Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
φιλε nikola γι αυτο εγραψα μετα την λεξη διοικηση το ΄΄οχι οι γλαστρες΄΄.
για μενα διοικηση στον ΠΑΟΚ ειναι ο Ιβαν Σαββιδης,αυτος ειναι ο ανθρωπος που παιρνει οποιαδηποτε σοβαρη αποφαση.
ολοι οι αλλοι κανουν απλα πολιτικη,και τις περισσοτερες φορες εις βαρος του ΠΑΟΚ
για μενα διοικηση στον ΠΑΟΚ ειναι ο Ιβαν Σαββιδης,αυτος ειναι ο ανθρωπος που παιρνει οποιαδηποτε σοβαρη αποφαση.
ολοι οι αλλοι κανουν απλα πολιτικη,και τις περισσοτερες φορες εις βαρος του ΠΑΟΚ
Σε κάποιο παρεάκι εκεί στην διοίκησ θα άρεσε αυτό το σενάριο!!!! Αυτοί δίνουν τροφοί στον κόκλα και στον κάθε ξόκλα να γράφεθ π@π@ριές!!!
Και από το τπτ δημιουργείται θέμα!!!
Ανασφάλεια ανακατοσούρα στα αποδητήρια... πολύ θέλει νομίζεται.... Αυτό λέιπει στην ομάδα!!!!! Η ΗΡΕΜΙΑ!!!!
Και από το τπτ δημιουργείται θέμα!!!
Ανασφάλεια ανακατοσούρα στα αποδητήρια... πολύ θέλει νομίζεται.... Αυτό λέιπει στην ομάδα!!!!! Η ΗΡΕΜΙΑ!!!!
Ρέ όξω ο Κόλκας(δε ξέρει μπάλα) ο Σάντους και όλοι τους
επίσης επειδή κάποια πραγματα (φαίνουντε)
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ !!!

επίσης επειδή κάποια πραγματα (φαίνουντε)

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ !!!
Σύμφωνα με τον γνωστό γιατρό:
Ο προσωπικός image maker του ΓΧ, Σ. Κόλακας.... Και τέλος:
ΥΓ.Με την ευκαιρία, αυτά που παπαγαλίζει ότι ο Στέφενς δε δουλεύει τακτική του τα σφυρίζει ο ΓΧ!
Ας κλείσουμε τα αυτιά μας και ας προσέξουμε το τί γράφει ο καθένας..
Ο προσωπικός image maker του ΓΧ, Σ. Κόλακας.... Και τέλος:
ΥΓ.Με την ευκαιρία, αυτά που παπαγαλίζει ότι ο Στέφενς δε δουλεύει τακτική του τα σφυρίζει ο ΓΧ!
Ας κλείσουμε τα αυτιά μας και ας προσέξουμε το τί γράφει ο καθένας..
Ίσως δεν έχουν καταλάβει ότι όσοι ροκάνιζουν την καρέκλα του προπονητή ροκανίζουν πρώτα την δική τους, όποιο πόστο και αν έχουν στην ομάδα, γιατί ο κόσμος δεν είναι πρόβατο και θα τον βρούν μπροστά τους 

Πέρα από την όποια ξενέρα έχουν φάει πολλοί, ας κάνουν υπομονή ως το καλοκαίρι και ας στηρίξουμε την ομάδα όχι για τον Στέφενς, αλλά για τον ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη η Τούμπα πρέπει να βράζει. Για μένα προσωπικά από την εικόνα της ομάδας σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα κριθεί ο στόχος Ευρώπη και εύχομαι να περάσουμε και όλοι να παραμιλάνε για το καμίνι της Τούμπας. Μέχρι στιγμής περάσαμε στους ομίλους με 2 αποκλεισμούς και έχοντας μέτρια εικόνα φτάσαμε εδώ με αντιπάλους για γέλια. Επομένως τώρα θα φανεί η επιτυχία ή όχι αυτού του στόχου. Ο στόχος πρωτάθλημα έχει χαθεί, όμως μένουν τα πλέι οφ για να βγει το τελικό συμπέρασμα, οπότε και αυτός ο στόχος είναι μπροστά μας. Ομοίως και το κύπελλο, όπου μέχρι τώρα είχαμε λιμά και κάναμε ροτέισον στο πρωτάθλημα για να περάσουμε τον Απόλλωνα μετα το 3-0 του 1ου παιχνιδιού.
