Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, έχω την αίσθηση ότι ο Kedziora, o Troost-Ekong, o Baba, o Samatta και ο Ozdoev, έκαναν καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα και έτυχε να περάσουν έξω από την Τούμπα. Μπήκαν στην μπουτίκ και ρώτησαν "Do you want me to play for PAOK? I can arrange for my transfer!" και εκείνοι τους είπαν να ανέβουν πάνω στα γραφεία και έτσι έκλεισαν οι μεταγραφές.

Χωρικός έγραψε:Εγώ πάλι, δεν βρίσκω τον λόγο να μην πιστέψω την επίσημη δήλωση χθες το βράδυ του προπονητή της ομάδας που είπε πως δουλεύουμε δύο μεταγραφές, αλλά να πιστέψω την διαίσθηση κάποιου δημοσιογράφου..

Είμαι πρόβατο; εγκάθετος της διοίκησης; Να ανησυχώ;

ΑΥΤΟ.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Asimos έγραψε:Ρε Χάρη Τσιγγαρα μέχρι να σβήσει ο ήλιος λέμε
Έτσι ,και με σπασμένα πλευρά :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:σαν το καλαθι του νοικοκυριου ενα πραγμα :lol:
Το ποιό;; Το δικό μου ήταν υπαρκτό ρε!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

GINOLA έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τα νεύρα με τον κολκα.

Ας ανακοινώσουμε σήμερα τον Μάρκος και αύριο τον μαξιμοβιτς και μετά ας νευριασουμε μαζι του.
Λες ε..

Νευρίασε κανείς μαζί του που έλεγε ότι του Οζντοεφ εγκαταλείφθηκε οριστικά με εντολή Ιβάν?

Όχι ε... Ξεχάστηκε απλά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Bono. έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λέει ο Κόλκας ότι θα γίνει κάτι, νότα αισιοδοξίας.

Λέει ο Κόλκας ότι αυτό το κάτι θα γίνει υπό προϋποθέσεις, μπουρδέλο το φόρουμ.

Λέει ο Κόλκας ότι αυτό το κάτι μπορεί και να μη γίνει, καταστροφή, λευκές πετσέτες και μαύρες σελίδες.

Δεν παίζεστε.

Σταύρο, κατέβα για Δήμαρχος. Ό,τι θέλεις τους κάνεις.
Άσχετα τι λέει κ τι δεν λέει ο Κόλκας κ ο καθε Κόλκας, υπάρχει κ η πραγματικότητα που δεν επιδέχεται ούτε αμφισβήτηση, ούτε ωραιοποιηση.....

Ωραία. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε 4 ευρωπαϊκούς αγώνες με γκολ 7-1 και προκρίθηκε στα playoffs του Conference. Μιας διοργάνωσης που πέρσι δεν κατάφερε να μπει και πρόπερσι έφτασε στους 8.

Η πραγματικότητα είναι ότι στην ομάδα σταδιακά ενσωματώνονται οι νέες μεταγραφές (4+1 που ήταν από πέρσι, ο Kedziora) και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον προπονητή. Ο Samatta παίρνει όλο και περισσότερα λεπτά, ο Ozdoev τώρα ξεκινά, ο Baba, ο Troost-Ekong και ο Kedziora προς το παρόν ξεκινούν βασικοί.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει κενό μεταγραφικά το οποίο χωρίς τους χθεσινούς τραυματισμούς (τους οποίους ακόμα δεν μάθαμε ακριβώς), ήταν υποφερτό (για το διάστημα που διανύουμε). Η ομάδα ξέρει ότι σε βάθος χρόνου θα χρειαστούν παίκτες να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ.
Η ανάγκη αυτή έγινε άμεση από ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Διαφωνείς κάπου;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
JohnDag έγραψε:

Λέει ο Κόλκας ότι αυτό το κάτι μπορεί και να μη γίνει, καταστροφή, λευκές πετσέτες και μαύρες σελίδες.

Δεν παίζεστε.

Ρε μην το κανεις κι εσυ αυτό. Είσαι και mod.

Άσε τον Κολκα, πες ότι δεν υπάρχει.

Πάει ή δεν πάει η ομάδα να παίξει 5 ματς σε 14 ημέρες με δυο χάφ;

Σήμερα 18 Αυγούστου έχεις αντικαταστήσει το βασικό σου χάφ που μοσχοπούλησες εν μέσω προκριματικών;
Υπάρχει η πραγματικότητα και υπάρχουν οι υποθέσεις που μπορεί να κάνει κανείς για το μέλλον.

