Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:05 Είναι απάντηση στην "δημοκρατία σου".

Βλέπεις να με αποκαλεί αμάξιόπιστο και ψεύτη και αντί να πας σε αυτόν έρχεσαι σ εμένα που απλά απάντησα στην προσβολή.

Μην μου το παίζεις τώρα θύμα ή χαζός.
Ούτε θύμα στο παίζω, ούτε χαζός. Προσπαθώ να έχω μια λογική και ήρεμη αντίδραση σε κάτι που κανονικά είναι για μπαν αυτομάτως.

Το να ισχυρίζεται κάποιος οτι λες ψέμματα, μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι αληθές. Το να λέει οτι έχεις χάσει την αξιοπιστία σου, μπορεί να το στηρίζει, μπορεί και να μην το στηρίζει κάπου. Παραμένει όμως συμπέρασμά του. Και θα κριθεί και θα ΕΛΕΓΧΘΕΙ για αυτό.

Το να λες οτι είναι στημένος, σημαίνει οτι πιστεύεις πως κάποιος τον έστησε για να σε κυνηγήσει επι προσωπικού ή/και για να επιδιώξει και άλλα πράγματα στο σαιτ. Και ρωτάω, συμβαίνει κάτι παρασκηνιακό στο σαιτ το οποίο δεν έχουμε αντιληφθεί; Θεωρείς οτι παίζει κάποιου είδους συμφέρον με το άτομό σου; Έχει κανείς λόγο και κέρδος να σε κυνηγάει;

Το να προσπαθώ να διευκρινήσω δεν σημαίνει οτι λέω 'αχ τι καλά τα είπε ο Ρενεγκειντ'. Σημαίνει οτι το ένα είναι σαφώς μεγαλύτερο πρόβλημα ΑΝ ισχύει, παρά το άλλο.

Το να απαντάς στα καπάκια με ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό, επιθετικότητα, ειρωνία και μαγκιά της πλάκας, δεν βελτιώνει ούτε λύνει τίποτα

Κανενός είδους δημοκρατία δεν ορίζει τι ερωτήσεις θα κάνει ένας διαχειριστής για να ξέρει ΑΝ, και τι μπαν θα ρίξει.

Αν επιμένεις να μην εξηγείς τι εννοούσες στημένος, αναγκαστικά θα βγάλω συμπεράσματα μόνος μου και μπορεί να είναι και άδικα. Οπότε θα είναι κρίμα.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:55
alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:42 Απο ειρωνια αλλο τιποτα οπως παντα
εσυ ο ιδιος ειρωνεύεσαι τον εαυτό σου με αυτα που γράφεις....

απο τοτε που ξεκίνησε το...γαιτανάκι...εχεις καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το σκεπτικό τους ??

γιατί κακουν οτι κάνουν.....

για ποιόν ακριβως λόγο εμφανίστηκε ο ...πυθαγόρειος.. με ενα καρο αρλούμπες .και η δικηγόρος που ενω δεν υπηρχε τιποτα μας μίλησε για ενα χαρτί που δεν σημαίνει τιποτα....

να ηταν ο ιβαν...ανακόλουθος ...να βγει καποιο νοημα ...δεν ειναι...υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη οτι ...κάτι έκαναν...μετα και την παραίτηση του κυρ.παντε...του κυρ.θανάση...?

για δωσε μια εξήγηση με αυτό ...που φαίνεται...

οτι δεν θέλουν στο γήπεδο...τον ιβαν...πως το εξηγείς..
επειδη εσυ "καταλαβες" το σκεπτικο τους σημαινει οτι ειναι η μια και μοναδικη αληθεια; Εχετε μια ψευδαισθηση οτι εχετε αποδειξει το "στησιμο" και οποιος δεν συμφωνει ειναι αξιος ειρωνιας. Εχουν γραφτει εδω μεσα σελιδες απο "αρλουμπες" καφενειακων συνειρμων και καταληξατε στο δογμα πλεον για το στησιμο, την ΝΔ και δεν συμμαζευεται

Εγω και καποιοι αλλοι δεν συμμετειχαμε σε αυτη τη συζητηση και πολυ πιθανον να μην ξανασυμμετεχω οταν πλεον ειναι νορμαλ να νικαει η ΠΑΟΚΑΡΑ και τα σχολια που μαζευουν τα περισσοτερα "με αρεσει" ειναι αυτα που αναφερονται σε "πονους" συνοπαδων που νικησαμε και "που ειναι αυτοι να μας πουνε ξερω γω για τον Ιβαν"