Με χάλασε πολύ 1 ποστ που διάβασα ότι με Σάντος η ομάδα θα κοιτάξει το 2015-16 γιατί δε θα έχει το υλίκό. Η ομάδα πάντα κοιτάει και πρέπει να κοιτάει το παρόν. Οι στόχοι που έχεις μπροστά σου είναι πάντα οι πιο σημαντικοί. Το να κάνεις σχεδιασμό μακροχρόνιο είναι ένα πρότζεκτ που πάντα οφείλεις να έχεις, χωρίς να παρακάμπτεις τους βραχυπρόθεσμους. Είναι λογική πολύ looser και φοβική να λες κάτι τέτοιο. Ο Σάντος θυσίασε την χρονιά των σαρδελών, για να χτίσει από το μηδέν τη σεζόν 2008-09 που κάναμε καλά παιχνίδια και σφαχτήκαμε από διαιτησίες μαζεύοντας 63 πόντους σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όταν πήγε στην αεκ44 στην 2η θητεία του τα πήγε αμέσως καταπληκτικά, όπως και στην πρώτη του θητεία με εξαιρετικό επιθετικογενές υλικό. Αν έρθει ο Σάντος το καλοκαίρι θα αξιοποιήσει τους έλληνες διεθνείς και η ομάδα θα παίξει αυτό για το οποίο έχει υλικό να πάιξει. Δηλ καλή άμυνα πρώτα. Είναι πραγματικά πολύ άστοχο αυτό που πόσταρες ότι η ομάδα σάντος θα έχει δικαιολογία το υλικό ότι είναι επιθετικογενές. Μια χαρά υλικό έχεις για Ελλάδα. Τη μισή εθνική που πάει μουντιάλ. Την εθνική αυτή που ο Σάντος κουτσάρει. Λες να μην του κάνει η ομάδα που αυτός διαλέγει? Η ομάδα του 2007 που ονομάζονταν σαρδελών ήταν ομάδα για τη Β εθνική και τώρα κάποιοι πάνε να βαπτίσουνε παίκτες με βαριά βιογραφικά άχρηστους μόνο και μόνο για να καλύψουνε κάτι που πλέον δεν καλύπτεται.
Όλοι μιλούν για το βαρύ βιογραφικό του κόουτς που έχει μεγάλη αναγνώριση στο εξωτερικό. Δεν είδα να τυγχάνει όμως και την ίδια αντιμετώπιση το βαρύ βιογραφικό του Κατσουράνη, πρωταθλητή Ευρώπης 2004, με 2 ακόμη μουντιάλ και ενός ακόμη Εύρο, έχοντας παίξει βασικός στην Μπεμφίκα με μεγάλη ανγνώριση της προσφοράς του. Το ίδιο θα πω και για τον Σάλπι, Τζιόλη, για τα αντίστοιχα κατορθώματά τους στην πλούσια καριέρα τους. Αυτούς για πλάκα τους ισοπεδώνουμε. Έχετε ιδέα τί αντιμετώπιση και σεβασμό έχει στη Φούλαμ ο Καραγκούνης στα 38 του, και ότι δαπανήσανε 15 μύρια γιατί τους έκανε το κονέ για τον μήτρογλου? Όχι οι Έλληνες διεθνείς δε μετράνε, μόνο οι ξένοι. Εγώ πήγα Αγγλία για 3 χρόνια ακριβώς μετά το 2004 και όλοι μιλούσαν για αυτό το θαύμα και τους παίκτες με την μεγάλη ψυχή (ειδικά όταν έπιανα κουβέντα με τους ταρίφες). Αυτοί οι παίκτες με το βαρύ βιογραφικό δεν πρέπει να λάβουν αντίστοιχη αντιμετώπιση και πίστωση από εμάς? Μόνο ο Χουμπ?
