Ξέρει ο Μποτοjoshua έγραψε:Διαβαζεις τον προπονητη του Μπραντον να λεει οτι ηβθεση του ειναι πισω απο τον επιθετικο η αριστερο εξτρεμ και ακομα συζηταμε για το αν υπαρχουν ευθύνες στον σχεδιασμο...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Καθαρα 4 θεσεις ειναι ανοικτες:
1) αριστερος κεντρικος αμυντικος
2) φορ
3) αριστερο εξτρεμ
4) 10αρι.
Απο αυτους που εχουμε δεν κανει καποιος
1) αριστερος κεντρικος αμυντικος
2) φορ
3) αριστερο εξτρεμ
4) 10αρι.
Απο αυτους που εχουμε δεν κανει καποιος
Δηλαδή πιστεύετε ότι ο Τόμας ήρθε χωρίς εισήγηση του Ραζβαν για το τι παίκτη ψάχνει και με τι χαρακτηριστικα;
Πιστεύετε ότι ο Ραζβαν είπε φέρε μου φουνταριστο και ο Μποτο του έφερε τον Τόμας;
Ακόμα να καταλάβετε ότι για τον Ραζβαν ο Ολιβέιρα είναι η κολώνα, το ΑΠΟΛΥΤΟ νούμερο ένα φορ πάνω στον οποίο έχει στηρίξει την χρόνια;
Προφανώς και του έφερε παίκτη με χαρακτηριστικά που ο Ραζβαν ζήτησε.
Πιστεύετε ότι ο Ραζβαν είπε φέρε μου φουνταριστο και ο Μποτο του έφερε τον Τόμας;
Ακόμα να καταλάβετε ότι για τον Ραζβαν ο Ολιβέιρα είναι η κολώνα, το ΑΠΟΛΥΤΟ νούμερο ένα φορ πάνω στον οποίο έχει στηρίξει την χρόνια;
Άμα με προσθήκες 9 μυρίων αγορών δε μπορεί η ομάδα να περάσει τη Λέφσκι των 16 παιχτών εκ των οποίων 3 τερματοφύλακες τότε κάτι έχει γίνει πολύ λάθος.
Και η ομάδα δεν έχασε από ατυχία , όπως έχουμε χάσει σε χωριά κατά καιρούς που κοιμήθηκε ο θεός, αλλά έχασε καθαρά και στα ίσια 2-0, χωρίς να κάνει υποψία φάσης.
Οι Βούλγαροι το είχαν πει ομάδα με στόπερ Κάργα δεν τη φοβόμαστε. Πριν δύο χρόνια εκεί έπαιζε και τους πέρασε η Λάρνακα με 7-0 περπατώντας.
Η ομάδα χρειάζεται ριζικές αλλαγές, είμαστε ένα ολόκληρο μήνα πριν το πρωτάθλημα.
Χρειαζόμαστε 6 παίχτες το ελάχιστο ώστε να υπάρχει ελπίδα για τη δεύτερη θέση.
Δεν υφίσταται sustainability χωρίς Ευρώπη και πόσο μάλλον χωρίς τη δεύτερη θέση του χρόνου.
Η ομάδα όπως είναι θα βγει 5η στο πρωτάθλημα, άντε 4η αν περάσουμε το βαζελο μαξ και δεν είναι καταστροφολογια αλλά η πραγματικότητα.
Και ούτε του χρόνου θα μπει Κόνφερενς αν δεν αλλάξει κάτι.
Και δε δέχομαι ότι αυτό είναι βάση πλάνου αλλά για πλάνο που έπεσε στο χαντάκι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και η ομάδα δεν έχασε από ατυχία , όπως έχουμε χάσει σε χωριά κατά καιρούς που κοιμήθηκε ο θεός, αλλά έχασε καθαρά και στα ίσια 2-0, χωρίς να κάνει υποψία φάσης.
Οι Βούλγαροι το είχαν πει ομάδα με στόπερ Κάργα δεν τη φοβόμαστε. Πριν δύο χρόνια εκεί έπαιζε και τους πέρασε η Λάρνακα με 7-0 περπατώντας.
Η ομάδα χρειάζεται ριζικές αλλαγές, είμαστε ένα ολόκληρο μήνα πριν το πρωτάθλημα.
Χρειαζόμαστε 6 παίχτες το ελάχιστο ώστε να υπάρχει ελπίδα για τη δεύτερη θέση.