Εγω φιλε μου δεν παρουσιαζομαι εδω μεσα εξαρχης ως ο παντογνωστης. Με καθε ειλικρινεια προσπαθω απο ολα αυτα που συμβαινουν και βγαινουν ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ να βγαλω καποια συμπερασματα. και με οποια διαφορετικη πληροφορηση εντος της πολης που εχει ο καθενας

Εσεις ειστε που συμπεριφερεστε λες και εχετε κοριους στα γραφεια του ΑΣ και απαντατε με περισσεια ειρωνια σε εμας τους ασχετους τους ηλιθιους και τους στημενους
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:10
alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:54
Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:52

Φιλε επειδη ο αλλος υπερμαχος τν οργανωμενων δε μου απαντησε, μηπως εχεις την καλοσυνη να μου απαντησεις εσυ τι εκαναν οι κυριοι Χατζοπουλος κ Τσαλοπουλος στους οργανωμενους?
Δεν γνωριζω αν εκαναν η τι εκαναν στους οργανωμενους

γνωριζω οτι ζητησαν δημοσια απο τα μελη του ΔΣ του ΑΣ να παραιτηθουν
Αρα μενω στο οτι δν ξερεις γτ ΑΝ γινεται επειδη ζητησαν να παραιτηθουν τα μελη τοτε μια χαρα μεροκαματο πηραν τα παιδια..σε καλη μερια...λυπαμαι που δουλευω σα μ@λ@κ@ς 10ωρο για να τα βγαλω περα ενω θα μπορουσα να ειμαι επαγγελματιας οπαδος...ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...
Πες μου λιγο ποιος ειναι ο λογος που θέλουν να μπουν στον ΑΣ κ θα καταλάβεις τι λεει η ανακοινωση
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:52

Φιλε επειδη ο αλλος υπερμαχος τν οργανωμενων δε μου απαντησε, μηπως εχεις την καλοσυνη να μου απαντησεις εσυ τι εκαναν οι κυριοι Χατζοπουλος κ Τσαλοπουλος στους οργανωμενους?

Αρα μενω στο οτι δν ξερεις γτ ΑΝ γινεται επειδη ζητησαν να παραιτηθουν τα μελη τοτε μια χαρα μεροκαματο πηραν τα παιδια..σε καλη μερια...λυπαμαι που δουλευω σα μ@λ@κ@ς 10ωρο για να τα βγαλω περα ενω θα μπορουσα να ειμαι επαγγελματιας οπαδος...ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...
Ενα ακομα παραδειγμα τους δογματος και του cult εδω μεσα οτι οποιος δεν θελει πραξικοπημα και αποκεφαλισμο του ΑΣ (στην προκειμενη οι ανατολικοι) ειναι χρηματισμενος και στημενος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έχει μεγάλη πλάκα

Οι ΙΔΙΟΙ που φωνάζουν για παράλογο διχασμό και ταμπέλες, είναι οι ίδιοι που είτε αρνούνται να καταδικάσουν αυτούς που δίχασαν εσκεμμένα, είτε πανηγυρίζουν κιόλας για τις πράξεις τους και μας ρωτάνε γιατί δεν χαιρόμαστε.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 9):
eorptol1, astral, paok apo epilogi, leomatos88, Apil44, theo-drama, phlegyas, fkar, ASTNORD2
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:12

Πες μου λιγο ποιος ειναι ο λογος που θέλουν να μπουν στον ΑΣ κ θα καταλάβεις τι λεει η ανακοινωση
Σοβαρα τωρα κατηγορεις τον Θαναση Χατζοπουλο για ιδιοτελεις προθεσεις; Αντι να απευθυνεις ερωτησεις αφηνοντας τετοιο υπονοουμενο, πες ευθεως αυτο που θελεις να πεις. Πολυ πιο εντιμο, και "αντρικο".

Θιχτηκες μετα για τα "σκουπιδια".
These users thanked the author Black_Knight for the post (total 2):
eorptol1, theo-drama
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:11 ...............................

επειδη εσυ "καταλαβες" το σκεπτικο ...........................
[/quote]

εσεις και εμεις....

εμεις ...το λοιπόν...σου λέμε οτι οι ανθρωποι εχουν... background......

μια φορα απατεώνας -απαξ απατεώνας...

αν δεν καταλαβαίνεις τι λεω ψάξε βρές τον απ.οικονομίδη... τα ίδια άτομα απο τότε εως τωρα...

δωσε και μια απάντηση...πως εξηγείς αυτο που...φαίνεται....
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Black_Knight έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:21
WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:12

Σοβαρα τωρα κατηγορεις τον Θαναση Χατζοπουλο για ιδιοτελεις προθεσεις; Αντι να απευθυνεις ερωτησεις αφηνοντας τετοιο υπονοουμενο, πες ευθεως αυτο που θελεις να πεις. Πολυ πιο εντιμο, και "αντρικο".

