László Bölöni

Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

Οπως φαινετε μαλλον τριτη ανακοινωνει περα απο τον απολογισμο και την διακοπη συνεργασιας,ελπιζω να κανω λαθος και να μεινει ο προφεσορας.τα χουμε πει 1000 φορες για μενα ολα στο αγωνιστικο ξεκιναν απο τον προπονητη και ειδικα ο Λαζλο ειναι περιπτωση στην οποια μπορεις να στηριχτεις για πολλα χρονια με πολλαπλα οφελη. Ειναι κλασσικο δειγμα λειτουργιας ΠΑΟΚ οτι ολες οι ευθηνες μετακυλουν σε ενα προσωπο και τα εγκλημτα που γινοντε εδω και 2 χρονια δεν αναφερονται καν οπως και φυσικα ο βασικος υπαιτιος της καταστασης στην οποια περιηλθε η ομαδα.

ζηση φερε τους κολλητους να κανετε μεταγραφαρες για να λαδωσει το εντερακι.ε τι να λεμε τωρα...
αν το πλανο που θα παρουσιασει ο βρυζας ξεκιναει με προπονητη τυπου δωνη,γχ κτλ γα μη σε τα.

υγ. κολκα , κουβεντιδι ,τσορμπα και λοιποι ,ποσα ρε ?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγώ έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου πάντως.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

ενω ο αλλος με τον οποιο τον συγκρινετε
την εκανε με ελαφρα τη στιγμη που θα μπορουσες να πας σε ομιλο τσ λου
τι ειναι πιο τιμιο δεν ξερω

με το σαντος φιλε, εκανες κλαρινο στις καρδουλες και στις ρεγγες, ασε μας τωρα..
μη ξεχναμε ο σαντος εκανε ελλαδα 2-3 χρονια πριν ερθει σε μας
ηξερε πολλα για το βρωμοπρωταθλημα μας
και 3 χρονια μας πονουσαν τα ματια μας, τσουκου τσουκου καθε ματς και με την ατομικη προσπαθεια στο τελος επαιρνε τους ποντους

τωρα ατομικη απο ποιον θες;

καρκινος του ΠΑΟΚ τελικα ειμαστε εμεις οι ιδιοι
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

O Σαντος ομως το επαιρνε το αποτελεσμα και στο τελος σε εβγαλε προκριματικα τσαμπιονς λιγκ...

Κακα τα ψεμματα, ειχε τα καλα του (οπως την αμυνα των 16 γκολ παθητικο) και την ικανοτητα του να κερδιζεις στο 85 και μετα. Τα κακα ηταν το σε γενικες γραμμες παθητικο ποδοσφαιρο και το ανυπαρκτο επιθετικο πλανο...

Ο Μπολονι απο την αλλη, αν κανουμε απολογισμο της χρονιας, ουτε θεαμα εφερε, ουτε αποτελεσμα... Και δεν ξερω αν πρεπει να μεινει ή οχι, ουτε θελω να γινω εγω ο προπονητης της ομαδας, αλλα θελω να μεινει αλλη μια χρονια γιατι πιστευω οτι εχει να προσφερει...

Παντως απο τοτε που εφυγε ο Σαντος, εχουμε χαραμισει 2 χρονιες. Γιατι και να χαραμισουμε και τριτη ρε πουστη μου;;;;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε με κατάλαβες.δεν εκθειασα το σάντος.είπα ότι με σάντος υπήρχε μια σοβαρότητα κ ένα σύστημα.κ ας πονούσαν τα μάτια μας.ήξερες τι να περιμένεις.δεν ήταν μουρινιο.από το μπολονι πέρα από δηλώσεις τι θα θυμάσαι?κ δεν με νοιάζει ο μπολονι.μπορεί κ καλός να ήταν κ να μην κατάλαβα εγώ τις μεθόδους κ το σύστημα του.μου τη σπάει που προκειμένου να θαψουμε τη διοίκηση είμαστε ικανοί να υποστηρίξουμε οποιονδήποτε κομήτη.
ε λοιπόν πιστεύω ότι ο μπολονι είναι πολύ λίγος για να αξίζει διχασμό.η διοίκηση έχει αναλάβει πολύ μεγαλύτερες ευθύνες από το μπολονι.είναι ντροπή του που διάλεξε να πολώσει εκμεταλλευόμενος τα οπαδικα μας αισθήματα και τη μάνια που έχουμε (όχι άδικα σε κάποια θέματα) κατά της διοίκησης.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

