Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Δεν ξέρω κατά πόσο τιμάει την ομάδα όλο αυτό που γίνεται …
Ωραία έχουμε πρόεδρο με λεφτά αλλά το θεωρώ πολύ βλάχο τσομπανικο .
Δλδ στον βαζελο πάει με 3 ξέρω γω σε εμάς δεν έρχεται ούτε με 5 και εμείς πανηγυρίζουμε .
Τα ίδια έκανε στην αρχή και ο σαββιδης για να μην παρεξηγηθώ .
Σαν να απευθύνονται σε ιθαγενείς ρε πουστη μου
Δλδ στον βαζελο πάει με 3 ξέρω γω σε εμάς δεν έρχεται ούτε με 5 και εμείς πανηγυρίζουμε .
- kataramenos5
Εγω θα λεγα να περιμένουμε λιγο να δουμε που θα κατσει η μπιλια.
Γιατι τα ινφο απο νωρις ηταν για μεγαλο ονομα στο 3.
Ολες οι αλλες θεσεις καλυφθηκαν θεωρω οτι καθυστερησαμε εδω γιατι κυνηγαμε κατι μεγαλο.Ειναι κι αυτο το γινατι του στριμμενου που θελει να τον
ισωπεδωσει τον Ιβαν.Να δειξει οτι ειναι ο πιο μαγκας.
Εδω πηγε να δωσει 130 εκατ ξερω γω γιατι του κοψανε τη θεα στο εξοχικο.
Γιατι τα ινφο απο νωρις ηταν για μεγαλο ονομα στο 3.
Ολες οι αλλες θεσεις καλυφθηκαν θεωρω οτι καθυστερησαμε εδω γιατι κυνηγαμε κατι μεγαλο.Ειναι κι αυτο το γινατι του στριμμενου που θελει να τον
ισωπεδωσει τον Ιβαν.Να δειξει οτι ειναι ο πιο μαγκας.
Εδω πηγε να δωσει 130 εκατ ξερω γω γιατι του κοψανε τη θεα στο εξοχικο.
Ανακοινώθηκε η επέκταση συνεργασίας με τον Κλιφαρο
- These users thanked the author GianD for the post:
- paok-porter1337
Τσομπανικο επειδή προσπαθεί η ομάδα να πείσει παίκτες πληρώνοντας υπεραξίες. Τι θα έπρεπε να κάνει ? Και ποιος πανηγύρισε ?DamoN έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 16:24 Δεν ξέρω κατά πόσο τιμάει την ομάδα όλο αυτό που γίνεται …
Εχω διαφωνησει και μαλώσει με φίλους γι αυτο το θέμα στο παρελθόν αλλα θεωρώ απαράδεκτο να εχεις ιδιόκτητη παμπλουτο και να μην εχει οργανώσει ένα επικοινωνιακό ενημερωτικο περιβάλλον γυρω απο την ομάδα με δίκτυα και πρόσωπα ενημέρωσης σχολιασμού κτλ. που να αναδεικνυονται μεσα απο αυτό, ώστε και ο οπαδός της ομάδας να έχει χωρο να ασχοληθεί με τα θεματα της ομάδας ολο το υπολοιπο χρονικο διαστημα που μενει μετα εκεινο που διαρκούν δυο αγωνες την βδομαδα. Αυτα για το ποδοσφαιρο. Η ιδια βουβαμαρα και στο μπάσκετ αλλα εδω η κατάσταση ειναι ενα εξαμηνο μονο.DamoN έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 16:24 Δεν ξέρω κατά πόσο τιμάει την ομάδα όλο αυτό που γίνεται …
Σε ολη αυτή την απουσια στα επικοινωνιακά ενημερωτικά του ΠΑΟΚ παρτυ και επαγγελμα κανουν καθε λογης αλλοι και εδω και κατω.
- KalamarGiannis
Refresh του Depth Chart μετά την ανακοίνωση Omoruyi
Έχουμε τους παρακάτω '' [8] '' ξένους..