Δεν υφίσταται sustainability χωρίς Ευρώπη και πόσο μάλλον χωρίς τη δεύτερη θέση του χρόνου.
Η ομάδα όπως είναι θα βγει 5η στο πρωτάθλημα, άντε 4η αν περάσουμε το βαζελο μαξ και δεν είναι καταστροφολογια αλλά η πραγματικότητα.
Και ούτε του χρόνου θα μπει Κόνφερενς αν δεν αλλάξει κάτι.
Και δε δέχομαι ότι αυτό είναι βάση πλάνου αλλά για πλάνο που έπεσε στο χαντάκι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποια κολόνα ρε συ Νούνιες?nunies4 έγραψε:Δηλαδή πιστεύετε ότι ο Τόμας ήρθε χωρίς εισήγηση του Ραζβαν για το τι παίκτη ψάχνει και με τι χαρακτηριστικα;
Ο Ολιβέιρα αν για κάτι είναι γνωστός και βγάζει και κανένα φράγκο παραπάνω είναι γιατί παίζει πολύ και καλά εκτός περιοχής.
. Όσο για τον ρασβαν το έχει δηλώσει επανειλημμένως. Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τις μεταγραφές
Ποιο απολυτο νουμερο ενα μωρε ,τι γραφετε για να μην πειτε το αυτονοητο? Σε ποια χρονια του Λουτσεσκου δεν μοιραστηκαν τα φορ τις συμμετοχες? Αντε ενα μισο πρωταθληματος που ο Πριγιοβιτς πετουσε φωτιες και ο Ακπομ ηταν νεος.Εκτοτε μοιραζει παντα χρονο.Ειναι πολυ διαφορετικο να λεει ο προπονητης θελω ΦΟΡ με στοιχεια περιφερειακου απο το να σου φερνουν περιφερειακο που μπορει να παιξει κατ'αναγκη κορυφη με μεσο ορο γκολ 4.Ωρα να μας πειτε οτι δεν διαλεγει παικτες ο Μποτο αλλα ο Λουτσεσκου...nunies4 έγραψε:Δηλαδή πιστεύετε ότι ο Τόμας ήρθε χωρίς εισήγηση του Ραζβαν για το τι παίκτη ψάχνει και με τι χαρακτηριστικα;
Απαντήσατε στην ερώτηση μου.
Πιστεύετε ότι ο Ραζβαν ζήτησε φουνταριστο και ο Μποτο έφερε τον Τόμας.
Τότε συγνώμη αν ισχύει, έχουμε ΠΟΛΥ πιο χοντρό πρόβλημα από ένα απλά πιθανό αποκλεισμό την Πέμπτη.
Μια απλή παράμετρο δεν την σκέφτεστε; Ότι κανείς μα κανείς μέσα στην ομάδα δεν είχε μετρήσει την Λέφσκι οσο έπρεπε η ότι όπως έχουμε ξαναπεί είναι φύση αδύνατο να κλείσεις ρόστερ 15/7 και πιθανότατα θεώρησαν ότι προς το τέλος Αυγούστου θα βρουν τον παίκτη που ψάχνουν με πολύ καλύτερα για την ομάδα οικονομικά δεδομένα;;
Πιστεύετε ότι ο Ραζβαν ζήτησε φουνταριστο και ο Μποτο έφερε τον Τόμας.
Τότε συγνώμη αν ισχύει, έχουμε ΠΟΛΥ πιο χοντρό πρόβλημα από ένα απλά πιθανό αποκλεισμό την Πέμπτη.
Μια απλή παράμετρο δεν την σκέφτεστε; Ότι κανείς μα κανείς μέσα στην ομάδα δεν είχε μετρήσει την Λέφσκι οσο έπρεπε η ότι όπως έχουμε ξαναπεί είναι φύση αδύνατο να κλείσεις ρόστερ 15/7 και πιθανότατα θεώρησαν ότι προς το τέλος Αυγούστου θα βρουν τον παίκτη που ψάχνουν με πολύ καλύτερα για την ομάδα οικονομικά δεδομένα;;
Κουαλιατα που παιζει αριστερα,Ρικαρντο που παιζει αριστερα,Μπραντον που παιζει αριστερα και Σοτελδο που παιζει αριστερα...Μαλλον ειναι αριστερος ο Μποτο...