Εσύ πιστεύεις ότι θα αφήσουν την ομάδα να παίξει 5 αγώνες σε 14 μέρες με δύο χαφ. Πίστευέ το. Μη φέρνεις (όχι εσύ προσωπικά) την καταστροφή για κάτι που ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι ΘΑ γίνει.

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει. Αλλά και να γίνει, στ'αρχίδια μου. Δεν είναι δική μου δουλειά. Ούτε έχω λεφτά να τους κάνω δώρο τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται. Θα αποδεχτώ την πραγματικότητα (σε αυτό υστερούμε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) και θα προχωρήσω.

Η δουλειά μου είναι να παίρνω εισιτήριο και να πηγαίνω στο γήπεδο να ξελαρυγγιάζομαι για την ομάδα.
Καταρχήν εγώ προσωπικά, αν έχεις διαβάσει τα ποστ μου με προσοχή, θα δεις ότι δεν φέρνω καμία καταστροφή και είμαι πολύ συνειδητοποιημένος για το που πάει το πράγμα και τι συμβαίνει.

Ξέρω ότι το λες μέσα στην παρένθεση αλλά το τονίζω για να γίνει ξεκάθαρο.

Από κει και πέρα το ότι θα πας στα επόμενα ματς με δυο χάφ δεν είναι εκτίμηση, είναι πραγματικότητα.

Απλά δεν υπάρχει ο χρόνος ώστε να ρθει παίκτης και να προλάβει εν μέσω αγώνων ανά 3 μέρες να ενσωματωθεί στην ομάδα και να προσφέρει.

Άσε και που σήμερα να κλείσει απαιτούνται 2-3 μέρες για τα διαδικαστικά έτσι κι αλλιώς.

Απλά δεν γίνεται.

Το θέμα ειναι να ρθουν αυτοί που ειναι να ρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να ειναι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 16.9. Ειδικά το χάφ που πραγματικά επείγει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Οχι ρε, καμια λευκη πετσετα.

Τα λέμε σε έξι ώρες.

Λευκή πετσέτα επειδή δεν κλείσαμε παίκτη 14 ώρες μετά από νίκη-πρόκριση με 3-0;!
Έστω ρε παιδί μου ότι ο άλλος ερμηνεύει τις έως τώρα εξελίξεις ως λευκή πετσέτα- που στην ουσία σημαίνει δε έχω πρωταγωνιστικες βλέψεις. Εδώ τι τιμωρεις,την άποψη του ; Δηλαδή ξέρεις εσύ αν υπάρχει πετσέτα, τι χρώμα έχει και επειδή δεν είναι λευκή τιμωρείς τον άλλο;

Με ποια δικαιολογια; ως απαισιόδοξο; ως βλακα που δε βλέπει την αλήθεια που βλέπεις εσύ;ως στημένο με σκοπό να ρίξει το ηθικό των χρηστών που παοκμανια; ως τι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Παρ 18 Αύγ 2023, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το γεγονός είναι ότι ενώ ο κόσμος είναι πριν το μπαρούτι, βγαίνει ο Κόλκας ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, και πυροδοτεί κλίμα, προσωπική άποψη επειδή έχασε το "αποκλειστικό" με Μαξίμοβιτς που το ήξερε πρώτος λόγω Βρύζα. Έσκιζε τα ιμάτια του, και τώρα "εκτέθηκε" με το νου του. Λες κι είναι η πρώτη φορά.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτός είναι ο παιδικός λόγος που το κάνει αυτό.

Νοιάζεται για την ομάδα πολύ φαίνεται κι όχι για τον λοκω του. Sure..

Όπως τότε που στήριζαν Τζαβέλλα, όπως όταν κυνηγούσαν Μιχελ και άλλες δεκάδες ιστορίες...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο κόλκας αγγελιοφόρος είναι
. Κι όταν δεν έχει πληροφόρηση, μεταφέρει την εκτίμηση του. Όταν λέει κάτι θετικό, μια χαρά είμαστε. Όταν δε μας αρέσει, είναι αρδ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

JohnDag έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Υπάρχει η πραγματικότητα και υπάρχουν οι υποθέσεις που μπορεί να κάνει κανείς για το μέλλον.