την περσινη να τη δεχτω οτι ειναι χαραμισμενη. με αλλαγες προπονητων κτλ. που και παλι ειχες επιτυχιες που ουτε τις φανταζοσουν.
η φετινη για πιο λογο ειναι χαραμισμενη? πηραμε προπονητη με μεγαλες ευρωπαικες παραστασεις, που εχει κατακτησει πρωταθληματα, που δουλευει με νεους. υποτιθεται χτιστηκε πλανο σε βαθος διετιας. ποιος μου λεει οτι το πλανο για φετος δεν βγηκε? ειδαμε παλι απιστευτες ευρωπαικες επιτυχιες. καλη μπαλα ανα διαστηματα, και το κυριοτερο ειδαμε νεα παιδια που μπορουν να προσφερουν αμεσα αλλα κυριως στο μελλον.
δεν μπορουμε να χαρακτηρισουμε ετσι αυθαιρετα μια χρονια χαραμισμενη. κι εγω σου λεω οτι ο μπολονι ηρθε με προοπτικη πενταετιας για να βγαλει παιδια και στον πεμπτο χρονο να γαμας και να δερνεις. να παρεις και πρωταθλημα και τα παντα. αν φετος μπηκαν οι βασεις τοτε η χρονια ειναι πετυχημενη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη εχω βαρεθει να το ακουω,ποια ακριβως ειναι τα νεα παιδια με μελλον που ειδαμε στην ομαδα;Τα νεα παιδια ειναι ο εξης ενας,Σταφυλιδης,ο οποιος αρπαξε την ευκαιρια σε μια περιοδο που απουσιαζαν ολα τα ακραια μπακ και οχι βαση σχεδιου.Ο ιδιος ο Μπολονι δηλωσε οτι νεα παιδια πηραν(;) ευκαιριες επειδη αποχωρησε μια σειρα απο παικτες και οχι βαση ταλεντου.Σε μια ομαδα χωρις εξτρεμ,χωρις χαφ και με πενιχρες λυσεις σε 1-2 θεσεις ακομα οι συμμετοχες των νεων ηταν ελαχιστες.Δεν χορτασατε Κοντεων και Ελευθεριαδηδες;Πρωτα δειτε και μετα βγαλτε συμπερασματα.Εννοειται οτι το παρον δεν ειναι μομφη για τον Μπολονι αλλα κυριως προς αυτους που προσπαθουν να μας πεισουν οτι σε μια χωρα που δεν σφιζει απο ταλεντο οι ακαδημιες του ΠΑΟΚ τεινουν προς αυτες της μπαρτσελονα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μεγάλη πουτ@να η μπάλα τελικά.
Αν εχθές μπαίνανε τα 3 δοκάρια, τώρα θα ήμασταν 2οι στα play off και θα μιλούσαμε για μια πετυχημένη χρονιά που μας την γ@μησαν 3 κοράκια.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

o santos ειχε και 2 κλάσεις (κι πιο νεους τους σημερινούς πρωτοκλασάτους) καλύτερους παικτες... προκριματικά τσλ δεν ειναι δα και ακατόρθωτο εδώ πέρσι για ένα οφσαιντ θα βγαινε ο χάβος... προσέφερε ο σαντος αλλά κύπελλο η πρωτάθλημα εκεινο το ρόστερ έπρεπε να είχε παρει

κ ποιος λεει οτι με σαντος με αυτο το ρόστερ θα πηγαιναμε καλυτερα;
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