Υ.Γ Εχετε μπερδεψει τον φουνταριστο με τον δευτερο επιθετικο και τα εξτρεμ.Υπαρχουν οι επιθετικοι κολωνες που ειναι καλοι στο κουτι αλλα και οι επιθετικοι που κινουνται με ευχερεια γυρω και εκτος περιοχης ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.Οταν καποιος σου ζηταει επιθετικο που να μπορει να κινηθει καλα εκει δεν εννοει φερε μου εναν μεσοεπιθετικο να τον βαλω φορ.ΦΟΡ ΘΕΛΕΙ...
Υ.Γ Εχετε μπερδεψει τον φουνταριστο με τον δευτερο επιθετικο και τα εξτρεμ.Υπαρχουν οι επιθετικοι κολωνες που ειναι καλοι στο κουτι αλλα και οι επιθετικοι που κινουνται με ευχερεια γυρω και εκτος περιοχης ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.Οταν καποιος σου ζηταει επιθετικο που να μπορει να κινηθει καλα εκει δεν εννοει φερε μου εναν μεσοεπιθετικο να τον βαλω φορ.ΦΟΡ ΘΕΛΕΙ...
-
Εγώ το πρόβλημα το εντοπίζω αλλού. Πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου ζήτησε περιφερειακό φορ. Και ο Μπότο του έφερε τον Μπράντον ενώ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά ο Λάρσον. Εκεί για μένα είναι το πρόβλημα. Το ράφι που ψωνίζουμε ευθύνεται για την έλλειψη ποιότητας και ούτε ο Μπότο ούτε ο Λουτσέσκου.
Σταματηστε βρε να το λετε αυτο.Δεν ζητησε περιφερειακο φορ ο Λουτσεσκου.Χαζος ειναι να ζητησει περιφερειακο φορ ενω δεν παιζει σχεδον ποτε με 2? Μπερδευετε και παλυ την ευχερεια να κινηθεις εκτος περιοχης.
Τελικά μάλλον το πρόβλημα είναι ότι τα Αγγλικά και του Μποτο και του ρασβαν δεν είναι και το δυνατότερο τους σημείο. 

Ξαναλέω λοιπόν το πρόβλημα τότε είναι χοντρό.
Η προφανως δεν κυκλοφορούσε κάτι αξιόλογο ακόμα εκεί έξω η ότι κυκλοφορούσε ήταν πολύ ακριβό για το πορτοφόλι μας και θεώρησαν ότι προς το τέλος των μεταγραφών θα μπορέσουν να βρουν αυτό που θέλουν.
Όλα συνηγορούν στο ότι δεν είχε μετρηθεί σωστά η Λέφσκι και θεωρούσαν ότι κούτσα στραβά στα πλευ οφ θα φτάσουμε και με το υπάρχον ρόστερ
Η προφανως δεν κυκλοφορούσε κάτι αξιόλογο ακόμα εκεί έξω η ότι κυκλοφορούσε ήταν πολύ ακριβό για το πορτοφόλι μας και θεώρησαν ότι προς το τέλος των μεταγραφών θα μπορέσουν να βρουν αυτό που θέλουν.
Όλα συνηγορούν στο ότι δεν είχε μετρηθεί σωστά η Λέφσκι και θεωρούσαν ότι κούτσα στραβά στα πλευ οφ θα φτάσουμε και με το υπάρχον ρόστερ
Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κάνει το υλικό αφού για μένα είναι ξεκάθαρη η ευθύνη του προπονητή που παρουσίασε μια ομάδα ξεκάθαρα σε αθλητικό επίπεδο λες και κάνανε βάρη και τρέχανε στα βουνά εδώ και 20 μέρες.
Η πρωτη παραδοχή ευθύνης ήρθε με το ρεπό. Ξεκάθαρα θα έχει χαλάρωμα μέχρι την Πέμπτη για να μπορέσουν οι παικτες να συνέλθουν και να μπορούν να κάνουν ένα σπριντ χωρίς να φαίνεται ότι παίζουνε με την ρεαλ Μαδρίτης.
Στις ελλείψεις είμαι μπερδεμένος. Το στοπερ είναι μια, αφού δεν ξέρω τι εστι νεσμπεργκ,στα φορ υπάρχει το μπέρδεμα ολιβειρα που ειναι το επόμενο ερωτηματικό αφού αν δεν μπορεί να κουβαλήσει θα ήταν ιδανικό να έχεις άλλον αντί αυτού ενώ μεσοεπιθετικα και στα χαφ θεωρώ πως ο προπονητής έχει πολλές και καλές λύσεις που πρέπει απλά να εξελίξει και να πιστέψει.
