Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Psaras »

Jim_Chatz έγραψε:
john4serres έγραψε:Τι ειναι αυτοι ρε;
Άλλα ειχα στο μυαλό μου μετα την κατάκτηση του πρωταθλήματος + προοπτική του CL
Για πες μας δυο-τρεις παίκτες έτσι ενδεικτικά που είχες στον νου σου
Williams Jr. να κάνει τα ρεπό του Ταισον. Εδω διατηρώ μια επιφύλαξη κατά πόσο θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα.

Rodri για τα ρεπό του Σβαμπ. Νομιζω όμως ότι δεν ταιριάζει με τον Μειτε και ίσως θα πρέπει να κοιτάξουμε αλλού.

Kolo Muani για τα ρεπό του Σαματα. Δεν θα ήταν καλή κίνηση βέβαια, γιατί σέρνεται στο Γιούρο. Μονη παρηγοριά ότι έχουμε και τον Μπραντον σε αυτήν την θέση.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ συνεχίζω να είμαι χαλαρός. Γι’ αυτό και η συμμετοχή μου στο φορουμ είναι σποραδική, δε νιώθω ότι έχω κάποιον λόγο να γράφω συχνά σε αυτή την φάση.

Θα ήμουν βέβαια ακόμα πιο χαλαρός αν είχε κλείσει και ο Μειτε αλλά η αίσθηση μου (δεν γνωρίζω κάτι, το σημειώνω) είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει θετική έκβαση στο τέλος.

Από κει και πέρα θεωρώ πιθανή (και) την απόκτηση επιθετικού σε σχετικά κοντινό ορίζοντα. Λογικά μέχρι το τέλος του μήνα.

Περαν τούτων το πιο πιθανό είναι ότι οι υπόλοιπες κινήσεις θα πάνε μετά τις 15-20 Αυγούστου. Πράγμα που δεν το θεωρώ παράλογο.

Σε μια στρωμένη ομάδα και σε ένα γεμάτο κατά 90% ρόστερ αξίζει να ρισκάρεις και να πας στο τέλος.

Με τις καραμπόλες που γίνονται τέλος Αυγούστου και με ενδεχόμενη συμμετοχή στο League Stage είτε του Europa είτε του Champions League (μακάρι) μπορεί να δούμε όμορφα πραγματάκια.

Κοινώς, χαλαρά και με υπομονή φέτος. Εντελώς αντικειμενικά είμαστε ήδη καλύτερα από οποιαδήποτε προηγούμενη χρόνια τα τελευταία χρόνια.
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Psaras έγραψε:
Jim_Chatz έγραψε:
john4serres έγραψε:Τι ειναι αυτοι ρε;
Άλλα ειχα στο μυαλό μου μετα την κατάκτηση του πρωταθλήματος + προοπτική του CL
Για πες μας δυο-τρεις παίκτες έτσι ενδεικτικά που είχες στον νου σου
Williams Jr. να κάνει τα ρεπό του Ταισον. Εδω διατηρώ μια επιφύλαξη κατά πόσο θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα.

Rodri για τα ρεπό του Σβαμπ. Νομιζω όμως ότι δεν ταιριάζει με τον Μειτε και ίσως θα πρέπει να κοιτάξουμε αλλού.

Kolo Muani για τα ρεπό του Σαματα. Δεν θα ήταν καλή κίνηση βέβαια, γιατί σέρνεται στο Γιούρο. Μονη παρηγοριά ότι έχουμε και τον Μπραντον σε αυτήν την θέση.
Ο 3ος κόβεται γιατί έχει το "a" στο επίθετό του!
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

κινδυνευω να φαω μπαν για οφτοπικ, αλλα θα παρω το ρισκο

θυμαμαι στα λεπτα μετα τη ληξη του ματς στο Χαριλαου, ο Λουτσεσκου κανει ακομα βολτες στον αγωνιστικο χωρο και σε καποια στιγμη γυρνα στους σκωληκες και λεει τουλαχιστον 2 φορες "villagers, villagers"

Μπορει καποιος να το βρει σε βιντεακι????
Θα ηταν το τελειο meme ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κανυε μια σουμα τα ονοματα που ακουστηκαν απο Μαη.
Καποιος απ αυτους ειναι.Συνηθως ετσι παει.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Мир έγραψε:Π(ο)ιστευω φορ θα πάρουμε, αν παρουμε, μονο αν μπουμε στους ομιλους ή στην καλύτερη πριν τα πλέι οφ.
Διαχρονικα οταν δεν ψήσουμε την πρωτη επιλογη, πολυ δύσκολα παιρνουμε παικτη πριν τα τελη Αυγούστου και αυτον να ειναι η επιλογη υψηλου ρισκου/χαμηλα στη λιστα.
Αριστερο εξτρεμ επισης η ιδια κατασταση, πριν άπο ομιλους.