Οι παίκτες πάντα παίζουν για τον προπονητή τους και αυτό δε συμβαίνει σε εμάς. Αυτό το είδαμε στις ομάδες του Άγγελου, του Μπάγιεβιτς την 2ετία, του Σάντος. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει γιατί εκθειάζεται ο Μπόλονι. 48 βαθμούς μάζεψε και η ομάδα έπεφτε αντί να βελτιώνεται και διασύρθηκε στα πλέι οφ (πέρα από την επιτυχία του στην Ευρώπη). Εμένα μου αρέσει ο Μπολόνι μόνο αν έχεις φράγκα να ξοδέψεις για να σου φέρει παικταράδες, γιατί απλά μπορεί. Είχε πει ότι θα έφερνε Μποκανί αν έχουμε 5εκ και αρκετούς ακόμη, και έχει μάτι για να σου φέρει καλούς νεαρούς που τους παίρνεις 2-3 μύρια και τους πουλάς 10.
Παρά το γεγονός ότι πλέον δύσκολα να με κερδίσει ο Στέφενς με το ποδόσφαιρο αυτό και την στρατιγική να βάλω 1 παραπάνω από τον αντίπαλο, οι στόχοι είναι μπροστά μας , και πρέπει να δημιουργήσουμε καζάνι που φλέγεται με την Μπεμφίκα και να βγάλουμε όλη μας τη θετική αύρα ώστε να πετύχει κάτι καλό ο ΠΑΟΚ που είναι πάνω από όλους. Τον Ιούνιο θα δούμε τι θα κάνουμε και αυτή τη φορά ας φύγει κύριος ο προπονητής του ΠΑΟΚ (αν είναι να φύγει-εγώ προσωπικά το εύχομαι)ότι και αν γίνει. Αν αποτύχει δε σημαίνει ότι είναι κακός προπονητής. Δεν κολλάνε όλοι σε όλα τα πρωταθλήματα, ούτε σε όλες τις ομάδες.
Με χάλασε πολύ 1 ποστ που διάβασα ότι με Σάντος η ομάδα θα κοιτάξει το 2015-16 γιατί δε θα έχει το υλίκό. Η ομάδα πάντα κοιτάει και πρέπει να κοιτάει το παρόν. Οι στόχοι που έχεις μπροστά σου είναι πάντα οι πιο σημαντικοί. Το να κάνεις σχεδιασμό μακροχρόνιο είναι ένα πρότζεκτ που πάντα οφείλεις να έχεις, χωρίς να παρακάμπτεις τους βραχυπρόθεσμους. Είναι λογική πολύ looser και φοβική να λες κάτι τέτοιο. Ο Σάντος θυσίασε την χρονιά των σαρδελών, για να χτίσει από το μηδέν τη σεζόν 2008-09 που κάναμε καλά παιχνίδια και σφαχτήκαμε από διαιτησίες μαζεύοντας 63 πόντους σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όταν πήγε στην αεκ44 στην 2η θητεία του τα πήγε αμέσως καταπληκτικά, όπως και στην πρώτη του θητεία με εξαιρετικό επιθετικογενές υλικό. Αν έρθει ο Σάντος το καλοκαίρι θα αξιοποιήσει τους έλληνες διεθνείς και η ομάδα θα παίξει αυτό για το οποίο έχει υλικό να πάιξει. Δηλ καλή άμυνα πρώτα. Είναι πραγματικά πολύ άστοχο αυτό που πόσταρες ότι η ομάδα σάντος θα έχει δικαιολογία το υλικό ότι είναι επιθετικογενές. Μια χαρά υλικό έχεις για Ελλάδα. Τη μισή εθνική που πάει μουντιάλ. Την εθνική αυτή που ο Σάντος κουτσάρει. Λες να μην του κάνει η ομάδα που αυτός διαλέγει? Η ομάδα του 2007 που ονομάζονταν σαρδελών ήταν ομάδα για τη Β εθνική και τώρα κάποιοι πάνε να βαπτίσουνε παίκτες με βαριά βιογραφικά άχρηστους μόνο και μόνο για να καλύψουνε κάτι που πλέον δεν καλύπτεται.