Η πρωτη παραδοχή ευθύνης ήρθε με το ρεπό. Ξεκάθαρα θα έχει χαλάρωμα μέχρι την Πέμπτη για να μπορέσουν οι παικτες να συνέλθουν και να μπορούν να κάνουν ένα σπριντ χωρίς να φαίνεται ότι παίζουνε με την ρεαλ Μαδρίτης.
Στις ελλείψεις είμαι μπερδεμένος. Το στοπερ είναι μια, αφού δεν ξέρω τι εστι νεσμπεργκ,στα φορ υπάρχει το μπέρδεμα ολιβειρα που ειναι το επόμενο ερωτηματικό αφού αν δεν μπορεί να κουβαλήσει θα ήταν ιδανικό να έχεις άλλον αντί αυτού ενώ μεσοεπιθετικα και στα χαφ θεωρώ πως ο προπονητής έχει πολλές και καλές λύσεις που πρέπει απλά να εξελίξει και να πιστέψει.
Το ότι δεν μετρήθηκε σωστά η Λέφσκι είναι ξεκάθαρο πλέον και από τα φιλικά παιχνίδια που ( δεν ) δόθηκαν και από το πόσο πιασμένη και σφιγμένη ήταν όλη η ομάδα... και αυτό ήταν το τεράστιο έγκλημα του λουτσέσκου.
Βασικά για να το πω πιο σωστά όχι ότι μετρήθηκε λάθος η λευκή θεωρώ ότι μετρήθηκε λάθος ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει καμία σχέση ακόμα και με τον περσινό ΠΑΟΚ. Δηλαδή με μία ομάδα η οποία ακόμα και αν δεν είναι καλά έχει μέσα 5-6 προσωπικότητες πού δεν θα ακολουθήσουν και θα σου πάρουνε τα ματς αυτού του είδους...όπως έγινε πέρσι.
Αντίθετα φέτος η ομάδα αγωνίζεται με ένα σωρό νέους παίκτες και ηλικιακά αλλά και παίκτες που είναι νέοι στο να παίζουν σε αυτό το επίπεδο και να φοράνε μία φανέλα σαν του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα?
Μόλις έγινε το 2-0 όλοι μέσα τους έλεγαν " σφύρα το να φύγουμε με το 2-0, μη γίνει κανένα χαζό και φάμε ακόμα ένα.
Αυτά όμως ο προπονητής έπρεπε να τα ξέρει και έπρεπε να τα πρόβλεψει και να μην πάμε ξυπόλητοι στα αγγούρια.
Υγ Τζινολα μπορείς να μας πεις αν θέλεις εν τέλει τι καταφέραμε και κόψαμε από τον Γερμανό?
Άξιζε δηλαδή αυτό το σαρανταήμερο αναμονής?
Βασικά για να το πω πιο σωστά όχι ότι μετρήθηκε λάθος η λευκή θεωρώ ότι μετρήθηκε λάθος ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει καμία σχέση ακόμα και με τον περσινό ΠΑΟΚ. Δηλαδή με μία ομάδα η οποία ακόμα και αν δεν είναι καλά έχει μέσα 5-6 προσωπικότητες πού δεν θα ακολουθήσουν και θα σου πάρουνε τα ματς αυτού του είδους...όπως έγινε πέρσι.
Αντίθετα φέτος η ομάδα αγωνίζεται με ένα σωρό νέους παίκτες και ηλικιακά αλλά και παίκτες που είναι νέοι στο να παίζουν σε αυτό το επίπεδο και να φοράνε μία φανέλα σαν του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα?
Μόλις έγινε το 2-0 όλοι μέσα τους έλεγαν " σφύρα το να φύγουμε με το 2-0, μη γίνει κανένα χαζό και φάμε ακόμα ένα.
Αυτά όμως ο προπονητής έπρεπε να τα ξέρει και έπρεπε να τα πρόβλεψει και να μην πάμε ξυπόλητοι στα αγγούρια.
Υγ Τζινολα μπορείς να μας πεις αν θέλεις εν τέλει τι καταφέραμε και κόψαμε από τον Γερμανό?
Άξιζε δηλαδή αυτό το σαρανταήμερο αναμονής?
Διαβαζεις και αυτο το ''επιτακτικη αναγκη για αμεση ενοσχυση με τρεις ποιοτικες μεταγραφες'' και τραβας τα μαλλια σου...