα που το είδα. Τί είναι αυτός ο σιανιδης

SM-G935F
Ο Χάρης Σιανίδης και ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών Κίμων Κοκορόγιαννης ήταν οι συνδετικοί κρίκοι για τη γνωριμία του ζευγαριού, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Ιωάννα Λίλη. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε τότε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα εκτός Ελλάδας και το ζευγάρι συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τις ώρες, μέχρι που εκείνος επέστρεψε και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στη φίλη τους και κουμπάρα τους σήμερα, Τζένη Τζιβεριώτη. Και όλα έγιναν μέσα σε δέκα μόλις ημέρες...

πολλα χρονια στα κοινα του ΠΑΟΚ ο χαρης σιανιδης.Γιατι εμεις εδω στο ΠΑΟΚμανια κανουμε ρεπορταζ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

DimitrisS έγραψε:Ρε Πιλ λιγο ειδησεις στο Star στα καλα τα χρονια δεν εβλεπες εσυ; Οταν ελεγε τον καιρο η Πετρουλα...

:lol: :lol:
Δεν βλέπω τηλεόραση πλην μπάλας και καμιά ταινία εδώ και πολλά χρόνια

Κενεθ ευχαριστώ για ενημέρωση,πολύτιμη η συμβολή σου στις γνώσεις που μου μετέφερες. ;)

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”