Θιχτηκες μετα για τα "σκουπιδια".
Αυτο κατάλαβες? Ωραια παμε απο την αρχη. Θέλεις τον ΑΣ να ειναι ουδέτεροι ανάμεσα στους billionaires η απλα να ειναι ταγμένοι σε καποιον?
Σ αρεσει η τωρινή κατάσταση? Ουτε εμενα. Ο λογος που μπαίνουν πως θα λειτουργήσει στη πράξη? Θα εχουν το μέρος της ΠΑΕ οτι κ αν γινει ναι η οχι? Κατάλαβες τωρα τι εννοώ? Η κ αυτο ειναι κατακριτεο
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Equalizer έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:18 Έχει μεγάλη πλάκα

Οι ΙΔΙΟΙ που φωνάζουν για παράλογο διχασμό και ταμπέλες, είναι οι ίδιοι που είτε αρνούνται να καταδικάσουν αυτούς που δίχασαν εσκεμμένα, είτε πανηγυρίζουν κιόλας για τις πράξεις τους και μας ρωτάνε γιατί δεν χαιρόμαστε.
Αδερφε εισαι διαχειριστής για να μας δείχνεις οτι είμαστε με το ζορι λαθος η για να κρατάς μια ισορροπία μεσα στο φόρουμ?
Γιατι εγω απο το 2008 που ειμαι εδω μεσα ετσι ηξερα οτι ειναι. Αν κανω λαθος διορθωσε με
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Equalizer έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:18 Έχει μεγάλη πλάκα

Και επειδη δεν καταδικαζω αυτο που ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ηταν εσκεμμενος διχασμος πρεπει να δεχομαι ταμπελες και ειρωνιες; Διαφωνω ρε φιλε τι να κανουμε; Διαφωνω με τα συμπερασματα σας που εδω στο φορουμ εχουν γινει δογμα. Για στησιμο για εγκλημα για χρηματισμους. Διαφωνω. Δικαιωμα μου; Δικαωμα μου

Δεν μπορω να φωναξω που εχει γινει αυτο το μπατιρντι εδω μεσα με τις ταμπελες και τους αισχρους υπαινιγμους; Γραφονται εδω μεσα για πλακα οτι χρηματιζονται συνδεσμοι που δεν καταδικαζουν αυτο που εδω μεσα συμφωνησατε οτι ειναι στησιμο;
These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
WestBlock4
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ, που αποκόμισα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση την αίσθηση μαλώματος στον ερασιτέχνη, επειδή χρονοτριβεί, ενώ το θέμα του νέου γηπέδου δε γίνεται να καθυστερήσει άλλο, εσάνς που μου θύμισε έντονα αύρα από την πανηγυρική 16η Ιουνίου 2025, είμαι κακόπιστος έναντι των ισορροπιστών από τις ανατολικές συνοικίες;
These users thanked the author navigator11 for the post (total 9):
eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, PAOK DreXleR, paok apo epilogi, leomatos88, Apil44, theo-drama, Ιάσονας, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:13

Ενα ακομα παραδειγμα τους δογματος και του cult εδω μεσα οτι οποιος δεν θελει πραξικοπημα και αποκεφαλισμο του ΑΣ (στην προκειμενη οι ανατολικοι) ειναι χρηματισμενος και στημενος
Συγγνωμη ρε φιλε ή μας δουλευεις ή μας τρολαρεις..συγγνωμη εκ τν προτερων αν συμβαινει το δευτερο... Σου παραθετω τη δηλωση των 2..αν εχεις χρονο πες ποιο ειναι το πραξικοπημα κ ο αποκεφαλισμος που θελουν οι 2...Μια δηλωση που εκαναν πριν κανα 2 μηνο κ επιβεβαιωθηκαν πληρως με τις παλινωδιες (να μν πω τπτ παραπανω) του ΑΣ...εκτος βεβαια κ αν πιστευεις οτι ο ΑΣ τα κανει ολα τελεια οποτε κ παλι συγγνωμη...

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος, ιστορικό στέλεχος του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συνυπογράφει μαζί με τον πρόεδρο Θανάση Χατζόπουλο και άλλα πρόσωπα-κλειδιά μια γραπτή δήλωση με ξεκάθαρα μηνύματα προς τον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Μέσα από τη δήλωση, εκφράζεται προβληματισμός για τις πρόσφατες εξελίξεις, ασκείται κριτική στους χειρισμούς που έφεραν αναστάτωση στο σύλλογο και αναδεικνύεται η ανάγκη για άμεση ανάληψη ευθυνών και λήψη καθοριστικών αποφάσεων, ώστε ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει σε τροχιά ενότητας και προόδου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στη γραπτή δήλωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ήταν και θα είναι για πάντα η μάνα του Συλλόγου. Είναι αυτός που προστατεύει όλα τα παιδιά του, που τα αγκαλιάζει, γιατί όλα τον ίδιο Δικέφαλο φέρουν και τα οδηγεί σε επιτυχίες.