Πλέον με bold οι δεδομένοι,με μπλε οι πολύ πιθανοί, και με μπορντώ οι λίγο πιθανοί:
1 - [1].Hudgins, Καλάθης, Μπαζινας ,Φίλλιος
2 - [2].Foster ,[3].Tyree, ΝΜΛ
3 - ΞΕΝΟΣ [4], Περσιδης
4 - [5]. Gray, Χουγκαζ
5 - [6] Alexander , [7]. Μουρ,[8] Omoruyi , Κακλαμανάκης
Έχουμε 8 ξένους κι 6 Έλληνες(7 με Φίλλιο)
Άρα περιμένουμε ανακοινωση:
1.ξένο παίκτη στο 3 Star
2.Ανανέωση Περσίδη
3. Ανανέωση Τyree
*4. Πιθανά (ίσως αργότερα μέσα στη χρονιά) 9ο ξένο του ρόστερ.
Σημειώσεις:
# αυτοανακοινώθηκε ο Tyree...
#Ο Φίλλιος σύμφωνα με Κλείτο μάλλον μένει στον Ελληνικό κορμό, στον οποίο πια δε χωράει ο Ιατρίδης.
# εδώ https://paoktoday.gr/basket/ola-ta-lefta-sto-tria/ δημοσιεύτηκε ότι έχουν ανανεώσει ο Περσίδης και ο Ομορούγι. Αναμένουμε ανακοίνωση Περσίδη
Έχουμε τους παρακάτω '' [8] '' ξένους..
Πλέον με bold οι δεδομένοι,με μπλε οι πολύ πιθανοί, και με μπορντώ οι λίγο πιθανοί:
1 - [1].Hudgins, Καλάθης, Μπαζινας ,Φίλλιος
2 - [2].Foster ,[3].Tyree, ΝΜΛ
3 - ΞΕΝΟΣ [4], Περσιδης
4 - [5]. Gray, Χουγκαζ
5 - [6] Alexander , [7]. Μουρ,[8] Omoruyi , Κακλαμανάκης
Έχουμε 8 ξένους κι 6 Έλληνες(7 με Φίλλιο)
Άρα περιμένουμε ανακοινωση:
1.ξένο παίκτη στο 3 Star
2.Ανανέωση Περσίδη
3. Ανανέωση Τyree
*4. Πιθανά (ίσως αργότερα μέσα στη χρονιά) 9ο ξένο του ρόστερ.
Σημειώσεις:
# αυτοανακοινώθηκε ο Tyree...
#Ο Φίλλιος σύμφωνα με Κλείτο μάλλον μένει στον Ελληνικό κορμό, στον οποίο πια δε χωράει ο Ιατρίδης.
# εδώ https://paoktoday.gr/basket/ola-ta-lefta-sto-tria/ δημοσιεύτηκε ότι έχουν ανανεώσει ο Περσίδης και ο Ομορούγι. Αναμένουμε ανακοίνωση Περσίδη
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- xpek20, Maurice_Escargot
10 άτομα μου έχουν στείλει τον μελαγιεςTolaros έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 16:42Τσομπανικο επειδή προσπαθεί η ομάδα να πείσει παίκτες πληρώνοντας υπεραξίες. Τι θα έπρεπε να κάνει ? Και ποιος πανηγύρισε ?DamoN έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 16:24 Δεν ξέρω κατά πόσο τιμάει την ομάδα όλο αυτό που γίνεται …
Ναι τσομπανικο είναι να δίνεις το 1/3 του μπατζετ σου σε έναν παίχτη ποσό μάλλον όταν σ ριχνει και άκυρο
Έτσι είναι όμως το μπάσκετ.
Δύο παίκτες μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το στάτους της ομάδας.
Όταν είσαι στην φάση που ήταν ο ΠΑΟΚ 25 χρόνια είναι λογικό να πληρώσεις όχι απλές υπεραξίες αλλά πολύ περισσότερο.
Εδώ κοτζαμ βαζελος ,όταν ο Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ξαναεπενδύσει πλήρωσε τα διπλά για τον Σλούκα
Δύο παίκτες μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το στάτους της ομάδας.
Όταν είσαι στην φάση που ήταν ο ΠΑΟΚ 25 χρόνια είναι λογικό να πληρώσεις όχι απλές υπεραξίες αλλά πολύ περισσότερο.
