Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ξεχάσατε μάλλον το παιχνίδι στο Περιστέρι που ήμασταν ξεζουμισμένοι και χάσαμε με κάτω τα χέρια χωρίς να μπορούμε να απειλήσουμε
γελαν και τα χαλικιαvasgias έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:22 Ο τζορμπατζόγλου βγήκε και είπε ότι "πάει πίσω του Ντρκούσιτς και ότι ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να καίγεται να κάνει κινήσεις...."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ζούμε ρε αδερφάκο μου.
ακραιες καταστασεις ζουμε
Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
Πέρσι πρωτάθλητης χειμώνα ήταν ο βαζελος με δύο βαθμούς διαφορά από εμάς;
Περίπου ότι διαφορά έχουμε τώρα με τον γαύρο;
Πέρσι πρωτάθλητης χειμώνα ήταν ο βαζελος με δύο βαθμούς διαφορά από εμάς;
Περίπου ότι διαφορά έχουμε τώρα με τον γαύρο;
Ο Γερεμεγιεφ ηταν απαραιτητος. Με Γιακουμακη-Γερεμεγιεφ-Μυθου επιτελους εχεις και ΡΟΣΤΕΡ στο φορ. Δε βγαινει μονο με 2 παικτες και το συστημα θελει κανονικα φορ εκει. Σε καθε ματς παιζουνε τουλαχιστον δυο φορ. Αν δεν ειχες τον και τον Γερεμεγιεφ τι θα εκανες με ενα τραυματισμο Γιακουμακη , μονο Μυθου εκει και αλχημιες με εξτρεμοφορ? Ακομα γκρινια ρε παιδια, ας χαρουμε που επιτελους εχουμε ροστερ στο φορ και φτιαξαμε το προβλημα μας εκει.
Γενικα η ομαδα εχει ροστερ. Δε μπορεις να εχεις το τελειο βαθος σε καθε θεση. Στο δεξι μπακ εχεις μονο προβλημα βαθους γιατι δεν εχει μπει στην ουσια σεχδον καθολου φετος ο Σαστρε και δεν ξερεις αν υπαρχει καν σαν παικτης ακομα η ειναι τελειωμενος.
Στο σεντερ μπακ υπαρχει ποιοτικο προβλημα λογο της φορμας του Κετζιορα και λογο του οτι ο Λοβρεν δε μπορει να παρει πολλα ματς.
Το συμαντικο ειναι να γινει η σωστη μεταγραφη και να ερθει ο σωστος παικτης αναβαθμηση στο σεντερ μπακ.
Γενικα η ομαδα εχει ροστερ. Δε μπορεις να εχεις το τελειο βαθος σε καθε θεση. Στο δεξι μπακ εχεις μονο προβλημα βαθους γιατι δεν εχει μπει στην ουσια σεχδον καθολου φετος ο Σαστρε και δεν ξερεις αν υπαρχει καν σαν παικτης ακομα η ειναι τελειωμενος.
Στο σεντερ μπακ υπαρχει ποιοτικο προβλημα λογο της φορμας του Κετζιορα και λογο του οτι ο Λοβρεν δε μπορει να παρει πολλα ματς.
Το συμαντικο ειναι να γινει η σωστη μεταγραφη και να ερθει ο σωστος παικτης αναβαθμηση στο σεντερ μπακ.
- katafraktos
vasgias έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:22 Ο τζορμπατζόγλου βγήκε και είπε ότι "πάει πίσω του Ντρκούσιτς και ότι ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να καίγεται να κάνει κινήσεις...."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπαρχουν πολλες συνθηκες τις οποιες θα πρεπει να λαβουμε υποψιν μας και τις οποιες θιγει ο Τζος.
Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του; Ποιος δεν θα ηθελε Γιανουλη αντι Τευλορ; Ποιος δεν θα ηθελε Τσαπρα πχ αντι Σαστρε; Προφανως και ο Ραζβαν
Εδω ομως μπαινουν οι "συνθηκες". Αν στο τωρινο ροστερ του προσθεσεις και 3ο αριστερο μπακ αυτος που κανει διαχειρηση προσωπικοτητων καθε μερα στην προπονηση δεν θα πεταξει την σκουφια του.
Ομοιως αν του προσθεσεις παικτες και σε αλλες θεσεις στις οποιες υπαρχουν εν ενεργεια παικτες με τους οποιους εχει πασχισει να χτισει το γκρουπ.
Ναι στην ποσθηκη στοπερ γιατι το προβλημα ειναι ποσοτικο αλλα προσεχτικες κινησεις για οτιδηποτε αλλο και μονο με γνωμονα οτι αναβαθμιζουν την ομαδα ενοψει και καλοκαιριου.
Ετσι θεωρω οτι το σκεφτεται
Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του; Ποιος δεν θα ηθελε Γιανουλη αντι Τευλορ; Ποιος δεν θα ηθελε Τσαπρα πχ αντι Σαστρε; Προφανως και ο Ραζβαν
Εδω ομως μπαινουν οι "συνθηκες". Αν στο τωρινο ροστερ του προσθεσεις και 3ο αριστερο μπακ αυτος που κανει διαχειρηση προσωπικοτητων καθε μερα στην προπονηση δεν θα πεταξει την σκουφια του.
Ομοιως αν του προσθεσεις παικτες και σε αλλες θεσεις στις οποιες υπαρχουν εν ενεργεια παικτες με τους οποιους εχει πασχισει να χτισει το γκρουπ.
Ναι στην ποσθηκη στοπερ γιατι το προβλημα ειναι ποσοτικο αλλα προσεχτικες κινησεις για οτιδηποτε αλλο και μονο με γνωμονα οτι αναβαθμιζουν την ομαδα ενοψει και καλοκαιριου.
Ετσι θεωρω οτι το σκεφτεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 16 Ιαν 2026, 15:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
katafraktos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:35vasgias έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:22 Ο τζορμπατζόγλου βγήκε και είπε ότι "πάει πίσω του Ντρκούσιτς και ότι ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να καίγεται να κάνει κινήσεις...."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
xrisitsapa
Στοπερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Στο δεξι μπακ ισως θα μπορουσε να καλυψει σε καποια αναγκη και ο Κεντζιορα.
Στο αριστερο πρεπει να ενεργοποιηθει ο τειλορ
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
- Ettien26, iremidynami 4+
Δεν νομίζω ότι θα αφήσουν έτσι την ομάδα. Από την ανατολή του 2026 δίνουμε αγώνες μεσοβδόμαδα-Κυριακή και αν περάσουμε την league phase του Europa League, θα έχουμε αγώνες Τετάρτη για κύπελλο και Πέμπτη για Ευρώπη συν Κυριακή για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος του Φλεβάρη. Δύο πρσθήκες στην άμυνα νομίζω ότι είναι παραπάνω από απαραίτητες. Υπάρχουν κάρτες, υπερφόρτωση από αγώνες που μπορεί να φέρει πτώση απόδοσης και το χειρότερο και τραυματισμούς. Μέχρι τα μέσα του Μάρτη υπάρχει και ο φόβος των ιώσεων. Μετά τον Πανσερραϊκό στις 1/2, έχουμε 4/2 βάζελο για το κύπελλο εκτός, 8/2 τελικό Ch.L. (για τους δίπλα) στο Βικελίδης, 11/2 ρεβάνς κυπέλλου στην Τούμπα και 15/2 αεχ. Βρείτε μου αξιόπιστο rotation στα πλάγια μπακ και δευτερευόντως και στο κέντρο άμυνας για τους 4 αυτούς αγώνες που μπορεί και να κρίνουν μια χρονιά, κυρίως βέβαια στο κύπελλο, στο οποίο η πρόκριση μας καθιστά φαβορί και όπως ήλθαν τα πράγματα είναι μεγάλη ευκαιρία να το σηκώσουμε. Και αν συνεχίσουμε στην Ευρώπη... Να μην ξεχνάμε τι πάθαμε και στην Λεωφόρο και στο Περιστέρι (εδώ βέβαια οι δικαιολογίες είναι λιγότερες), μετά από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Μέχρι τώρα δώσαμε 3 αγώνες, οι δύο με σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους και λογικά δεν βγήκε κόπωση. Δεν νομίζω ότι ο Λουτσέσκου θα έχει θέμα αν έρθει ένας κεντρικός αμυντικός για βασικός ή για rotation, μια και ο Λόβρεν δεν μπορεί να εμπνέει εμπιστοσύνη λόγω των μυϊκών προβλημάτων και ένας πλάγιος μπακ για εναλλακτική λύση.