Όλοι μιλούν για το βαρύ βιογραφικό του κόουτς που έχει μεγάλη αναγνώριση στο εξωτερικό. Δεν είδα να τυγχάνει όμως και την ίδια αντιμετώπιση το βαρύ βιογραφικό του Κατσουράνη, πρωταθλητή Ευρώπης 2004, με 2 ακόμη μουντιάλ και ενός ακόμη Εύρο, έχοντας παίξει βασικός στην Μπεμφίκα με μεγάλη ανγνώριση της προσφοράς του. Το ίδιο θα πω και για τον Σάλπι, Τζιόλη, για τα αντίστοιχα κατορθώματά τους στην πλούσια καριέρα τους. Αυτούς για πλάκα τους ισοπεδώνουμε. Έχετε ιδέα τί αντιμετώπιση και σεβασμό έχει στη Φούλαμ ο Καραγκούνης στα 38 του, και ότι δαπανήσανε 15 μύρια γιατί τους έκανε το κονέ για τον μήτρογλου? Όχι οι Έλληνες διεθνείς δε μετράνε, μόνο οι ξένοι. Εγώ πήγα Αγγλία για 3 χρόνια ακριβώς μετά το 2004 και όλοι μιλούσαν για αυτό το θαύμα και τους παίκτες με την μεγάλη ψυχή (ειδικά όταν έπιανα κουβέντα με τους ταρίφες). Αυτοί οι παίκτες με το βαρύ βιογραφικό δεν πρέπει να λάβουν αντίστοιχη αντιμετώπιση και πίστωση από εμάς? Μόνο ο Χουμπ?
Οι παίκτες πάντα παίζουν για τον προπονητή τους και αυτό δε συμβαίνει σε εμάς. Αυτό το είδαμε στις ομάδες του Άγγελου, του Μπάγιεβιτς την 2ετία, του Σάντος. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει γιατί εκθειάζεται ο Μπόλονι. 48 βαθμούς μάζεψε και η ομάδα έπεφτε αντί να βελτιώνεται και διασύρθηκε στα πλέι οφ (πέρα από την επιτυχία του στην Ευρώπη). Εμένα μου αρέσει ο Μπολόνι μόνο αν έχεις φράγκα να ξοδέψεις για να σου φέρει παικταράδες, γιατί απλά μπορεί. Είχε πει ότι θα έφερνε Μποκανί αν έχουμε 5εκ και αρκετούς ακόμη, και έχει μάτι για να σου φέρει καλούς νεαρούς που τους παίρνεις 2-3 μύρια και τους πουλάς 10.
Παρά το γεγονός ότι πλέον δύσκολα να με κερδίσει ο Στέφενς με το ποδόσφαιρο αυτό και την στρατιγική να βάλω 1 παραπάνω από τον αντίπαλο, οι στόχοι είναι μπροστά μας , και πρέπει να δημιουργήσουμε καζάνι που φλέγεται με την Μπεμφίκα και να βγάλουμε όλη μας τη θετική αύρα ώστε να πετύχει κάτι καλό ο ΠΑΟΚ που είναι πάνω από όλους. Τον Ιούνιο θα δούμε τι θα κάνουμε και αυτή τη φορά ας φύγει κύριος ο προπονητής του ΠΑΟΚ (αν είναι να φύγει-εγώ προσωπικά το εύχομαι)ότι και αν γίνει. Αν αποτύχει δε σημαίνει ότι είναι κακός προπονητής. Δεν κολλάνε όλοι σε όλα τα πρωταθλήματα, ούτε σε όλες τις ομάδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 17 Φεβ 2014, 01:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νησάφι πια με τον Πορτογάλο ρε παιδιά.