Εσύ πιστεύεις ότι θα αφήσουν την ομάδα να παίξει 5 αγώνες σε 14 μέρες με δύο χαφ. Πίστευέ το. Μη φέρνεις (όχι εσύ προσωπικά) την καταστροφή για κάτι που ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι ΘΑ γίνει.

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει. Αλλά και να γίνει, στ'αρχίδια μου. Δεν είναι δική μου δουλειά. Ούτε έχω λεφτά να τους κάνω δώρο τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται. Θα αποδεχτώ την πραγματικότητα (σε αυτό υστερούμε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) και θα προχωρήσω.

Η δουλειά μου είναι να παίρνω εισιτήριο και να πηγαίνω στο γήπεδο να ξελαρυγγιάζομαι για την ομάδα.
Καταρχήν εγώ προσωπικά, αν έχεις διαβάσει τα ποστ μου με προσοχή, θα δεις ότι δεν φέρνω καμία καταστροφή και είμαι πολύ συνειδητοποιημένος για το που πάει το πράγμα και τι συμβαίνει.

Ξέρω ότι το λες μέσα στην παρένθεση αλλά το τονίζω για να γίνει ξεκάθαρο.

Από κει και πέρα το ότι θα πας στα επόμενα ματς με δυο χάφ δεν είναι εκτίμηση, είναι πραγματικότητα.

Απλά δεν υπάρχει ο χρόνος ώστε να ρθει παίκτης και να προλάβει εν μέσω αγώνων ανά 3 μέρες να ενσωματωθεί στην ομάδα και να προσφέρει.

Άσε και που σήμερα να κλείσει απαιτούνται 2-3 μέρες για τα διαδικαστικά έτσι κι αλλιώς.

Απλά δεν γίνεται.

Το θέμα ειναι να ρθουν αυτοί που ειναι να ρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να ειναι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 16.9. Ειδικά το χάφ που πραγματικά επείγει.

Απαντώ στο bold:

Όχι φίλε. Τα επόμενα ματς δεν είναι σήμερα το βράδυ ή αύριο, το ένα είναι την Κυριακή και το άλλο την επόμενη εβδομάδα. Είναι Παρασκευή απόγευμα στην Ελλάδα. Προλαβαίνουμε να κλείσουμε παίκτη και μέχρι το βράδυ. Μπορεί να έχουμε ανακοίνωση σε μία ώρα. Δεν ξέρεις. Κανείς μας δεν ξέρει, δεν έχουμε ιδέα. Πόσες μεταγραφές ήρθαν (ανά τα χρόνια) χωρίς οι αρδ να πουν λέξη; Ήξερε κανείς για Troost-Ekong δυο μέρες πριν έρθει; Όχι.

Άρα για το μέλλον μπορούμε να κάνουμε μόνο προβλέψεις και εκτιμήσεις. Δεν μπορείς να με παρουσιάζεις ως πραγματικότητα κάτι που ΙΣΩΣ γίνει ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. Δεν μπορείς! Είναι παράλογο! Απαγορεύεται! Πώς το λένε;;;;

Στα υπόλοιπα συμφωνώ, θα ήταν καλύτερο αν οι παίκτες του κέντρου είχαν ήδη έρθει και γνωριστεί με την ομάδα. Δεν ήρθαν. Ε τι να κάνουμε τώρα; Να τα βάψουμε μαύρα; Να κλαίμε; Να σκοτώσουμε κανέναν; Να πηδήξουμε από τις ταράτσες; Τώρα που μας μπήκε (στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ) το αγγούρι στον κώλο, να τσακιστούν να φέρουν άμεσα αυτούς που χρειάζεται ο προπονητής.

Άλλωστε ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΘΕΣ ότι η ομάδα εργάζεται να φέρει at least two players.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Parolos έγραψε:Το γεγονός είναι ότι ενώ ο κόσμος είναι πριν το μπαρούτι, βγαίνει ο Κόλκας ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, και πυροδοτεί κλίμα, προσωπική άποψη επειδή έχασε το "αποκλειστικό" με Μαξίμοβιτς που το ήξερε πρώτος λόγω Βρύζα. Έσκιζε τα ιμάτια του, και τώρα "εκτέθηκε" με το νου του. Λες κι είναι η πρώτη φορά.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτός είναι ο παιδικός λόγος που το κάνει αυτό.