αστα να πανε. και τα 2 απο τα 3 να μπαιναν δηλαδη.
παρεπιπτοντως ο σταφ μπηκε στην πρωτη ομαδα πριν γινουν οι αποχωρησεις. και με την τοτεναμ ειχε σναουτσερ στον παγκο που πεζει και αριστερο.
αν θεωρεις οτι αυτο εγινε λογω αναγκης οκ, παω πασο. επισης ο αποστολο, ο παναγιωτουδης, ο ποποβιτς που πηραν χρονο με την πρωτη ομαδα, ακομα κι ο κατσικας κι ο γιαννου που ειναι 22- δεν θεωρω οτι ειναι αμελητεα ποσοτητα.
ε 6 νεοι για μια χρονια. μια χαρα. δεν γινοταν να μπουν κι ολοι. εχουμε χρονια μπροστα μας.
για τον τζοσουα το τελευταιο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι συζητάμε τελικά γιατί κάπου το χασα .. :? :)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Απορώ κάποιοι που θεωρούν τη χρονιά αποτυχημένη εξαιτίας του προπονητή..
Δε θα μάθουμε ποτέ μάλλον..
Όταν λέγαμε κάποιοι οτι χωρίς Βιειρίνια και Κοντρέρας μην περιμένετε πολλά πράγματα κάποιοι έλεγαν "σιγά μωρέ"...

Βιειρίνια μας έδινε με Χάβο βαθμούς από το πουθενά αν κάποιοι θυμούνται.

Όσο για τη σύγκριση με Σάντος, μπορώ να μετρήσω καμιά 5-6 παίχτες που έπαιζαν χθες βασικοί, οι οποίοι θα ήταν εκτός αποστολής την καλή μας χρονιά..

Ο Μπολόνι μέχρι και πριν 2 βδομάδες ξηγήθηκε σπαθί: "Θα δουλέψω με τις ακαδημίες, απλά θέλω μόνο 4 παίχτες των 300 χιλιάδων εκ των οποίων τον έναν σε 2 χρόνια θα τον πουλήσουμε στη 10πλάσια τιμή κι οι άλλοι θα μας μείνουν. Μπορώ να τους βρω." Και το απέδειξε ήδη με Λαζάρ που έφερε και Νιμανί.

Η διαφορά με Σάντος : "Φέρτε μου 3 παίχτες εκατομμυρίου! (στην τότε ομάδα) να σας πάρω το πρωτάθλημα του χρόνου." Ευχαριστώ πολύ.. κι εγώ θα περνα πρωτάθλημα με την τότε ομάδα +3 παίχταράδες εκατομμυρίου.

Ήταν ευκαιρία να δούμε το Μπολονι να δουλέψει με ολοδικιά του ομάδα να φέρει αυτούς τους παίχτες που ήθελε και να μας δείξει του χρόνου τι έχει να παρουσιάσει.

ΥΓ: Συρίγος στο Λίμπερο τα χώνει στο Τσορμπατζόγλου on air για το Μπολονι..!! Του λέει στα ίσια οτι σας τη χαλούσε στις συνεντεύξεις τύπου. Πες τα παππού!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε ξεκολλατε με το σαντος.παρελθόν είναι.δε συγκρίνω τους δύο προπονητές.λέω ότι ο μπολονι προσέφερε ελάχιστα για να αξίζει να πάρει κανείς το μέρος του.ελάχιστα όμως.αν δεν τον είχε τόσο καλα το λαϊκισμό κ την επικοινωνία δεν θα λέγαμε αυτα πουλέμε τώρα.όχι άλλο διχασμό λέω,και ειδικά για κομήτες.όχι άλλο ξεσκισμα της διοίκησης για οποιονδήποτε λόγο.αν αυτή τη στιγμή πολλοί παίρνουν το μέρος του μπολονι αυτό έγινε λόγω των σπαρταριστων συνεντεύξεων του λέω και όχι λόγω του έργου που άφησε.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ποιος εβαλε αυτα τα γ@μημενα δοκαρια στην τουμπα
και μας στερησε το πρωταθλημα?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καλά ΟΚ.. έχεις έναν προπονητή που τον ζηλεύει κι ο γαύρος κι όλες οι ελληνικές ομάδες κι εμείς τον απαξιώνουμε.
Η Στεάουα στη γωνία περιμένει να τον κλείσει.

Ρε Χάβος ρε..! Ρε Χάβος ρε να βάλετε μυαλό..!

Πάρε και καναδυό Ρομπέριδες, Κόρμπο, Ναπολεόνι και Ούμπιντες και παίξε με το σκουλίκι την παραμονή του χρόνου..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”