Εδώ κοτζαμ βαζελος ,όταν ο Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ξαναεπενδύσει πλήρωσε τα διπλά για τον Σλούκα
Κι ο Κλιφορντ ο Αληταρας.ΠΑΟΚ ολε ολε....
Επίσημο πλέον, ήθελα να μείνει,δεν το περίμενα κάποτε.Γενικα θεωρούσα τα 10-15 λεπτά του πιο " ποιοτικά" από του Μουρ.Παμε να δούμε.
Επίσημο πλέον, ήθελα να μείνει,δεν το περίμενα κάποτε.Γενικα θεωρούσα τα 10-15 λεπτά του πιο " ποιοτικά" από του Μουρ.Παμε να δούμε.
- Σουριναμέζος
Νομίζω η ματιά σου παραείναι ποδοσφαιρική. Εντελώς διαφορετικός χώρος το μπάσκετDamoN έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 16:5510 άτομα μου έχουν στείλει τον μελαγιεςTolaros έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 16:42Τσομπανικο επειδή προσπαθεί η ομάδα να πείσει παίκτες πληρώνοντας υπεραξίες. Τι θα έπρεπε να κάνει ? Και ποιος πανηγύρισε ?DamoN έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 16:24 Δεν ξέρω κατά πόσο τιμάει την ομάδα όλο αυτό που γίνεται …
Ναι τσομπανικο είναι να δίνεις το 1/3 του μπατζετ σου σε έναν παίχτη ποσό μάλλον όταν σ ριχνει και άκυρο
Δεν θέλω να διαφωνήσω για να διαφωνήσω . Για να το λέτε όλοι θα έχετε δίκιο .
Αλλα μια ερώτηση ο πιο ακριβοπληρωμένος του βαζελου πχ ο ναν παίρνει 15 και όλοι οι άλλοι 25 ;
Ο βεζενκοφ 10 και άλλοι οι άλλοι 20;
Αλλα μια ερώτηση ο πιο ακριβοπληρωμένος του βαζελου πχ ο ναν παίρνει 15 και όλοι οι άλλοι 25 ;
Ο βεζενκοφ 10 και άλλοι οι άλλοι 20;
- KalamarGiannis
αυτή τη στιγμή έχουμε παίκτες του ενός εκατομμυρίου.
Αν είχες κρατήσει Μπέβερλι μάλλον θα παιρνε παραπάνω, έχει το βιογραφικό, έκλεισε τη χρονιά με εκπληκτικές εμφανίσεις.
Δε βλέπω το πρόβλημα να πάρει κάποιος 2 ή 3Μ τη χρονιά, εφόσον το κασέ του είναι αυτό. Να γίνει το statement και το γενικότερο feeling στη λίγκα να είναι πως να τους κερδίσεις αυτούς τους τύπους... Να πας δηλαδή φουλ για τελικό Eurocup και να φαίνεται και λογικό.
Αν είχες κρατήσει Μπέβερλι μάλλον θα παιρνε παραπάνω, έχει το βιογραφικό, έκλεισε τη χρονιά με εκπληκτικές εμφανίσεις.
Δε βλέπω το πρόβλημα να πάρει κάποιος 2 ή 3Μ τη χρονιά, εφόσον το κασέ του είναι αυτό. Να γίνει το statement και το γενικότερο feeling στη λίγκα να είναι πως να τους κερδίσεις αυτούς τους τύπους... Να πας δηλαδή φουλ για τελικό Eurocup και να φαίνεται και λογικό.
2 από τα 12 είναι λογικό και 3 είναι για μια παιχταρα .
5/12 δεν είναι … γνώμη μου έτσι ;
5/12 δεν είναι … γνώμη μου έτσι ;
- These users thanked the author DamoN for the post:
- KalamarGiannis
- navigator11
Εγώ πάλι δηλώνω σοκαρισμένος από τα φράγκα που βλέπω να αναφέρετε ότι "παίζουν" στον ευρωπαϊκό μπασκετικό χώρο, δίχως κατά την ταπεινή μου οπτική να συντρέχει προφανής, δικαιολογητική εξήγηση.