Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- PAOK_Antarctica
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Και αύριο σκάει η ΑΡΔια ότι έχουμε Νομπόα στο περίμενε γιατί συζητάμε με κάτι καλύτερο
-
Πραγματικά μεγάλος παικταράς ο Noboa..Άλλη κλάση..Ήλπιζα οτι θα φερναμε το alter ego του Natkho το καλοκαίρι να του κάνει παρέα αλλά κάλλιο αργα παρά ποτέ..κι ας εχει φυγει ο Bibras...Νομίζω οτι αν αποφάσισαν να κινηθούν σε αυτό το επιπεδο τότε ας φερουν πισω Vierinha και σαν ελεύθερο τον Misimovic...Και μετά σέντερμπακ όποιον γουστάρουν!!!
Υ.Γ.Συμβιβάζομαι και με Blanco/Usero βέβαια....
Υ.Γ.Συμβιβάζομαι και με Blanco/Usero βέβαια....

Ημουν σιγουρος ρε πουστη απο εκεινο το βραδυ που το εγραψε ο φιλος,το εψαξα και ειδα οτι εχει τον ιδιο μανατζερ με Νατχο.
Ετρεξε και το κορακι ο geo να το ποσταρει στον ξερολα.
Οτι και να πω ειναι λιγο γιαυτον τον παιχτη,οσοι τον εχουν δει ειμαι σιγουρος οτι δεν το πιστευουν, δεν ερχονται τετοιοι ποδοσφαιριστες στην Ελλαδα.
Αφηστε με να ανοιξω το τοπικ του το κατοχυρωνω απο σημερα λαιμαι.
Ετρεξε και το κορακι ο geo να το ποσταρει στον ξερολα.
Οτι και να πω ειναι λιγο γιαυτον τον παιχτη,οσοι τον εχουν δει ειμαι σιγουρος οτι δεν το πιστευουν, δεν ερχονται τετοιοι ποδοσφαιριστες στην Ελλαδα.
Αφηστε με να ανοιξω το τοπικ του το κατοχυρωνω απο σημερα λαιμαι.
marley 4 έγραψε:
μαλιασε η γλωσσσα μου να λεω οτι επρεπε να εχεις ηδη 1 η 2 παιχτες εδω ετοιμους και να ψαχνεις το μπαμ
και χρονο θα ειχες και ολα
εχε υποψη σου οτι ο νομποα αγωνιστικα βρισκεται στον ιουνιο θα μπει χωρις προετημασια οταν μπει
παιχταρα λεμε
δεν εχει λεφτα η γουεστ μπρομ για να παρει αυτους τ υους 2 ρε μεσα μας βαζεις 14 και σπυρο για μπλανο?
ο αντωνιου μοιαζει κλοπ μπροστα σου σοβαρεψου
ο ζβ λεει οτι εισαι μ@λ@κ@ς αλλα σε παει
το 14 δανεικος για ενα χρονο δεν τον πουλας ετσι, για σπυρο το συζηταμε
σου εγραψα τι θελω απο βρυζα πιο πανω αφου
guardian4 έγραψε:
Ναι να πεις οτι δεν γινεται στην λεβαδεια της αυστραλις που περνουν την μπαλα για μπαμια να κλεινουν τον ντελπιερο και μεις 2 μετρα απ την πατριδα του να μην τον εχουμε φερει ΑΚΟΜΑ μετα απο τοσα χρονια κραξιμο που ριχνω.
Επισης να πεις οτι αμα ξαναδιαβασω οτι ειπε ο βιερινια δεν εχω προταση θα ακουστει συνθημα απ την Τουμπα
ΚΑι κατι τελευαιο, αν κανει αυτα και φερει και τον ινσα δεν θα ξαναπω για αλλο τ.δ, μη σου πω ισαμ που ξεχναω που κουβαλησε ολη την παιανια και σχεδον τον βυντρα
Υ.Γ. για τον κοντο δεν διαπραγματευομαι
Ο ιστρατι παντως απο περσι όταν ρωτούσαν για νατχο έλεγε έχω και νομπποα
- kataramenos5
Αυτά φοβάμαι..PAOK_Antarctica έγραψε:Και αύριο σκάει η ΑΡΔια ότι έχουμε Νομπόα στο περίμενε γιατί συζητάμε με κάτι καλύτερο
- Kostas_Peraia4
Το κέντρο μας κλείδωσε!
6άρι: Τζιόλης - Maduro
6ρο8άρι: Kace - Τζανδάρης
8άρι: Noboa - Golasa
6άρι: Τζιόλης - Maduro
6ρο8άρι: Kace - Τζανδάρης
8άρι: Noboa - Golasa
Ο παιχτης ειναι πιο πολυτιμος απο τον Ακουιλανι!Τετοιους παιχτες δε βρισκεις καθε μερα!
-
Παντως αν κλεισει σκεφτειτε ποσο ανοιγει ο δρομος και για αλλους παιχτες τετοιου επιπεδου.
Δηλαδη ο Μπλανκο κι ο καθε Μπλανκο οταν βλεπει οτι στην ομαδα υπαρχουν ονοματα θα ερθει πιο ευκολα.
Δηλαδη ο Μπλανκο κι ο καθε Μπλανκο οταν βλεπει οτι στην ομαδα υπαρχουν ονοματα θα ερθει πιο ευκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τρί 06 Ιαν 2015, 02:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOK_Antarctica έγραψε:Και αύριο σκάει η ΑΡΔια ότι έχουμε Νομπόα στο περίμενε γιατί συζητάμε με κάτι καλύτερο

Από τα βίντεο δεν τον είδα όμως να σταυροκοπιεται μετά τα γκολ όπως συνηθίζουν οι Λατινοαμερικάνοι, πως θα το διαχειριστεί αυτό ο Άγγελος;;
Μικρός είναι ... Θα μάθει ...Kourdos έγραψε:Από τα βίντεο δεν τον είδα όμως να σταυροκοπιεται μετά τα γκολ όπως συνηθίζουν οι Λατινοαμερικάνοι, πως θα το διαχειριστεί αυτό ο Άγγελος;;

marley 4 έγραψε: δεν εχει λεφτα η γουεστ μπρομ για να παρει αυτους τ υους 2 ρε μεσα μας βαζεις 14 και σπυρο για μπλανο?
ο αντωνιου μοιαζει κλοπ μπροστα σου σοβαρεψου
ο ζβ λεει οτι εισαι μ@λ@κ@ς αλλα σε παει
και κατα δευτερον ποιος εισαι εσυ ποταπε οπαδισκε του ΠΑΟΚ μαρλει να κοψεις την καριερα στον ανερχομενο σπυρο
να πεις του μαλακα οτι εγω ειμαι υπερ του να αφησουμε σπυρο να ανοιξει τα φτερα του και ασ μεινουμε με μπλανκο.
επισης να του πεις αν ξαναδω την λεξη ΠΑΟΚ και βυντρα στην ιδια προταση θα βγουν τα τανκ στους δρομους