Είναι ο φορέας, που εκπέμποντας δύναμη και κύρος, κρατά ενωμένες όλες τις δυνάμεις, κάτω από το φτερό του και τη σημαία ψηλά.Μετά από μία περίοδο επιτυχιών και περηφάνιας, δυστυχώς αρχίζουμε να παίρνουμε ανησυχητικά μηνύματα.

Είναι δεδομένο ότι με τους κακούς χειρισμούς και τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις, τους τελευταίους δύο μήνες, καταφέραμε να φέρουμε το διχασμό και αντί να γιορτάζουμε τα 100 χρόνια του Συλλόγου μας, να είναι βασικό ζητούμενο η ενότητα και να προσπαθούμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας μακριά από αντιπαραθέσεις. Αντί να ενώνουμε τον κόσμο, φτάσαμε σε σημείο να τον διχάζουμε.

Παράλληλα, υπάρχουν πολλά οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα σε αρκετά τμήματα, τα οποία υπολειτουργούν χωρίς να διαφαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί άμεσα λύση.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων.Μετά και τη παραίτηση του Θανάση Κατσαρή οφείλουν και τα μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους άμεσα, ώστε να επέλθει η ομόνοια, η ηρεμία και να γιορτάσουν όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ ενωμένα και με επιτυχίες τα 100 μας χρόνια.

Αντώνης Τσαλόπουλος, μέλος ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και επί χρόνια χορηγός πολλών τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.Χατζόπουλος Αθανάσιος, πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚΤριλυράκης Βασίλειος, αντιπρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚΣτεργίου Κωνσταντίνος, πρώην μέλος ΔΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚΜάλλιος Χάρης, πρώην επικεφαλής βαρέων αθλημάτων ΑΣ ΠΑΟΚ».
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
astral, paok apo epilogi
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τι είναι αυτά τα πράγματα μια τα λες δημοσίως;

Οποία διαφορά κι αν έχετε, είναι δυνατόν να το εκθέτεις έτσι; Τι επιδιώκεις;

Ανευθυνότητα. Σεβασμός λίγο στην ιστορία του φόρουμ. Στον κόπο σας, στον κόπο σου. Ακόμα κι αν νιώθεις αδικημένος , έχεις μια ιστορία εδώ μέσα που δε σέβεσαι. Γιατί επιδιώκεις να βλάψεις το φόρουμ;; Λάθος. Αν έχεις προσωπικά, εκεί που πρέπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 22 Οκτ 2025, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Χασεκιδης Μαλιος Τσαλοπούλος Χατζόπουλος αξίζουν ο Κατσαρης και η παρέα του κάνει κακό στον ΠΑΟΚ και αυτοί πού ακόμη καί τώρα τον στηρίζουν εκτίθενται....Α ΡΕ ΚΑΛΑΦΆΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΆ ΘΥΜΊΖΩ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΊ ΈΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΥΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΈΡΘΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΙΣ ΠΆΛΙ ΤΙΣ ΨΉΦΟΥΣ ΜΑΣ.....
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Apil44
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:22
alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:11 ...............................

επειδη εσυ "καταλαβες" το σκεπτικο ...........................
εσεις και εμεις....

εμεις ...το λοιπόν...σου λέμε οτι οι ανθρωποι εχουν... background......

μια φορα απατεώνας -απαξ απατεώνας...

αν δεν καταλαβαίνεις τι λεω ψάξε βρές τον απ.οικονομίδη... τα ίδια άτομα απο τότε εως τωρα...

δωσε και μια απάντηση...πως εξηγείς αυτο που...φαίνεται....
[/quote]

Τo BURDEN OF PROOF φιλτατε δεν ειναι σε εμενα. Δεν υποχρεουμαι εγω να αποδειξω καποια αλλη πραγματικοτητα περα απο αυτη που πιστευεις εσυ. Εγω δεν πιστευω οτι με ΔΟΛΟ καναν οτι εκαναν. Δεν επικαλουμαι ομως την αυθεντια. Μπορει να μαι ΛΑΘΟΣ εν τελει. Εσυ που βρισκεις την τοση σιγουρια ωστε να αισθανεσαι οτι εχεις την δικαιοδοσια να αποκλεισεις ως στημενη την διαφωνια στα συμπερασματα σου;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”