Τα μισά ποστ εδώ μέσα είναι γι αυτόν που έφυγε πριν 4 χρόνια επειδή δεν είχαμε φράγκα να του πάρουμε 3 παίκτες.
Ανοίχτε του ένα τόπικ να τελειώνουμε.
Τα μισά ποστ εδώ μέσα είναι γι αυτόν που έφυγε πριν 4 χρόνια επειδή δεν είχαμε φράγκα να του πάρουμε 3 παίκτες.
Ανοίχτε του ένα τόπικ να τελειώνουμε.

Όσοι έχετε τελειώσει τον προπονητή, θέλω να δω τι θα λέτε του χρόνου αν η ομάδα παίζει μπάλαρα. Αλλά τι λέω; θυμάμαι τι γινόταν με τον Σάντος που δεν έπαιξε και μπάλα απλά έπαιρνε αποτελέσματα. Εγώ πιστεύω ότι ο Ιβάν θέλει να χτίσει ομάδα που θα μπαίνει στο γήπεδο και θα παίρνει το αποτέλεσμα, δε θα το κλέβει(Σάντος). Αν δούμε τον γαύρο τόσα χρόνια αυτό κάνει. Βέβαια αυτός κλέβει αλλιώς. Υπομονή και στήριξη λοιπόν.
vs40, σε διαβάζω καιρό αδερφέ και αν και διαφωνώ δεν αντιπαρατίθεμαι, αλλά αυτά που έγραψες για τον Κατσουράνη μου ανέβασαν την πίεση. Έχει την χειρότερη απόδωση σταθερά στο παιχνίδι φέτος, βάζει κάποια γκολ λόγω της εμπειρίας του και όλο αυτό το και καλά θέλει να παίξει χαφ κάνει μπαμ...Ξενέρωσε που πήγε στα στ'οπερ αλλά αν έπαιζε στα χαφ σ'αυτή την ηλικία θα παίθαινε στην θλάση, η ουσία είναι ότι σε περσινές δηλώσεις του έλεγε ''αφήστε τον ΟΣΦΠ, έχουμε πολύ χειρότερο υλικό..'' και συμφωνούσα, δε θα βγάλουμε αυτούς τους παιχταράδες που ήρθαν άχρηστους για να παίζει ο Κατσουράνης και ο Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ, ναι αγαπώ τη χώρα μου αλλά αγαπώ πιο πολύ τον ΠΑΟΚ αδερφέ και δεν τον γουστάρω και ξέρεις και γιατί...Δεν μπορούν και φάνηκε και τη θέση τους πήραν καλύτεροι και ο προπονητής δεν φεύγει. Τον Σάντος τον αγαπώ για ότι έκανε αλλά έκανε επιλογή δεν έκανε? Δεν είχε πει 'ότι κουράστηκε?Τι άλλαξε τώρα? Μεγάλο πισωγ'υρισμα για μένα. Είμαι σίγουρος ότι αυτοί που σκίζουν τα ιμάτια τους για τον Σάντος είναι οι ίδιοι που τον σκίζαν τότε...
Καλός προπονητής ο Σάντος VS 40 αλλά το τσούκου τυσούκου μπολ της Εθνικής το βαρέθηκα ... Θα ήθελα να δωθεί στον Χουμπ ο μισός χρόνος που δώθηκε στο Σάντος και ο διπλός από ότι στο Μπόλονι ... ο οποίως παρεπιπτώντως πολεμήθηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο από ΑΡΔ, διαιτησία και συμπτώσεις και απότι γνώριζε από τα Χριστούγεννα ότι φύγει φύγει σε έβγαλε ευρώπη (σε εποχές που πουλούσες τον έναν και άφηνες ελέυθερο τον άλλο) και παρέδωσε σε ένα ΓίΔι τον απόλυτο Εληνάρα κόυτσ που σε έθαψε εντός και εκτός και πήγε στο όνειρό του το Νησί και σου ζητάει και τα ρέστα!!!