Νοιάζεται για την ομάδα πολύ φαίνεται κι όχι για τον λοκω του. Sure..

Όπως τότε που στήριζαν Τζαβέλλα, όπως όταν κυνηγούσαν Μιχελ και άλλες δεκάδες ιστορίες...
Ξαναλεω ότι τον Κολκα που άφησε σήμερα υπονοούμενα για οικονομικές δυσκολίες και πιθανότητα να μην γίνει άλλη μεταγραφή μπορεί η ΠΑΕ με δυο απλές κινήσεις να του κλείσει τον στόμα και να τον εκθέσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

giapas έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Οχι ρε, καμια λευκη πετσετα.

Τα λέμε σε έξι ώρες.

Λευκή πετσέτα επειδή δεν κλείσαμε παίκτη 14 ώρες μετά από νίκη-πρόκριση με 3-0;!
Έστω ρε παιδί μου ότι ο άλλος ερμηνεύει τις έως τώρα εξελίξεις ως λευκή πετσέτα- που στην ουσία σημαίνει δε έχω πρωταγωνιστικες βλέψεις. Εδώ τι τιμωρεις,την άποψη του ; Δηλαδή ξέρεις εσύ αν υπάρχει πετσέτα, τι χρώμα έχει και επειδή δεν είναι λευκή τιμωρείς τον άλλο;

Με ποια δικαιολογια; ως απαισιόδοξο; ως βλακα που δε βλέπει την αλήθεια που βλέπεις εσύ;ως στημένο με σκοπό να ρίξει το ηθικό των χρηστών που παοκμανια; ως τι;

Η έκφραση "λευκή πετσέτα" είναι αφοριστική. Δεν τη δέχομαι να λέγεται για τον ΠΑΟΚ που έφερε έως τώρα 5 ενδεκαδάτους παίκτες και πρόκειται να φέρει τουλάχιστον έναν ακόμα. Αρνούμαι, πώς το λένε. Για τον ΠΑΟΚ που είναι αήττητος σε 4 αγώνες στην Ευρώπη, με σκορ 7-1. Δεν το δέχομαι. Είναι εθελοτυφλία και ηθελημένη ροπή προς τη μιζέρια.

Σταματήστε πια να μηδενίζετε τη γαμημένη την ομάδα και να το παρουσιάζετε σαν άποψη και κριτική.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

thomas Murg έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Ποιος χαφ θα έλθει τώρα που θα έπρεπε να είχε ήδη κλείσει και να είναι εδώ αυτό το Σ/Κ και πως θα κλείσει κι άλλος αν μπούμε ομίλους, αφού αυτό θα κριθεί το βράδυ της 31/8 που θα έχουν λήξει οι μεταγραφές; Τρελλαθήκαμε από αυτά που διαβάζουμε και μας βαράει και η ζέστη.
Το ξέρετε πως αν οι τραυματισμοί του Φελίπε (που μάλλον είναι θλάση) και του Τσιγγάρα είναι σοβαροί, ξεκινάμε μεθαύριο το πρωτάθλημα και πάμε να παίξουμε άλλους δύο τελικούς 24 και 31/8 με δύο όλους κι όλους μέσους στον άξονα χωρίς να έχουμε αλλαγή; (!!!). Αν ισχύσουν οι φόβοι για τους τραυμτισμούς τους θα τους ξαναδούμε σε ένα μήνα και μπορεί και περισσότερο. Σε ποια ομάδα συμβαίνουν αυτά; Υποθέτω, μην πω είμαι σίγουρος, πώς τέτοια εικόνα σαν την σημερινή δική μας στο θέμα αυτό δεν έχουν ούτε οι Λαμία, Πανσερραϊκός και Κηφισιά. Με αυτόν τον Νάρεϊ θα πάμε στα εξτρέμ ή θα ξεζουμίσουμε τον μεγάλης κλάσης αλλά 35άρη Τάισον;
Και να μην υποτιμάμε τους Σκωτσέζους ξυλοκόπους, με τέτοιες ελλείψεις πολλά να φοβόμαστε και να μην ξεχνάμε τι πήγαμε να πάθουμε πριν δύο χρόνια με άλλους ξυλοκόπους της μπυραρίας Μποέμιανς η οποία σίγουρα είναι κατώτερη της Χαρτς.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση πήρε αποφάσεις όσον αφορά στις ημερομηνίες των μεταγραφικών περιόδων της σεζόν 2022/2023. Συγκεκριμένα, η θερινή μεταγραφική περίοδος ξεκινάει από 1/7 και διαρκεί έως τις 15/9, ενώ το "παράθυρο" για τους ελεύθερους θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Επομένως υπάρχει επέκταση της περιόδου.