Μέχρι τώρα δώσαμε 3 αγώνες, οι δύο με σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους και λογικά δεν βγήκε κόπωση. Δεν νομίζω ότι ο Λουτσέσκου θα έχει θέμα αν έρθει ένας κεντρικός αμυντικός για βασικός ή για rotation, μια και ο Λόβρεν δεν μπορεί να εμπνέει εμπιστοσύνη λόγω των μυϊκών προβλημάτων και ένας πλάγιος μπακ για εναλλακτική λύση.
Δεν εκτέθηκαν που αναγκαστικά γινόντουσαν ροτεισον σε σημαντικούς αγώνες με αποτέλεσμα να χαθούν αποτελέσματα; Που παιξαμε 2 συνεχόμενα ματς με τον Άρη και στο καπάκι με την Λουντογκορετς ήταν βασικοί οι αναπληρωματικοι; Που στο Περιστέρι κι εκεί στα καπάκια έχασαν από ομάδα που δεν είχε νίκη στην έδρα της από τον Φλεβάρη; Πάλι καλά που ενδιάμεσα από τον βάζελο είχε την Μάρκο. Αν σε εκείνο το 15μερο του Φλεβάρη έρθουν γκέλες και πέσει η ομάδα ψυχολογικά με τυχόν αποκλεισμούς, θα λέμε αναμενόμενο αφού δεν ήρθε ενίσχυση.Nassos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:18 Πως εκτέθηκαν ρε παιδιά όταν είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους? Ή περιμένουμε οτι θα τα πάρουμε ολα αήττητοι?
- These users thanked the author DaVinci for the post (total 2):
- Γερασίμου, iremidynami 4+
Ακριβως, αν έρθει στόπερ ο οποίος θα αποδεδειγμένα στο γήπεδο πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του, τότε ελευθερώνει τον Κετζιορα για να καλύπτει το ακραία μπακ ως αμυντικογενής προσθήκη.xrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:41 Στοπερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Ουσιαστικά ο Μιχαϊλίδης είναι αναντικατάστατος ως αριστεροπόδαρος στόπερ με ποιοτικότατο build-up. Αλλα δε παιζει να βρεις ηγετη και αριστεροποδαρο και το πληρωσαμε περσι με τον Κολλευ.
Κιεγω βλέπω 2 ενδεκάδες τουλαχιστον και κάτι ακόμη .. Αν είναι να πάρουμε κάποιον πολύ καλο μόνο....
Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το δεξι μπακ που ηταν στα 30, θα επαιρνε πανω απο 1 χαρτι και θα κοστιζε καπου στα 3.
Παντως ο κολκας ειπε ανοιχτα οτι μας εχει γυαλισει ο τσαπρας. Μακαρι θα πω εγω. Με τσαπρα κεννυ ειμαι υπερκομπλε δεξια.
Παντως ο κολκας ειπε ανοιχτα οτι μας εχει γυαλισει ο τσαπρας. Μακαρι θα πω εγω. Με τσαπρα κεννυ ειμαι υπερκομπλε δεξια.
-
savvastheod