Οσο για τον κατα τά αλλα αγαπητό και σεβαστό και σε μένα El Mechanico συνηγόρισε στο τρύπημα μέσο Εθνικής εκέινο το μοιράιο καλοκάιρι με αποτέλεσμα να παλέυεις με καραμπίνες και χάβους!!!
Εγώ αυτλα θυμάμαι φίλτατε!!!!
Α και στην ΑΕΚ θυμάσαι τί ροστερ είχε ο Σάντος;;;;
Οσο για τον κατα τά αλλα αγαπητό και σεβαστό και σε μένα El Mechanico συνηγόρισε στο τρύπημα μέσο Εθνικής εκέινο το μοιράιο καλοκάιρι με αποτέλεσμα να παλέυεις με καραμπίνες και χάβους!!!
Εγώ αυτλα θυμάμαι φίλτατε!!!!
Α και στην ΑΕΚ θυμάσαι τί ροστερ είχε ο Σάντος;;;;
Sotos, εμένα προσωπικά 3 προπωνητές μου αρεσαν στον ΠΑΟΚ όσο ζω στα 33 μου: Άγγελος, Μπάγιεβιτς, Σάντος με σειρά χρονική, για την προσφορά τους στον σύλλογο, άσχετα με την αξία τους στην ποδοσφαιρική αγορά. Αυτούς τους 3 όσο ήταν στον ΠΑΟΚ πάντα τους στήριζα και δεν απαιτούσα τόσο άμεσα αποτελέσματα μιας που δεν υπήρχε το χρήμα. Παρόλου όμως που δεν απαίτησα πολλά, μου τα δώσανε από μόνοι τους και για αυτό και τους έχω ψηλά. Τώρα εγώ υπερασπίζομαι τον Κατσουράνη κάνοντας τον "δικηγόρο του Διαβόλου", απλά μένοντας σε αυτό που τόσο ακούγεται τόσο καιρό: Το βαρύ βιογραφικό. Όσοι λοιπόν στηρίζουν Στέφενς μόνο για το βαρύ βιογραφικό του και την ελπίδα βάσει αυτού να κάνει μεγάλη ομάδα, ας στηρίξουν και τα βαριά βιογραφικά των παικτών μας, για να είναι δίκαιοι. Αυτό λέω εγώ, και έτσι ακυρώνεται αμέσως το επιχείρημα ότι δεν έχει καλό υλικό ο κόουτς.
nikolasf: Στην αεκ44 την 1η του περίοδο είχε φανταστικό υλικό είπα με Τσάρτα, Δέλα, Γκαμάρα, Νικολαϊδη, Ζαγοράκη, Ζήκο κ.α. Έχασε το πρωτάλθημα στην ισοβαθμία και παίζοντας επιθετικογενές ποδόσφαιρο με τρελό θέαμα (αυτό για όσους λένε ότι δεν μπορεί- το ίδιο έκανε και στην Μπεμφίκα με Κατσουράνη και Πόρτο παλιότερα). Στην 2η θητεία του στην αεκ44 μάζεψε 67 πόντους με κάτι παίκτες χειρότερους απο του ΠΑΟΚ 2008/09. Ο Σάντος παίζει ανάλογα με το υλικό που έχει. Όσο για το τρύπημα που λες, με χάλασε και εμένα, αλλά η ομάδα είχε πολύ μεγάλα προβλήματα και ο Σάντος δεν εθελοτυφλούσε όπως άλλοι ( Ζαγορ- Βιολίδης). Με Σαββίδη και Σάντος απλά είναι απίστευτο το τι μπορούμε να πετύχουμε και μακάρι να τον δεσμεύσουμε με 5ετές αυτή τη φορά!