Επίσης, εγκρίθηκαν προτάσεις για τροποποίηση του Καταστατικού που θα εισαχθούν προς ψήφιση στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την 1η Ιουνίου.
Συγκεκριμένα η ανακοινώσεις για τη μεταγραφική περίοδο:

Όρισε ως ημερομηνία έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου την 01.07.2022 και ως ημερομηνία λήξης αυτής την 30.06.2023. Οι μετεγγραφικές περίοδοι ορίστηκαν ως εξής:

Για τα επαγγελματικά σωματεία (ΠΑΕ)

Θερινή μετεγγραφική περίοδος για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις από 01.07.2022 έως και 15.09.2022
Ευχαριστώ φίλε, δεν το ήξερα. Αλλά και έστω και από 1/9 θα είναι πάλι αργά.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Bono. έγραψε:

Δεν παίζεστε.

Άσχετα τι λέει κ τι δεν λέει ο Κόλκας κ ο καθε Κόλκας, υπάρχει κ η πραγματικότητα που δεν επιδέχεται ούτε αμφισβήτηση, ούτε ωραιοποιηση.....

Ωραία. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε 4 ευρωπαϊκούς αγώνες με γκολ 7-1 και προκρίθηκε στα playoffs του Conference. Μιας διοργάνωσης που πέρσι δεν κατάφερε να μπει και πρόπερσι έφτασε στους 8.

Η πραγματικότητα είναι ότι στην ομάδα σταδιακά ενσωματώνονται οι νέες μεταγραφές (4+1 που ήταν από πέρσι, ο Kedziora) και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον προπονητή. Ο Samatta παίρνει όλο και περισσότερα λεπτά, ο Ozdoev τώρα ξεκινά, ο Baba, ο Troost-Ekong και ο Kedziora προς το παρόν ξεκινούν βασικοί.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει κενό μεταγραφικά το οποίο χωρίς τους χθεσινούς τραυματισμούς (τους οποίους ακόμα δεν μάθαμε ακριβώς), ήταν υποφερτό (για το διάστημα που διανύουμε). Η ομάδα ξέρει ότι σε βάθος χρόνου θα χρειαστούν παίκτες να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ.
Η ανάγκη αυτή έγινε άμεση από ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Διαφωνείς κάπου;
Εγώ θα το διατυπωνα εντελώς διαφορετικά.
Η ομάδα είναι σαφώς αποδυναμωμενη ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε, σε σχέση με το πως τελείωσε το πρωτάθλημα. Τόσο ποιοτικά όσο κ ποσοτικά πλέον. Κ πέρυσι ολοι, μα όλοι λέγαμε πόσο γυμνή ήταν η ομάδα κ οτι χρειαζόταν ενίσχυση.
Η μόνη θεση που είμαστε καλύτερα είναι το αριστερό μπακ, πουθενά αλλού.
Ο οζντοεφ περιμενουμε να αποδειχθεί καλύτερος του Ντοουγκλας, για την ώρα προσπαθεί να μάθει τα ονόματα των συμπαικτων του. Ο Σαματα μολις χθες έβγαλε 70' κ μένει να αποδείξει κ αυτος οτι τουλ είναι καλύτερος του Νέλσον. Ο Εκονγκ έχει πολύ δρόμο για να αποδείξει καλύτερος του Ινγκι. Για Κεντζιορα ας μην πω καλύτερα τπτ, άσε που ηταν κ πέρυσι στο ροστερ....
Προκριθηκαμε ναι, έναντι της σαφώς κατώτερης Μπειταρ κ οχι εύκολα, μάλλον δύσκολα κ έναντι της ισοδύναμης Χαιντουκ σαφώς δύσκολα κ ας ξεγελάει το σκορ.
18 Αυγούστου πλεον κ η μόνη ειδηση που βγαίνει είναι για εναν δανεικό κ αυτον αν κ οταν κ θα δουμε...
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ευτυχώς που έκλεισε ο σιωπης!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”