Επίσης δεν πιστευω να γινει τράμπα σε Ενκονγκ, Οζνυοεφ γιατι αν ηταν να γινει δεν θα πήγανε τοσο πισω το περιμενε για Κετζιορα/Μειτε.

Γενικα με θετικη εκβαση σε Μειτε κλειδωνουμε τη βασικη γραμμη για τους 2 προκριματικους.

Το μονο ερωτηματικό είναι αν θα έρθει ως αντι-Τσιγγαρας ο Λιαβας ή ο παπας που ακουστηκε απο Ιταλια. Εκει θες Ελληνα και ειναι η χειρότερη θεση να ψαξεις γηγενη.
το θέμα είναι να πάρουμε φορ για να μπούμε στους ομίλους
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

zissos έγραψε:Αν, λέω αν, κοιτάμε τον Πέτκοβιτς επειδή μας έβαλε γκολ και πολλοί εδώ πέρα τον θεωρούνε παιχταρά, γιατί δεν κοιτάμε και τον Μιόφσκι της Αμπερντίν? Για μένα είναι 100 φορές πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση από τον Πέτκοβιτς.
Τον θέλει η Σέλτικ και τον κοστολογούν γύρω στα 7εκ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

tonipap801 έγραψε:κινδυνευω να φαω μπαν για οφτοπικ, αλλα θα παρω το ρισκο

θυμαμαι στα λεπτα μετα τη ληξη του ματς στο Χαριλαου, ο Λουτσεσκου κανει ακομα βολτες στον αγωνιστικο χωρο και σε καποια στιγμη γυρνα στους σκωληκες και λεει τουλαχιστον 2 φορες "villagers, villagers"

Μπορει καποιος να το βρει σε βιντεακι????
Θα ηταν το τελειο meme ...
Υπάρχει ωραιότατο τοπικ Καφενείο για οτιδήποτε δεν ταιριάζει αλλού, δεν είναι μόνο για καλημέρες!
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Τρομερό να αποκαλείται επιθετικός ο σαματα... δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα λόγο που βρίσκεται ακόμη εδω
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Kedziora σιγουράκι

1. Soualiho Meite
2. Petkovic, αφού εγκρίνει ο Razvan
3. Εξτρέμ με ποιότητα Despodov-Zivkovic
4. αντιΤσιγγάρας, κάτι πιο εκλεκτό

και βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

WestBlock4 έγραψε:Τρομερό να αποκαλείται επιθετικός ο σαματα... δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα λόγο που βρίσκεται ακόμη εδω
εγώ αρχίζω να αμφιβάλω εάν είναι όντως ποδοσφαιριστής
μακράν ό,τι χειρότερο έχω δει εκεί μπροστά

και έχω δει βιορέλ φρούνζα, υπόψιν
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σαν άλλος Νίκος Κούρκουλος θα σκουξω....
Τι κάνετε μωρέ;;;;;; Τα ελατήρια κόλλησαν δεν ανοίγουν!!! Ο ατμός δεν μπορεί να ξεφύγει!!!!Όχι άλλο Σαματα
Για το Θεό πάρτε ένα φορ
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Για να κανω το δικηγορο του διαβολου της... Τανζανιας, ο Λουτσος έχει δηλωσει υπερευχαριστημενος απο το πουλεν του. Ο πρωταθλητής Λουτσος.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Daskalos_4 έγραψε:Για να κανω το δικηγορο του διαβολου της... Τανζανιας, ο Λουτσος έχει δηλωσει υπερευχαριστημενος απο το πουλεν του. Ο πρωταθλητής Λουτσος.
και τι να ελεγε δηλ? οτι δεν μπορει να σκοραρει ουτε σε οικογενειακό διπλό? για οποιονδηποτε παικτη του θα πει οτι ειναι ευχαριστημένος για λόγους ψηχολογίας των ποδοσφαιριστών
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αν ισχυε αυτό, τοτε θα επαιζε με τον Τζιμα στα πλει οφ. Αυτο λεει η λογική τουλάχιστον. Αλλα ας το σταματησουμε εδω γιατι ειμαστε οφ τοπικ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”