nikolasf: Στην αεκ44 την 1η του περίοδο είχε φανταστικό υλικό είπα με Τσάρτα, Δέλα, Γκαμάρα, Νικολαϊδη, Ζαγοράκη, Ζήκο κ.α. Έχασε το πρωτάλθημα στην ισοβαθμία και παίζοντας επιθετικογενές ποδόσφαιρο με τρελό θέαμα (αυτό για όσους λένε ότι δεν μπορεί- το ίδιο έκανε και στην Μπεμφίκα με Κατσουράνη και Πόρτο παλιότερα). Στην 2η θητεία του στην αεκ44 μάζεψε 67 πόντους με κάτι παίκτες χειρότερους απο του ΠΑΟΚ 2008/09. Ο Σάντος παίζει ανάλογα με το υλικό που έχει. Όσο για το τρύπημα που λες, με χάλασε και εμένα, αλλά η ομάδα είχε πολύ μεγάλα προβλήματα και ο Σάντος δεν εθελοτυφλούσε όπως άλλοι ( Ζαγορ- Βιολίδης). Με Σαββίδη και Σάντος απλά είναι απίστευτο το τι μπορούμε να πετύχουμε και μακάρι να τον δεσμεύσουμε με 5ετές αυτή τη φορά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 17 Φεβ 2014, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν ο Σαντος τους είπε φέρτε μου τον nuno assis κ ενα φορ υψηλού επιπέδου ,πήγαν κ του πήραν τον κουτσιανικουλη... Εκεί την χρόνια αν είχε nuno assis k djebbour π.χ που έπαιζε να ερθει πες μου αν ο Σαντος θα έπαιζε αμυντικά κ αν θα έσπερνε πρωτάθλημα με ΜΙΣΟ μπατζετ απο βάζελο που ο σισε έπαιρνε 3 μυρια τον χρόνο κ ο ζιλμπερτο 2,5..
Εχασε το πρωταθλημα απο τον ιωνικο μεσα στο οακα ο μεγαλος μηχανικος.
Αυτη η καραμελιτσα με τον σαντος κουρασε αν ειδαμε 10-15 πραγματικα καλα παιχνιδια σε ολη τη θητεια του στον ΠΑΟΚ ζητημα ειναι.
Πονεσαν τα ματια μας και τα μυαλα μας.
Αυτη η καραμελιτσα με τον σαντος κουρασε αν ειδαμε 10-15 πραγματικα καλα παιχνιδια σε ολη τη θητεια του στον ΠΑΟΚ ζητημα ειναι.
Πονεσαν τα ματια μας και τα μυαλα μας.
Δεν ζητάω τιποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να δωθεί στο Στέφενσ ο μισός χρόνος από του Σάντος και ο διπλάσιος από ότι επέτρεψαν στον Μπόλονι!!!! Ετσι για να υπάρχει και μέτρο σύγκρισης!!!!
Τα λοιπά είναι για να λέμε!!!

Τα λοιπά είναι για να λέμε!!!

Εμένα προσωπικά μου άρεσε ο ΠΑΟΚ και έχω κατεβασμένα περισότερα από 15 παιχνίδια με Σάντος. Αυτά, που έχω δει πάνω από 3 φορές το καθένα, στα περισσότερα βλέπω πάθος και κάβλα και φτιάχνομαι. Παίκτες να πανηγυρίζουν στα κάγκελα μια ομάδα που σέβεται και αγαπά τον προπονητή του. Πάνε εσύ να φτιάξεις θεαματική ομάδα με τόσο αργό υλικό. Ψάξε να βρεις εκτεταμένα στιγιότυπα και κατέβασε κάνα αγώνα του Σάντος όταν ήταν στην Μπεμφίκα ή την αεκ44 στην πρώτη του θητεία για να θυμηθείς θέαμα. Εκεί όπου είχε υλικό. Οπότε και ο Μουρίνιο δε μας κάνει γιατί δεν είδαμε θέαμα στην Τσέλσι. Πάρε τον Βεγκέρ να χορτάσεις ήττες. 1000 φορές να είμαι νικητής με χαμηλότερο θέαμα παρά looser λέω εγώ, άσε που προσωπικά το γατίσιο τρόπο που παίζει η Άρσεναλ δε τον βρίσκω θεαματικό. Το θέαμα, οπότε, είναι κάτι υποκειμενικό, το αποτέλεσμα όμως φαίνεται παντού και είναι χειροπιαστό.